David hjärta Zlatan! Vilken vinnarskalle!

beckhamzlatan500 Satan! Vad bra han är Zlatan! Ibland stämmer personkemin. David Beckham har inga problem att spela med Zlatan Ibrahimovic. Davids övergång till Paris Saint-Germain väckte stor uppmärksamhet i fotbollsvärlden. En av de stora frågorna var hur den förre engelske landslagskaptenen skulle komma överens med lagets store svenske stjärna Zlatan. Men det är inga problem enligt Beckham som tycker att Zlatan är fantastisk spelare som han kan göra saker tillsammans med. David tycker Zlatan är en imponerande spelare. Han gillar Zlatans attityd på träningarna där han ser att han alltid vill vinna. Beckham älskar Zlatans mentalitet. Vi får hoppas att Zlatans inställning är den samma. Skulle tro det.

David är född 2 maj 1975 i London och Zlatan 3 oktober 1981 Malmö. En Oxe och en Våg som går bra ihop. Ja, vad kul! De har förmodligen rymden med sig när dom spelar och funnit varandra. David är sex år äldre och mycket kortare. Men när det gäller fotboll kan man tydligen se ut hur som helst. Tänker på lille Messi som är en sån stjärna. Sånt är kul! Det är drivet, energin och viljan som avgör. Är man en vinnarskalle så är man.

Tror säkert Victoria Beckham och Helena Seger kan ha roligt tillsammans också. Båda har söner och massor att prata om. Oj, så dom kan skvallra om dom andra männens kvinnor i fotbollslaget!

dn dn svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till David hjärta Zlatan! Vilken vinnarskalle!

  1. Antonia skriver:

    Det är skönt när giganter är inte missunnsamma mot andra giganter. Det är nog ganska sällsynt då egot ibland är större än förståndet. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.