Förgrep sig på sjuka barn! Jimmy Savile utnyttjade sin ställning!

EN TOMTE SOM TRODDE HAN VAR KUNG!
Jimmy Savile förgrep sig på hundratals barn. Han avled i fjol 84 år gammal och var en av Storbritanniens största tv-ikoner sedan han ledde klassiska ”Top of the pops” på 60- och 70-talen. Senare blev han också känd för sitt välgörenhetsarbete, där han samlade in miljoner till sjukhus, barnhem och skolor. Han hade egen nyckel till ett sjukhus där han kunde förgripa sig på barn ostört. Bilden av Savile har raserats fullständigt på ett par veckor, sedan tv-bolaget ITV sände ett program där kvinnor berättade hur Savile våldfört sig på dem i tv-loger och på sjukhus. Skandalen har upprört britterna, och många har frågat sig hur övergreppen kunde fortsätta i årtionde efter årtionde.

Savile var en välkänd cigarr rökare och vanligtvis rökt mycket dyra kubanska märken Han körde en Rolls Royce. Var medlem i Mensa bland mycket annat. En högt ärad man. Han blev adlad av drottiningen 1996 och fick kallas Sir. Sista vilan fick Sir Jimmy Savile i en guldfärgad kista under en gigantisk svart och guldfärgad gravsten med inskriptionen: ”Det var kul så länge det varade”.

Hans begravning ägde plats vid Leeds domkyrka den 9 november 2011. Han begravdes på Woodlands kyrkogården i Scarborough. Som hans vilja hade angetts lutar hans kista 45 grader för att uppfylla sin önskan att ”se havet ”. Kistan var innesluten i betong ”som en säkerhetsåtgärd”. Vid en auktion av Saviles ägodelar den 2012 gick hans silver Rolls-Royce Corniche konvertibel för £ 130,000. Fordonets registreringsskylt , JS 247, var det ursprungliga mellanvågs- våglängd som används av BBC Radio1 (247 meter).

Folk hämnas. En minnestavla på väggen i Saviles tidigare hem i Scarborough togs bort i början av oktober 2012 efter den gjorts oläsligt av graffiti. En trä staty av Savile på Scotstoun Leisure Centre i Glasgow togs bort ungefär samtidigt. En skylt på en gångstig i Scarborough bärande Savile efternamn togs bort. Den 9 oktober 2012 togs gravstenen på hans grav bort av hans familj som ”respekt den allmänna opinionen”.

dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Människor och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Förgrep sig på sjuka barn! Jimmy Savile utnyttjade sin ställning!

 1. Antonia skriver:

  Undrar hur många såna som han finns? Som ingen vågar säga nåt medan den lever och har sig. Bara pedofilen har mycket pengar. Som en sjuksköterska sa: De visste mycket väl vad som hände i sjukhusets små rum, men ingen sa nåt då de inte skulle få längre hans pengar som han donerade till barnsjukhuset.
  Ruttet och även dem ansvariga borde få straff.

  Gilla

 2. Markus Andersson skriver:

  Hela EU styrs av pedofiler och barnamördare. Men folk vill leva i det blå och inget veta. Berija finns överallt i samhällstopparna här och nu i vår tid. Hollands generalsekreterar för säkerhet och rättvisa Joris Demmink innehar en av landets högsta poster. Han ägnar sig mer eller mindre öppet åt pedofeli, våldtäkter på småpojkar och liknande. I kretsen runt honom spelas också in våldsporrfilmer med barn där barnen dödas vid slutet av filmerna, en extra krydda för sådana monster som Demmink. Se filmen nedan ( bara 20 min lång) man gnuggar sig i ögonen

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Ja, det finns inte ord. Hur människor kan offra små barn för pengar.

  Markus: Tack för tips! Ska kolla.

  Gilla

 4. skvitt skriver:

  Det är ju fan att han inte kunde åtala medan han levde. Tänk så många offer som i så fall hade kunnat få, åtminstone, ekonomisk kompensation. inte för att det skulle hjälpa så mycket, men kanske kunna betala terapi.

  Jag undrar hur många som försökt att anmäla honom, men som fått det sedvanliga pappret från polisen: ”Ej utredningsbart” eller varianten ”Brott kan ej styrkas”: För de har väl samma standardursäkter där som här.

  Och hade han nu inte vart känd så hade det blivit annorlunda. Då hade tidigt blivit insydd på kåken och fått betala skadestånd till offren.

  Kommer att tänka på Haijbyaffären. V-Gurra bar ju bög och Haijby slängdes in på mentalsjukhus.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Haijbyaff%C3%A4ren
  http://www.alltomhistoria.se/artiklar/haijbyaffaren/
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/robertaschberg/article13087982.ab

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 5. Markus Andersson skriver:

  Ja se filmen Helena! Man undrar hur det kommer sig att den där Demmink lever? Om man åtminstone kunde få odjuret dömd och inslängd på ett vanligt fängelse skulle han få så mycket stryk att även hans yttre skulle påminna mer om en insikt än om en människan.
  Men ingen hämnd är nog för de här asen. Tycker gott de kunde gräva upp Jimmy Saviles grav och slänga liket på någon dynghög istället för att låta honom ta en plats på en riktig kyrkogård.

  Gilla

 6. Markus Andersson skriver:

  Ursäkta stavfel: ”…skulle han få så mycket stryk att även hans yttre skulle påminna mer om en insekt än om en människa.” menade jag.

  Gilla

 7. Per skriver:

  ”I kretsen runt honom spelas också in våldsporrfilmer med barn där barnen dödas vid slutet av filmerna, en extra krydda för sådana monster som Demmink.”

  Finns bevis för något sådan? Verkar vara en vandringssägen.

  Gilla

 8. Markus Andersson skriver:

  Per. Se filmen ovan.Den är bara tjugo minuter lång. Det finns en massa bevis och vittnen som bekräftar att pedofilfilmer där barn mördas inte ens är särskilt ovanligt. Världshistorien är fylld av barnamördare och pedofiler i maktens topp. Inbillar du dig att just vår tid skulle vara förskonad från sånt. FÖRSTÅR DU INTE att det finns starka krafter som vill att vi ska tro att allt som handlar om pedofili i maktens korridorer är vandringssägen ? Om pedofilerna själva styr brottsutredningarna av sina egna brott gör de givetvis allt för dölja hela sanningen.

  Gilla

 9. christalbum skriver:

  Tack för att du tar upp detta Helena!
  Jag har skrivit lite om detta fenomen och skulle tycka det vore bra om ni alla ville studera inlägget:
  http://christalbum.wordpress.com/2012/11/12/makt-degenerering-pedofili/

  Gilla

 10. Pingback: Makt, degenerering, pedofili | christalbum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.