Narkolepsi-Skandalen ett sjukt gratisexperiment? Göran Stiernstedt den enda som gör avbön

Det här med massvaccineringen hösten 2009 mot pandemin som inte var en pandemi är ju bara en totalskandal. Jag skrev flera inlägg om att man inte skulle vaccinera sig. Kolla under fliken Influensa. Igår såg jag dokumentären om Emelie Olsson, 14 år, som fick narkolepsi efter sprutan. Så sorgligt. Innan var hon en glad flicka som målade och spelade piano. Nu orkar hon ingenting. Hon kan inte skratta längre. Starka känslor gör att hon tappar kontrollen över kroppen plus hallucinationer om nätterna. Hemska saker.

Göran Stiernstedt på SKL är den enda som gjort något som kan liknas vid en avbön. I dokumentären säger han att han då tänkte att det kan inte vara rätt eller bra. Han skrev några internmejl men utåt höll han enad front med Annika Linde, Anders Tegnell, Maria Larsson och resten av gänget som skrek: Vaccinera er! Göran S sa efterklokt att dom enda som tjänade på det hela var läkemedelsbolagen. Så sant, så sant!

Över 700 har blivit sjuka i Europa. Hälften i Sverige (bäst i klassen). Mörkertalet är säkerligen jättestort plus det faktum att man kan bli sjuk flera år efter en spruta). Folk har fått narkolepsi efter att tagit sprutor från 23 lådor med specifika batchnummer. Jag kan inte låta bli att tro att hela upplägget var ett gigantiskt gratisexperiment där vissa sändningar var apterade med någon särskild ingrediens man ville testa. Fort och snabbt och allt på ett bräde. Är det så så vet man nu. Testning av läkemedel kan ta år och kostar multum. Helt gratis att göra en sån hambrovink med tanke på att staten skrev på ett avtal med bolaget att ingen kunde komma efteråt och klaga. Bara det. Att dom fick friskriva sig. Vilket sjukt upplägg. Kan vi lita på politiker och tjänstemän? Nej!

P.S. Tänk efter före nu: Ge inte din dotter Gardasil! Samma bluff! Bolagen vill tjäna pengar!

Vaccinet spåras till vissa sändningar.

dn svd intressant

Detta inlägg publicerades i Influensan och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Narkolepsi-Skandalen ett sjukt gratisexperiment? Göran Stiernstedt den enda som gör avbön

 1. Rätt, Helena, tjäna milliardersmilliarder DOLLAR, är allt Kräken är ut efter – på samma dynga som vetenskapligt presenteras här nedan:

  Sammanställning av information kring vaccination mot H1N1/Svininfluensan/Den nya influensan

  Ingredienser:
  Sqaulene/Hajleverolja (10,6mg), DL Alfa Tokoferol (11,86 mg), Polysorbat80 (4,85 mg. Sorbitol, fettsyror etylenoxid),
  Hjälpämnen: Polysorbat80, Octosynol10, Tiomersal (5mcg), Natriumklorid, Dinatriumvätefosfat, kaliumvätefosfat, kaliumklorid.
  Emulsion: Natriumklorid, Dinatriumvätefosfat, Kaliumdivätefosfat, Kaliumklorid.

  (Detta är ingredienslista Juli 2009, men möjligheten finns att ändringar sker)

  Adjuvanter (= tilläggsbehandlingar, i vaccinationer menas det att man vill öka reaktionen, snabbare effekt).

  Squalene är en adjuvant. MR59 heter den squalene adjuvant som Novartis använt.

  Squalene/Hajleverolja:
  Squalene är egentligen ett kolväte och en antioxidant. Vi kan återfinna detta ämne i vår egen hjärna och nervsystem, där den har viktiga funktioner. Intas squalene tillsammans med exempelvis olivolja så kan du möjligen åtnjuta dess antioxidantiska effekter samt så kommer din egen kropps immunförsvar att känna igen ämnet.
  MEN detta är den goda sidan av squalene.

  Skillnaden mellan ”den goda” och ”den onda” effekten handlar om just hur squalene intas. Vägen det tillförs in till din kropp. En injicering av något ämne är aldrig en normal väg för att ämne att ta sig in i en kropp. Vid injicering av squalene ter det sig att verka som om immunförsvaret går till attack. Den attackerar då inte bara det squalene som injicerats utan går till fullständig attack på även allt naturligt squalene som finns i din kropp. Immunförsvaret kommer med andra ord att försöka förgöra varenda molekyl av squalene i din kropp, således förgörs det naturliga squalenet som har vitala funktioner i ditt nervsystem. Immunförsvaret förlorar alltså funktionen att egentligen känna igen vad som är ens egen vävnad och celler- denna autoimmuna reaktion är farlig och kan leda till nervskador och döden i sämsta fall.

  Gary Matsumoto, journalist har undersökt frågan kring squalene. Han hävdar att det finns flera sjukdomar som direkt kan relateras till injiceringar innehållande squalene. Rheumatoid Arthritis (reumatism), Multiple Sclerosis (MS), Systemtic Lupus Erythematosus . Det finns omskrivet i 24 olika vetenskapliga artiklar i 10 olika länder om adjuvanten squalene och dess skadliga effekter. Karolinska Inst. i Sverige har bland annat hittat squalene gav en form av reumatism i djurförsök (endast squalene). ”The Polish Academy of Sciences” har visat (djurförsök) att squalene (endast squalene) kan katastrofalt skada nervsystem och hjärna.
  Gulf War Syndrom. Studie publicerades 2002. Det finns starka bevis som tyder på att squalene (MF 59 Novartis squalene adjuvant, som för övrigt icke fanns godkänd att egentligen inkluderas i ett vaccin)är ansvarig för GW syndrom.

  (Symptoms attributed to this syndrome have been wide-ranging, including chronic fatigue, loss of muscle control, headaches, dizziness and loss of balance, memory problems, muscle and joint pain, indigestion, skin problems, shortness of breath, and even insulin resistance. Brain cancer deaths, amyotrophic lateral sclerosis (also known as Lou Gehrig’s disease) and fibromyalgia, Sjogrens syndrome, night sweats, low-grade fever, antithyroid effects).
  Polysorbat 80 (Sorbitol, Fettsyror, Etylenoxid) Etylenoxid är giftig att inandas, ger lungskador. Används för rengöring av kirurgiska instrument, bakteriedödande.
  Tiomersal – form av kvicksilver. Kvicksilver är ett gift och det finns inget acceptabelt gränsvärde för detta ämne. Kvicksilver förbjöds 1 juni 2009 i Sverige. Tiomersal togs bort från barnvaccinationerna under tidigare delen av 90-talet. Kemikalierna i Tiomersal är dödliga, kan orsaka cancer, hjärn- och leverskador. Nu skall tydligen Tiomersal ingå igen i ett vaccination tänkt att ge både barn, vuxna och gamla.
  Fosfater – alla fosfater kväver alla former av vattenlevande djur. Miljögift.
  Dinatriumvätefosfat- Kallas kristallvatten, är mycket giftigt för vattenrelaterade organismer, klassas som farligt avfall, skall ej tömmas i vanligt avlopp, kan orsaka högt blodtryck, bristande sköldkörtelfunktion, höjt blodsocker, sömnlöshet, myrkrypningar, värk i handled/Karpal Tunnel Syndrom, lokal muskelsmärta.
  Nedan är hämtad ur Läkemedelsverkets egen produktresumé/bipacksedel om Pandemrix (så kommer vaccinet heta)
  ”4.3 Kontraindikationer
  Tidigare händelse av en anafylaktisk (dvs livshotande) reaktion mot någon av de ingående komponenterna i vaccinet eller spårrester (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat).
  I en pandemisk situation kan det emellertid vara lämpligt att ändå ge vaccinet, förutsatt att utrustning för återupplivning finns omedelbart tillgänglig om behov uppstår.
  Se avsnitt 4.4.

  4.4 Varningar och försiktighet
  Försiktighet krävs vid administrering av vaccinet till personer med känd överkänslighet (annan än anafylaktisk reaktion) mot den aktiva substansen, något hjälpämne, tiomersal och mot spårrester (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat).
  Liksom för alla vacciner för injektion ska lämplig medicinsk behandling och övervakning alltid finnas omedelbart tillgängligt i händelse av en sällsynt anafylaktisk reaktion efter administrering av vaccinet.
  Om pandemisituationen tillåter, ska immuniseringstillfället skjutas upp hos patienter med svårare febersjukdom eller akut infektion.
  Pandemrix ska under inga omständigheter ges intravaskulärt.
  Antikroppssvaret hos patienter med endogen eller iatrogen immunsuppression kan vara otillräckligt.
  Ett skyddande immunsvar uppnås eventuellt inte hos alla vaccinerade (se avsnitt 5.1).”
  Således bör då också nämnas lite runt Formaldehyd (spårrester som kan finnas i vaccinet)
  Formaldehyd- Neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod.
  Viruset
  Det sägs bestå av delar av virus från fågelvirus, svinvirus och det virus vilket skapade Spanska Sjukan-epidemin 1918/1919. Viruset kan enligt experter och vedertagen erfarenhet inte ha muterats till vad det är idag på naturlig väg utan måste ha skapats i laboratorium.
  Detta virus används som skrämselredskap för att dra igång en massvaccinationskampanj över stora delar av världen, ledd av WHO och de ledande vaccinationsföretagen, bland annat Baxter.
  Den äldre delen av viruset kan bara komma från de forskare som grävde upp lik av drabbade individer ur permafrosten uppe i norra Alaska för att återskapa det ursprungliga virusets DNA. Arbetet tog två år och var färdigt 2005. Det virus vi nu ser i cirkulation kan bara ha skapats av dessa individer vilka hade tillgång till nya levande varianter av det ursprungliga viruset från 1918 och vilka sammanfogade delar av dessa virus med andra farliga virus.
  Vaccinet som nu produceras skall enligt tillverkarna ge skydd mot ett kommande virus (vilket man officiellt inte vet hur det kommer att se ut!). Detta är medicinskt vansinne då ett vaccin måste skapas av det virus man vill ha skydd emot. Ifall detta virus inte ens är känt kan vaccinet i bästa fall vara verkningslöst. Det går inte att skapa ett vaccin mot en smitta man inte känner i detalj eller har prov på.
  Det vi vet kommer att hamna i vaccinet (enligt officiella dokument från WHO och Baxter) är alltså mer eller mindre korrekta delar av andra virus och den vanliga tillsatsen av adjuvanter (vilkas uppgift är att skapa en immunförsvarsreaktion i värden). Värdens immunförsvar skapar antikroppar och detta anses vara ett skydd mot smittan (även om mängder av undersökningar visat att en viss procent av dem som har antikroppar ändå blir smittade – en skrämmande lucka i vaccinationsteorin).
  Motiveringen (till adjuvanter såsom Squalene /Skvalen) skall officiellt vara att de nya vaccinen innehåller så svaga virusdelar att kraftigare adjuvanter är nödvändiga för att skapa en immunreaktion i kroppen. Detta går dock rakt emot WHO: riktlinjer för de nya vaccinen vilka instruerar vaccintillverkarna att använda hela levande virus!
  Vaccintillverkarna har nyligen begärt och fått ansvarsimmunitet. (http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/18/us-government-gives-baxter-novartis-legal-immunity-for-injury-and-death-caused-by-their-h1n1-jab/)
  De kan alltså inte ställas till svars för de skador vilka vaccinet kommer att ge. Det vaccin de nu tillverkar har inte testats på någon! Det är helt otestat. De har fått dispens och vad som normalt tar flera månader att testa (för att säkerställa att bieffekterna är ”rimliga”) skall nu göras på fem dagar. Ett annat vaccin har testats på 5000 försökspersoner men resultatet är hemligt och vaccinet är inte det som nu tillverkas.
  Sammanfattningvis: Ett otestat vaccin, skapat med vad vissa kallar ett biovapenvirus, innehållande levande hela designvirus, innehållande bland annat det dokumenterat dödliga ämnet squalene skall tvingas på hela befolkningen under mycket hård press och närmast hysteri. Flera länder i Europa har till och med ordnat så att det blir obligatoriskt – de kan tvångsvaccinera hela befolkningen.
  Referenser:
  Svininfluensan.org
  Läkemedelsverket
  (http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/19/belgium-health-minister-passes-law-allowing-use-of-police-for-forced-mass-vaccination/ och http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/18/law-can-force-norwegians-to-take-h1n1-vaccine-from-gsk/)
  http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/17/baxter-team-patents-the-swine-flu-vaccine-two-years-before-swine-flu-outbreak-austrian-baxter-scientist-involved-in-h1n1-vaccine-patent-also-advises-who/)
  (http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/18/glaxos-vaccine-characterised-by-regulators-eu-and-usas-biodefense-stockpile-drug/)
  http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/17/adjuvants-to-be-added-to-h1n1-jab-by-baxter-and-who-programmes-body-for-endless-loop-of-self-destruction/)

  (http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/17/whos-dr-margaret-chan-predicts-biggest-pandemic-ever/)
  (http://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_flu_research)
  (http://www.cdc.gov/od/oc/media/pressrel/r051005.htm)

  http://www.whale.to/vaccine/adjuvants.html
   
  http://www.prisonplanet.com/squalene-the-swine-flu-vaccine%E2%80%99s-dirty-little-secret-exposed.html

  http://en.wikipedia.org/wiki/Squalene
   
  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.10731219
   
  http://www.usatoday.com/news/health/2009-07-26-europe-swineflu_N.htm
   
  http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2009/07/16/beware-that-swine-flu-shot-watch-this-cb
  http://www.americanchronicle.com/articles/view/110683
   
  http://blogs.salon.com/0002255/2009/07/15.html
   
  http://www.americanchronicle.com/articles/view/109836
   
  http://www.capitalcentury.com/1976.html
   
  http://www.prisonplanet.com/12000-u-s-children-to-be-swine-flu-vaccine-guinea-pigs.html

  Gilla

 2. Johan skriver:

  Varför har vi så många kollin på äldreboenden?

  Rätt svar: läkemedelsindustrin.

  Och hur många sprutor av dylikt vaccin har inte regering och stora delar av riksdagen tagit.

  De tycks ju sova jämt. Och orkar ingenting.

  Gilla

 3. stefan skriver:

  Mycke av dessa nummer är E nummer alltså finns i födan (konstgjorda) E vitamin syntetiskt har ett lutande till cancer och annat enligt dokumentation. Hur som så tycker jag detta verkar som att bosta cellerna för en ny ordning som är en värld utan riktigt transversellt ljus alltså vågorna går rätvinkligt åt alla håll (typ en riktigt klar blå himmel) och det gör de inte när det är massa moln och annat i vägen som polariserar ljuset och vem vet de som kan tränas in med skiten är de som har en framtid. Jag tror inte jag har en vill jag säga så hur som Gud välsigna de som kan bära mest skit. För de måste vara väldigt livskraftiga och perfekta på nått sätt för jag det till och det är inte jag. Liksom man kan se det positivt i evolutionen som vi bostar menar jag. (sorry om jag offendar någon det är inte meningen)
  Sen behövs det nog i längden massa salter/metaller som skapar rätt våglängder och även emitterar ljus själva, finns mycket att läsa om sån forskning.
  Kort då om man ändrar miljön till skit måste man vara lite skit själv för att det inte ska ses som skit öh det vart kanske konstigt men ja så menar jag, typ älska sig själv för att älska andra typ samma med inre och yttre miljön då. Ta inte det som jag är med på noterna nej nej jag är född takt lös och är inte då med varken noter eller takt är i min egna takt och det funkar inte alls bra hehehe.

  Gilla

 4. stefan skriver:

  Tänk på en afrikansk grävling vad den nu heter men den anses som ett djur med fruktad kraft och stor som en grävling. I alla fall den äter giftiga ormar och blir biten ibland och den dosen tar slut på oss på ett kick men en sån krabat tar en två timmar tupplur och forsätter äta. Sånt skulle man kanske bosta sig med hmmm istället. Fast det låter väl också som nåt djävulskt ibland undrar jag om inte allt utan Gud leder till jävelskap.

  Gilla

 5. stefan skriver:

  Kaliumklorid används även som tredje substans vid giftinjektion, en metod för avrättning. Det gör att hjärtat stannar när det går direkt in i blodet.
  Kalciumklorid fick jag i mig för två dagar sen när jag åt eldorados sallads ost och det tillsammans med bröd som inte förbehandlats för att få bort ett enzym som motverkar kalcium som är det viktiga i muskelfunktionen (reglering av muskelrörelsen på och av ungefär) ,det ska inte blandas ihop med kalium för kalium måste du ha och andas du för mycket friskt då kan du få brist av detta och symptom blir kroppslig ångest som leder i värsta fall till död (va heter det rätt vanlig åkomma ah panik ångest).
  Kalium är viktigt för nervernas funktion sägs det och så är det nog.

  Hur som det var nästan så att jag strök me, är man hjärt sjuk så märker man sånt och håller lite koll, alltså jag undviker all processad mat syntetiska vitaminer eller vad och det bör ni alla göra.
  Det är gränsvärden för allt och när det handlar om livsmedel så är vissa väldigt lågt satta och överdos är nog mer förekommande en vad vi vet att det är alla konstgjorda sötningsmedel är exremt farliga.
  Å bla bla det finns hur mycket fakta om det som helst, så var inte lat ta reda på vad ni ger ungar i läsk form och godis och mat såklart.
  Jag är inte så noga själv för jag vet ungefär och gör jag fel så ligger jag där och kanske inte överlever natten, det konstiga är hur fasen kan jag göra det. en märkligare är att jag kan klara av mer skit mat ifall jag är full av alkohol utan alkohol så var det ajö och det tycker jag är märkligt nja kanske inte men på sikt så skrumpnar ju levern av det och då är det godnatt me, så man håller balansen ungefär, för medicinska egna framsteg haha.

  När jag ska googla på ord som dessa innehåll då krashar web läsarn och jag måste börja om och byta läsare det är samma sak när jag försöker fördjupa mig om strålning och sånt, det är väl märkligt är det inte säg?

  Gilla

 6. stefan skriver:

  Men men det värsta är ju för de som har barn och inte vet hur de ska göra. Man får sätta in sig i den problematiken också. Menar för mig själv är valet lätt men för de är det nog inte det. Liksom vad vem ska man lita på. Jag har ju inga små barn alla mina är över 20.
  Och för min del om världen var en annan så skulle jag fixa mig en hustru och skaffa fler barn men men så är det ju inte. Och de orden hjälpte ju ingen heller så att säga.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Stefan: Tror faktiskt det är bra med lite alkohol som spär ut alla gifter som finns i allt – i luften och i maten. Plus alla gifter som människan smetar på sig: cremer, deodoranter och annat. Allt är utspätt för att tjäna så mycket som möjligt på produkterna.

  Tänk dig själv att du har ett barn som bara somnar. Som var hur frisk som helst innan sprutan. Fattar inte hur folk frivilligt stoppar i sig det staten säger. Hur ska det sluta?

  Gilla

 8. stefan skriver:

  Helena: Jag slipper ju ta sådana beslut och då är ju allt enklare men det är det inte för dem som ska ta beslut om sina barn. Jag menar situationen är inte normal för dem att ta beslut trycket är hårt och man kan inte belasta dem för vad de gör de ända man kan belasta är de som tillverkar skiten och de som är konstruktörer av agendan. Till slut blir det att ingen vågar ta vaccin även då det verkligen är riktigt vaccin. Och det kanske är meningen med det hela att bara ha de med fullt förtroende.
  What ever låter långsökt men idag kan jag tro vad som helst av dessa agenda makare.
  Slutet: Vårda sin känsla och andras känslor och ha förmåga att förlåta andra och sig själv.

  Gilla

 9. Johan skriver:

  Det slutar med total undergång för det goda tänkandet, när minsta gemensamma nämnare tar över istället för enskilt aktivt förnuft.

  Gilla

 10. MetalHeadViking skriver:

  Jag vill se GlaxoSmithKlein (GSK) hamna i domstol!

  Media tjatar om SD:are i fyllebråk för två år sedan. Men det här är tydligen inte intressant!

  Jag vill se huvuden rulla!!!

  Gilla

 11. Znogge skriver:

  Ja du, jag var ju också kärringen mot strömmen och vägrade inrätta mig i masshysterins led. Avstod och med facit i hand är jag mer än nöjd med att jag stod på mig. Skrämmande hur det gick till…

  Gilla

 12. Johan skriver:

  Det är den tystnadens maffiotiska som råder i Sverige av idag. Där propagandan för det ”rätta”, d v s PK, är grandiotisk, och det ända som något betyder för den styrande eliten.

  Goeobbles var riktigt informativ och sund vid en jämförelse med dessa.

  Det är en tragedi med narkolepsin. Men det är inte den enda tragedin i vårt arma land. Allt hänger ihop. Allt är samma förkastliga politik, där människor får fara illa utan att man bryr sig det allra minsta. Helt enkelt för att det är den krassa mentalitet som är PK-etablissemangets sanna okänsliga väsen och politik.

  Gilla

 13. Tom Skog skriver:

  Tänk om någon skulle ta och gräva i turerna som föregick massvaccineringen. Från inköpet och bakåt, undersöka vem som fick ersättning för vad osv, resor, möten, representation…Mutskandalen lär anta kosmiska mått. Till MetalHeadViking: GSK har beprövad erfarenhet av domstolar, det brukar sluta med någon miljards skadestånd, vilket de betraktar som en kalkylerad kostnad. / Tom

  Gilla

 14. Johan skriver:

  Man ska inte gräva i det förgångna, det tjänar inget till. Mår vi bättre av det kanske? Nä, vi måste sikta framåt , och bekämpa rådande förkastliga struktur.

  Medvetenhet och kamp är det som gäller.

  Gilla

 15. Antonia skriver:

  Det är ju ofattbar att det kunde hände. Stackars människor som aldrig kommer bli friska igen, fast de var just friska innan.
  Och så ska det divideras om också om vissa av de har rätt till hjälp eller inte. Det är att inte ta ansvar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.