Är Dick Harrison seriös! Puffar för nya boken genom att känna sig överkörd

Det är inte lätt att ge ut böcker när manuset är klart och andra bestämmer. Dick Harrison vill inte vara med i lanseringen av den nya boken om kungen. Han fick sitt förord kortat bland annat. I och med bråket som uppstått med Ica Bokförlag blir det nog ännu lättare att sälja upplagan på 30 000.

Sentensen i Ingen säker källa är att inga av de påståenden om kungens besök på kriminella porr- och svartklubbar eller annat som skulle ha äventyrat hans ämbete var sanna. Det anser Desirée Ahokas Schein och hennes medförfattare Dick Harrison, som ägnat två år åt att granska källorna och vittnesutsagorna bakom boken Den motvillige monarken. Resultatet av denna ingående granskning presenteras i boken ”Från en säker källa … Sanningen om kungaskandalen”, som utkommer på torsdag.

Harrison undertecknar inte debattartikeln i DN. Han känner sig överkörd och menar att Ica Bokförlag nu gör sig skyldig till samma kommersiella exploatering av kungahuset som nyligen Bonnierförlagen genom boken med Camilla Henemark, och dessförinnan Lind & Co genom Den motvillige monarken. Det kan inte vara lätt att vara Dick (känns lite divig) och inte kungen heller för den delen. Jag tror att kungen varit ute och festat och haft sig men mycket är båg och ihopkok för att tjäna pengar. Numera är kungen laglös i tidningarna. Inte bra för det sänker svenska folket.

svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Är Dick Harrison seriös! Puffar för nya boken genom att känna sig överkörd

 1. ”Jag tror att kungen varit ute och festat och haft sig men mycket är båg och ihopkok för att tjäna pengar. Numera är kungen laglös i tidningarna. Inte bra för det sänker svenska folket”, säger du, Helena! Skriver under med hårt tryck!!! F-n Sverige har en levande människa som Kung … ett ämbete som andra vill ”ta över!” Du vet vilka!!!:-(((

  Gilla

 2. stig skriver:

  Kungen har tagit för sig av sina undersåtar. Så även Dick Harrison. Kungens älskarinnor/one night stands har säkert varit frivilliga. I Dick Harrisons fall tycks det vara tvärtom. Dick Harrison är nu återigen anmäld för sextrakasserier på sin arbetsplats. Sist fick han en varning. En man som själv kallar sina medarbetare för ”horor” tycker säkert inte att det skulle vara uppseendeväckande om Sveriges statsöverhuvud gick på porrklubb eller beställde sig kaffeflickor. Dessa herrar tycks ha samma sorts moral och kvinnosyn.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Stig: Jasså! Är han också en sån som ser ner på kvinnor. Det måste jag snoka lite mer om när tid ges. Tänkte skriva Dick-Pick i rubriken bara för att det låter kul! Men nu…

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Och det hela har inget att göra med att bråket ger en utmärkt publicitet som inte kostar ett endaste öre. Men alla får veta bokens existens.

  Gilla

 5. Johan skriver:

  Kungen eller Profeten, det är frågan. Månn ädlare…

  Vem bör granskas kritiseras och satiritiseras…

  Och kan och ska alla det utan förbehåll…

  Och i så fall, vad man nu väljer att göra eller inte göra, varför…

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det kanske är så att bokförlaget och Harrison medvetet gör detta för att på ölite PR.

  Johan: Vad menar du?

  Gilla

 7. Johan skriver:

  Svara mig det du.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.