Brittiska imperiet bakom krisen i Egypten! Obamas ställning försvagad

Lite annan info än den som MSM delger oss kommer här:

”Dramatiken i Egypten visar att striden kring president Obama i USA präglar den globala politiken. Oppositionen i USA märks på detta sätt i hela världen. Den brittiska strategin att stödja islamister för att slå sönder så många nationalstater som möjligt har gått på ett bakslag. Det kommer att få efterverkningar hela regionen, särskilt i Turkiet där politik och militär lever i ett liknande förhållande som i Egypten. President Assad i Syrien har plötsligt stärkts och citeras över hela världen om Egypten att ”Detta är ödet för alla som försöker använda religionen för politiska intressen”. I Svenska Dagbladet fanns han mitt bland bilder på Obama, brittiske utrikesministern Hague, Carl Bildt och Ban Ki-Moon.

Brittiska imperiets enda möjlighet att sätta press på Ryssland, Kina och de stora länderna i tredje världen är genom sin kontroll över USA genom Obama. I USA finns möjligheten att avsätta presidenter med riksrätt pressen för det ökar. Med bankdelning kan vi förhindra bankernas politik att plundra den reala ekonomins bankkonton, krossa miljoner företag och driva miljoner arbetare mot undergången. Vi kan med bankdelning krossa imperiets makt, innan det krossar oss fullständigt. Att möta världskrisen och garantera människornas mat och överlevnad med bankdelning och ett alternativt hamiltonskt kreditsystem var temat på Schillerinstitutets konferens i San Fransisco i förra helgen. Nu finns alla talen tillgängliga på video.”

Läs mer här!

svd dn svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Brittiska imperiet bakom krisen i Egypten! Obamas ställning försvagad

 1. ÅMÅL skriver:

  Det finns mycket som tyder på att Larouche har rätt i att Världen styrs från London:

  Gilla

 2. MetalHeadViking skriver:

  Monarkin i Saudiarabien störtade Muslimska Brödraskapet enligt infot jag har. Alla källor har jag i gårdagens blogginlägg.

  Gilla

 3. MetalHeadViking skriver:

  @Åmål

  Ni ska vara försiktiga med LaRouche. Han har själv starka kopplingar till GODF. Fråga Webster Tarpley varför han lämnade LaRouche-rörelsen.

  City of London Corporation är en självständig stad från resten av Brittanien. Det är en korporation som är helt fri från landet och styr så väl den som andra. De styr så väl Israel som USA. Jag har själv skrivit och förklarat här.

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/03/har-ber-drottningen-om-tillatelse-for.html

  Men som du upptäcker längst ner i artikeln, så styrs City of London av sina härskare som endast är lojala till dagens Babylon.

  Gilla

 4. ÅMÅL skriver:

  När Maria Leissner propagerade för LaRouche förstod jag att den organisationen är ingenting för en äkta svensk.

  Gilla

 5. MetalHeadViking skriver:

  Det finns mycket bra info hos LaRouche. Men ät köttet och spotta ut benen.

  Han är dock intressant för att han går lite djupare in i ämnena än många andra.

  Men han pekar aldrig på de riktiga bovarna.

  Gilla

 6. ÅMÅL skriver:

  @ MHViking
  Varför pekar LaRouche inte på de riktiga bovarna?

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Metal och Åmål: Klart vi ska vara försiktiga. Det är något som alla är rädda för. Syns mer och mer. Den som går emot blir eliminerad på olika sätt. Det vet LaRouche så han ligger så nära kanten han kan (eller får). Han kan säkert också vara en köpt som är betald för att köra sitt race. På det att vi ska få myror i skallen.

  Den som styr vet hur man gör. Man splittrar allt och alla men syns inte. Men tyvärr för makten börjar fler och fler se och förstå vd som pågår. Som alltid: Follow the money! Att dom kommer undan med alla false flags är ju bevis på att många är involverade och duperade – media och myndigheter. Otroligt! Vilken sjuk värld vi lever i. Snart spyr jag.

  Gilla

 8. MetalHeadViking skriver:

  Det beror på vem man frågar. Du kan börja med att kolla upp GODF.

  Men jag ska inte slänga allt för mycket sk*t på LaRouche. Han är i alla fall bättre än de som tror att Rothschild och ”judarna” styr världen. Han går in mycket djupare än så och avslöjar Staden innanför Staden. Det får man väl ändå ge honom.

  Gilla

 9. MetalHeadViking skriver:

  @Helena

  Här är artikeln: ”Saudiska monarkin bakom kuppen mot Muslimska Brödraskapet.”

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/07/saudiska-monarkin-bakom-kuppen-mot.html

  Klicka gärna på länkarna och gå igenom dem.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Metal: Ska kolla och lägga upp på facebook.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.