Vem gjorde gasattacken i Syrien? Obama är ingen lycklig man!

Det var Assadregimen som använde stridsgas mot civila nära Damaskus i onsdags, anser utrikesminister Carl Bildt.

Barack Obama”Det är svårt att komma till någon annan slutsats än att en dödande kemisk substans har använts i den attack regimens styrkor. . . genomförde mot detta av oppositionen kontrollerade område,” skriver Bildt i dag på sin blogg om massakern i al-Ghuta-området, strax nordöst den syriska huvudstaden.

Ska man tro på det här? Har vi inte hört det förut. Går inte allt enligt plan för dom som styr och vill ha kontroll på arabiska vårens länders naturtillgångar. Turligt nog vill ungdomarna i länderna ha en annan värld och protesterar mot sina ledare. Murr i stacken. Lätt att blåsa under, skärra och förvärra då. Obama har det inte lätt. Han har blivit gråhårig i förtid och känner sig förmodligen lätt förljugen när han ser vilket elände världen är i och han måste lyda den osynliga och icke folkvalda handen.

Libyen t ex var ett välmående land innan NWO bestämde att Khadaffi måste bort. Vad gjorde han för kardinafel? Jo, han klev ur banksystemet.

dn svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vem gjorde gasattacken i Syrien? Obama är ingen lycklig man!

 1. Helena Palena skriver:

  Fråga från Brage Norin:

  Kan verkligen regimen i Syrien genomföra en kemisk gasattack mitt framför näsan på de FN-inspektörer som nyss anlänt till Syrien? Det låter som en sanslös galenskap.

  Attacken ägde rum utanför Damaskus dit inspektörerna nyss anlänt. Varför skulle regimen använda kemiska vapen i en förort till Damaskus just när inspektörerna kommit?

  Gilla

 2. Lindblomman skriver:

  Har ”false flag” attacks blivit vanligare än ”right flag”?
  Det har nu gått så långt att man i internationella konflikter kastar mer osann skit på varandra än vad ett svenskt skilsmässopar gör i en vårdnadstvist.

  Och vår statliga oberoende nyheter vinklar sina inslag som alltid till rebellernas fördel.
  Inte ett ord om att FN i våras kom på rebellerna med att använda Sarin-gas samtidigt som de försökte ge landets försvarsmakt skulden.

  Som född på 60-talet – då när USA var dom snälla och Ryssarna dom onda är världen idag upp och ner. När bytte dom i smyg ideologi med varandra? Konstigt nog litar man idag mer på Putin än Obama, vilket i sig bevisar hur sjuk världen har blivit.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Lindblomman: När bytte dom? Svar: Aldrig! Samma hand låg bakom första och andra världskriget.och kalla kriget. Det bäddas nu för ett tredje världskrig.

  Gilla

 4. oldman94 skriver:

  Jaa om man vill bli sedd så verkar detta fungera de flesta har fått informationen om händelsen. Däremot så verkar det inte fungera ifall man vill göra saker i smyg och utan insikt.

  Gilla

 5. Lindblomman skriver:

  Helena Palena: Jo visst kan det vara samma hand då som nu som skapar oreda.
  Men när kommer tredje världskriget och varför – storskalig decimering, naturresurser?
  Jag vill iaf hinna flytta ut på landet innan dess, fylla skafferiet och packa med varma kläder
  Så hur ser tidsplanen ut?

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Lindblomman. Bra att bli en prepper medan tider är. Lär dig vad du kan äta i naturen. Ska ut och resa och har elden i baken. Återkommer.

  Gilla

 7. Khadaffi… han skulle straffas för Lockerbie… och så hade han kontroll över oljan som vi ville ha…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.