Anna Lindh får skulden men Göran Persson går fri!

Anna Lindh

Mikael Wiehe sätter ned foten. Hedervärt. Det borde fler göra. Istället sitts det i knä på supermakten USA. Så här skriver Wiehe:

”Efter attackerna mot Pentagon och World Trade Center i New York den 11 september 2001 förklarade USA:s dåvarande president George W Bush krig mot terrorismen. Krigsförklaringen innebar bland annat att presidenten sanktionerade bruket av tortyr. Guantánamofängelset öppnades och hemliga tortyrcentraler inrättades på amerikanska örlogsfartyg och i olika länder i världen.

Hösten 2001 krävde USA att få tillgång till de två i Sverige boende egyptierna, Ahmed Agiza och Mohammed Alzery. Den 18 december fördes de två till Bromma flygplats där ett CIA-plan väntade. De fängslades, drogades och fördes till ett egyptiskt fängelse där de torterades. Sveriges dåvarande utrikesminister Anna Lindh var den som signerade utvisningsbeslutet. Anna Lindh lät sig inte knäckas. Hon böjde sig. Oavsett vad man i övrigt kan säga om hennes handlande i denna fråga så kan man i alla fall inte påstå att det dikterades av mod.”

Vem låg bakom 9/11? Förmodligen Georg Bush och händerna som styrde honom. Den osynliga skuggregering vi alla i världen måste förhålla oss till. Men som vi inte har röstat fram på demokratisk väg. En regering som har makten över banksystemet och på så vis makten över oss alla.

Anna Lindh fick order av Göran Persson att skriva på utlämningsbeslutet. Det får vi inte glömma. Lindh böjde sig men knäcktes på ett annat sätt. Sverige sitter i knä på USA. Och så ska vi hata Putin och Ryssland. Måste jag välja tar jag Putin. Han försöker i alla fall att ställa upp för ryska folket (glöm inte att företag och karteller plus oligarker vill in och fortsätta åderlåta ryska folket och deras natur). Vem har makten i världen och vem vill till varje pris behålla den: USA of course! Alltså inte amerikanska folket utan administrationen och aktörerna bakom.

P.S. Vad hade hänt om Anna Lindh vägrat skriva på utvisningsbeslutet och ställt upp bakom dom mänskliga fri- och rättigheterna? Om hon stått troget vid sina ideal. D.S.

Göran Persson ja, han får visst 100 000 i timmen när han föreläser som konsult för JKL!

intressant ab ab svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Anna Lindh får skulden men Göran Persson går fri!

 1. Josef Boberg skriver:

  Nathan Mayer Rothschild, som kontrollerade Bank of England efter 1820, förklarade som bekant: ”Jag bryr mig inte om vilken marionett som har placerats på Englands tron för att styra imperiet där solen aldrig går ned. Mannen som kontrollerar Storbritanniens penningmängd kontrollerar det brittiska imperiet, och jag kontrollerar den brittiska penningmängden.” – slut citat ifrån kap 6, sid 59 – i boken Bankerna & Skuldnätet av Ellen Hodgson Brown.

  Detta gäller som princip ALLA länder i världen i dags dato – som jag ser det.


  De tretton finansfamiljer – som i dags dato styr penningmängden i som princip alla länder i världen (= dom reellt styr = vanstyr världen ekonomiskt = politiskt) – är i bokstavsordning The Astor Bloodline, The Bundy Bloodline, The Collins Bloodline, The DuPont Bloodline, The Freeman Bloodline, The Kennedy Bloodline, The Li Bloodline, The Onassis Bloodline, The Reynolds bloodline, The Rockefeller Bloodline, The Rothschild Bloodline (som ENVÄLDIGT sägs förfoga och bestämma över ca 50 % (video ca 10 min) av världens samlade ekonomiska tillgångar. Saga eller Sanning ?), The Russell Bloodline, The Van Duyn Bloodline – med underfamiljerna The Disney Bloodline, The Krupp Bloodline och The McDonald Bloodline. Uppgifterna är framtagna, sammanställda och publicerade av Fritz Springmeier 1995 – och finns på nätet HÄR.

  Så tala om att alla världens länders politiker – inklusive Barack Obama, Fredrik Reinfeldt osv – är ”nickedockor”.

  I o f s så kan jag ha fel i detta – men det kan jag ej föreställa mig att jag har.

  Vad tror Du ❓

  Gilla

 2. Fru Svensson skriver:

  Josef: Tror du har rätt! 🙂

  Gilla

 3. Q. ”What if Anna Lindh refused to sign the deportation order and set up behind them human rights and freedoms?”

  A. Her political future would immediately at an end within her political party.

  Gilla

 4. Pingback: Bra inlägg | skvitts

 5. skvitt skriver:

  Bra inlägg och jag slog ett slag för det på min egen blogg.

  Men en annan sak:
  KARMASTUDIO. Vad det handlar om kan du se här: http://skvitts.wordpress.com/2013/08/07/gamla-aftonbladet-bloggare-2/

  Det är ju nytt och man vet aldrig vad det kan bli av det, men ambitionen tycks vara att man som bloggare också ska kunna ha en bra kontakt med andra som bloggar på samma site, som det var på AFTONBLADETs blogg.

  Hoppas du dyker upp där.
  /Skvitt

  Gilla

 6. Jan Wiklund skriver:

  Det värsta som hade hänt Anna Lindh hade varit att hon hade blivit av med ministerposten. Men det hade funnits en massa andra reträttvägar, den som en gång varit statsråd klarar sig alltid.

  Förmodligen hade hon inte ens behövt avgå, det hade sett för illa ut. Så antagligen hade Göran Persson signerat själv.

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Undrar hur hade gått om inte galningen hade mördat henne?

  Gilla

 8. Hans Nilsson skriver:

  Hade Anna Lindh inte blivit mördad hade Sverige varit med i EMU.

  Gilla

 9. elina skriver:

  Läste om Perssons föreläsningar och det såg ut som något vi läste på Socialhögskolan – men det var 30 år sedan. Vem har sådan överskott på pengar att de vill betala för det?

  Gilla

 10. Pingback: Anna Lindh 10 år efter mordet. | Klyvnadens tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.