Drick urin! Mest effektiva läkemedel som finns!

Guldvattnet! Vår egen urin är så långt ifrån en slaggprodukt som man bara kan komma, tvärtom, vår urin är förmodligen det mest effektiva läkemedel som finns!

Vad skulle du göra om du blev riktigt sjuk? Kanske dricka din egen urin. Fint som snus. Bara tanken gör att man värjer sig. Om man sätter sig på en toasits och det är en blöt urinfläck där som man inte sett flyger men upp och tvättar och torkar sig som bara fan. Usch va´äckligt!

Vi är omgärdade av miljoner osynliga bakterier och organismer. Varje gång vi andas får vi in miljontals osynligheter. Vi har cirka 1,5 kilo bakterier och andra mikroorganismer i våra tarmar. Många arter är skadliga, men dom flesta är livsnödvändiga. Hur mikroberna samspelar med varandra och kroppen är till stor del ännu outforskat. Det gäller med andra ord att ha ett bra immunförsvar för att stå emot trycker.

Hälsodoktorn Oz i Amerika uppmanar oss att stänga toalocket innan vi spolar. Annars flyger dom osynliga omkring och kan göra oss sjuka. Sug på den här karamellen: Varannan toabesökare säger att dom tar med sig sin smarta telefon på hemlighuset. Helst pysslar dom där med Facebook och sms, visar en undersökning. Yekk! Tvätta händerna! Det gör jag ofta. Glöm inte tumgreppet. I dessa tider när folk reser så mycket och kommer hem med konstiga basselusker är det till att se om sitt hus. Folk kan bära på elaka bakterier men dom blir inte själva sjuka. Dock kan dom smitta andra med nedsatt immunförsvar.

Guldvatten har allt även för växterna! Bästa gödningen är gratis! Håkan Jönsson, professor i miljöteknik vid SLU säger så här om urin som gödning: ”Gödsling med urin ger ofta två till tre gånger högre skörd jämfört med ogödslat, men kan ibland ge upp till sju gånger högre. Kompost och urin kompletterar varandra på ett utmärkt sätt”. Läs mer!

Blanda en del urin med 9 delar vatten och vattna. Urin är kväverikt men innehåller också kalium och fosfor och är därför ett välbalanserat gödselmedel. Vattna mellan raderna och inte på plantorna och undvik att gödsla med urin ett par veckor före skörd (gäller främst sådant där vi skördar det som växer nära jorden). Att använda urin är dessutom lite extra miljövänligt eftersom vi inte spolar ner urinet med vatten.

Kommer ni ihåg städerskan som blev bortglömd i en hiss i tre veckor? Hon drack skurvattnet och sitt eget urin för att överleva. För ett tag sedan berättade en man i 80-årsåldern att han hade ett sår på foten som inte ville läka. Han fick rådet av en kuckelgubbe att pinka på såret. Det gjorde han och såret läkte! Vår egen urin är så långt ifrån en slaggprodukt som man bara kan komma, tvärtom, vår urin är förmodligen det mest effektiva läkemedel som finns!

Fakta är att vi alla går och bär på en mycket effektiv och verksam medicin. Den finns tillgänglig 24 timmar om dygnet, 365 dagar per år och dessutom är den fullständigt gratis! Vissa läkare och experter kallar den här medicinen för ”livets vatten”, andra ”en enastående saft” och andra ”en gåva från gud”.
Vår egen medicin heter urin. Urinterapi är inte på något sätt en ny metod, snarare pratar vi kanske om världens äldsta läkemetod. I världens äldsta bok, den indiska boken ”Shivambu Kalpa Vidhi” (metoden att dricka sitt urin för att föryngra sig), finns olika recept på hur man bör använda sig av urin. Boken dateras till 3 000 år före Kristi födelse. Skål! Läs mer här!

dn svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Tips! och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Drick urin! Mest effektiva läkemedel som finns!

 1. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Helena Palena! ÄT SKIT!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Henry: Vet du att det är inte så dumt det heller. Människor som har fel på sin bakterieflora och som har ständiga diaréer och som håller på att dö – gissa vad dom får nu för tiden?. Jo, andra människors friska avföring. Antingen via anus eller genom halsen. Sug på det du!

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Jag är inte rädd för baciller. Men min urin får rinna ut till det allmänna avloppssystemet. Sen vet man ju inte vad framtiden har i sitt sköte. Vill minnas att det var prat om urin även när Estonia sjönk och överlevare skulle överleva.
  Jag är nästan aldrig förkyld, vet inte när det hände senast. Har inte heller toaskräck. Dock på toa uträttar det som bör uträttas. Telefon, laptop släpar jag inte dit. Förstår inte vitsen.
  Dessutom ska man inte sitta på toa länge heller. Gör inte gått för nåt.

  Gillad av 1 person

 4. Helena Palena skriver:

  Antonia: Sant! Sitta där och trycka. Det är sånt som ger hemorrojder och roligare kan man ju ha det. 😛

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Inte undra att det är så många män som har problem med det. E ganska så manligt beteende att sitta på toa och läsa tidningar och nu phone och paddor.
  Bra mycket bekvämare att sitta vid ett bord. 🙂

  Gilla

 6. Maja Dacke skriver:

  Tja, visst är det bra med urin … På landet, i forntiden, brukade vi kissa i en hink – resten spolades ner – och hinken fylldes halvvägs med vatten som hälldes på blomlanden. Ni kan tro att blommorna tackade för drinken och trivdes. Gör du aldrig så, Helena – hur gör du?

  Gilla

 7. Tusan så moderna vi var i min vilda ungdom. Alla sår, skrubbsår, skärsår, djupa huggsår eller allt annat pissades på. Alltid! Läkte gjord de, snabbt. Kunde hända att vi också använde krossade groblad (om nån gång variga sår) + kåda. Alla sår läkte så fort som de varit blixtlås. Nån dag bara, sen så. Ny vilda tag:-)))

  Gilla

 8. Bob123 skriver:

  Vad e dina källor? Jag tror verkligen inte på detta. Oz? Lite skumt namn right?

  Gilla

 9. Johan skriver:

  Ett förtydligande ang. hemorrojder.

  Det får man inte genom att bara trycka, ….
  Det finns blodkärl i ändtarm som har till uppgift att suga upp näring. När du är förstoppad kan det i samband med att du trycker på följa med kärl som lägger sig på utsida.Det förutsätter troligt en förstoppning oftast, eller om du ofta stoppar in saker som kanske inte ska vara där, oavsett om det är skönt eller inte; ölburkar, batonger, gurkor, auberginer, dvs allt som påminner om en dido.

  Urin kan säkert hjälpa då urean är samandragande. Det är den sammantagna effekten du är ute efter. Varför läker sår snabbare, jo, det beror på att det finns kvitamin(koaguleringsvitamin i.

  Urin runt fostret i mammas mage
  Urin finns som en barriär runt foster. Inte utan anledning. Urin är både bakterie/virusdödande.

  Munhygien:
  Skölj varje dag och spotta ut. Du får utmärkt munhygien.

  Tarmen
  En bekant hade problem med tarmfickor. Det blir beläggningar och till slut gör det ont inflammation. Rensa med urin.

  Bihåelproblem
  Snorta urin med en blåsa. Böj dig ned fram. Tryck upp gummiblåsa och pressa upp urin. Det kittlar skönt då din snok inte är van. Urean drar åt sig allt segt slem ……..

  Förkylning etc.

  Hårterapi. Teori. Skalp på män är tätare mindre blodkärl som kan ta upp näring. Därav håravfall. skölj skalpen och låt urin tränga in. Urinen innehåller som sagt massor av de vitamnier, mineraler etc. som kropp inte kan ta upp.Du tilflör helt enkelt hårsäck ny näring och det behövs för att få hår att växa.
  ¨
  Syftet med njurar är att filtrera blodet. Alla vet att blod ger näring till cell. Det njurar inte för tillfället inte behöver skickas ut ur kroppen. Det är alltså inte en avfallsprodukt. tolkning kring detta har blivit felaktig med tiden. Inget snack om saken. Det är nyttigt.

  Likadant med avföring.
  Får du tex. Clostridium dificile en knepig/svår tarmsjukdom är det det bästa du kan göra föra upp frisk avföring från en annan person tex. din dotter. Då blir du frisk igen och det går snabbt. En sak ska du/ni veta. Är du smal, se till att person du får avföring ifrån också är det, annars lär du gå upp i vikt. Ett fall i USa där kvinnan blev frisk gick upp 18 kilo. De fattade först inte varför. Det visade sig att dottern hon fått ifrån var rund o go. De bytte och hon gick ned i vikt..

  Bredspektrapenicillin slår ofta ut flera nyttiga bakterier, vilket då kan ge CD. Här tillför du de nyttiga bakteierna tillbaka i kroppen. Såenkelt är det.

  Ducha 7 ggr. om dagen är inte att reka. Varför? Du tvättar bort de nyttiga bakterierna vi har på kroppen. Det i sin tur kan ge upphov till överkänslighet, dvs. allergier, och det hänger troligt också ihop med ett stressat immunförsvar, för rent hemma osv.

  Summan:är priset av alla dina laster.
  Börja med att vara källkritisk. Bara för att du hört mamma lära dig att kiss är onyttigt bygger i stort på sedvanlig okunskap och betyder inte alls att det är sant. Hon har i sin tur hört det av sin mamma osv. Vad visste dom på1500-talet? Då drog man sjuka personer genom hål i träd. Läs vad de psyksjuka fick gå igenom på 50-70-talet på anstalter…..Huva.. det är väl där uttrycket stålbad kommer?

  Titta på hur länge läkare i stort och i smått pumpat dig och dina barn fulla med antibiotika, penicillin. Nu blir alltfler resistenta, Få fattar vad det kan ställa till med. Det innebär att många blir resistenta och då kan andra sjudomar få fäste, kan sluta illa.

  To be or not to be is ……….

  /Johan

  Gilla

 10. Sofia skriver:

  Nej, jag kommer aldrig använda urin till annat än att vattna komposten.
  Urin är kroppens avfall och det ska tillbaka till jorden.

  Den senaste medicinska forskningen visar att antibiotika ska endast användas i nödfall. Tarmfloran förstörs till stor del av en sådan kur. Probiotics använder man då för att tillföra nyttiga baciller. I ytterst allvarliga fall blir kuren tarmflora-transplantation.

  Det finns många växter som kan användas för att fräscha upp huden.
  Tips: när man kramat saften ur en citronhalva i maten – kan man sedan gnugga in hårbotten med det som finns kvar i citronhalvan. FRÄSCHT!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.