Lena Holfve drar järnet! Lämnar socialfascistiska Sverige

Lena HolfveFörfattaren Lena Holfve har skrivit en drös med böcker – se Wikipedia- och var mycket i ropet under 80- och 90-talet. Hon bor stundtals på norra Cypern. Under senare år har hon bloggat på sin site Rädda Sverige.nu som hon la ner för ett par veckor sen. Just nu är hon i Sverige.

Hur länge hade du din site och hur många inlägg skrev du
Tre år, 15 000 inlägg.

Varför lägger du av?
Jag ska börja skiva böcker igen.

Tänker du lämna Sverige för gott?
Jag kommer lämna Sverige, som många andra företagare gör eftersom företagsklimatet är som det är.

”Under 2010 fanns det nästan 2 300 svenska koncerner med dotterbolag i utlandet. Totalt sett hade dessa koncerner ungefär 1,6 miljoner anställda. Drygt en miljon var anställda utomlands och knappt 500 000 anställda i Sverige. För drygt 20 år sedan var förhållandet det omvända, koncernerna hade fler anställda i Sverige än i utlandet. Läs mer här!

Du stängde din sida och länkar till småbruk.se som i sitt senaste inlägg skriver om hur man sätter potatis. Varför?

Jag hade 181 000 läsare i månaden som var intresserade av vår framtid, och eftersom jag vet att Sverige går mot fattigdom ansåg jag att det var smart att skicka all trafik till småbruk.

Sverige ser bra ut från ovan men det hela är egentligen en chimär. Skyhöga skatt och människor som lever på bidrag. När stat och företag/korporationer går hand i hand är fascismen ett faktum.

Sverige är ett utpräglat socialfascistiskt land och det ser jag precis överallt. En svenska frågade en butik om de hade barnvagnshjul och de svarade att de hade de men de kunde inte sälja några till henne för de hade stängt i en vecka. På Norra Cypern hade de sagt att eftersom vi har stängt i en vecka har vi hur mycket tid som helst att leverera barnvagnshjul, vart ska vi skicka dem?

Det normala svaret man får här är:
– Det går inte.
Det andra normala svaret är:
– Det går inte, det har vi aldrig gjort förut.
Det normala svaret där jag bor är:
– No problems!
Sista kvällen bad jag en servitör ta bort mygg och han sprejade under bordet, och i Sverige hade de sagt att myggsprej finns på macken tre kilometer bort men den är stängd.

Just nu är jag förkyld och har feber och kan inte ens få hem ett apoteksbud! Sjuka ska ut på stan och ta sig till apotek själva. Så är det med allt; Gör det själv! Jag kan inte ens få hem en läkare! Det är helt otroligt.

Ja, det här med husläkarsystemet som FP och Bengt Westerberg sjösatte är ju verkligen ett skämt! Nu heter det väl familjeläkare som man får välja för besöket på vårdcentralen. I Italien t ex där kommer husläkaren hem. Om det så är mitt i natten.

Vad tänker du skriva om framgent? Har du förläggare eller sköter du publiceringen själv?
Hemligt. Jag ska skriva först, förläggare ger sig, och jag ska drifta min nya tjänst www.speechmart.com och min gamla taltips.se men först av allt komma över förkylningen! Det är kallt här!

intressant svd svd svd dn dn dn sr sr

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

41 kommentarer till Lena Holfve drar järnet! Lämnar socialfascistiska Sverige

 1. bleblublable skriver:

  Bra artikel, men sjukt jävla irriterande att du kallar Wikipedia ”Wiki”. En wiki är en slags sajt. Wikipedia är en sådan. Wikipedia förkortas inte till Wiki utan WP.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  ble: Jasså är Wikipedia en site. Varför så upprörd. Men skriver ut Wikipedia så du blir riktigt nöjd vem du nu är. 😛

  Gilla

 3. Monica Antonsson skriver:

  Man talar inte illa om sitt land, tycker jag.
  Är man kritisk engagerar man sig och gör något åt det.
  Funkar det inte så får man anstränga sig lite till eller finna sig i att man kanske rent av hade fel.
  Hädar sitt land gör man inte!
  Allt gott!
  Monica

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Monica: Det kanske man inte ska. Men Lena har många poänger. Vi tror att vi lever i den bästa av världar men det gör vi inte. Kan vara bra med några kritiska röster stundtals. Vi har yttrandefrihet och det är väl bra om man använder sig av den rättigheten medan vi får. Snart kanske man blir inlåst för mindre.

  Gilla

 5. holfve skriver:

  Monica
  Jag sa just att Sverige är ett socialfascistiskt land och det innebär i klartext att folk vill bestämma över andra vad man får och inte får. Det du skrev nu kan i princip bara skrivas av folk som bor i stenhårda diktaturer. Det är mycket typiskt svenskt; snörpa på munnen, döms, bestämma att DET
  får man INTE!!!

  Enligt FN:s mänskliga rättigheter har man rätt att resa, bestämma var man vill bo, och man har rätt till ett privatliv och man får tycka vad man vill.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/FN:s_deklaration_om_de_m%C3%A4nskliga_r%C3%A4ttigheterna

  Jag gör mycket nytta för mitt land om jag sätter mig utanför och beskriver sådana människor som du själv för stora delar av det svenska folket kan inte längre ta ansvar för sina egna liv – men de vet alltid vad andra får och inte får göra.

  Din text skulle aldrig någonsin ha producerats av någon där jag bor. Där hade man snarare sagt; ”Intressant att hon tycker det, hur har hon kommit fram till det?”
  Den frågan får jag aldrig här – vad det än gäller – för här delar man upp allt i ”rätt” och ”fel” och alla ska tycka lika.

  Sverige och svensken är mer illa ute än vad folk ens anar, som jag känner det.
  Mvh
  Lena Holfve

  Gillad av 1 person

 6. holfve skriver:

  bleblublable
  Helena hade skrivit ”Wikipedia” men länkat lite slarvigt. Som många svenskarna läser du en text enbart för att leta fel. Det är numera utmärkande för svensken att inte syssla med mycket annat än att leta efter fel. Finns nog bara i Sverige.

  Gilla

 7. Tore skriver:

  Svenskar letar fel skriver Holfve, och bekräftar alldeles själv sitt eget påstående.

  Fantastiskt bra att Holfve flyttar till Cypern! Där är tydligen allt så mycket bättre än här och jag hoppas att Holfve stannar där för gott och inte plågar sig själv och sin omgivning genom att åka till Sverige under långa perioder.
  Fast förmodligen är allt mycket bättre än här i vilket annat land som helst om man ska tro Holfves beskrivning av Sverige och dess invånare.

  Ha det gött Holfve! 😀

  Gilla

 8. holfve skriver:

  Tore: Jag letar nog inte ”fel” utan skillnader, och en är hånfullhet. Det är också en av de stora skillnader som jag har upptäckt. Det är mycket få människor som kan uttrycka sig med respekt trots att de har en annan åsikt utan hånfullheten går som en röd tråd igenom hela Sverige.

  Nu är vi 550 000 svenskar som har lämnat och de jag talat med vilket kanske är fyra dussin har nämnt just den barnsliga hånfullheten som ett skäl till att de anser att klimatet är för hårt i Sverige.
  Det kan man se på en svensk middag direkt; att folk inte vågar säga något och gör de det blir de just hånade. Jag ser det som ett ytterligare tecken på just socialfascism.

  Gilla

 9. MetalHeadViking skriver:

  Holfve säger sanningen. Och folk på Helenas blogg klarar inte av att hålla sig ödmjuka. (SUCK).

  Faktumet är att de produktiva svenskar börjar fly landet. Och jag kan garantera er att allt kommer bara att bli värre när Stefan Löfvens höjda skatter kommer igång efter valet nästa år.

  Men det är inte så mycket svenska politikers fel som det är svenska folkets fel. Det är svenskarna som bär ansvaret i slutändan. Och svenska folket kommer dessvärre att få det som de förtjänar.

  Gilla

 10. holfve skriver:

  MetalHeadViking; jag delar din syn att det här är en folkfråga. För mig är det så att det är lättare att se den utifrån. Jag har vistats i fyra år snart på Norra Cypern och har ännu inte badat i havet eller i en pool för jag har främst letat skillnader vilket blev 15 000 inlägg. Jag ska sortera dem sen, de är inlåsta i ett arkiv, och se vad vi kan göra med dem runt 2015.

  Gilla

 11. Maja Dacke skriver:

  Lena, jag letade bostad i Portugal för ett par år sedan – trivs där … Men det var för knepigt/omständligt och jag träffade på fel folk. Dock hittade jag mig lilla drömstad långt i norr – Caminha … Talar portugisiska? Njä, men läser tidningar och sånt …

  Sverige är tyvärr fullt av märkligt folk som talar svenska men tänker i krökar. I den lilla svenska stad dit jag flyttade häromåret dominerar det svenska men multikulti knackar på. Och … som du skriver: ‘Det är mycket typiskt svenskt; snörpa på munnen, döms, bestämma att DET får man INTE!!!’

  I styrelsen där jag bor numera finns lilla Snörpan, som jag döpt henne till. Och hon ska bestämma att DET och DET får man INTE – och ser till att det blir en omöjlighet (jag ska inte gå in på detaljer) att göra som man vill. Hon är snörpornas drottning så en ensam individ kan inte påverka i huset. F ö finns här ovanligt många snörpor, rent utseendemässigt, bland stans invånare har jag märkt.

  Men Portugal finns lockande kvar i mina tankar …

  Gilla

 12. holfve skriver:

  Maja Dacke; För mig är Portugal också underbart och jag älskar verkligen Azorerna! Men… de tillhör EU, och ska jag börja skriva igen på allvar – inte riktigt bestämt det än – så bör jag sitta utanför EU. Jag har pluggat Sverige och EU i tre år rätt intensivt och jag blir skrämd då jag utreder EU:s organisation. Vi kommer också få många läckor nu, tror jag, av den typ vi nyss sett att USA övervakar allt och alla. Det är nu tre år sedan jag ledde i bevis i bloggen att alla våra banktransaktioner går till USA för syning. Det finns mkt för en pigg författare att göra!

  Gilla

 13. MetalHeadViking skriver:

  Det finns bara två länder som jag kan tänka mig fly till, och det är Schweiz och USA. Kan ni tyska eller franska så bör ni definitivt räkna med Schweiz, just nu finns det inget land som kommer i närheten vad gäller frihet. USA har sina nackdelar om man tänker på Staten, men de har dock också många fördelar när men ser till befolkningen och dess historia och tradition av konstitutionalism och frihet.

  Gilla

 14. holfve skriver:

  MetalHeadViking; Schweiz har direktdemokrati, ja. Den verkar vara välfungerande. USA har stora demokratiproblem, som jag ser det. Nu kommer jag att vara skriven och skatta i Sverige men vistas utomlands halvårsvis.

  Gilla

 15. R Ericsson skriver:

  Tråkigt att hon stängde bloggen, hon hade kunnat lära ut mycket där.
  Vi får se vad det blir för böcker.
  Bäst hade varit ifall hon kunde pensionera sig och njuta av livet.

  Gilla

 16. Monica Antonsson skriver:

  Lena Holfve
  Och när du behöver sjukvård och äldreomsorg så kommer du hem som de flesta andra.
  Eller hur? Då brukar Sverige vara bra att ha.

  Men jag har inga problem med det faktiskt. Inte heller att du trivs bättre på Cypern. Jag har faktiskt inga åsikter alls om dig. Vet inte ens vem du är. Jag tycker bara inte att man ska snacka skit om det land som har fött och gött en. Det har inget med ”socialfascism” att göra, yttrandefrihet eller att man inte ”får” något. Det är en fråga om ren och skär hyfs.

  Jag varken snörper på munnen eller dömer dig, Lena Holfve.
  Du ägnar dig däremot åt direkt ”socialfascism” när du dömer mig, Snacka om förutfattade meningar och långtgående felaktiga slutsatser! Och du ska sätta dig utomlands och beskriva sådana som jag! Ja, då är både Sverige och svenskarna illa ute. Törs man fråga vad du tror dig ha för kvalifikationer för det? Såvitt jag kan se känner du bara dig själv. ALLT du skyller svenskarna för ger du flagranta prov på själv i kommentarsfältet här! Vad sägs om att börja med att sopa framför egen dörr? Där har nog inte blivit sopat på länge.

  Jag reagerar på din otacksamhet mot det folk och det land som såg dig födas och växa upp (antar jag) med barnbidrag, gratis skolmat, fri utbildning och rätten att själv välja framtidsvägar.
  Gnäll över företagarklimatet om du måste men gnäll inte på Sverige och svenskarna.

  Flytta till Cypern och njut av livet. Vem bryr sig? Men gör dig inte märkvärdig med att snacka inte en massa skit. Åtminstone inte om du samtidigt tänker hålla bakdörren öppen till svensk sjukvård och det övriga svenska sociala trygghetssystemet.
  Känns det verkligen viktigt för dig att förtala Sverige – och om du har något som helst civilkurage – så bör du först i konsekvensens namn avsäga dig ditt svenska medborgarskap inklusive alla förmåner. Gillar man inte varandra så skiljer man sig helt enkelt. Sedan får man stå för det. Det är inte konstigare med ditt förhållande till Sverige. Man kan inte äta upp kakan och samtidigt behålla den.

  För hundra år sedan var Sverige ett av Europas fattigaste länder. De generationer som gick före oss byggde landet ur fattigdom och elände. Du och jag har fått välfärden gratis. Det ska vi vara förbaskat tacksamma för. Därför snackar man inte skit om Sverige. Den som gör det är en lus.

  Gilla

 17. holfve skriver:

  Monica Antonsson; En av de största myter som finns är att vår sjukvård skulle vara i världsklass. Nu är jag skriven och skattar i Sverige så jag har ”rätt” till den som finns men jag föredrar vården i Indien eller på Norra Cypern. Den största skillnaden är medmänsklighet kontra arrogans. Det tar sju timmar i snitt att få vård på akuten i Sverige och det tog mig 30 sekunder då jag kom in med ambulans på Norra Cypern med brutet ben. Det största skälet är förmodligen att de saknar den allomfattande alkoholism som finns här. Det finns inga misshandelsfall som måste plåstras om – hela akuten är full av dem här.

  Om jag skulle bara hålla mig i Sverige och inte ge mig ut för att utreda skillnader bidrar jag till den stagnation jag känner finns här. Vi befinner oss i det farliga läget att vi är fortfarande världsledande då det gäller innovationer – men de lämnar snabbt landet. Vi är nu på plats 17 i välståndsligan (plats 4 på 70-talet) och om åtta år anser FN att vi kommer inneha plats 25 och om ytterligare 10 år plats 45.

  Det som har hänt är att för 20-30 år sedan lämnade i princip alla stora företag landet och idag är de 0,09% av alla bolag. Myten säger att ”de har dragit till Asien för att utnyttja billig arbetskraft” men det är inte vad jag har hittat riktigt. Det handlar mkt mer om attityder, tror jag.

  Om jag vill studera skillnader gör jag mig märkvärdig och jag är en lus om jag går till botten med vad det är som har hänt oss senaste trettio åren – kan bara uttryckas av en svensk. Vi är fortfarande ett brukssamhälle där bara stora bolag, staten och 50 klart utmejslade åsikter tillåts.

  Gilla

 18. MetalHeadViking skriver:

  Att få undvika svensk skola, svensk sjukvård och svensk soc är en välsignelse. Och även om dessa tjänster var något att ha så skulle det ändå inte vara något som gör Sverige bra.

  Jag är stolt över att svenskar allt som allt är ett ärligt, hårtarbetande, ödmjukt folk. Det är bara synd att de utnyttjas så grovt av den svenska sosseadeln. Vilka tjänster som Staten erbjuder är irrelevant för min syn på Sverige.

  Jag brukar säga det att illegala vet inte hur lyckligt lottade de är, då de slipper svensk skola, vård och bidrag. De är friare än vad vi är. Nu kommer de istället att luras in i systemet i alla fall om några veckor.

  Gilla

 19. holfve skriver:

  MetalHeadViking; jag skriver under på din beskrivning av verkligheten, och det är min förhoppning att jag ska gestalta det efter 2015. Detta år går åt till hälsa.

  Gilla

 20. solvind skriver:

  Är det någon som vet något om Island? Läste om hur folket där klarat sig efter den ekonomiska krisen och blev sugen på att flytta dit. I korthet handlade det om att allt var oerhört materialistikt före krisen och efter den, ställde många om kursen. Man återgick till enklare glädjeämnen och uppskattade familj, vänner mm på nytt. Det som kan vara besvärligt kan ju vara klimatet om man har värk, eller? Har ni åsikter, låt mig veta.

  Gilla

 21. Josef Boberg skriver:

  ”Lena Holfve drar järnet! Lämnar socialfascistiska Sverige”

  Jo… – HelEna – det har jag förståelse för. Men Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – som ej har gett upp hoppet och bor kvar i Sverige – Wi kan ju göra något åt det – som jag ser det.

  T ex genom att sjösätta partiet 12-TUSENKRENIGHET – som ”står upp” för artegen global- och nationalekonomi.

  I o f s så kan jag ha fel i detta – men det kan jag ej föreställa mig att jag har.

  Vad tror Du ❓

  Gilla

 22. Antonia skriver:

  Ja, det blir verkligen bra om alla lämnar sitt land för att saker är som de är. (Säger jag som också lämnade mitt land, men för mig var mer äventyret som hägrade)
  Även om Lena har rätt i vad hon säger så är det inte bättre att verka här hemma för förbättring?
  Jag läste om en kvinna som bosatte sig i Barcelona för ett halvt år. Och var saligt över det trevliga bemötandet, att folk stannade upp för småprat att grannen hälsar, att man blir igenkänd i den lokala brödbutiken osv osv. Och jag tänkte vad är det på fel på henne? Hon kunde vara likadan här i Sverige, men när hon väl är tillbaka i Sverige tar på sig masken och antagligen hälsar inte tillbaka när jag hälsar på henne i trapphuset.
  Men som sagt, jag har ju själv bytt land, och alla gör ju inte det utan stannar kvar och verkar, lever och kämpar.

  Gilla

 23. holfve skriver:

  Jag satt på Norra Cypern och i Indien skrev 15 000 inlägg på tre år, och hade 181.000 läsare, och jag kan lova att 99% av dem uppskattade att jag inte satt i Sverige – för jag ser inte skillnaderna då. Jag tror att Helena håller med mig. Hon läste ofta bloggen. Det är viktigt att jag sitter utanför. Jag beklagar att jag inte gjorde det redan på 90-talet.

  Sen är det inte mitt problem att folk tror att jag solar, badar, smiter från skatter, tänker komma hem till åldringsvården och allt tjafs folk hittar på i brist på insikt. Det är deras problem. Jag tänker sätta mig utanför Sverige och betrakta Sverige utifrån och publicera vad jag ser i Sverige.

  Utan baddräkt på mig.

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  Metal: ”Det finns bara två länder som jag kan tänka mig fly till, och det är Schweiz och USA.” Du skriver fly. Inte flytta till. Själv vill jag lämna Jorden men vet inte var man kan hoppa av. Hittar ingen ramp.

  Josef: Inte ett parti till! Har vi inte redan för många som sjunger i samma kör?

  Antonia: Du lämnade ett kommunistiskt land och har nu hamnat i ett land med begynnande fascism. Snart i full blom.

  Lena: Klart det är lättare att se på sakernas tillstånd när man inte är mitt upp i dom. Tror dock att det är svårt att slita sig från stt land, sin kultur och sina referensramar. Så det är bra att du inte kapar trossarna.

  Gilla

 25. Antonia skriver:

  En ögonöppnare är du med andra ord. 🙂

  Gilla

 26. MetalHeadViking skriver:

  Hahaha!

  Jag flyttar inte frivilligt ifrån Sverige. Har för avsikt att försöka hjälpa till och rädda det som räddas kan. Men visst kan det kännas hopplöst. Jag klagar inte på folk som väljer att fly.

  Gilla

 27. holfve skriver:

  MetalHeadViking; det är inte en fråga om att fly utan att arbeta. Jag lär aldrig gå i pension. Bland annat ska jag skriva en bok och leda i bevis att hånfullhet är ett drogsymtom.

  Gilla

 28. Josef Boberg skriver:

  ”Josef: Inte ett parti till ! Har vi inte redan för många som sjunger i samma kör ?”

  Det behövs ej – för det räcker ju med att något av de befintliga RiskDagspartierna tar upp den ”kastade handsken”.

  I o f s så kan jag ha fel i detta – men det kan jag ej föreställa mig att jag har.

  Vad tror Du ❓

  Gilla

 29. Josef Boberg skriver:

  Holfve – apropå: ”Utan baddräkt på mig.” – så låter det ju som arteget – som jag ser det.

  Gilla

 30. Antonia skriver:

  Det finns ju inget land som är bara bra.. Men det skadar aldrig om man får en spegling så man kan se vad man kan förändra och förbättra. Vi har ett ordspråk ” den klocka lär sig på andras misstag, den dumma på sina egna.

  Gilla

 31. holfve skriver:

  Antonia; Jag letar nog inte efter bättre eller sämre utan mycket mer efter myter. Vi har en totalt falsk självbild, som jag ser det. Folk tror på allvar att vi lever på stampade jordgolv och rider på åsnor på Norra Cypern t.ex. En kassörska på Tempo bor 5 ggr bättre än en svensk dito liksom läraren.

  Men det som är värst är att mycket få världshändelser når Sverige. Vi ha en kraftigt censurerad press med enorma mängder propaganda. Du kan kolla på http://www.youtube.com/user/RussiaToday en vecka, så ser du det eller http://www.youtube.com/user/AlJazeeraEnglish

  Gilla

 32. Josef Boberg skriver:

  Holfve… – apropå massmedia – etablissemangets massmedia är StorebrorsCensurarade = ”Trattmedia” (video 2,5 min) enligt professor Hans Rosling

  Gilla

 33. MetalHeadViking skriver:

  Det här blogginlägget har skappat mycket debatt.

  Det är tråkigt att Holfve flyttar ifrån Sverige för gott. Men mest tråkigt är det för oss alla. Här påpekar Holfve tydligt vilka problem vi har. (Något hon sysslat med länge). Och ändå händer det ingenting. Det är inte etablissemangets beteende som skrämmer. Det är svenskarna som skrämmer mig mest. Jag tror inte det finns ett folk i världen som klarar av att ta så mycket sk*t från sina härskare som svenskarna.

  Jag läste nyligen ett (tydligen sista) blogginlägg från Allra Underdånigast: ”Vid avgrundens rand”.

  http://www.allraunderdanigast.blogspot.se/2013/06/vid-avgrundens-rand.html

  ”När ”måttet är rågat” så gör svensken som han alltid gjort; som han blir tillsagd. Det finns inga smålänningar, dalkarlar, värmlänningar, norrbottningar eller skåningar. Det finns en massa Svenne Banan som inget hellre vill än att få droga sig med sport och porr, men framför allt få göra som de blir tillsagda. Allt för att inte blir betraktade som obekväma och oliktänkande. Svensken i gemen vill få trycka mitt i flocken, tro gott om alla och tycka rätt.

  Ett sådant folk är dömt till undergång. Kanske är det lika bra. ”

  Det tar sig. Sociala ingenjörer har jobbat stenhårt i flera decennier på att omvandla folket till själlösa varelser. Och vi kan konstatera att de lyckats galant i Sverige.

  Gilla

 34. Helena Palena skriver:

  Metal: Holfve ska inte lämna Sverige för gott. Det skriver hon ju i en kommentar. Ja, vi svenskar är verkligen fogliga. Klart vi kommer att gå under. Sorgligt! För det behövs vänliga människor i världen.

  Gilla

 35. B skriver:

  Hola Holfve.

  Agnes Lagerstedts street for ever, back in the late 60`s.

  W

  Gilla

 36. holfve skriver:

  Och vem är W då? Jag känner nog ingen som inte kan stå för en text. Jag har bott på A.L i två omgångar, då jag gick i trean och sen som vuxen i något år.

  Gilla

 37. BmOnline skriver:

  Helt enig med deg Lena! Jeg bor i Norge, og jeg tror at vi ALDRI har hatt noe demokrati, snarere et diktatur!
  Årsaken er den at rysserna var på besøk i Norge i 1938, Stalin- og da stakk han et vapen opp i trynet på de som satt i regjeringen i Norge. Og slik har rysserna styrt både Norge, Sverige og Danmark- inkl. Frankrike.

  Ja, det er dags for at det skjer under, store under. Folk kommer til å bli gale, sa Kong Harald.
  Kanskje det er det kongen mener når han fortalte dette til engelska tidningar.

  Denne sannheten er almuen ikke våknet for enda, men det kommer. HM Kongen sa til utenlandsk presse, UK- Sitat: ”At det norske folk må bli gale først- før vi kunne komme videre. Og ingen kan forhindre det, jfr etter Utøya drapene 22. juli. Det virker som om Kongen har førstehåndskunnskap om hvem som egentlig stod bak drapene på Utøya?

  Gilla

 38. Jag vet mycket lite om Norge. Har nog med att hålla koll på Sverige…
  Men det verkar som om socialdemokratin går över i fascism efter ett tag när du har ett generationsskifte och de som startade det hela är borta.

  Gilla

 39. anders skriver:

  Sheridan har många kloka punkter:

  Gilla

 40. Pingback: Vill du lämna dårhuset Sverige? Här finns bästa råden! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.