Finanssystemet bryter samman! ”I am not a dictator”, Obama 2013

Obama har avslöjats ljuga om budgetstupet av ingen mindre än Bob Woodward, legendarisk journalist på Washington Post sedan han avslöjade Watergateskandalen och blev avgörande för president Richard Nixons avgång 1974.

Det kommer mycket bra grejer på min mejl. Här ur ett nyhetsbrev från Lyndon LaRouche:

Obamas omen, Glass-Steagall på 60 sekunder

Finanssystemet håller på att bryta samman. Alla försök att rädda det slår i väggarna. Italienska valet visade att Sydeuropa nu vägrar gå med på EU-politiken. Inte ens skenet av åtstramningsprogram finns nu att motivera nya jättelika stödpaket betalas ut till krisländerna för att slussas vidare till de krisande bankerna. Ryssar och kineser vägrar betala för dessa bankstödspaket även under hotet av kärnvapen runt Syrien och Iran. Sönderslagningen av produktionen skapar inte bara en fruktansvärd arbetslöshet utan slår också bort så stora delar av realekonomins täckning av penningvärdet att det kan utlösa hyperinflationen. Sist men inte minst protesterar allt fler ekonomer mot centralbankerna sedeltryckning för att rädda finanssystemet. Uppköpen av bankernas obligationer driver fram ännu värre spekulation med pengarna än före bankkrisen 2007, och när som helst kommer avvecklingen av centralbankernas obligationsberg leda till katastrofala räntehöjningar. Även om monetaristerna fortsätter på alla dessa vanvettiga vägar, förstår allt fler att systemet är förlorat och att katastrof med massvält och tvärstopp i ekonomin måste undvikas genom införandet av bankdelningslagen Glass-Steagall.

Allt detta går hand i hand med det ökade trycket på att avsätta det brittiska finanssystemets och Wall Streets avgörande beskyddare Barack Obama. I amerikanska senaten genomfördes Rand Paul en protest som fört upp striden mot Obamas drönare och illegala dödande i media i hela världen. Obama är skakad och nu kommer också ännu mer om Obamas mörkläggning av Saudiarabiens inblanding i terrordåden den 11 september 2001 i fokus. Det är samma brittiska-saudiska-amerikanska allians som håller på att dra in världen i storkrig runt Syrien och Irankonflikterna.
Den svenska saudiska inblandningen i brittiskt ledband får inte hindra att sanningen om 911 kommer fram även här. Det brittiska imperiets kontroll över finanssystemet får inte hindra att varje land nu skyddar sig med bankdelning mot den överhängande finanskollapsen med åtföljande totala misär för sina folk. Stöd kampanjen med att sprida dessa nyheter!

Lena Andersson verkar inte känna till hur banksystemet funkar

intressant
svd svd dn

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.