Stefan Löfven ska rakas på Bilderbergmötet! Stora företag och karteller styr världen!

Politikerspråk:

– Bekymmersamt.
– Oacceptabelt.
– Mycket bekymmersamt.
– Helt oacceptabelt.
– Vad det handlar om…

Om och om igen mässar man på. Alla gör det. Använder samma ord. Men inga politiker kör med ordet ”typ” fast alla andra gör det. Inte jag dock. Använder inte det ordet just för att alla andra gör det. Ett löjligt och mycket onödigt ord. Byt ut det och allt funkar ändå. Ordet är en markör för samhörighet. Att höra till. Men samtidigt ett bevis på hur lätt det är att dupera massan som följer trender som en skock får.

Nu är det Stefan Löfvens tur att rakas. Alltså slipas in i den ordning som gäller i världen. Stefan är inbjuden av Jacob Wallenberg till Bilderbergmötet i juni. Ingen som är med där får tala om vad som sägs. Det förs inga protokoll. Så vad har en demokratiskt vald man som Löfven där att göra. Vad gör Carl Bildt där? Han är väl ständig medlem. Mona Sahlin har varit med. Och Maud Olofsson. Ja, gode gud, så lurade vi är. Fredrik Reinfeldt blev inbjuden till Georg Bush i Vita huset. Han for dit redan efter åtta dagar sen borgarna tog makten 2006. Vad viskade Georg i Fredriks öra som inte vi fick höra? Why the rush! Why the hurry!

P.S. Ja, jag tror att det är företag och karteller som styr världen = pengarna! Som valsar genom banksystemet som styr ekonomin som styr politikerna. Glöm det där med demokrati! D.S.

Maktkamp i Amerika! Folk har tröttnat på våldet

intressant svd svd dn dn svd dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Stefan Löfven ska rakas på Bilderbergmötet! Stora företag och karteller styr världen!

 1. Javisst, pengarna styr världen … Men: VILKA ÄGER PENGARNAS HUVUDDEL PÅ JORDEN? DET svaret är en UPPENBARELSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Demokrati. Ett ord som klingar falskt men lugnar massorna. Det är bara en illusion. Man säger en sak och gör något helt annat. Sen förklarar man bäst man kan. I efterhand.

  Gilla

 3. Hans K Nilsson skriver:

  Vi har inte någon demokrati utan vi har DEMOKRATUR. Nästa steg är DIKTATUR.

  Gilla

 4. Hans K Nilsson skriver:

  ”Eller hur” är också ett uttryck som ligger i tiden.

  Gilla

 5. Josef Boberg skriver:

  ”Glöm det där med demokrati !”

  Jo… – HelEna – hittills har det ju varit så sedan 1800-talet, tyvärr tyvärr… 😥

  ”Men så länge det finns liv så finns det hopp !” = de banksters som styr = vanstyr världen ekonomiskt = politiskt i dags dato – förefaller ju avslöja sig själva mer och mer = fler och fler av oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – ser igenom ”dimridåerna” – som deras förfäder så effektivt = ogenomsiktligt lade ut.

  Det kan tyda på att dagens banksters håller på att bli ”dumma i huvet” – eller ❓

  I så fall är det ju bara att buga och tacka – och själva ta över den ekonomiska = politiska styrningen – så att den faller ut till förmån för oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna.

  Lätt som en plätt

  Gilla

 6. Maria Nilsson skriver:

  Offentlighetsprincipen gäller alla politiker 24/7 vad är det Löfven inte fattar?

  Gilla

 7. MetalHeadViking skriver:

  Globalisterna är missnöjda med Reinfeldt. Det går för långsamt. Han är för slarvig. Nu kommer de att straffa honom.

  Bli inte förvånad om allt börjar gå mot Reinfeldt.. Hans dröm om att kompletera 10 år som ”landsfader” innan han byts ut med en annan moderat är nu krossad.

  Globalisterna vill ha Löfven!

  Gilla

 8. Pingback: Hallå där, Riktiga Nyheter! Helena Palena och Svenssongalaxen saknas i er flöde! | Gotiska Klubben

 9. stefan skriver:

  Dock har varit vedertaget men är på utgång så varför inte föra in det igen ”typ” hehe

  Gilla

 10. stefan skriver:

  Anton visst går det flocka in får på många sett. Men att påvisa och tro på att det ena leder det andra på det sätt som denna hmm karta visar är bara larvigt. Det är bara följa lögnerna och pengarna om man vill se mer. Och för all del hur systemet är konstruerat konton i konton alla i under banklagens näste vilket ju bara är eller hur? Alla ägg i andra bokföringar är ju någon form av gökungar så länge de gillar läget och det gör de ”i alla fall vad jag ser”

  Gilla

 11. stefan skriver:

  Näste innebär att du inte kan värdera dig själv och andra (det tog jag som självklart i förståelsen)
  Bara för att vara före eventuella svar.

  Gilla

 12. stefan skriver:

  Vilka kan stänga andra att handla med sina inneboende värden alltså egna värdena. Vilket verkar ju helt omöjligt att diskutera vad är värden? Ok ifall kan förstå det då förstår man kanske nästa steg att dessa är inte de äkta mäktiga utan att det finns riktig makt som även kulisserna fruktar när de liksom inte fruktar folket mer vilket verkar rätt uppenbart i alla fall i min syn!
  Kulisserna har ju ingen makt utan folket som ger dem den makten och de måste ju för böveln ha ett val eller så har de inte det för väljer de sanning så ……Kanske de kan säga adjö jag tror någon eller några på riktigt styr fåfängans makt Hitler var ett exempel på detta och även finanserna bakom är fåfänga de som styr det styrande kan sin sak och det är inget högteknologiskt det är konst eller kultur om man vill så dödlig sådan.
  Men jag tror om man fattar hur söka dessa maktens boningar så lever man inte länge, jag tror man blir lätt snabbt synlig och blir eller om man är själv skyddad så blir det gallring runt omkring en närmare och närmare.. Så har jag rätt så är det nog inget att sträva mot alltså makt det kostar liv.

  Gilla

 13. JagSkaTaDig skriver:

  Man kan inte gå och hoppas att allting kmr lösa sig automatiskt.

  Hånet mot mänskligheten i minst 8000 år är inte ett rörelse som kmr att ge upp över en natt, eller att inbilla oss att dem blivit galningar för deras gärningar har blivit grövre.

  Dem gärningar vi upplever idag är ingenting jämfört med det som dem upplevde för ca 6000 år sen. Dem had Edet mycket mycket värre än så.

  För och kunna lösa detta elände så kmr alla, precis alla behöva göra sitt yttersta, med olika uppgifter.
  Det är endast vi som kan stoppa det helt och hållet, inte luften eller vädret, bara vi kan stoppa detta elände som gör våra barn ännu dummare.

  Som Einstein sa en gång :
  Problemet är inte dem som håller på med djävulskap, problemet är dem som ser på men inte gör nåt åt saken.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.