Storebror är skärrad: Bilderberg & övervakningsskandalen i USA lyder samma potentater!

Tänk så övervakade vi är! Bilderberggmötet pågår i Watford. Skrev denna kommentar under en artikel i SvD (se nedan). DN hade inget om mötet idag. Däremot om skandalen i USA. Den amerikanska övervakningsskandalen Prism berör alla svenskar som använder Google och Facebook. Så frågan är om man törs skriva vad man tycker och tror. Skulle inte tro det. Men jag skriver ändå. Ser ett samband i vad som sker:

”Läskigt med dom där mötena. Plutokratieliten tämjer dom demokratiskt valda små tomtarna som slipas in i vad som ska göras. Vad som bestäms off the record kan vi ta del av om en si så där sex månader. Det är bara att studera vad som kommer att ske. Varför är alltid Bildt med? Han är en given travare åt makten i världen. Bilderberg-gruppen är en sammanslutning som skall försvara och bevara banksystemet som vi alla lever under. Ett sjukt system som förstör länder och människor. Privata banker skapar virtuella pengar genom ett knapptryck på datorn. Sen tas ränta på luften. Det är bara Riksbanken som enligt lagen får skapa pengar så hur kan då privata banker få hålla på? Om det sjuka bedrägeriet kan vi varken fråga Bildt, Borg eller Löfven. Ingen av dom skulle våga gå emot dom mäktiga. De kanske inte ens förstår vad som egentligen pågår och har gjort  i flera hundra år.”.

Obama krävs på besked om NSA. Nyheten om att amerikanska underrättelseagenter har direkt tillgång till uppgifterna i IT-jättars servrar har att har även lett till politiska konvulsioner i Washington. Flera demokratiska kongressledamöter vänder sig mot Vita huset och kräver besked från partikamraten Barack Obama om vad medborgerliga rättigheter och privatlivet är värda. Det är inte värt ett skit när makten vill ha kvar sina privilegier. Storebror är skärrad. Hans ansikte börjar synas mer och mer. Mycket tack vare internet. Så självklart får makten spader och går överstyr. Det är verkligen virrvarr i stacken.

svd svd intressant

——-

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Storebror är skärrad: Bilderberg & övervakningsskandalen i USA lyder samma potentater!

 1. svensson skriver:

  Vad gäller systemet ”pengar ur luft”, privata banker vs riksbanken, så tror jag det skruvade försvaret för systemet ser ut så här: riksbanken ger ut pengar, privata banker skapar endast skuld.

  Men sjukt oavsett.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Svensson: Hur man än vrider och vänder på det hela så ”lånar” banker ut pengar som dom inte har. Nice! Rena trolleritricket! Kallas också FRB!

  Gilla

 3. stefan skriver:

  A wall build up and Im after them. Im committed. Kaptain Im after you to.

  Gilla

 4. stefan skriver:

  Its like over. Feelings will overcome it. Thats it and a new brage world come in. I have enuf.

  Gilla

 5. stefan skriver:

  They will die in cancer.

  Gilla

 6. stefan skriver:

  I drink to that because I’m sure.

  Gilla

 7. stefan skriver:

  I know because I defeat them all time. I’m here. But I’m after them with gods permission oh crazy no its true if you live you will see.

  Gilla

 8. stefan skriver:

  I not get older.

  Gilla

 9. stefan skriver:

  Virr varr i stacken det är väl bara för riktiga män att säga vem eller hur. Och snart blir jag en riktig man om ingen likviderar mig vilket inte har någon stöärre effekt på en galning som mig.
  I Rather die like that than a peace of junk.

  Gilla

 10. stefan skriver:

  I will say something to all ponks , its a child in my neighbor and he scream all day to i just show my self and he is muslim yeah but he respect me more then hes parents so he stop wen I look and show my self. Not because hes lovely muslim parents no its respect for others just that. Not from they family at all. He know and he screem for totally other reason then hes fucked up family know.
  Its Freedom nothing else. And next year that a new one…..Over and over again. Like play…I not against them I dont like just thier crap stile of living and cids seems to me dont like it…So what say about what true eeh?

  Gilla

 11. Maja Dacke skriver:

  Jaha, Stefan, det finns alltjämt anteckningsböcker …

  Gilla

 12. ÅMÅL skriver:

  Läs och njut av denna genialiskt enkla argumentation:
  https://www.flashback.org/sp43804455

  Gilla

 13. Lincoln skriver:

  @Svensson
  Det är faktiskt än mer skruvat än så. Precis som du skriver är det enbart Riksbanken som skapar svenska kronor. Det bankerna gör är:
  1) Hittar på sin egen skuld på svenska kronor
  2) ”lånar ut sin egen påhittade skuld på svenska kronor till en kontokund, så att
  3) Kunden och banken ”lånar ut” samma ickeexisternade svenska kronor till varandra, dvs
  4) både kunden och banken är nu skyldiga varandra x antal svenska kronor som varken banken eller kunden lånat av varandra

  Verkar logiskt, eller hur? men så skruvat är det!
  @Helena
  Som nobelpristagaren Pinter sa i sitt Nobeltal:
  “Det politiska språket, det språk som talas av politiker, ger sig inte ut i de här markerna, eftersom de flesta politiker enligt de bevis som vi har tillgång till inte är intresserade av sanning utan av makt och av att hålla sig kvar vid den makten. För att kunna sitta kvar vid makten gäller det att hålla folk i okunnighet, så att de lever i okunnighet om sanningen, till och med sanningen om sina egna liv. Därför är vi omgivna av en väldig gobeläng av lögner, som vi livnär oss på.”

  Gilla

 14. stefan skriver:

  Jag blir galen av att bo här. Jag följde dramat och jag var ju där en vecka innan och kunde lika gärna varit kvar där. Det som får mig att balla ur är att de var över mig med fina helikoptern de har flera men de fanns inte på något vis till förfogande för att rädda ett liv (militärt liknar det). Kanske jag har fel och de hade andra livsavgörande ting att göra. Men inget sådant finns att läsa om liksom. Jag ballar ur av sånt. (tänk om det är så att jag helt enkelt kan se en helikopter i syne flera gånger om, tja månen sägs ju inte vara där ifall vi inte tittar på den så det är säkert möjligt (eller jag är helt veck säkert)
  Ber om ursäkt för det. Känner med de drabbade och de som gjorde vad de kunde förstås.

  Gilla

 15. stefan skriver:

  Spelar ingen roll alla sekter är jobbiga även om man kallar dem religion. Och grabben och alla andra är det inget fel på. Jag står inte ut bara så fort det är fint väder kan jag inte ha balkongdörren öppen jag blir galen av allt skrik och det är något som verkar gå i arv ungefär som det blir hela tiden en ny hack kyckling, jag är inte racist anndra grannar är inte så och de är av samma sekt öh förlåt religion. Jag tvättar för hand för i tvättstugan går det inte vara ibland går det ifall man har tur. Annars kan man uppleva kvinnor som slår varandra brutalt så att deras män måste komma och separera dem…..Men det verkar bara vara normalt som skräp som jag ska anpassa mig för osv…SKit i det jag skrev förut, jag ångra det jag skrev. Lets go on all love to all and so on all is one and so on.
  Det är bara mig det är fel på för jag borde flyttat och lämna ytterligare plats för andra som mer behöver denna plats så som andra redan gjort.

  Gilla

 16. MetalHeadViking skriver:

  Märkligt att Olle Nygårds skriver så tunnt om Börje Ekholm. Han är egnetligen årets viktigaste svenska Bilderbergare!

  Jag tror att Valet 2014 kommer Ekholm att få avgöra på egen hand. Jag kommer att förklara detta i ett blogginlägg nästa vecka.

  Gilla

 17. ÅMÅL skriver:

  @ MetalHeadViking; du skriver insiktsfulla inlägg men du behöver ett rättstavningsprogram.

  Gilla

 18. MetalHeadViking skriver:

  Se till att följa Börje Ekholm i Almedalen om några veckor.

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/06/underskatta-inte-borje-ekholms.html

  Gilla

 19. LegeNet skriver:

  Ang. att ”Det är bara Riksbanken som enligt lagen får skapa pengar så hur kan då privata banker få hålla på?” så är ett rimligt antagande att de institutioner som under sken av lag och rätt bedriver handel har något vinstintresse i att de privata bankerna får hålla på så här. Lag och rätt är ju ersatt av ett system baserat på handel. Den vinstdrivande ekonomiska enheten Sveriges Domstolar org. nr 202100-2742 har t.ex. F-skattebevis som kvitto på att det är pengavinst verksamheten går ut på. Jmf. vilka som i enlighet med offentliga uppgifter från Skatteverket, SKV samt Svensk Författningssamling kan inneha F-skatt bevis. Fast Sveriges Domstolars jurister är duktiga på att låtsas inte förstå detta.

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  LegeNet: Och allas våra skattepengar går inte ett konto i Wallenbergs bank. Är inte det bara tooooooo much!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.