Ingen stake i Omar Mustafa! Muslimerna får rösta på moderaterna och Abdirizak Waberi istället!

Vore det något bevänt med Omar skulle han väl lämna Islamiska förbundet och stanna kvar i sossetoppen! Men icke! Han vill leva kvar i sin medeltida ökenkultur. Han fick en gyllene chans att hoppa på sekulariseringståget men tog den inte. Nu kan han fortsätta be i moskén medan kvinnorna får gå i bakvägen och sitta långt baki där ingen ser dom i det heliga huset.

Ja, det var röstfiske. Sossarna vill ha muslimernas röster. Men nu får dom väl rösta på moderaterna istället. För dom har ju Abdirizak Waberi som är så rumsren i riksdagen fast han också har en möglig kvinnosyn. ”En skrämmande signal till muslimer och andra troende socialdemokrater”, skriver Omar i ett öppet brev på Islamiska förbundets hemsida apropå S-ledaren Stefan Löfvens ultimatum om att Omar Mustafa inte kan sitta i partistyrelsen och samtidigt vara ordförande i Islamiska förbundet.

Nä, det som är skrämmande är att det kan få finnas muslimer i våra politiska toppskikt som går emot mänskliga rättigheter och synen på kvinnan som en jämställd. Det är det som är skrämmande. Rakt av för jävligt!

P.S. Kommer Ylva Johansson tillbaka i topp igen? D.S.

Från Fria Tider: Waberi måste också bort! Den moderate kommunpolitikern Björn Schaerström vill att riksdagsledamoten Abdirizak Waberi sparkas ut ur partiet.

Bra genomgång av islam på Avpixlat.

Monica Gunne får på moppe av Jan Helin

svd svd dn svd

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Ingen stake i Omar Mustafa! Muslimerna får rösta på moderaterna och Abdirizak Waberi istället!

 1. Stig Palm skriver:

  Beträffande Ylva Johansson är det bättre än en Muslim. Lite som att välja mellan Pest & Kolera.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Stig: Ja, så är det. Hennes man Erik Åsbrink blir nog glad om hon kommer tillbaka. Då kan han rapportera till Goldman Sachs direkt från s-toppen.

  Gilla

 3. Stig Palm skriver:

  LÅTER JUDISKT och bra…ha.ha…

  Gilla

 4. Hans K Nilsson skriver:

  Släng ut ALLA muslimer från ALLA samhällsuppdrag som omfattar även oss Svenskar. Låt medeltidsfolket fortsätta sin ökenvandring till dödagar i de länder där de hör hemma . .

  Gilla

 5. Hans Hansson skriver:

  Helena, du har helt rätt i det du skrivit. Jag antar att du har läst alla mina kommentarer och inlägg om detta sabotage, som Veronica Palm förorsakat för sitt eget parti. Efter sådana sturska och omogna uttalanden som hon gjorde igår, så kan jag inte tänka mig att hon kan få vara kvar i ett socialdemokratiskt parti, som traditionellt har gjort sig känt för att värna om demokratiska och sekulära värden samt jämlikhet mellan könen. Jag begriper inte att de petade Ylva Johansson till förmån för en muslim. Jag personligen tycker att hon är en av de bästa kvinnorna i socialdemokraterna. Jag är glad att sossarna vaknade för infiltrationsförsöket. En muslim är förbjuden att konvertera. De har ingen religionsfrihet som andra religiösa har.

  Gilla

 6. stefan skriver:

  Moderaterna har kanske alla hästar i stallet men det säger ju inget om hur hästarna är funtade.
  Waberi blev likaså uppmärksammad i Sveriges Televisions dokumentär Slaget om muslimerna 2009 där han bland annat uttalande att han vill leva i en islamisk stat i vilken politiken styrs efter koranen…
  Undrar bara finns det något land som styrs helt av koranen och i så fall borde inte sådana som han då vara välkomna att flytta dit då.

  Gilla

 7. Pingback: Muslimer tänker inte rösta på sossar | Pinglans Tankar - den ej politiskt korrekta bloggen

 8. @ All,

  An eye–opener. Gets really interesting from page 8 onwards.

  Klicka för att komma åt northwoods.pdf

  Gilla

 9. stefan skriver:

  Inte dra alla över en kamm för det här är nog inte representative för det.
  Jag har fastnat i kväll för detta och vet inte hur förstå det , slut meckat i mecka ,spola kröken ökar inget trafikvett, körglädje, offra så man får ont i magen ”offra hasa” det finns bara människor och beteenden öh bevisligen ingår bilar i detta på nått sätt, armar och ben på gatan och mannen är chockad vad han ser och håller för pannan fattar fortfarande inte andra försöker förklara med mod och så men äversätta arabiska på google är inte lätt så om någon är från saidi kan gärna berätta det. Rätt spännande men efter många klipp blir detta vardags mat. PS. jag har aldrig sett detta förut men hört om det och jag trodde det inte var sant men det var det ju tydligen så därför vill jag fler ska se det….Och hur tolka det, vet inte. Ja jo detta är lite extremt och inget under 18 år ,känns skadligt liksom även för mig att se det.

  Gilla

 10. stefan skriver:

  Värst ”skapade” krashen är 2:13 för de som inte har tålamod. De det jag menar med skadligt jag har sett så många youtube clip av just detta ämne saidi så jag reagerar inte speciellt på det otäcka.
  Det här är ju på riktigt och inget hollywood grej liksom.

  Gilla

 11. stefan skriver:

  Vill inte verka morbid jag kollar för att hitta en förståelse på beteendet och något i det finner jag den gemenskap som verkar vara och det är det som gör det så märkligt eller konstigt (för mig som betraktare då) asså detta kanske var stendumt att ta upp men jag funderar verkligen över detta beteende för andra orsaker.

  Gilla

 12. stefan skriver:

  Wushu vetenskap? (kampsport)
  Rave filmer kommer inte sant? Svar: Tyvärr sanningen!
  Vi ber Gud att vägleda oss och dem.
  Tja det är ju klar text men jag fattar inte ändå eller så gör jag det de vill helt enkelt bli helt avslätade.
  Gå till botten så att säga…Eller better säga jag går bet på detta, dumt att tro man förstår när man inte gör det så säger jag ju själv ju. Annars är klockan 22:28 och allt lugnt.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Stefan: Är lite off på min blogg! Har varit i Stockholm några dagar. Kul det med. Borta bra men hemma bäst. Hemma är världens bästa plats (Ikea). Kollar inte på filmen. Mår illa när jag hör arabiska och ser alla krig där nere på TV. Byter kanal direkt. Har en otrolig inlevelseförmåga. Kan känna hur det känns att få en splitterskada i låret. Eller, få en hand eller fot avhuggen. Tänk dig att gå på stumpen! Ingen sinekur. Förstår inte! Om gud vill o s v! Vill tydligen gärna offra hasa hela tiden. Gud – vilken bluff! Om han fanns skulle han komma ner och slå ihjäl alla onda och bigotta jälvar som gör allt otyg i hans namn.

  Gilla

 14. stefan skriver:

  Helena detta är inte om krig det är liksom lek där det går ut på att tappa kontrollen så hmmm tar över.

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Stefan! Aha! Handlar det om såna där som går omkring i gummikostymer och kåtar upp sig?

  Gilla

 16. stefan skriver:

  Nej de kör bil bara.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.