Koden är knäckt! Även invandrare röstar på SD! Heja Sverige!

Nej, SD växer inte för att dom har fått stor exponering i media sista tiden. De växer därför att vi är missnöjda med 7-klövern på alla fronter. SD började växa i opinionsmätningarna under månaderna före skandalerna.

Sverige är ett mycket misskött land och misären brer ut sig bland folk. Man satsar mycket på andra genom SIDA och all invandring. När pengarna inte räcker åt sin egen befolkning är fascismen på väg in. Rakt upp och ner. Då kan Jan Helin sitta hos Hübinette och säga att SD är ett fascistiskt parti. Han hyllade dessutom Henrik Arnstads fascistartikel i DN. Märklige hur olika man kan se på saker och ting. Arnstad som inte ens är historiker. Ger sig ut för att ha en fil kand fast han inte har det. Herregud hur det får gå till!

Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt behöver inte knäcka någon kod. Det räcker med sunt förnuft. Folk är trötta på tillståndet i vårt lilla älskade land. Dessutom är det många invandrare som kommer att rösta på SD. De ser ju själva vart det barkar hän och att det kommer att drabba även dom. Hur svårt kan det vara? Men är man en lätt korkad och feg politiker så är man. Som går i ledband som små knähundar. Tig! Fot! Ligg ner! Apport!

Hoppas C och KD åker ur riksdagen. Skulle gärna se att FP gick samma väg. Men troligt är i alla fall att det röda blocket blir större än det blå. Så jävla kul! Halleluja! Då måste Fredrik Reinfeldt böja knä för Jimmie Åkesson. Dubbulkul! Det vill jag vara med om. Snart är det valår 2014. Jag längtar.

Regeringen är lätt misslyckad. Tjat om arbetslinje kontra bidragslinje har värkt ut. Ingen effekt längre. Regeringens satsning på jobbcoacher gav inga jobb. Kostade multum. Jo, några coacher fick ju jobb förstås och lön. Alltid något. Eller hur?

svd dn dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Koden är knäckt! Även invandrare röstar på SD! Heja Sverige!

 1. Det politiska parti som skaffar en ledare med ryggrad och fungerande hjärna och klarsyn tar hem minst 70 procent till partiet – ty han/hon ser fakta: ÖVERLEVNADSFRÅGAN OCH lägger politik baserad på denna livsviktiga insikt! Mänsklighetens oro stillas av KLARSPRÅK & Handling i denna fråga och inte bara jäkla svammel utifrån den förindustriella genomruttna UTGÅNGSPUNKTEN – när Jorden var frisk!

  Gilla

 2. livsglimtar skriver:

  Skrev igår om SD och regeringens misslyckande, gå gärna in till mig och läs.

  Gilla

 3. Johan skriver:

  Om de rödgröna vinner valet och SD blir vågmästare, då blir det kaos. Men ett positivt sådant. För hur ska sossarna kunna styra, när SD allt som oftast kommer att göra gemensam sak med borgarna mot de flesta av sossarnas försla. Kul.

  Då måste det vara bra dåligt i vårt land, när vissa invandrare tänker rösta på SD p g a andra invandrares
  kriminella handlingar.

  Härmed bevisat.

  Gilla

 4. stefan skriver:

  Ser mest denna chatt med Borlänge som ett spel för gallerierna eller programmen människorna. Jag bor ju där och det är inte alls så med stängda dörrar i Sverige bara för de är utlänningar. Och det är rätt lugnt här. Grejen är att det är regler och de är lika tråkiga för svenskar som utlänningar punkt slut om det. Det som måste göras är att starta möjligheter för att ha lokaler och det kan man genom förenings livet och så vidare men ingen vill det är det stora problemet. När det väl handlar om kritan så får man inte ens ihop två pers. för en underskrift för att starta något. Min erfarenhet av livet. Så ska man göra något så måste man börja själv och jag är för kränkt för att överhuvud taget ta tag i något fast jag vet hur göra och faktiskt även myndigheter som skatteverket säger låt bli det du kommer bara få problem (alltså inte ortens verk utan verkets verk så att säga ger goda råd) SÅ jag vet vad jag pratar om om jag inte vet så har jag egna org. att tillgå . Men det blir inget av med det inte ännu.
  Det ska bli kompost först och en jävla bra kompost hehe (fast jag håller med Johan här) och ni lär ju veta vad jag tycker om kortleken överhuvud taget ,men som jag säger det är många som är medvetna om det i leden (myndigheter och andra myndigheter)

  Gilla

 5. stefan skriver:

  Systemet är grund för kriminalitet eller diktatur men jag ser det som kriminalitet.

  Gilla

 6. Hans Hansson skriver:

  Den här utvecklingen har jag spått för länge sedan. Om inte de styrande i ett land lyssnar till folkets röst och fördelar statens finanser till olika grupper i samhället, så krackelerar hela samhället till slut. Just nu befinner vi oss i ett läge där folkets tålamod håller på att tryta. Sådana kraftlösa regeringar har bäddat för diktatur i många länder. Jag personligen hade hoppats (lite fåfängt) att Socialdemokraterna skulle visa var partiet stod en gång i tiden, att Löfven skulle prata och sätta lite kraft bekom orden. Man kan inte hålla på att ta in massor av invandrare och flyktingar till ett land som inte kan klara av sina egna fattiga medborgare. Man måste sopa framför egen dörr först och främst. Statens finanser räcker inte till att rusta upp psykvården, skolmiljön, ändra bostadspolitiken, rusta upp sjukvården, polismyndigheten, rättsväsendet, straffskalorna, arbetsförmedlingen, tänka på pensionärerna m.fl. eftersatta institutioner i vårt land. Det enda politiska partiet som hittills tagit detta på allvar är faktiskt Sverigedemokraterna. Alla de andra partierna har hittills varit väldigt fega när det gäller immigrationspolitiken. Kontentan blir helt automatiskt att folket sympatiserar med det som ligger dom varmt om hjärtat, nämligen sin ekonomi och tryggheten i samhället.

  Gilla

 7. stefan skriver:

  Finanser ”dela skulder”? Wake up miffo. Jag har spelat spelet och jag vet hur det funkar.
  Jag vill ha hungry games lika för alla. Det är dags att komma till kritan slut med bullshit människorna.
  Let the real clever survive and shit the shit. Hårt ja men vadå ?

  Gilla

 8. stefan skriver:

  Alltså ingen lön för nån det är rättvisa och skada andra är inte okej i mitt spel. Wanna play?

  Gilla

 9. stefan skriver:

  Tycker världen har kommit till den punkten ingen kan utnyttja någon längre just make your fucking life.
  Har du utbildning? Så let the game begin for fucking sake.

  Gilla

 10. stefan skriver:

  0 empati (det är spelets sista vers) Ingen ström eller nått be just like animal .Och vad jag vet så är det få som grejar det alltså bygga ett liv utan nått. Lets go lets play its fun to play. Så platsar du bland dessa rå skin? Det är kallt i Sverige. Mycket kallare kan det bli (hoppas jag) slut refräng liksom är det som gäller och resten bleknar i betydelse. Att få leva på riktigt vill ni inte det säg,,,gärsp. hehe

  Gilla

 11. Cavatus skriver:

  Palena! Hjälp till att skriva ut och sätta upp/dela ut flygblad. Här finns info:

  http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad

  och här finns de att ladda ned:

  http://www.korta.nu/flygblad

  Gilla

 12. stefan skriver:

  Och så finns den andra delen av spelet som är fyllt med empati och förståelse och en värld där alla förstår vitsen med att hjälpa varandra och skapa ett samhälle utifrån det. Eller hur man ska utrycka det alla hajjar det men inget görs. Typ är det snökaos så borde det finnas beredskap för de flesta situationer. Och som man läser till och med i Stockholm vilken vildmark så avslutar man letandet efter bortkommna .Va tusan är det här för nått. I min syn är det helt rubbat och även töntigt.

  Gilla

 13. stefan skriver:

  Och så det där att inte glömma. Samhället sparar och sparar till och med i den grad så att man sparat bort resusrserna. Normalt om man får använda det ordet så sparar man resurser för att ha dem. Och i dessa ord tänkte jag försöka förklara bluffen i ekonomi men det finns andra som gör bättre och hänvisar till http://parasitstopp.wordpress.com/ och där kan du finna andra som förklarar om det med finns länkar överallt så så är det.

  Gilla

 14. stefan skriver:

  Konstigt jag skrev nått om sparande så jag skriver det igen.

  Vi har väl märkt att vi i samhället sparar så mycket så vi sparar bort alla resurser.
  Och egentligen borde det vara tvärt om när man sparar alltså ju mer man sparar ju mer resurser borde ju finnas kvar.

  Och anledningen kan ni läsa vidare på http://parasitstopp.wordpress.com/

  Gilla

 15. Antonia skriver:

  Klart att det inte kan fortsätta som det är nu. Något måste ju göras.
  Tyvärr politiker borde ha gått till öronläkare, för deras hörsel blir sämre och sämre. Därför får vi skrika mer och mer högljudd men högljudheten ökar ju aggressiviteten också.

  Gilla

 16. Josef Boberg skriver:

  ”Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt behöver inte knäcka någon kod. Det räcker med sunt förnuft.”

  VÄL TALAT

  Gilla

 17. Johan skriver:

  Det är ju jul snart. Då ska man knäcka koder. Koderna för en gladare tillvaro för alla och envar. För knäcker man inte så blir man knäckt. Så lyder regeln.

  Så julknäck och knäckta koder är bara bra. Där har den inverterade tomten Reinfeldt mycket att göra än innan han kommer ifatt SD. Kanske till påsk. De kan de knäcka ägg tillsammans. Men nu ropar Reinfeldt bara Oh oh oh, istället för ho ho ho.

  Gilla

 18. LMA skriver:

  Som gammal krypto-tekniker(kod-knäckare) i Kungl. Flottan är det lättare att knäcka ”Koden” än en jul-nöt. Förskjut aldrig dina egna, då är det illa på G. Westerberg, Olsson, Ullenhag you name them är så gott som landsförrädare som skänker bort vad mina förfäder byggt upp och jag frågar mig; med vilken rätt ? Att släpa hit en massa somalier, obs endast om de uppger sig vara muslimer !!! annars kan de få problem i fiiina Sverige, sätta de i snön i Bergslagen bryter ner dessa analfabeter på nolltid till tok-rädda galningar som skall ha ett jobb med motorsåg !!!!
  JESUS, säger jag bara tills det o´ckså blir förbjudet i sann liberal anda !

  Gilla

 19. Josef Boberg skriver:

  Kunskapskanalen 7/12-12 – Vad är pengar? (video ca 28 min): ”Kan vi vara säkra på att pengarna vi sätter in på banken faktiskt finns där? I ”Vad är pengar?” förklarar ekonomijournalisten Andreas Cervenka hur allt hänger ihop i vår allt mer komplicerade världsekonomi. Intervjuare: Birger Schlaug.”

  Gilla

 20. Johan skriver:

  Jag håller helt med dig LMÅ. Det var det jag menade med Reinfeldt som inverterade tomte som bara tar och tar, och ropar oh oh oh och suckar över sverigedemokraterna. Istället för ho ho ho i glädje till oss svenskar som det borde vara från de styrandes sida. Om det var en god makt och inte ond som idag.

  Med knäcka koder menar jag: lösa sammhällsproblem.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.