Våld mot svenska kvinnor mindre värt än mot muslimska! Förmodad hustrumisshandel i Fagersjö

Veronica-Palm_1071744cSkrev det här på twitter: ”Vårt mediala oligopol kan dra igång vilka storys som helst.Säger bara #hijabuppropet Dra igång ett mot alla våldtagna svenskor oxå!” #SvPol

Det här med den höggravida kvinnan i Fagersjö som anklagar en man för att ha slagit hennes huvud mot en bil och slitit av hennes slöja – vad är det? Finns det en sanning? Vad är det vi ska tro? Jo, att islamofobin är så stor att justitieministern måste dra igång en kommission. Allt våld mot svenska kvinnor som begås av invandrare t ex – vart tar det vägen? Vad gör en sån som Gudrun Schyman mot det? Inte ett jävla skit. Istället virar hon och hennes pk-systrar snabbt på sig sjalar på samma sätt som muslimska kvinnor. På ett sätt som vi svenskor aldrig gjort.

Kvinnan i Fagersjö bor inte där. Hon är mellan 20 – 25 år. Är same och har konverterat till islam. Hon var på besök hos sin mans syster. Paret har tre barn och väntar snart ett fjärde. Kan en sån kvinna vara ute halv tolv ensam på natten? Inte troligt. De får inte vara ute då och absolut inte ensamma. Gravid dessutom. Något som inte stämmer här. Kvinnans väninnan Samira intervjuas i TV4 och säger bl a: ”Ja, liksom det skrek ju gärningsmannen flera gånger. Att han var ute efter hennes hijab, det var… det var liksom väldigt tydligt. Det var… det var den han var ute efter. Det var det första som han slet av henne liksom. ” Vi ska tro att det är en svensk som gjort detta. Det kan man läsa mellan raderna i artiklarna. Men hur många svenskar visste vad ordet hijab betydde innan detta hände. Inte många. Vi säger slöja. Burka är mer vanligt. Men hijab!

Ann Helena Rudberg skriver om dödstystnaden som inträffade i media när Cissi Wallin fick in ett ögonvittne direkt i sändningen på Radio 1. Där berättar Ali mycket trovärdigt vad som hände i Fagersjö, Farsta. Det var nämligen kvinnans man som gav sig på frun för att hon hade varit borta från hemmet för länge. Ridå! Hon ådrog sig inte några allvarligare skador för det såg Ali och hans kompisar som spelade fotboll i närheten under tiden. Det bor överhuvudtaget inga svenskar i området så det kan inte ha varit något hatbrott. Hon hade varit och hälsat på sin svägerska och varit borta för länge tyckte mannen. Så han åkte och hämtade henne och gav henne en smäll, men hon blev inte skadad så det är ingen polissak enligt Ali. Han tror att de båda tjejerna bakom upproret har hittat på allt för att få uppmärksamhet för sin aktion.

Svenskorna som frivilligt satte på sig slöjor i #hijabuppropet får en fin övning i hur det kommer att bli i framtiden. Våra barnbarn kommer att bli b-medborgare i sitt eget land. Det blir en moské i varje kyrka. De föder många barn. Det gör inte vi. Våra kyrkor är tomma och kostar för mycket. Enligt en dokumentär jag såg sa en muslimsk man med taliban på skallen och skägg att islam ska ta över väst med hjälp av skägget och slöjan! Så kommer det bli. Det kommer att gå galant speciellt med så fina och aningslösa härförarpolitiker som Veronika Palm, Åsa Romson och Mona Sahlin på sin tid. Tiden är led. Det är synd om Sverige!

Här en berättelse om en iranska som upplevt förtrycket i Iran och som nu lever fri och utan slöja i Sverige.

P.S. Fagersjö kallas Lilla Somalia i folkmun. D.S.

svd dn intressant svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Våld mot svenska kvinnor mindre värt än mot muslimska! Förmodad hustrumisshandel i Fagersjö

 1. lindblomman skriver:

  Detta är denna sommarens sommarplåga. Förra året var det Forserum som var på tapeten och året innan -rasistiska konduktörer på SJ som kastar av barn från tåg.
  Tänk att det finns så lite riktiga exempel på svenskars rasism att det måste fabriceras fram.

  / lindblomman

  Gilla

 2. ÅMÅL skriver:

  @ lindblomman: Sanna är dina ord!
  Skojiga svar Omar Mustafa fick:
  http://petterssonsblogg.se/2013/08/21/omar-mustafa-pa-twitter/#comments

  Gilla

 3. allemand skriver:

  Där har du fel Helena, för sjal har svenska kvinnor haft i århundraden, men inte av religiösa skäl utan av hygieniska själ. Ingen svensk har överhuvudtaget reagerat på detta faktum.

  När det blir påtvingat av religionen då skall man dra öronen åt sig. Dumhuvudena till Veronica Palm, Schyman o.s.v gör det frivilligt och bevisar därmed sin överlägsna dumhet.

  Gilla

 4. Stig Palm skriver:

  Det värsta av värsta inträffade när Sverige började importera Somalier. Inte blir det bättre när min namne, Veronica, drar mitt familjenamn i smutsen. Hur enfaldiga kan politiker bli? Eller är det just dessa som dras till politiken och förstör för oss andra med bättre förstånd. Detta är som att sätta bocken till trädgårdsmästare. Landet blir ‘stabilt’ när Muslimerna tagit över eller fått mer påverkan i lagstiftningen eller?

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Har också svårt för detta uppror. I en fri värd ska slöjan vara en minne blott. Den upproret var nog det dummaste på länge.

  Gilla

 6. Lady 70+ skriver:

  Vad som verkligen hände, lär vi nog aldrig få veta, åtm.inte från officiellt PK-håll.
  Mer kan man kanske hoppas på Flashbacksgrävare och likvärdiga, som nu verkligen satt igång.
  Här ett sådant exempel på nyttig basinfo, som dessa samlat upp. I bloggen ovan skrivs:
  ”Hon hade varit och hälsat på sin svägerska och varit borta för länge tyckte mannen. Så han ÅKTE och hämtade henne och gav henne en smäll/–” Jämför med dessa fakta från Flash-inlägg :
  Gällande ”Lapp-Madde”.
  Endast hon har giltigt B* körkort i familjen, hennes man fick trafiktillstånd i Maj-2012 men har ännu inte ansökt om körkort. Familjen äger 1 bil som är en Renault traffic modell 2002 (8 ägare innan), vilket ver-kar ha köpts in 130730. Denna Renault är av typ minibuss för 7 pers (även populär bland hantverkare som skåpmodell).
  . ” JUST SAYING!

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  lindblomma: Media kan hitta på vad som helst. Någon börjar och så hänger alla på. Så jävla enspårigt. Ekot följer TT som följer Reuter o s v.

  Åmål: Tack för länkar.

  Allemand: Nä, jag har inte alls fel. Det är skillnad på sjal och sjal. Skrev så här på Facebook: Det enda jag sätter på mig frivilligt är mitt huckle och det när jag ska baka. Vi har alltid haft saker på skallen. Men inte på samma sätt som muslimska kvinnor som måste täcka sig. Vi har aldrig virar sjalarna som muslimska kvinnor gör. Du måste lära dig vad detta handlar om. Slöjan är ett bevis på att mannen kontrollerar kvinnans sexualitet.

  Stig Palm: Ja, vilka nickedockor våra politiker är. Osjälvständiga. Följer piska och fingret i luften. PK så det skriker om dom. Det kommer att bli vår undergång. Synd på Sverige och våra barn och barnbarn. Hoppas det blir en kuken-i-hjulet grej snart. Att det blir stopp på idiotin.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Antonia: Så dumt så det är inte klokt!

  Lady 70+: Har läst detta på Flashback. Ja, vad gjorde hon på besök hos svägerskan. Hon hade körkort men inte mannen. Alltså kanske han var med. Föga troligt att han var ensam hemma med tre barn och hon borta så länge. Men åkte och hämtade henne hur gjorde han det. Han har ju inget körkort och det är ganska långt mellan orten dom bor på och Fagersjö.

  Gilla

 9. Hans Nilsson skriver:

  Den muslimska kvinnans livmoder är en av de största tillgångarna Islam har.

  Gilla

 10. Det här uppropet har mer blivit till ett jippo för maktelitens kvinnor, istället för något för dem som verkligen lever i utsatthet.

  Gilla

 11. Fredrik skriver:

  Detta är förmodligen ytterligare en fabricerad historia, som ”mjölkattacken” mot Somalierna i Forserum, eller kvinnan som först attackerade SD-politikern på ICA i Borlänge och sedan slängde sig själv i golvet och skrek och sedemera polisanmälde honom, men blev avslöjad av övervakningskamerorna vilka visade att det var precis tvärt om som hon beskrev händelsen, eller när gruppen ”vita konservativa medelålders män” blev implicit anklagade för ”näthat” efter en radda brutala mordhot mot kvinnliga journalister och bloggare, men som med DNA-analys visade sig komma från en mörkhyad socialdemokratisk nigeriansk partifunktionär.
  .
  Att etablerad media sedan inte upplyser om att man rapporterat fel om dessa händelser är minst sagt häpnadsväckande. I sin brinnande iver över att få vinna politiska poäng så avstår man att delge hur sanningen egentligen såg ut…
  Inte konstigt att Sveriges sk. ”etablissemang” uppfattas som lögnaktigt.

  Gilla

 12. ÅMÅL skriver:

  … eftersom etablissemanget faktiskt är lögnaktigt.

  Gilla

 13. stefan skriver:

  Etablissemanget har nog för lite tid för att testa deras och vår frihet har man tid som vissa har (jag) så ser man ju hur det är. Och förvisso kan jämföra med andra länder men friheten krymper över allt så är det och alla måste vakna oavsett vem de är alltså även de som bestämmer är i någon slags dvala eller koma och vet inte vad de gör ungefär som djur får till exempel de kan vara så borta när en varg äter på dem så de inte ens vet att de åter dem liksom trygga i vargens famn eller andra predatorers famn.

  Denna tycker jag är rolig liksom fast kamera har jag själv märkt gör situationer svåra i naturen kanske djuren ser linsen som ett monster öga och vad som denna snubbe visar ett annat klipp där man ska stirra i ögonen för det förvirrar bytet okej nu kom jag väl lite ifrån ämnet i vanlig ordning eller hur 🙂

  Gilla

 14. allemand skriver:

  ”Allemand: Nä, jag har inte alls fel. Det är skillnad på sjal och sjal. Skrev så här på Facebook: Det enda jag sätter på mig frivilligt är mitt huckle och det när jag ska baka. Vi har alltid haft saker på skallen. Men inte på samma sätt som muslimska kvinnor som måste täcka sig. Vi har aldrig virar sjalarna som muslimska kvinnor gör. Du måste lära dig vad detta handlar om. Slöjan är ett bevis på att mannen kontrollerar kvinnans sexualitet.”

  Jag behöver inte lära mig vad det handlar om. Har t.ex. varit i Iran, har du? Vet du hur kvinnorna i Iran protesterar mot mullorna angående just hucklen? Det är inte ”mannen” utan religionen som tillåter den muslimske mannen att begå övergrepp. Känner många muslimer som överhuvudtaget inte har en tanke åt det hållet utan de är extremister, sådan som vi importerar i massor.

  I Indonesien kunde t.o.m Imamen skämta med mig om varför männen ligger på knä på fredagseftermiddagen. Gissa, jo för att kvinnorna skall kunna shoppa i fred. Alla är inte extremister, men i Sverige finns det ett flertal.

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Allemand: Jo, du måste lära dig att ett huckle inte är samma sak som muslimska slöjor, burka och hijab. Du envisas med att skriva hucklen. Sluta med det. Hucklen är något vi nordiska kvinnor sätter på oss att av fri vilja när vi bakar och stökar. Ibland av hygieniska skäl. Jag behöver inte åka till Iran. Det räcker med att se Nahid Perssons dokumentärer Läs det här om en iranska i Sverige:

  http://www.dt.se/nyheter/dalarna/1.5871130-befriade-sig-fran-ett-liv-med-sloja

  Apropå att männen ligger på knä och att kvinnorna inte får delta har det att göra med att då kan kvinnornas uppvända ändor väcka männens lust.

  Gilla

 16. MetalHeadViking skriver:

  Jag undrar om AHR är persona non-grata hos PK-media. Hon har skrivit en hel del grejer på hennes blogg som gått på tvären mot PK-doktrinen. Detta trotts att hon tidigare skrivit för DN. Jag undrar hur relationerna ser ut där.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.