Avsikten med finanskollapsen är massmord

Lyndon LaRouches uttalande, att det finns en avsikt med att inte lösa finanskrisen, börjar sjunka in. Centralbankernas pågående enorma pumpning av finanssystemet skapar en bubbla, som när man drar ur proppen på den, kommer att kosta miljarder människor livet. Det är detta folkmord LaRouche talar om, och eftersom det åtminstone i vissa kretsar är känt vad som håller på att hända, så måste man ta på allvar det brittiska kungahusets, imperiets frontfigurers, bisarra uttalanden om att jordens befolkning måste minskas från dagens 7 miljarder till EN miljard.

Det går att sanera finanssystemet och undvika detta gigantiska folkmord men då måste bankdelningslagar enligt Glass-Steagall införas och hålla igång de begränsade bankaffärer som har med realekonomi och människor att göra. Den stora finanskraschen av de spekulativa bubblorna går inte att undvika, men med Glass-Steagall kan kraschen riktas så att människor och produktionen skyddas, ett kreditsystem upprättas och stora efterlängtade infrastrukturprojekt sättas igång. De som på toppnivå förstår detta och samtidigt hindrar Glass-Steagall måste hållas ansvariga för det kommande folkmordet. LaRouches varning riktas till alla som inte förstår vad de håller på med när de förhindrar Glass-Steagall. De är också ansvariga och måste göras medvetna om det. De och alla som egentligen gillar Glass-Steagall måste dessutom förstå att det är bråttom.

I Sverige kommer bankdelningsförslaget upp i riksdagens finansutskott i första beredningen nästa vecka (5 mars), och särskilt regeringspartierna måste förmås att begränsa statens nuvarande garanti till de fyra gigantiska svenska storbankerna. När bankerna igen krisar, kommer de att bli kvarnstenar som drar ner svenska folket i samma folkmord som idag drabbar greker, spanjorer, portugiser och letter. Se Dennis Small lägga ut texten i den översätta videon och läs/lyssna igen på LaRouches webcastinledning (9 min)!

För vem är de uppblåsta storbankerna så ”heliga”, att svenska staten skall riskera att skuldsätta sig med ett antal hela BNP-belopp och människor dö för bankernas skull? Ring din riksdagsledamot eller skriv en artikel, kommentar eller inlägg på alla platser du kommer åt! Beställ för 10 kr/st pamfletten Ny Solidaritet för att ge till bekanta! Ring eller skriv också till redaktionen för att berätta vad du gör!

dn svd svd svd

intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Avsikten med finanskollapsen är massmord

 1. bashflak skriver:

  De borde lyssna på Hans Rosling

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Absolut! Men folk verkar inte föstår vilken katastrof som väntar runt hörnet med bankernas hjälp. Det finns inte för mycket människor på jorden. Alla får plats på Gotland. Det är bara så att makt och rikedomar är så totalt snedfördelade. Sorgligt men sant!

  Gilla

 3. Sofia skriver:

  Förmodligen är det endast 1% av jordens befolkning som vet vad som egentligen pågår.
  Vi som försöker ta reda på sanningen och som är maktlösa, vi är kanske 2% av jordens befolkning. Det är en maktpyramid. Kanske är det 5000 personer som styr allt ovanifrån. Resten går elitens ärenden mer eller mindre medvetet.

  Fler måste bli sanningdetektiver om vi ska få en angenäm framtid. Vi behöver skilja på misstankar och sannolik kunskap.

  Gilla

 4. Knut skriver:

  Det som gäller är att rädda sig själv.

  Tror att skaffa sig odlingsbar mark i Norrland långt från befolkningscentra är en bra ide, samt att bli jägare.

  Gilla

 5. stefan skriver:

  Sanningen är ofta använt som lockbete i en fälla. Alltså det är så förtroende bryts men i politik finns det tydligen ett lim för brutet förtroende. Fantastiskt.
  Enklaste att se att allt var åt helvete är ju att skulder är pengar och det borde räcka med att säga att skulder är pengar för att det ska bli revolution.
  Sen att banker får betalt för att måla världen i skuld är ju bara för mycket att de lyckats med det.
  Speciellt då Bibeln har förkunnat att du inte ska vara i skuld. (nu pravdar jag inte för bibeln ,det står mycket som är intressant där om eller i ord då helt enkelt (tex i vissa delar så kan man få för sig att alla olika språk har sin Gud om man läser lite noga så kan man tro att Gud är själva ordet och det finns ju olika språk)
  Shua till exempel är ett språk i Botswana som är hmm känt för klickljud bland annat men i tolkningar av religösa så finns alla förklaringar till Shua de som har sin egna Gud så att säga enligt Isaks tror jag.
  Men super tolkarna har väl rätt (prästerskapet som inte håller sig till ord hehe ungefär)

  Gilla

 6. stefan skriver:

  I andra länder så blir de rånade rätt ofta och det är farligt att bo enskilt på landet av den anledningen.
  Land konfiskeras och ägarna går något till mötes. Historian någon annans stans upprepar sig annan stans så den inte blir för tydlig. Därför blir det högra det vänstra och vise versa. Liksom det övre blir det undre typ som jorden core blir till slut det övre ett förlopp som upprepar sig och därför är världen själv-konsumerande och betecknas med en orm som äter sig själv.
  Gud gillar inte den ordningen. Den var inte avsedd det är vad det blir utan Gud.

  Exempel på Hell (nature with out God)

  Gilla

 7. stefan skriver:

  Om allt var givande så skulle allt vara givet-vis givet att det skulle vara givande men allt är inte givande det är tagande och emottagande som i och för sig ifall det emottages gott då är det ett gott emottagande och det kan ju vara givande så att säga eller hur?
  (bara funderar lite)

  Gilla

 8. stefan skriver:

  Avsaknaden av något blir drivkraften har man allt så kan en förlust ge en drivkraft av saknad.
  Nåväl patetiskt och enkelt. Kanske inte direkt förlust ger en faktiskt saknad men en illusion och det räcker för fantasin att ge spänning i nätet. Jäsp!
  Samma trick i penning nätet. Men där holkar de ut av girighet så det borde vara greppbart för även en klok elefant idag. Styret i generation har väl fått lite för fåfängd avkomma helt enkelt naturligt.
  Haha

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Sofia: Fler borde få upp ögonen. Men det går i alla fall bättre nu med nätets hjälp. Misstankar och sannolik kunskap. Det är ju bara att titta på finansspektaklet och ställa sig frågan: Hur kan det finnas så mycket skulder överallt!

  Knut: Den som har en bit mark att odla på är vinnare. Ja, skaffa ett hus i Norrland medan tider är. Här får man hur mycket hus som helst för pengarna. Med mark till.

  Stefan. ”Sen att banker får betalt för att måla världen i skuld är ju bara för mycket att de lyckats med det.” Verkligen bra beskrivet. Otroligt att det kan få fortgå. Naturen är utan gud. Lagen är rå. Vilken plågsam död. Huva!Tigern kunde väl ha bitit djuret i strupen så döden kommit fortare. Kan man tycka. Eller hur?

  Gilla

 10. stefan skriver:

  Nu inbillar jag mig hur det är ,men på toppen på ett berg är det nog svårt att greppa hur berget ser ut i sin storhet och då lättare att se i sin helhet ifall man står på botten och även även en bit bort. Även om man skulle vara ovanför högt berget så lär det inte vara så lätt att greppa dess konturer.
  Jag tror att det bergs säkert är så 🙂

  Gilla

 11. Antonia skriver:

  Det är ingen lovande framtid vi ser framemot.
  Men överbefolkning? Hela världens människor skulle kunna få plats på Gotland. Visserligen endast ståplats man skulle får numera, men ändå 😉

  Gilla

 12. stefan skriver:

  Vildsvins undre tänder är vassare en rakblad inte ens fullvuxna lejon gör detta utan risk för livet.

  Gilla

 13. Sofia skriver:

  Tröstsång till oss alla:

  Gilla

 14. MetalHeadViking skriver:

  Glass-Steagal kommer inte att sanera någonting. Det är om något endast en extremt kortsiktig lösning.

  Förhoppningsvis så kommer folk att vända sig bort från denna icke-lösning som endast kommer att innebära ytterliggare en reglering över bankerna som endast kommer att drabba vanligt folk (investeringar, kapital, vinst och sparande).

  Den enda verkliga lösningen ligger i att bekämpa inflationen. Men det har LaRoucherörelsen aldrig varit intresserade av att bekämpa.

  Det enda vettiga vore att återgå till guldmyntfoten. Men det kommer inte de stora spenderande politiska adeln att gå med på. Det här med att skära ner på budgeten är inte särskillt populärt inom eliten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.