Övergrepp: Bankerna i Spanien tar makten över solen!

Det sker övergrepp både här och där. Bäst att hålla sig undan så gott det nu går. Vem äger Solen? Det gör väl vi alla! Om Solen slocknar kan i alla fall både fattig och rik hälsa hem! Men om du är arbetslös i Spanien och tror att din katasrofala privatekonomi kan bli lite mindre av en katastrof  genom att dra ned på elnotan så kan du glömma det. I Madrid har det privata banksterväldets hantlangare kriminaliserat gratis energi från privata solfångare. Läs mer här!

Jag har en känsla av att EUs innersta credo är att göra människan så lite självförsörjande som möjligt. Vi ska inte kunna odla och skapa något själv. Det ska bort. Vi ska vaccineras, käka piller och köpa, köpa, köpa av bolag och karteller. Vad händer den dagen det blir förbjudet att elda med ved i Sverige? Den dagen kommer. Lever man på vischan och vet hur helig vedhanteringen är är frågan berättigad.  Den dagen kanske svensken vaknar upp ur sin slummer och gör något. Nej det går inte. Då är allting alldeles för sent.

dn sr sr svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Övergrepp: Bankerna i Spanien tar makten över solen!

 1. Antonia skriver:

  Jag tror att de flesta aldrig vaknar upp. Jag träffar varje dag massor med kunder. Och de flesta vet inget om någonting alls.

  Gilla

 2. ÅMÅL skriver:

  Vilka hatar härskarklassen mest?
  Svar: Patriotiska självförsörjare.
  Vad när den onde draken?
  Svar: Människor som köper drakens varor, lånar i banken och betalar skatt till draken.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ja, herregud hur det är! Dom flesta sover verkligen. Kanske lika bra!

  Åmål: Så är det! Människan i sin ursprungliga form har klarat sig själv i naturen. Men idag är vi hjälplösa. Jag vet i alla fall vad man kan äta i skog och mark. Alltid något.

  Gilla

 4. Lincoln skriver:

  Helt i klass med Bechtels förbjudande av insamlande av regnvatten i Bolivia. Först ”lånar” bankerna ut påhittade ”insättningar” och skuldsätter allt med dessa påhitt. Sedan sätter de taxameter på allt som går dessutom. Och det det inte går att sätta taxameter på (regn, och sol ) försöker de sätta tak på genom att förbjuda (luften försöker de sätta taxameter på genom koldioxidutsläpp). De fängslar oss med ingenting och stryper allt som inte kan inhäktas av deras giriga skuldslavsystem.. För vi är slavar åt ett litet gäng fullständiga parasiter.

  Jag vet inte om du sett det här, Helena. Richard Werner är professor i ekonomi och har bl.a varit rådgivare som bankexpert. åt Japanska staten. Han berättar om hur bankerna skapar ”pengar” genom att hitta på insättningar från luften som de ”lånar ut” (hur man nu kan ”låna ut”påhittat ingenting)

  Gilla

 5. Lincoln skriver:

  Helena, du skrev:
  ”Människan i sin ursprungliga form har klarat sig själv i naturen. Men idag är vi hjälplösa.”

  Men det går att fixa! Vi kan lkan bli IKEA-preppers och lära oss göra upp eld! 🙂

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Antonia: Skrattar! Samma här. Människorna tror att vi lever i dom bästa av världar. De skulle bara veta vad som pågår.

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Och så förvånade dem blir.
  Men jag känner oro just för att man vet inte hur man kan skydda sig när smällen kommer.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Lincoln: Tänk vad mycket man kan göra om inte haspen är på. Kul film. Undrar vad Kamprad säger om att dom eldar upp hans grejor.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Lincoln: Det är läskigt. Mörkrädd är man redan. Att dom får hållas men alla är rädda om sin lilla nacke. De som tänker ändra på pengaystemet i grunden får en kula i skallen. HarhHört talas om Werner. Han hänvisas flitigt till i bankgrupperna jag är med i på Facebook. Men jag lär mig lika mycket av dig. Forresten räcker det med att veta att det dom gör är djupt omoraliskt. De lämnar död och förruttnelse efter sig. Suger ut allt och alla men blir fetare och fetare själva. Äckligt!

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Ha inte för mycket pengar på banken. Håll inte på med aktier och sånt. Ska du investera så köp lite jord och skog. Eller guld och silver.

  Gilla

 11. Antonia skriver:

  Som tur har jag inte så mycket. Aktier tänkte inte köpa. Men att ha pengar hemma är inte heller en lösning. Svårt sits för den lilla människan.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Ja! Har man mycket cash hemma blir man orolig. Var fan ska man gömma dom?

  Gilla

 13. Antonia skriver:

  Det är en svår ekvation att lösa. 🙂
  särskilt när kontanterna ska fasas ur. Och vad kommer då tiggarna att göra. Ska de ta kort?

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Ha, ha, ha! Bra fråga! Nä, då kommer dom att sno saker som man kan byta till sig mat mot. Vi måste ha kontanterna kvar. Fler och fler får upp ögonen över vad bankerna sysslar med. De handla om total kontroll. Äntligen ser vi Storebror.

  Gilla

 15. Antonia skriver:

  Snor gör de ju redan. Så… ja. 🙂
  Och jag är med på listan som INTE vill bort kontanta pengar. Med tanke på också hur jobbigt när jag inte har uppkoppling till banken när kunden ska betala och när det är annat strul med. Som strömavbrott som har också blivit mycket vanligare.
  Men klart har man jönsat runt med brottslingar så är de jämt på farten och rånar bank om bankerna har pengar där. Så istället att slå lite hårdare mot brottsligheten slår dem mot oss istället.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Just det! Men om kontanterna tas bort då blir vi helt kontrollerade. Kontanter är anonyma men det är inte kort. Då kan dom spåra precis vad man sysslar med och var man är. Snuskigt!

  Gilla

 17. Antonia skriver:

  rätt slutord! Snuskigt.

  Gilla

 18. ÅMÅL skriver:

  Helena, du är rik eftersom du har en egen gård.
  Basen för överlevnad är mat + husrum.

  Gilla

 19. stefan skriver:

  Nej du är rik när du kan döda för att äta sen kan du äta utan att ta till dig ska du presera föda i aluminium så är du död next step så vad ska du lille göra? Som inte vet någonting om någon ting=?

  Gilla

 20. stefan skriver:

  Så bevara dem lärdomar du kan annars är du såld, vilket är ju temat att du ska vara det handlar ju om att sällja sig själv godby .

  Gilla

 21. stefan skriver:

  O flame jag är så utråkad av det (vetenskap) ungefär lika tråkigt som 1 till 9 its boring. I been thier folks.

  Gilla

 22. stefan skriver:

  Shit every thing and think about what you are.

  Gilla

 23. ÅMÅL skriver:

  Stefan, jag förstår ingenting av det du skrivit…

  Gilla

 24. stefan skriver:

  Åmål jag börjar bli så trött på allt så jag börjar bli knäpp. Jag har grävt för mycket och det ända jag hittar är fel alt är så fel så det är bäst kanske att syssla med helt andra ting som ger mer tänker jag.
  Nätet liksom fångar en ju mer man är i det ju mer fångad är man och inget verkar vara en väg ut ur det hålet. De kanske har rätt i att internet skulle aldrig gjorts.
  Dom sjunger O the flame, Bohemia growers. Aluminium är giftigt så man ska inte ha aluminium när man ska överleva man måste i skogen processa maten så den ska bli ät bara liksom laka ur gifterna och då behöver man kemikalier som man får av aska från växter. Okej aluminium duger väl om man bara ska ha det för att koka vatten men om man ska överleva länge så är det ingen bra lösning man får.
  Sen såld ja man ska sälja sig själv har jag hört för att få jobb och framgång men vad är man om man säljer sig själv. Man är ju till slut helt såld och det är ju inge bra att vara.

  Gilla

 25. ÅMÅL skriver:

  Att bli konstnär, bonde eller sjöman vore kanske lösningen för dig?
  När man är absorberad av praktiska göromål går hjärnan aldrig i spinn.

  Gilla

 26. Gold Price skriver:

  Vi lever med andra ord inte bara i en EN-partistat (styrd av socialmoderaterna) utan i ett veritabelt EN-välde, sedan Lissabonfördraget grundlagsvidrigt och ljusskyggt trumfades igenom den 20 nov 2008.

  Gilla

 27. Helena Palena skriver:

  Åmål: Så blir det nog. Alla ska ju med i EU. Det är banken som bestämmer. Vi får se hur länge Sverige kan stå emot euron.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.