Tidningskungar med vind i seglen!

Tidningskungar Vad är det här för människor? Jo, det är tidningskungar och drottningar som tror på papperstidningen. På deras sida tidningskungen.se hittar du tusentals svenska och internationella tidningar! Tidningskungens affärsidé är att erbjuda billiga prenumerationer på alla tidningar. Och billigt är det! Där finns bl a en stor sektion med politiska/samhälls/ekonomi-orienterade tidningar.

Det bästa är kanske att alla prenumerationer är tidsbestämda. Det vill säga att dom avslutas automatiskt efter att man fått dom antal nummer man beställt. Inget rullande abonnemang med andra ord. Anledningen till att dom kan hålla så låga priser är att förlagen konkurrerar om mig och dig som prenumeranter och tidningskungen påminner företagen aktivt om att förbättra sina erbjudanden. Vad sägs om en prenumeration på SvD – 42 nummer för 99 kronor? Rabatten är 90 procent!

Tidningskungen.se ägs och drivs av Mediafy Magazines AB som ingår i den privatägda koncernen Mediafy AB. Företaget har funnits sedan 2001 och finns representerat i Sverige, Norge och Finland.

svd svd dn dn dn  intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tidningskungar med vind i seglen!

 1. mrmhalland01 skriver:

  Det verkar ju konstigt att kunna sälja SVD för strax över 2:-/st.
  Kommer den hem i brevlådan på rätt dag för det priset ?
  Man förbinder sig inte till något annat ?

  Om något verkar för bra för att vara sant, så är det troligen det,,,,

  Ett barn kan ju räkna ut att detta är ren förlust.

  Gilla

 2. gunnardeckare skriver:

  Hörde att konsumtionen av tidningspapper minskar kraftigt nu. Vi har DN på helgen o resten av veckan i plattan.
  Hustrun fick en gåvoprenumeration på Allers för några år sen Efter det så är både hon och jag bombarderade med erbjudanden om att prenumerera och det tar aldrig slut.
  Tidningskungen har väl funnits ganska läge tror jag?

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Jag är nog en av få som ökar på min tidningsköpande. Dock prenumererar aldrig, då jag vill känna mig köpa just det exet jag vill. Vissa månader vill jag hoppa över och andra vill jag testa nåt nytt. Och nya tidningar kommer också hela tiden.
  Jag tror att många föredrar pappersprasslet. Blir det strömlöst kan man alltid tända ljus och läsa en blaska men vad gör man med en tjusig läsplatta när batterin är tömd. Då kan man möjligen spegla sig i den.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  mrhalland: Nej, det är ingen bluff. Allt funkar. Tidningen kommer hem och när det är slut är det slut.

  Gunnar: Det är kris för papperstidningen. Och värre blir det. Kungen har funnits sen 2001. Vilken tur ni har som kan ha DN på helgen. Det kan inte vi. De ringer från SvD och DN och tjatar om att vi ska prenumerera. Okey säger jag då – om ni kan lova attjag får tidningen på söndagar tar en prenumeration. Det kan dom inte. Där vi bor får man söndagstidningen på måndagen! Och vem har lust att läsa två tidningar på en dag när man knapp orkar läsa en? .-P

  Antonia: Snacka du har en poäng där! Man kan läsa vid ljuset sken. Men man kan inte få ingång det tekniska när det är strömavbrott. Systemet är sårbart.. Visst är det härligt med en tidning eller en bok. Sannerligen. I badet kan man inte läsa på datorn! Då kanske man dör om den ramlar i vattnet. Vatten och el är mycket farligt ihop.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.