Vill du vara med i TV? Vill du synas?

Hej!
Mitt namn är Maria Nyholm och jag arbetar med casting på produktionsbolaget Jarowskij. Just nu håller vi på att producera ett nytt tv-program som heter ”Sverige bestämmer” med Sofia Wistam i spetsen. Jag söker antingen en person som står ensam inför ett dilemma eller en person och en närstående som tycker olika i en fråga.

Jag vänder mig till dig som förälder just för att jag gärna vill få tag på personer med dilemman rörande framför allt barnuppfostran, men står du/ni inför något annat dilemma så är det intressant det med. Om du känner igen dig i informationen ovan och kan tänka dig stå framför kameran så är det ju fantastiskt, men annars mottar jag gärna tips på andra personer som du känner till som kan tänka sig ställa upp alternativt att du lägger upp en annons på sidan eller på Facebook!? Vidarebefordra gärna detta mail till de föräldrar du känner! Hör gärna av dig – när som!

Med vänlig hälsning

Maria Nyholm
Research/Casting

Magasin 1, Frihamnen Box 27034 – 102 51 Stockholm – Sweden
Office Phone +46 8 50 30 78 86
Maria.nyholm@jarowskij.se

http://www.jarowskij.se

dn dn svd svd svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vill du vara med i TV? Vill du synas?

  1. Antonia skriver:

    Visst har jag dilemma men inte vill jag lösa den inför hela svenska folket. 🙂 Och en av mina kunder ska vara med. Så vad jag vet är en sorts tävling det handlar om för hon bad mig att rösta på henne sen. Men jag brukar inte rösta och ens tveksamt om jag kommer se programmet.
    Men jag har alltid undrat hur de får dit folket. Och nu vet jag det 🙂

    Gilla

  2. Henry Oliver Rinnan skriver:

    Nej tack!

    Gilla

  3. Helena Palena skriver:

    Antonia: Vad gör man inte för att få tittare? Tävlar i dilemma, dispyter och olika uppfattningar om sakernas tillstånd. För att nu inte tala om Ullared.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.