Massmedia spyr ut lögner om Vietnam, Irak, Nord-Korea

Brage Norin höjdare DET MILITÄRINDUSTRIELLA KOMPLEXETS SISTA HISTORISKA CHANS

Eisenhower varnade för att ”det militärindustriella komplexet” var det största hotet mot den amerikanska demokratin. Gång på gång i historien har detta komplex skapat ett helvete på jorden. Mordet på Kennedy och det föjande folkmordet i Vietnam är ett typiskt exempel. Då var det nordvietnamesiska torpedbåtar som beskylldes för att ha attackerat amerikanska krigsfartyg i Tonkinbukten ute på internationellt vatten. Detta har bevisats vara en ren skär lögn  men det blev motivet till USA-s krig i Indokina.

Hundratals miljoner fredsälskande människor över hela världen
engagerade sig mot detta fasansfulla krig och till slut flydde de sista agenterna som jobbade inom den amerikanska säkerhetstjänsten från ambassadtaket i Hanoi i helikoptrar. Befrielsen av Vietnam utlöste ett fredsjubel i hela världen.Omkring ett hundra tusen människor i Vietnam är idag svårt deformerade på grund av förbjudna massförstörelsevapen som USA använde i detta krig. Både kemiska och biologiska vapen sattes in i stor skala. Dessa fasansfulla genetiska bevis visas bara upp någon enstaka gång i TV. Tystnaden är nästan total. Irakkriget och efte-september-katastrofen i New York 2001 blev nästa storsatsning av det militärindustriella komplexet – allt för att bana väg för Irakkriget och kriget i Afghanistan. I Irak föds det idag massor av genetiskt vanställda foster. På förlossningskliniker runt om i Irak strömmar bevisen fram om vilka som använde förbjudna vapen under kriget. Detta fasansfulla skådespel har även visats i svensk television – men tystnaden är även denna gång nästan total.

OM GUD FINNS Om det finns någon mening med skapelsen – om det finns någon Gud –så är det planerat att mänsklig kärlek ska besegra ondskan. Om detta är planen som ”Der Alte” har bestämt, så kommer vi att lära oss att leva i fred på jorden och att leva i harmoni med naturen. Vi kommer att lära oss att respektera hela skapelsen – både natur och oss själva. Men vägen dit blir svår. (”Der Alte” – Einsteins ofta använda ord för Gud).

VARNING!
Det militärindustriella komplexet är nu pressat tillbaka. Kriget i Irak slutade i en tragedi utan like. Oljan är under västkontroll vilket var ett av syftena med kriget, men hela landet har förvandlats till ett mänskligt helvete på jorden. Afghanistan har på några årtionden förvandlats till ett annat helvete på jorden. USA bär huvudansvaret även för detta historiska illdåd – även om folkslakten i Afghanistan inleddes av Ryssland.

Folk är blinda. Vi vill inte se verkligheten. Massmedia spyr ut lögner i en strid ström och till slut dukar vi under mentalt. Vi sövs ner i väst-världens hjärntvättmaskin. Vi försöker duka upp ett lugnt och tryggt liv för att kunna må bra, men passivitet är det sämsta tänkbara.

DET MILITÄRINDUSTRIELLA KOMPLEXET KAN SLÅ TILL IGEN
Obamas val till president blev ett bakslag utan like för ondskan. Obamas förkrossande seger vid omvalet blev ännu ett bakslag för krigets krafter. Han vann omvalet med cirka 3 miljoner röster och vann i nästan alla s k svingstater. Segern var förkrossande. Men mörkrets krafter rasar. Den ”kristna” hörgern spyr ut hat mot demokraterna och främst mot Obama.

Janet Porter är Obamas ”hatcentral”. Om man vill studera hur mänsklig ondska tänker ska man studera hennes skriverier. Håret reser på sig. Det finns en enda röd tråd och det är att amerikansk militarism måste ta över kontrollen på alla plan i USA och i världen. Krig och blod!

OBAMA ÄR IDAG DET HUVUDSAKLIGA HINDRET
Ondskans plan: Det finns en överhängande risk att det blir ett nytt Pearl Harbour – med massor av förluster i amerikanska liv. Om tre amerikanska krigsfartyg sänks utanför Nordkorea skulle hela USA chockas och detta skulle bana väg för en amerikansk diktatur. Obama ”är för svag” och måste avsättas. Militären tar över i detta nödläge.

Denna gång kommer USA att ljuga att det var Nordkoreanska missiler som sänkte amerikanska krigsfartyg ute på internationellt vatten. Inledningen av Vietnamkriget motiverades av att Nordvietnamesiska torpedbåtar hade attackerat amerikanska fartyg på internationellt vatten – lögnen upprepas!

Detta scenario är det militärindustriella komplexets sista historiska chans. Ytterligare tre års amerikansk ekonomisk promenad rakt fram mot det finansiella stupet – betyder sotdöden för den sista militära supermakten.

Det stora frågan är om Kina föredrar en militär diktatur i USA.
Skulle så vara fallet kan Nordkorea få tillstånd att avfyra de missiler som är så begärliga för det militärindustriella komplexets maktövertagande i USA. Då behöver man inte fejka ett angrepp mot sina egna krigsfartyg.

Det är drömmar som varnar för detta skräckscenario – mardrömmar. Men liknande varningarna har framförts av många personer och tankesmedjor på nätet. Flera sajter som når många miljoner läsare sprider detta budskap just nu.

Vi lever farligt. Militärstyrda diktaturer avskyr demokrati. Så länge vi är passiva tillåts vad som helst att hända.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

Om man vill veta vad som pågår i världen – vart skall man då vända sig? Inte till media i alla fall. På den här bloggen finns lite matnyttigt:

”Må jag påminna er om att Kim Jong-un utbildades i Schweiz. Och Schweiz är också landet där Kim-klanen brukar spendera sina semestrar. Och när man studerar det hela lite noggrannare så inser man att det finns fler kopplingar, och även en mycket viktig vad gäller just utveckling och ny teknologi.”

USA funderar på att använda HAARP mot Nord-Korea. 

intressant svd svd dn dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Massmedia spyr ut lögner om Vietnam, Irak, Nord-Korea

 1. Stig Palm skriver:

  Brage Norin kanske själv är hjärnskadad av det Militära komplexet?

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Och en gång trodde jag att aldrig mer kommer att bli krig.
  Framtiden ser onekligen mörkt ut. Och återigen oskyldiga människor som får dra det tyngsta lasset.

  Gilla

 3. Stig Palm skriver:

  Det kommer alltid att finnas krig av olika slag. Från familjens interna krig till nationers. Detta är en naturlag vilken ej kan ändra. Då måste egoismen försvinna och gör aldrig. Lika bra att gilla läget och göra det bästa av det.

  Gilla

 4. Anton skriver:

  Brage Norins tidigare texter som publicerats här har byggt på dålig faktakoll och har innehållit en rad påvisbara felaktigheter och osanningar, allt för att framföra grundlösa spekulationer; Norin har visat totalt ointresse inför att förklara sig eller visa upp vad han bygger sina påståenden på. Helena har konsekvent undvikit att kommentera den påtagliga bristen på trovärdighet.

  Det gör ju inte saken bättre för ovanstående text.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Stig: Så är det. Men, idag kan ett stort komplex styra hela världen. Försöker i alla fall. Styr Nord-Korea och den där Kim. Det han gör är meningen. Ingår i spelet. För vi kan väl inte tro att ett sånt litet land som Nord-Korea har något att komma med. Egentligen. Nä, men passar som ouvertyr när man vill dra igång ett storkrig igen.

  Anton: Nu gäller det denna text. Har du några invändningar mot innehållet är du välkommen att dryfta dessa.

  Bra info på denna blogg:

  ”Må jag påminna er om att Kim Jong-un utbildades i Schweiz. Och Schweiz är också landet där Kim-klanen brukar spendera sina semestrar. Och när man studerar det hela lite noggrannare så inser man att det finns fler kopplingar, och även en mycket viktig vad gäller just utveckling och ny teknologi.”

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/04/viktigt-att-forsta-nar-det-galler-nord.html

  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/04/usa-funderar-pa-att-anvanda-haarp-vapen.html

  Gilla

 6. Stig Palm skriver:

  Jag tror inte en sekund på att någon vill något storkrig. Historien har lärt att det är olönsamt? Bättre som Tyskland och Japan som förlorade Världskriget fysiskt men vann freden ekonomiskt. Nu har även Ryssland kommit på detta. Saudi Arabien och UAE är inte heller intresserade, de har för mycket affärer att tänka på. De är de små ‘momps’-staterna som sticker upp och stör affärsverksamheten för de stora.
  Jag är säker på att de tre stora, KINA, USA och JAPAN och inte minst EU vill avstå från KRIG.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Stig: Vill och vill. Säker kan man aldrig vara. MIK är MIK. Vi får se vad uppladdningen leder till. Men läs gärna länkarna och få nya perspektiv. Se vad HAARP är kapabelt till. Det kanske blir en ny jordbävning i Korea innan tuppen hinner gala.

  Gilla

 8. Anton skriver:

  Välkmommen och välkommen, dryfta kan man ju men man blir inte så bortskämd med svar, åtminstone inte om man frågar om källor eller ifrågasätter trovärdighet. MEN det skulle vara intressanta att höra vad en toppfysiker som Brage Norin har att säga om ”vad HAARP är kapabel till”!

  Gilla

 9. Åh, så bra skrivet!

  Gilla

 10. stefan skriver:

  Orkar inte vara långrandig men skulle gärna vilja få veta mer om varför Obama är i så hög kurs av Brage Norin.

  Gilla

 11. stefan skriver:

  ”Vi sövs ner i väst-världens hjärntvättmaskin. ” Och i Öst finns då ingen hjärntvätt ?
  Lite som detta höger och vänster tjafs för att hålla tivolit igång …….

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Stefan: Det kan man undra. Obama i all ära men är inte han bara en lakej? Jo, skulle tro det. Men förmodligen kanske inte Brage Norin tror det. Vi kanske vet något som han inte vet. 🙂

  Gilla

 13. stefan skriver:

  Lutar mest till teknokrat klubben.

  Gilla

 14. Josef Boberg skriver:

  ”Vi lever farligt. Militärstyrda diktaturer avskyr demokrati. Så länge vi är passiva tillåts vad som helst att hända.”

  Jo… – så är det – men det kan ju Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – ”lätt som en plätt” ändra på – eller ❓

  ”ATT ÖVER ”EN NATT” SKAPA EN STARK EKONOMI I VILKEN NATION SOM – I-LAND ELLER U-LAND – ÄR SÅ BANALT ENKELT ATT DET KNAPPT GÅR ATT FÖRKLARA = LUGN OCH RO FÖR ALLA !” – slut citat härifrån.

  I o f s så kan jag ha fel i detta – men det kan jag ej föreställa mig att jag har – därför att i så fall skulle det ju vara så att Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – för evigt skulle vara DÖMDA till att leva med det sedan 1800-talet pågående pyramidiska ekonomiska tänkandet och agerandet av banksters = pengar är i dags dato huvudBEKYMRET för oss av vanligt folk.

  Så illa kan det väl ändå ej få vara i evigheters evigheter – eller ❓

  Gilla

 15. Rune Pettersson, Motala skriver:

  Den mycket kloka samhällskritikern Francois de Voltaire, Fransk författare och
  filosof,1694 – 1778 en av upplysningsfilosofins främsta ide´spridare. Han sade:
  ”Det blir ingen fred på jorden, förrän den sista Kungen hängs i den siste präst-
  ens tarmar”!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.