C: Varför lever inte hela Sverige? Inne att vara liberal!

Värnskatten finns kvar trots att den ekonomiska krisen för länge sedan är över skriver Sven-Olof och Fabian på Brännpunkt. Krisen över? Nä, den har väl bara börjat.

Centern har bytt etikett till Liberal. Bli således en nyfödd tvilling till FP! Vad ska vi ha alla partier till? Norrland dräneras och buskas igen och Hela Sverige ska leva ligger i malpåse sedan länge. Allt är bara klyschor. Kanske därför Centern snart inte finns!  Ett parti som bara är bra för sig självt och dess funktionärer kan ju inte göra vare sig folk eller fä lyckliga. Det enda som hägrar är att få sitta kvar vid valet 2014. Men herregud gör något som är vettigt för en gång skull.

Centern har verkligen problem eftersom deras liberalism måste förklaras i flera bisatser:  ”social, decentralistisk och grön” och också ”jordnära och frihetlig”.

svd dn dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till C: Varför lever inte hela Sverige? Inne att vara liberal!

 1. Hans K Nilsson skriver:

  Har centern verkligen gjort någon skillnad under årens lopp? Det som centern har utmärkt sig för är att stödja sossarna under ett antal mandatperioder och i utbyte fick de bidrag till lantbruket. Dessa bidrag anser jag vara ok under och en tid efter andra värdskriget för att trygga landets livsmedelsförsörjning men att ha bidrag till en näring idag är helt förkastligt. De bönder som skulle vara centerns väljargrupp finns inte längre så centern har inget existensberättigande längre. För bögar och flator och andra galningar finns det andra partier att välja på inom dsk 7 klövern.

  Gilla

 2. peterbom skriver:

  Tvilling med Folkpartiet ? Båda har ju på sistone marknadsfört extrema ståndpunkter. Annars kunde man tycka att en förväxling med ( MP ) inte är långt borta,nu när man ska ”vårda” ingångna överenskommelser….varmed man tycks vara tillbaka vid 1991 när man rev upp sossarnas lagar om hårda begränsningar i massinvandringen -på den tiden….

  Gilla

 3. stefan skriver:

  Förbjud konst gödsel, då blir det ändring på saker och ting. Det är det ända konkreta och förövrigt förbjud import av mat odlad med konstgödsel ifall det ska ha någon vits med grön politik och inte bara vara ett spel i pappegojja buren där endast nyanserna i fjädrarna skiljer och inte glömma näbbarna och klorna som de ”klänger sig runt med”

  Gilla

 4. oldman94 skriver:

  Här i skåneland släpper vi ut korna på våren dels på stycken med mjölkmaskiner dels vid havet där köttdjuren kan springa runt och helt fritt under sommaren äta, kalva och förbereda för nästa års kalvning….de vi havet håller terrängen lagom buskfri osv utan någon större ansträngning från bönderna…..riktigt miljövänligt….från de flesta håll….

  Kanske getter och får i stort antal kan avbuska Norrland….och stänger vi igen krondikena så slipper vi dränering och kan ploicka hjortron i juli……..

  MEN visst är det märkliigt att det för ett par hundra år sedan startades en kolonialisering av Norrland…….riktigt berikande då skogsindustrin krävde många arbetare och var relativt orationaliserad…..givetvis ett stort slit och dufft liv för de som arbetade här inget annat sagt…..sedan vattenkraftsutbyggnaden som skadat miljön så mycket….laxfiske som var brödfödan borta osv osv….sedan efftiviseringen i skogsindustrin, alla ”Vattenfallare” försvunnit etc. och alla unga till skolor och jobb i tätorter mer och mer…Stockholm inte att glömma dit många flyttat…..den skattefinansiering som skedde av Norrlands utveckling regementen statlig verksamhet i övrigt (även om Vattenfall gör vinst så fanns ju pengar i ”firman” för investeringar) ja och nu skickar vi människor från Afrika (nära ekvatorn) till -40-gradiga vintrar…..kommunerna jublar äntligen en industri som ger pengar….tyvärr bara skattepengar……och de allra flesta av dessa människor flyttar söderut så fort de kan….dvs Norrland blir en temporär lösning och den enda verksamhet som finns är flykting och asyl och anhöriginvandringen…..naturligt är denna till sin helhet skattefinansierad och eftersom politiker spenderar ”någon annans” pengar (skattepengar) och PK bevkar kritiskt så får det kosta multum……..

  MEN även politiker vill dela denna hög av guldkorn…..

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Hans: Sant! En hässjestötta till sossarna. Annie Lööf sa just på stämman att hela landet ska leva! Vilka lögnhalsar.

  Peter: Partierna är så lika att man vill gråta. Fri invandring i hela världen sades just i radion från c-stämman.

  Stefan: Vi lever i en stor lögn. Grön politik i Annies mun! Man vill ju gråta. Det enda som kan rädda oss är en bit jord som vi kan odla på. Och ingen importerad gödsel. Det ska vara inhemsk skit! Kretslopp!

  oldman94: Det är ett ränksepl av guds nåd. Det finns inget som är så lätt som att jobba med andras pengar – speciellt skattepengar. Och snart har vi inga kor kvar i Sverige. Ah, det göri nget. Jo, det gör det. Vill inte konsumera mjölk och smör från utländska kor. Var och en ska sin egen lilla kossa i ett hus på gården. Dit kommer vi så småningom igen när cirkeln sluter sig. Politiker ja! De har aldrig skapat ett föreagt och satsat en egen krona. Vet inte vad dom pratar om, men pratar gör dom.Klyschor!

  Gilla

 6. Micke skriver:

  Alliansen avlivar partierna inom alliansen eftersom bara uppfattar ett parti:Alliansen.
  Det bästa vore att slå ihop allt till ett parti eller möjligen två (ett liberalt (c+fp) och ett konservativt (m+kd)).

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Ett experiment parti med en hel del tokstollar som gör allt för att få sina fina och vältilltagna löner. En lekstuga för vuxna.

  Gilla

 8. stefan skriver:

  Om alla fick ha sin tro och tro på sig själva istället för den ena eller andra tokfjanten som dyker upp så skulle allt vara bra. Historiskt sätt har människan aldrig varit fri från besser wissers som får av fåren rätt att bestämma över dem.

  Gilla

 9. stefan skriver:

  Det var en ur partiet ”socialdemokraterna” som sa. Vi lever alla under medel-måttornas förtryck.
  Men egentligen borde det sagt så här under hjälp av medelmåttornas tryck blir det tryggt förtryggt.

  Gilla

 10. Stig Palm skriver:

  Jag läser, Centern sitta kvar efter 2014? Är det inte 2016 det är val? Klart, önsketänkande att det händer 2014 att Centern försvinner och Annie Lööf med den.

  Gilla

 11. stefan skriver:

  Jag tror nog det är dags att tänka över vad för förmågor man själv besitter för att leva. Och ta hand om sina så att säga.

  Gilla

 12. stefan skriver:

  Men det gäller men. Kvinnor kommer skrika sina känslor när de nu förståt grejen och då anpassar sig Dick. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16478712.ab Bild 2 men kvinnor fattar inte, men män gör. Så vad jag pratar med en om det just nu.

  Gilla

 13. MetalHeadViking skriver:

  Jag tycker att det bör ändå poängteras något positivt. Även om vi inte fick något tydligare besked om vad C egentligen står för. Men trots alla motsägelsefulla budskap och den dysfunktionella ställningstaganden som partiet tar. Så betyder detta ändå en förändring jämfört med Maud Olofssons C.

  Annie Lööf är i själva verket som en Piratpartist som tagit sig in i C via CUF. Hon tillhörde från början den upproriska falangen inom CUF som var i främsta ledet i kampen mot FRA och IPred.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.