Kumlamannen lurar unga med ”bealarsson97”!

Kumlamannen-Hans-Furublad Hur många snuskhumrar finns det där ute i rymden. De måste ju ha ett eldorado nu med nätets hjälp. Häktningsförhandling inleddes idag mot den man som misstänks för sexualbrott mot en 13-årig flicka som tros ha tagit sitt liv i Kumla i fredags. Hon hoppade framför ett tåg. Tre anmälningar har inkommit från 13-åriga flickor mot 44-åringen, och polisen befarar att många fler offer finns.

Nu rullas en ny nätpedofilhärva upp. Spåren ledde till en 44-årig i Mölndal. Han greps i ondags och överfördes till Örebropolisen
Kumlamannen kallade sig för “bealarsson97″ på nätet och sexchattade med unga flickor bland annat via Skype. Han fick tjejerna att posera nakna framför webkameran. Sedan använde han bildmaterialet till utpressning mot flickorna och 13-åringen som tog sitt liv, hade dagen innan kontakt med Kumlamannen. Polisen tror att hoten bestod i att lägga ut bilderna på nätet.

Det finns nu minst sex anmälningar mot Kumlamannen, och polisen tror att utredningen kommer att svälla när hans nickname “bealarsson97″ blir känt i media och på nätet.

Hans Joakim Furublad från Mölndal. Född 1968. Försäljningschef inom media samt tränat ett flicklag i fotboll.

Häktningsförhandlingar i Örebro tingsrätt 15 mars. Brottsrubriceringarna är utnyttjande av barn för sexuell posering och sexuellt tvång samt sexuellt ofredande.

Örebro tingsrätt, B 1271-13

Uppdatering: Kumlamannen häktades på sannolika skäl. Han nekar till brott. Rektor Leif Rönnberg och lärarna på 13-åringens skola vill/måste lära sig mer om vad som pågår på nätet enligt Ekot 16:45.

Utredningen växer! 20 anmälningar mot 44-åringen.

Gömde datorn under grannens veranda.

dn svd na intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Kumlamannen lurar unga med ”bealarsson97”!

 1. Antonia skriver:

  Man borde ha en knapp här på wordpress typ…håller med. För vissa saker vill man inte ge en gilla, för det känns bara fel. Ja, du förstår, vad jag menar.
  Pedofiler förökar sig genom delning numera.. De blir fler och fler. Gömmer sig hemma bakom skärm och alias. Känner sig trygga. Har ingen samvete heller.
  Till slut blir man misstänksam mot alla. Snart blir det motigt att krama om sitt eget barn offentligt för rädslan att kanske folk missförstår runt om..
  Har de blivit fler eller de märks bara mer. Att synligheten har blivit större. Att man vågar prata och anmäla mer än förr?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Antonia: En flicka på 13 år har hoppat framför ett tåg. Man kan undra vilka bilder den här mannen har på henne. Hur kan man sitta och lura små flickor för egen vinnings skull? Ofattbart. Förr fick dom sitta och fantisera och runka men nu kan dom ha bio hela tiden. För offren finns där och tycks vara hur lätta som helst att lura.

  Bea Larsson -97!

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Jag tror inte att det behöver vara så avancerade bilder egentligen. För en 13-åring kan ju räcka att han ville visa upp hennes nakna bröst offentligt.
  Vem är Bea Larsson. -97
  Är det flickan som hoppade framför tåget. Då är hon 16 år och inte tretton.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Antnoia: Kolla rubriken! ”bealarsson97” det är nicket som kumlamannen använde.

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Jag fattar. 🙂 Jag är inte bra på sådana bokstavsgåtor. (Och nu ser jag att det är inte ens en gåta.) Bara ihopskrivning. ( gud vad jag är värdelös)
  Skulle aldrig kunnat knäcka hemliga koder heller . 🙂

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det är inget fel på dig. Men jag är snok som ser allt! 🙂

  Gilla

 7. Antonia skriver:

  Precis. 🙂 Därför är jag en hängiven läsare. 🙂

  Gilla

 8. Stäng ner webben, alltså hela jävvla internet!!! OK, det sker snart vare sig vi vill eller inte … hela jävvla världsekonomin är ju under upplösning!!! Sen kan dom jävvla dräggslemmen köpa runktidningar igen …

  Gilla

 9. Hans Hansson skriver:

  Jag tror att många unga flickor som kommit upp i puberteten är stolta över att dom blivit kvinnor. Därför visar dom gärna upp sina kvinnliga behag för att få beröm. Längre än så tänker dom inte på sitt eget naiva sätt.

  Gilla

 10. HateBusters skriver:

  Det är högst olyckligt att gå ut och påstå att någon är skyldig innan man säkert vet. Det finns förmodligen inget värre än att bli utpekad som pedofil. Jag tycker inte heller att namn skall publiceras överhuvdutaget. Speciellt om det finns barn med som anhörig(a).
  Därför, låt bli att publicera namn på misstänkta/häktade/åtalade/dömda, om inte annat i omtanke av de anhöriga. Det är ett hellvete nog som det är för de anhöriga utan att de också skall pekas ut i mindre nogräknad media som de blir om namn nämns osv.
  Detta gäller också den som drabbas av brott. Dvs peka aldrig ut de som drabbats, också de kommer att tvingas springa gatlopp på nätet.

  Det är ett fruktansvärt öde värre än ett långt fängelsestraff att råka ut för mobben därför att en anhörig hängts ut. Jag tror inte alla riktigt förstått detta eller så skiter de i det om de saknar empati.

  Jag har alltid undrat vad det är som driver folk att nödvändibgtvis peka ut andra? Varför? Vad är driften? Är det skvallermentalitet? Är ni som gör detta medvetna om konsekvenserna? Vad saknas er?

  Jag kallar sådana artiklar/postningar/kommentarer för näthat och skall bekämpas!

  Nyttjande pedofiler är något av det värsta som finns som nu lett fram till en ung flickas död. Det är oförlåtligt och samhället måste sätta ner foten här. Alltså, sammhällets rättsvårdande instanser, ingen annan!
  Det är viktigt att debatera sådant som händer och det går utan att i föbifarten ställa till det för parter i målet som är totalt oskyldiga.

  Gilla

 11. peder sandin skriver:

  Såna här as ska tvångkastreras utan bedövning han kommer att bli omhändertagen på kåken

  Gilla

 12. Ronny A skriver:

  Vi får hoppas han slipper undan så lindrigt som möjligt och att när han väl kommer ut att han får byta identitet och fly landet, kanske till Usa och starta ett nytt liv där. Det tråkiga med internet är att folk lätt kan hänga ut annat folk och att det där ute finns folk som tar lagen i egna händer och utövar hot och våld mot andra människor, låt samhällets lag och straff avgöra det är inte rätt att ni ska kunna avgöra det. I grunden var han inte en sjuk person, anser du att han är sjukare än en person som våldtar en kvinna irl och halvt slår ihjäl henne? Typ som hände med Elin Krantz? Är den mördaren inte värre än vad Kumlamannen är? Och Om vi ska hålla på hänga ut de som är dömda borde vi väl börja hänga ut alla som begår brott oavsett typ för lixom de som stal bensin och körde igenom en boom på en bro kunde lika gärna kört igenom ett trä-staket intill ett dagis med lekande barn på insidan?

  Gilla

 13. per Hagman skriver:

  Hej Palena. trycker in denna artikel från Aktivarum…mycket vælskrivande ung man..hoppas det går bra.MVH Per Hagman

  —————-
  New post on Aktivarum

  Ännu mer svinerier från manlig feminism – Kapten Klännning, Hugo Schwyzer och nu HJF
  by Aktivarum

  Listan på manliga feminister som inte lever som de lär börjar bli lång nu.

  För inte länge sedan erkände Feministprofessorn Hugo Schwyzer han var en mentalsjuk människa som saknade kunskap i de ämnen han lärde ut och bara hittade på saker för att han ville känna sig beundrad av kvinnor. Nu berättar Exponerat om nästa Kapten Klänning-händelse.

  Enligt åklagaren lyckades rikskrim knyta Furublad till Internetaliaset ”bealarsson97”. Mannen har använt smeknamnet för att kontakta unga flickor på olika nätforum, bland annat via Skype, misstänker man. Han ska då ha sagt att han är 15 år gammal

  Försäljningschefen HJF som bland annat står bakom Facebooksidan ”Vi som har fått nog av män som behandlar kvinnor illa” har häktats av polisen misstänkt för utnyttjande av barn för sexuell posering och sexuellt ofredande som kan ha orsakat en 13-årig flickas självmord.

  ”NA fick ingen ålder på någon misstänkt, men enligt SVT misstänker polisen en man som är drygt 15 år för sexuellt ofredande alternativt olaga hot eller olaga tvång. Han ska även ha kränkt minst en flicka till, och det gör att polisen överväger att gå ut med det alias som den misstänkte använt sig av på nätet.”

  Aliaset visade sig alltså vara falskt. Det var en 44-årig manlig feminist som via signaturen ”bealarsson97″ kontaktat unga flickor på nätforum. Detta har han precis som polisens fd jämställdhetsexpert Göran Lindberg gjort i hemlighet medan HJF publikt sagt saker som:

  ”Idag på den Internationella kvinnodagen känns frågan TYVÄRR fortfarande mer aktuell än någonsin! Olika former av trakasserie framför allt mot kvinnor… i egna relationer eller…”

  Här är det dags för en disclaimer. Jag säger inte att alla, eller ens de flesta manliga feminister är svinaktiga as. Poängen är att hur moraliskt högstående en människa framställer sig själv eller framställs av framställs av feministrörelsen inte säger ett dugg om den människans moral. Så till alla feminister som idoliserar och/eller idealiserar den sortens manlig feminist har jag ett meddelande:

  Vi har inte den minsta orsak att tro manliga feminister INTE våldtar eller mördar kvinnor.

  Så häll klaffen med era exempel på ”rätt sorts man”! Ni vet inte ett dugg om de män som ni sätter på piedestal. Kapten Klänning utnämndes exempelvis av TEK.se till ”Framtidens man”. Framtidens man en sadist, pedofil och våldtäktsman, Grattis! Som påpekas i Andrew Anthonys Guardian-artikel ”Göran Lindberg and Sweden’s dark side”

  ”Whatever the reason Chief Lindberg may have been driving along with whips and handcuffs on his way to meet a teenage girl, the one certainty is that it was not because he lacked the appropriate training.”

  Det är såklart här haken finns. Det finns ofta ingen som helst kvalitetskontroll på feministiska utbildningar. Bara genom att kalla sina ideer feministiska vinner en man legitimitet. Så här skriver Manfrågeforskarna Nathanson & Young i New Male Studies #3, 2013

  It is hard to resist the temptation to speculate by suggesting that motivating male feminists is not only the welfare of women (and presumably of men as an indirect result) but also the urge to buy personal respectability among women

  Jag har skrivit ett längre inlägg om deras artikel på Genusdebatten. Feministisk utbildning har i grunden samma problem som med Jobbcoaching i Sverige och Anger Management i USA. De kan ljuga ihop vad som helst för makthavare ser till människor tvingas hålla med.

  Anger Management är en vetenskapligt värdelös metod som domare använder som terapeutisk åtgärd. Ser ni likheten med Feministisk utbildning som också förespråkas av människor som ofta helt saknar kunskap om ämnena de förespråkar. Professor Hugo Schwyzer beskriver sin metod i Thedailybeast

  I designed my writing primarily for women. One of the things that I figured out is the best way to get attention from women was not to describe women’s own experience to them because they found that patronizing and offensive. Instead it was to appear to challenge other men, to turn other men into the kind of boyfriend material, father material, or husband material that women so desperately wanted.

  Det finns alltså inga bevis för att de metoder som manliga feminister som Hugo Schwyzer förespråkar HAR det resultatet eller ens KAN ha det resultatet. Däremot krävs att han själv framställer sig så för det är den sortens man kvinnor vill lyssna på. En kvinnlig feminist som ser upp till en manlig feminist är alltså som om en manlig tonåring ser upp till en kvinnlig porrstjärna – Vacker yta, uppenbart destruktivt beteende på djupet.

  I always wrote for women but wrote in a really backhanded way where it appeared I was writing for men so that it would not appear too presumptuous and instead it would make me look better. And that required presenting myself as the ideal husband, father, and reformed bad boy.

  Med andra ord, istället för att akademiskt beskriva kvinnlig psykologi och hjälpa kvinnor med dessa tendenser så använde Professor Schwyzer denna kunskap för att framställa sig själv som kvinnornas idealman och alla andra män som otillräckliga/odugliga.

  Och kvinnornas idealman var alltså utifrån hans position som professor i genusfrågor en man som varit ett praktsvin tidigare men nu skådat ljuset och blivit feminist. Någon annan som ser en röd tråd mellan detta och många manliga journalisters offergata i media? Läs gärna vad jag skrivit tidigare.

  http://aktivarum.wordpress.com/2011/02/14/johannes-forssberg-pastar-det-ar-manligt-att-vara-ett-svin/

  http://aktivarum.wordpress.com/2012/01/14/magnus-linton-ar-ett-reformerat-svin-liksom-mangder-av-andra-manliga-feminister/

  http://aktivarum.wordpress.com/2012/01/29/hanna-friden-drabbad-av-manshatet-manga-manliga-feminister-ar-reformerade-svin-del-2/

  http://aktivarum.wordpress.com/2012/02/23/myten-om-foraldrars-makt-att-forma-sina-barn-manliga-feministers-ofta-svinaktiga-bakgrund-del-3/

  Inga bevis finns för att de terapeutiska metoder som förespråkas av dessa personer fungerar. Det sanna målet är göra kvinnorna missnöjda med andra män så att den manliga feministen skall framstå som mer imponerande för kvinnorna själva. Schwyzer själv beskriver det så här:

  Most women have a lot of disappointment in men. And I very deliberately want to go to the place where that disappointment lives and present to them a counter-narrative of something possible. I mean, I really would like to change men. It is not so much a lie that I didn’t believe a word I was saying.

  Vilket definitionsmässigt är att ljuga, men eftersom Schwyzer är psyksjuk så ser han inte det. Problemet är dock inte vad en uppenbart psyksjuk människa säger utan alla vanliga människor som springer runt och sprider de ideér som skapats av de psyksjuka människorna.

  Problemet var aldrig HJF, problemet var ni 6000 naiva spån som gick med i hans grupp enbart för att det såg bra ut på ytan att protestera mot hur män behandlar kvinnor. Nu står ni på samma sida som en pedofil och klagar på hur män beter sig?

  Hur känns det?

  Länktips Genusdebatten

  Ninni – Drugge sprider myter i kommentarer

  Aktivarum | september 18, 2013 kl. 11:41 f m | Kategorier: Genus, Jämställdhet | URL: http://wp.me/pAeEW-20A

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.