Teflon-Annie och Ankersjö suveräna sänken för C! Bottenapp! Degeneration!

3,2 procent! Månggiftee, slopad arvsrätt och fri invandring! Verkligen fina paroller för idioter! Det är så väsensfrämmande för oss svenskar så man vill dåna. Per Ankersjö och Fredrick Federley som lett programgruppen har fått fria händer och spånat fram idéer som inte har bäring utanför Stockholm.

I dag vaknade centerpartister över hela landet upp till nyheten om partiets lägsta notering någonsin i en Sifomätning. Med en statistiskt säkerställd nedgång på 1,3 procentenheter till 3,2 procent hamnar partiet under riksdagsspärren i mätningen.

När man totalt tappar kontakten med jorden och folk som bor på landet blir det så sjukt. Det är som om livet vore en underbar saga vid Stureplan där man står med en drink i en bar och flörtar hela tiden. Det kan också vara så att partiet är kapat. Det är meningen att dom ska åka ur riksdagen. Tror Annie Lööfs dagar är räknade. Har dom henne kvar blir det katastrof.

Diskussionen om idéprogrammet ligger bakom Centerns bottennotering i SvD/Sifo-mätningen, tror partisekreterare Michael Arthursson. Han hade väntat sig en nedgång, men är förvånad över hur stort fall C gjort. Och vem är han? Varför har han varit så osynlig? En partisekreterare och en partiledare som är helt överkörda! Nä, Annie är nog inte så oskyldig. Backar när hon märker hur vinden blåser.

svd dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Teflon-Annie och Ankersjö suveräna sänken för C! Bottenapp! Degeneration!

 1. erikwi2000 skriver:

  Ja speciellt Centern (dvs gamla Bondeförbundet) bör ju inte tappa kontakten med jorden….då växer det inte så bra…..kanske ibland tom missväxt…..

  Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  Det är redan missväxt inom Centern. Det är vi ALLA som inte skall tappa förankringen till jorden den som ger oss möjlighet att leva och överleva.

  Gilla

 3. christalbum skriver:

  Klart att partiet är kapat.
  Två partier är lättare att kontrollera än sju.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.