Drick urin! Mest effektiva läkemedel som finns!

Vad skulle du göra om du blev riktigt sjuk? Kanske dricka din egen urin. Fint som snus. Bara tanken gör att man värjer sig. Om man sätter sig på en toasits och det är en blöt urinfläck där som man inte sett flyger men upp och tvättar och torkar sig som bara fan. Usch va´äckligt!

Vi är omgärdade av miljoner osynliga bakterier och organismer. Varje gång vi andas får vi in miljontals osynligheter. Vi har cirka 1,5 kilo bakterier och andra mikroorganismer i våra tarmar. Många arter är skadliga, men dom flesta är livsnödvändiga. Hur mikroberna samspelar med varandra och kroppen är till stor del ännu outforskat. Det gäller med andra ord att ha ett bra immunförsvar för att stå emot trycker.

Hälsodoktorn Oz i Amerika uppmanar oss att stänga toalocket innan vi spolar. Annars flyger dom osynliga omkring och kan göra oss sjuka. Sug på den här karamellen: Varannan toabesökare säger att dom tar med sig sin smarta telefon på hemlighuset. Helst pysslar dom där med Facebook och sms, visar en undersökning. Yekk! Tvätta händerna! Det gör jag ofta. Glöm inte tumgreppet. I dessa tider när folk reser så mycket och kommer hem med konstiga basselusker är det till att se om sitt hus. Folk kan bära på elaka bakterier men dom blir inte själva sjuka. Dock kan dom smitta andra med nedsatt immunförsvar.

Kommer ni ihåg städerskan som blev bortglömd i en hiss i tre veckor? Hon drack skurvattnet och sitt eget urin för att överleva. För ett tag sedan berättade en man i 80-årsåldern att han hade ett sår på foten som inte ville läka. Han fick rådet av en kuckelgubbe att pinka på såret. Det gjorde han och såret läkte! Vår egen urin är så långt ifrån en slaggprodukt som man bara kan komma, tvärtom, vår urin är förmodligen det mest effektiva läkemedel som finns!

Fakta är att vi alla går och bär på en mycket effektiv och verksam medicin. Den finns tillgänglig 24 timmar om dygnet, 365 dagar per år och dessutom är den fullständigt gratis! Vissa läkare och experter kallar den här medicinen för ”livets vatten”, andra ”en enastående saft” och andra ”en gåva från gud”.
Vår egen medicin heter urin. Urinterapi är inte på något sätt en ny metod, snarare pratar vi kanske om världens äldsta läkemetod. I världens äldsta bok, den indiska boken ”Shivambu Kalpa Vidhi” (metoden att dricka sitt urin för att föryngra sig), finns olika recept på hur man bör använda sig av urin. Boken dateras till 3 000 år före Kristi födelse. Skål! Läs mer här!

dn svd intressant

…….

Advertisements
Det här inlägget postades i Tips! och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Drick urin! Mest effektiva läkemedel som finns!

 1. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Helena Palena! ÄT SKIT!

 2. Helena Palena skriver:

  Henry: Vet du att det är inte så dumt det heller. Människor som har fel på sin bakterieflora och som har ständiga diaréer och som håller på att dö – gissa vad dom får nu för tiden?. Jo, andra människors friska avföring. Antingen via anus eller genom halsen. Sug på det du!

 3. Antonia skriver:

  Jag är inte rädd för baciller. Men min urin får rinna ut till det allmänna avloppssystemet. Sen vet man ju inte vad framtiden har i sitt sköte. Vill minnas att det var prat om urin även när Estonia sjönk och överlevare skulle överleva.
  Jag är nästan aldrig förkyld, vet inte när det hände senast. Har inte heller toaskräck. Dock på toa uträttar det som bör uträttas. Telefon, laptop släpar jag inte dit. Förstår inte vitsen.
  Dessutom ska man inte sitta på toa länge heller. Gör inte gått för nåt.

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Sant! Sitta där och trycka. Det är sånt som ger hemorrojder och roligare kan man ju ha det. 😛

 5. Antonia skriver:

  Inte undra att det är så många män som har problem med det. E ganska så manligt beteende att sitta på toa och läsa tidningar och nu phone och paddor.
  Bra mycket bekvämare att sitta vid ett bord. 🙂

 6. Maja Dacke skriver:

  Tja, visst är det bra med urin … På landet, i forntiden, brukade vi kissa i en hink – resten spolades ner – och hinken fylldes halvvägs med vatten som hälldes på blomlanden. Ni kan tro att blommorna tackade för drinken och trivdes. Gör du aldrig så, Helena – hur gör du?

 7. Tusan så moderna vi var i min vilda ungdom. Alla sår, skrubbsår, skärsår, djupa huggsår eller allt annat pissades på. Alltid! Läkte gjord de, snabbt. Kunde hända att vi också använde krossade groblad (om nån gång variga sår) + kåda. Alla sår läkte så fort som de varit blixtlås. Nån dag bara, sen så. Ny vilda tag:-)))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s