Theo 24 år tog Anna 9 år! Var han inspirerad av manga/anime?

Inga dockor! Levande flickor som gör om sig för att bli någon annan!


Oskyldigt värre! Små flickor med jättebröst = Mangaporr

Manga är stort i Japan. Det är undersköna bilder på djur och barn. Som man har sex med eller som är sexobjekt. Det är inte min melodi. Tycker det är otäckt. Flickorna på bilden ser ut som Barbiedockor – men dom är ytterst levande men gör fantasifigurer av sig själva. Gränserna för hur långt vissa är beredda att gå för att likna en docka är både chockerande och stundtals roligt. De senaste åren har det dykt upp tjejer från hela världen på nätet som har gemensamt att de alla lägger mycket tid, kraft och inte minst pengar för att likna en docka så mycket som möjligt. Vissa av de unga tjejerna är inspirerade av självaste Barbie, andra låter sig fascineras ”anime”-kulturen, där man ska likna en seriefigur så mycket som möjligt.

De som lever i den världen lever i en fantasivärld och som kan ta sig uttryck i den verkliga världen. Jag har skrivit om mangaporr tidigare. Theo, 24 år, som tog 9-åriga Anna häromdagen och höll henne i 19 timmar är intresserad av anime. Theo är adopterad från Thailand. Bild på honom här. En, leabsurd, som tycks känna honom skriver på flashback om anime:

Killen gillar anime jättemycket. Killen klär ut sig till kvinnliga animekaraktärer. Om man är internet savvy eller vet något om anime så känner man också till vad en lolicon är för något.

I otaku-subkulturen så finns det väldigt mycket tecknad porr. I en viss väldigt populär genre, loli-genren, så avbildas dessa tjejer som väldigt unga, ofta förpubertala. Detta i sig är inget fel och det finns många som gillar det, det är ju en helt annan grej än barnporr eftersom att det mer anspelar på tjejerna oskuldsfullhet och deras utseende är väldigt olikt det utseende som ett verkligt barn har.

Om man börjar runka till hentai är det lätt att hitta en och annan loli-serie. Eller, om man ser till dagens anime så är det faktiskt väldigt vanligt med översexualiserade yngre tonåringar även där, tillochmed i mainstream-anime. Det har blivit en grej helt enkelt, och det finns väldigt många asiatiska nolifers som köper figurer, planscher och serier med lolimotiv.

GM är en asiatisk nolifer som gillar anime. Han har säkerligen onanerat till loli-hentai. Ensamhet kan göra mycket med en person, särskilt någon som verkar vara så vilse som den här killen, så det är inte långsökt att anta att hans intresse har spridit sig till den verkliga världen. Killen är en typisk lolicon, och det har hänt förut att folk i hans situation har antastat eller kidnappat småflickor. Inte i Sverige, men i Japan.

GM = gärningsmannen.

Barbiedockorna svd dn dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik, Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

32 kommentarer till Theo 24 år tog Anna 9 år! Var han inspirerad av manga/anime?

 1. Pingback: Var 24-åringen inspirerad av animerad barnporr? « Suspicio

 2. En anonym jävel skriver:

  Hej Helena!

  Kan du länka inlägget på Flashback för jag hittar den inte via Google. Kan du garantera att det faktiskt är Theos kompis som står bakom inlägget och inte något troll?

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  En anonym jävel: Hur så? Vad ska du göra med den informationen?

  Gilla

 4. En anonym jävel skriver:

  Ingenting egentligen. Jag vill bara se den eftersom jag inte riktigt litar på informationen i ditt inlägg. Inget illa menad, men jag vill gärna se källan till ditt påstående, och att personen som står för den faktiskt känner denne Theo, som du påstår. Kan du garantera det?

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  En anonym jävel: Du kan kolla på det här:
  http://lllshin1988.wix.com/tg2010#!info

  Gilla

 6. En anonym jävel skriver:

  Länken som du gav mig gav inget intressant. Jag är fortfarande mycket intresserad av detta inlägg på Flashback, som du hänvisar till, om det existerar? Utifall du tagit citatet från ett annat ställe, men råkat skriva fel, så vill jag att du hänvisar mig dit (med länk) istället. 🙂

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Jag har tagit det från flashback. Vad du vill och inte vill bestämmer jag eftersom du är anonym.

  Gilla

 8. Maria Lundqvist skriver:

  Jag vill också ha länken till själva citatet. Speciellt då flaschback är ett informationsmedium jag inte skulle lita på. Personen som citerar gör även många gissningar och för mer fram en tes än egentligen fakta. Det vore av intresse att ställa fler frågor till denna och hur personen kommit fram till sitt beslut.

  Jag förstår inte heller vad din tidigare länk är menad att ge för information. Det den hävdar är att Theo gillar att rollspela på facebook, har färgat håret rosa, varit på Gotland, har två olika facebook konton (var av ett rollspelar han på). Han gillar tvspel och dataspel. Och att han har varit i samma bild som en person jag känner.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Maria: Länken kommer här. Ska lägga in den i inlägget. leabsurd heter personen i fråga.

  https://www.flashback.org/t2004622p172

  Gilla

 10. Maria Lundqvist skriver:

  Tack så mycket.

  Gilla

 11. En anonym jävel skriver:

  Man tackar för länken!

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Ja, slit den med hälsan.

  Gilla

 13. Anonym skriver:

  Om det är så att det visar sig att denna man har mangabarnporr i sin dator som polisen beslagtagit så är väl kopplingen uppenbar. I så fall har nog mangabarnporrföreträdarna ett stort problem, hur skall mangabarnporr då kunna legaliseras. Hur och skall det legaliseras överhuvudtaget kan man undra. Vår riksdagskvinna Marie Abrahamsson har lagt en motion till riksdagen nyligen om att avkriminalisera tecknad barnporr. Låt oss se till att den hamnar i sopkorgen där den hör hemma.
  Så vi får avvakta vad förundersökningen kommer att visa.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Anonym: Vi får verkligen hoppas att den betraktas som skräp, litter, skit och allt hemsk som det nu är. Undrar hur Marie Abrahamsson tänker. Jo, hon är moderat och vill inte inskränka på friheten. Tänker att det bara är teckningar. Men vilka konsekvenser en sån djur/barnsex -teckning kan få har hon inte fantasi nog att tänka sig.

  Gilla

 15. Åke Forsmark skriver:

  Jag har försökt läsa i tråden i Flashback men finner ingenting som säger att ”leabsurd” känner gärningsmannen. Det enda som denne verkar känna till är att gärningsmannen är intresserad av animee – vilket kan betyda ungefär vad som helst. Utan att vara någon animee-fantast har jag väl sett en femtital filmer men aldrig en porr-animee (eller vad det nu heter). Sedan spekulerar ”leabsurd” fritt utifrån detta – tydligen med viss insikt i de dunklare delarna av animee-repertoaren. Sedan spekulerar du fritt utifrån detta. Faktainnehållet blir lidande om man tar uppgifter i flera led och förstorar dem för varje led.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Åke: Var och en får bli sin egen tolkare i detta. Tolka ditt så tolkar jag mitt. Ordet är fritt. I alla fall på min blogg.

  Gilla

 17. Erik Gertkvist skriver:

  Hm.

  Lolicons tänder på småflickor. Men det har inget att göra med (jag skulle snarast säga att det är motstridigt) män som gillar att klä ut sig till kvinnliga animekaraktärer. Försöker leabsurd hävda att Theo är pedofil, transgender eller cosplayer eller multipla alternativ? En lolicon skulle definitionsmässigt inte vara attraherad av småflickor med jättebröst (eller kvinnor som på bilden ovan till höger). För lolicons är D-kupa lika frånstötande som 20 cm penis för heterosexuella män.

  Helena – varför tror du att just hans anime-tittande är ansvarigt? Kan det inte vara hans World of Warcraft-spelande, där spelarna ofta får uppdrag av karaktären ”ta X från plats A till plats B utan att upptäckas av någon” eller Astrid Lindgrens böcker som varit den utlösande faktorn?

  Gilla

 18. Josef Boberg skriver:

  ”Om vi inte i en snar framtid vill sluta som dinosaurierna, då behöver vi en banklagstiftning som sätter stopp för kasinoekonomin och en verklig renässans för naturveten-skaperna och den klassiska kulturen. Om vi genomför det, kan vi se framtiden an med optimism.”

  Förhoppningsvis så blir det då också betydande FÄRRE som ägnar sig åt ”avvikande beteende” si eller så – tror jag. 💡

  Gilla

 19. mrmhalland01 skriver:

  Hej Helena,

  Jag har faktiskt aldrig hört talas om detta fenomen tidigare.
  I motsats till ovanstående kommentatorer intresserar det inte mig vem som känner Theo eller inte.
  I nuläget är motivet endast spekulationer.

  Fenomenet i sig är ju däremot intressant.
  Frågan är vad det kan leda till.
  Ovanstående scenario verkar ju definitivt kunna vara ett resultat av fenomenet.
  Oavsett om de små flickorna gör allt för att se oskuldsfulla ut, så är det inte så i ögonen på en pedofil eller andra sjuka människor.
  Hela företeelsen måste vara destruktiv för flickorna.

  Intressant är ju också att läsa att en riksdagsledamot lägger tid & kraft på att legalisera tecknad barn-porr. Vem ska bli gladare av det ?
  En sund människa vill inte ens tänka tanken på sex med ett barn !
  De som ritar dessa teckningar är naturligtvis sjuka. Detta får självklart aldrig uppmuntras !

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Erik: Han lever i en fantasivärld skulle jag tro eftersom den riktiga världen inte är så bra. Tror det är mycket svårt att vara adopterad. Det är svårt att vara biollogiskt barn många gånger och undra över saker och ting. Vet inte vilket spel som påverkat honom. Men kanske spelen skänkt honom lite tröst och inspiration. Vi får väl höra vad som kommer fram.

  Josef: Om världen vore justare skulle människor kunna leva lyckligare liv. Nu är se dans kring guldkalven och Sodom och Gomorra för hela slanten.

  mrhalland: Ja, visst är dom sjuka. Men det finns massor med människor som inte ställer upp på den beskrivningen. I Japan t ex finns det killar som aldrig går ut. De sitter hemma och runkar – förmodligen bl a till mangaporren. Tror inte manga skulle vara så stort om inte den sexuella aspekten var med.

  Gilla

 21. stefan skriver:

  Helena att göra gå ut synonymt med att ha sex eller runka tycker jag är en snedvriden uppfattning som är också kanske skadlig. Vad är kärlek Helena? för mig verkar det som något du tappat fotfästet ifrån. Liksom många andra.

  Gilla

 22. stefan skriver:

  Eller allt för många har aldrig haft ett fotfäste i sg själva överhuvud taget och är bara andras uppfattning för att passa in. ”Idoliserande”

  Gilla

 23. mrmhalland01 skriver:

  stefan,
  Innebär den kommentaren att du är för en legalisering av tecknad barnporr ?
  För min del tycker jag att det är så långt från kärlek man kan komma.

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  Stefan: Det är ju just för att jag är så homogen och äkta som jag reagerar. Jag har inte en enda tatuering. Inga smycken. Inget smink (bara läppsfitft och mina egna hudoljor och salvor). Jag är nöjd med mig själv och tycker synd om andra som måste spöka ut sig. Too fucking sad!

  Gilla

 25. Emil Märak skriver:

  Först och främst känner jag att det är bra att berätta för er att anime verkligen bara är animerad film, det innefattar allt från konstfilm, barnfilm och pornografi. Anime är bara ett samlingsnamn för tecknad film i Japan.
  Kollar barn här på t.e.x. Cartoon Network så kollar dom tekniskt sett på anime.

  Sen det här med att tycka synd om folk som klär ut sig och sminkar sig.
  Jag umgås mycket med folk i kretsat där alla är intresserade av allt japanskt mode till dator-spel och anime, många av dom cosplayar, alltså klär ut sig till karaktärer från film/spel/serier/band. Många är också lolitor, alltså klär sig efter det japanska dock-liknande modet, alla till olika drag.
  Ingen av dessa gör det för någon annans skull, det är helt en personlig grej för att det är något dom själva tycker om att göra. Det är en hobby eller en livsstil eller något som dom bara råkade upptäcka och tycker är kul att göra ibland.
  Sluta tro att du är så jävla mycket bättre än andra för att dom valt att klä eller sminka sig på ett visst sätt, väx upp och sluta anklaga oskyldiga sub-kulturer för skit som hänt sedan LÅNGT innan Japansk kultur blev stort i västvärlden!

  Dina ”fakta” är skitsnack och du spekulerar hejvillt om saker du inte vet något om.

  Gilla

 26. mrmhalland01 skriver:

  Om denna subkultur på något vis är grunden till att legalisera ”tecknad barnpornografi” finns det all anledning att kritisera den.
  Barn-porr får helt enkelt inte förekomma i någon form, det får inte ens antydas !

  Så sent som idag har det kommit fram att 166 barn har sålts utomlands och tagits till Sverige för att stjäla, tigga och prostitueras.

  Gilla

 27. stefan skriver:

  mrmhalland01 Du måste vara den mest korkade och största idiot som finns om du kan tolka vad jag skrev till det . Men du kanske har så osmakliga skämt din skit.

  Helena vad jag menar är att gå ut skulle va lite mer en att försöka ragga fruntimmer vs känns rätt så fattigt att det ända som finns ungefär är att hitta en sex partner det var vad jag mena. Var det mer så att man gjorde saker och genom det träffa någon så skulle situationen vara mer avslappnad.

  Gilla

 28. Erik Gertkvist skriver:

  @mrmhalland01: Så du vill alltså se bokbål där ”Lolita”, ”Grottbjörnens folk” samt ”Romeo & Juliet” (alla exempel på barnporr i skriftlig form) bränns. Intressant.

  Polisen, som redan idag vill slippa titta igenom tusentals serieböcker utan koncentrera sig på riktiga personer som våldför sig på riktiga barn, skulle säkert älska sina nya arbetsuppgifter. Not.

  Gilla

 29. mrmhalland01 skriver:

  Erik Gertkvist,

  Naturligtvis vill jag inte att literatur ska förstöras, det är bildande..
  Men att producera ny barn-porr borde bestraffas !

  Gilla

 30. Antonia skriver:

  Jag vet att man ska aldrig döma folk efter en bild, man kan ha ju en ”bad hair day” men helt klart att man får eller jag får dåliga vibbar att se bilden om honom.
  Sen kan jag också tycka att porr är porr och barnporr blir inte mindre barnporr av att man ritar den med storögda flickansikte.
  Det är för pedofiler som inte vill erkänna att de är det.

  Gilla

 31. Malin skriver:

  Hej nu har jag suttit och läst igenom allt, och jag bara undrar vad jag har gjort för fel när jag läser manga, ser på anime och jag går även klädd i klädstilen lolita och jag är helt normal vad jag vet. Jag går på universitetet och pluggar, har två föräldrar och en lillasyster, samt en sambo som älskar mig för den jag är. Vad vill jag säga med det här ??? Jo jag är ingen pedofil eller kidnappare. Så sluta med att anta att vi alla är en hög med knäppjökar. Jag förstår inte dansband folk men jag låter dom vara🐉

  Gilla

 32. Markus Andersson skriver:

  Hej Helena, är inte alls insatt i den här i mina ögon besynnerliga kulturen. Hur som helst vet jag att hundratusentals barn försvinner varje år i Europa. I England har heroiska krafter riskerat livet för att avslöja hur långt upp i samhällshierarkin pedofili spridit sig. Och en sak är säker, problemet är störst bland de som själva skriver lagen, dvs makthavarna. Det förekommer så mycket groteska och omänskliga, djupt ondskefulla handlingar mot barn att vi inte skulle orka leva om vi visste allt. Brian Gerrish avslöjande nyligen att en pedofilring i Storbritannien bland annat hade slagit ut tänderna på barnen de våldförde sig på för att de sög bättre då. Männen och kvinnorna i den ligan hade statusjobb och maktpositioner. Risken om polisen får till uppgift att granska serietidningar, är som någon ovan i kommentarsfältet, påpekade, att man silar mygg men sväljer elefanter. Förbud mot Mangateckningar med lolitaliknande figurer eller vad det nu må vara, skapar så att säga ett sken av att samhället minsann inte tolererar pedofili. Men det är skenheligt. För i maktens korridorer finns fortfarande pedofiler som ägnar sig åt vidriga övergrepp på barn, ser på snuffilmer där barn mördas osv. Få vågar utmana dessa maktens män och kvinnor, därför att det är förenat med livsfara. Flera av de som vågat har blivit mördade. Det är också viktigt att skilja på vad lagen ska förbjuda och vad vi uppfattar som djupt motbjudande och omoraliskt. Lagen ska skydda barnen, därför ska alla filmer och fotografier där barn vikits ut självklart vara förbjudna eftersom barnens liv och integritet kränks, deras liv skadas, hotas och de far illa. Alla sexuella handlingar mot barn ska självklart vara förbjudet. Men om någon snuskpelle sitter och runkar till en serietidning tycker i alla fall inte jag att det är något större problem i sammanhanget. En del vuxna män gillar att springa runt med blöjor och napp i sängkammaren, älskarinnan kanske går igång på att suga på napp osv osv. Ska dessa rollspel mellan vuxna människor också förbjudas eftersom deras privata sexlekar leker pedofili? Nej det tycker inte jag. Bekämpa problemet där det är blödande istället och låt snuskpettrarna hålla på bäst de vill så länge DE INTE SKADAR NÅGON.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.