Centern 3,8 % men ombuden hyllade Annie Lööf! Cybertokarna på Stureplan rockar fett!

Taget från Lanestrands facebooksida och blogg:

Vad är Cybercentern?

Med centerförslaget om fri invandring, månggifte och ökat inflytande för EU är det inte konstigt att SD ökar och centerns nya idéer ligger oskadliggjorda under 4-procentspärren. Trots detta står ombuden upp och vilt applåderar på centerkonferensen i Örebro när Annie Lööf mekaniskt staplar de vanliga flosklerna på varandra. Det finns tydligen ingen kraft inom partiet som kan kasta ut tokarna i Stureplanscentern.
Klarar inte den krympande spillran av den sociala och förnuftiga landsbygdscentern att rå på det malliga mingelfolket kring Stureplan är centern som riksdagsparti ett minne blott efter valet 2014.
Det kan man då tacka Stureplanscenterns förgrundsfigurer Fredrik Federley, Per Ankersjö och mångmiljonären Alexander Bard och så förstås Annie Lööf själv. Det var hon som gav dessa dödgrävare fria händer att formulera det sämsta i det nu så ökända centerförslaget.
Av en händelse fick jag se den nya diskussionsblogg som startas inom centern med andledning av programförslaget. Upphovsmännen är herrarna Federley och Ankesjö. Den heter Cybercentern och är främst ett kontaktnät för de ivrigaste hatarna av våra stora högtider, landsbygden, småbrukare och det ”gamla” centerpartiet. Tonen på bloggen är högfärdig, den andas förakt för svaga och ser med magistralt ogillande på allt utanför Stockholm tullar.
Genom Cybercentern har nyliberalerna tydligen också lyckats att rekrytera nya likasinnande till Örebromötet och där leder applådåskorna när deras idol Annie Lööf talar.

Skrev den här kommentaren på Facebook:

”Gud så bra skrivet! Hörde Annie Lööf tala i radion från mötet! Snacka hon har blivit uppmanad att ändra ton och kraft i talet. Gud så löjligt det lät. Inte lika teflonaktigt men i alla fall.
Federley bor i sjöstan. Såg intervju i tv häromkvällen när han gosade med sin jättestora svarta hund och i sin flådiga lägenhet. Och herregud vad har dom i skallen! Jo, bara nöjen och flärd och att man ska vara omoralisk och depraverad. Fy helvete!
Och hur kan ombuden skråla och hylla Annie Lööf! Vad har dom uppe i skallen! Jo, lika lite som ombuden som skickas till böndernas stämmor. Säger bara Arla och utsugningen av mjölkbönderna! Ombuden har aldrig gjort sitt! Bara hyllat kostymnissarna på scen! Fy helvete en gång till!”

Ja, vad är Cybercentern? Jo, en mailinglista för aktivisterna,  de frihetliga centerpartisternas nätverk Sverige runt och online. Alexander Bard är moderator  maillistan.

svd dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Centern 3,8 % men ombuden hyllade Annie Lööf! Cybertokarna på Stureplan rockar fett!

 1. Antonia skriver:

  De lever i en egen bubbla. Verkligheten vet de inte mycket. Om nåt alls.

  Gilla

 2. Hans Hansson skriver:

  Centern vill ligga lågt.

  Gilla

 3. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Och så heter hon inte Annie Lööf. Hon har bara maskerat sig med ett Lööf. Hon heter
  egentligen Annie Rööf.

  Gilla

 4. Maja Dacke skriver:

  Henry ,,, jag brukar kalla henne lövgrodan och alla begriper vem jag menar. Hon är bra på att hoppa mellan motsatta uttalanden också.

  Gamla Centerpartiet är stendött.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.