Åh vilka tuttar! Nä, det är bara … Påven går!

Mina knän

Ser ni bokstaven M! Det är härifrån tecknet kommer. Tittar man ner på sina bröst ser man ett m-tecken: Amma, Mamma och Mat! De som använder M i sin marknadsföring är rätt ute. Ordet mamma kommer också från djuren. Kalvarna ropar mummummum mellan varven när dom är hungriga. Man hör ljudet mmm tydligt. M-ljudet kan man säga med bröstet i mun. Ska man säga P eller D t ex måste man släppa tutten och öppna munnen.

Bilden föreställer inga bröst. Det är mina knän. Men i alla fall. Det är svårare att fota sina bröst uppifrån. Då måste man vidtala någon och det har jag ingen lust med.

Vi har alla legat vid bröstet och diat och gosat. Bröst är heliga. I bibelns och kyrkans värld är kvinnan antingen madonna eller hora. Lever inte kvar lika stark hos oss men det är värre i den katolska världen. Där har inget hänt på den fronten. Det är bara män som kan tala direkt till Gud. Därför tillkom Jungfru Maria så kvinnorna fick gå igenom henne till Gud. I Sverige såg staten till att en kvinna kunde bli präst. Halleluja! Dock är det många svenska präster som har den katolska synen och som vägrar acceptera en kvinna på den positionen.

Den 28 februari lämnar påven Benidictus XVI sitt ämbete, uppger Corriere della Serra. Han tillkännagav detta personligen idag på latin under konsistoriet för helgonförklaring av martyrerna från Otranto. En patriark går och så kommer det en ny som ska bestämma över kvinnorna i den katolska världen som inte får använda preventivmedel utan måste föda barn till varje pris. Det har män som aldrig fött barn bestämt. Män som aldrig haft bröst och ammat. Skäms på er bibelgubbar!

dn svd svd svt intressant Avpixlat

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Åh vilka tuttar! Nä, det är bara … Påven går!

 1. Antonia skriver:

  Undrar varför han avgår? Blir han tvingad kanske ville han vara mer liberal, kanske är det tvärtom. Kan ske blev nån nunna gravid.
  Verkligen nyfiken.

  Gilla

 2. bashflak skriver:

  Ett kvinnligt perspektiv kan vara ganska intressant ibland.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Han är för gammal och irkar inget mer. Det blir ingen ändring med en ny. Samma liturgi och samma inställning till kvinna.

  bashflak. I den religiösa världen har kvinnan ingen talan. Läs Bibeln eller Koranen!.

  Gilla

 4. bashflak skriver:

  Med kvinnligt perspektiv menar jag rent visuellt. Fågelperspektiv på dekolletaget. 🙂

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  bashflak: Okey! Men det här var knän!

  Gilla

 6. christalbum skriver:

  Ett mänskligt perspektiv: http://birthofanewearth.blogspot.ca/
  Missa inte intervjun med Jeanice Barcelo på Red Ice: http://www.redicecreations.com/radio/2012/07/RIR-120708.php . Otroligt viktig information om skapandet av liv, som samlag egentligen handlar om.

  Gilla

 7. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Stora Bröst är himmelskt härligt att massera sin hårda batong emellan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.