Vilda, Ida och Timjan åker halmlass! Tre tvillingpar i samma klass!

Vilda, Ida och Timjan åker halmlass

På flaket sitter Vilda, Ida (min sondotter) och Timjan. De går i första klass. Bilden är tagen 28 oktober vid fyratiden. Vi har hämtat halm som ska in i hönshuset. Ungarna har fått åka på flaket. Det tycker dom är såååå roligt. Snart ska hönsens stängas in för vintern. Så fort snön kommer vill dom nämligen inte gå ut.

Vilda och Timjan är tvillingar. Det syns direkt att dom är tvåäggs för dom är så olika. De är som två syskon som råkat ligga i magen samtidigt. Ida har en tvillingbror – Axel. De är också tvåäggs. Det blir man alltid när det är två kön. I deras första klass finns ett tvillingpar till –  två killar. Tre tvillingpar i samma klass! Det har aldrig förut hänt på deras skola. Och förmodligen inte på någon annan skola heller.

Foto: Helena Palena

intressant svd svd dn dn

…….

Detta inlägg publicerades i Kuriosa och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vilda, Ida och Timjan åker halmlass! Tre tvillingpar i samma klass!

 1. stefan skriver:

  Märkligt din sondotter ser ut på bilden så som min brorsdotter såg ut i den åldern.
  Så innan jag läst att det var din sons dotter så undra jag ”vad hur! hehe

  Gilla

 2. R Ericsson skriver:

  GULLIGT !!

  Gilla

 3. Hans K Nilsson skriver:

  Det är bla till dessa barn VI kommer att lämna över landet . Nu har jag inga barn så för egen del har jag ingen så närstående att oroa mig för. Hur tänker NI som har barn och kanske barnbarn? Det är redan nu inte en vacker framtid VI överlämnar till dessa att reda upp. Hur ser det ut om 10-20-30 år är det då bättre eller betydligt sämre jag tror bestämt på det sistnämda tyvärr. Det gäller för barnen att njuta av tillvaron så länge det går.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Stefan: Ha, ha… Vi kanske är släkt när allt kommer i kring. 🙂

  R Ericsson: Ja, verkligen! Så underbart att det får finnas några barn på jorden som har det bra.

  Hans K: Hemska tanke. Såg Uppdrag Granskning igårkväll. Det är kört för Sverige. Ingen vet vad som händer. Allt bara flyter och dom privata som köper upp herrgårdar och vandrarhem blir vinnarna. Tjänar massor med miljoner på flyktingar. När det finns tomma kommunala lägenheter som Migartionsverket inte hyr. Ljuger och säger att dom inte får. Hyrde man istället såna lägenheter kommer ju pengarna tillbaka till staten. Nä, men Icke Sa Nicke.

  Alex Gorton var en privat som hyrt ett jättehus i byn Glava i Värmland. Han hade dragit ner på matsedeln och stoppat in sex killar i varje rum. Alex blir mångmiljjonär hundra gånger om. Så man kan säga att både svenskarna och dom asylsökande blir lurade och överkörda av systemet. Det kallas NOLL KOLL!

  Nä, vi måste fan sätta stopp! Vi kan inte lämna över barn och barnbarn till ett öde värre än döden. Till slut blir svensken en B-medborgare i sitt eget land. Vi vet hur såna får det. Kolla på apartheid i Sydafrika. Så sorgligt att Sverige ska förstöras.

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Håller med folk verkar utnyttja systemet och människorna utan att skämmas. Jag skäms å deras vägnar. Allt handlar om pengar. Bara pengar. Motbjudande hur beräknande människorna ha blivit.
  En himla härligt bild på barna. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.