Slavskeppet EU läcker som ett såll! Norge drömland för svenska ungdomar

Norge är drömlandet för unga. Dit åker dom för att tjäna pengar. För att få jobb helt enkelt. För att ta servicejobb och passa upp! Vad säger det om Sverige? Som ansett sig vara bättre och mer uppsatt än Norge?

Finnarna tycker att dom seglar på ett slavskepp. Bra liknelse. Hela finansupplägget  är ett skepp som läcker. En flytande likkista. Det spelar ingen roll hur mycket matroserna och roddarna tätar. Det rinner dit det ska i alla fall och skepparna fyller sina säckar. Sisyfos ser på.

Det är synd om människorna i Syrien. Det är tur att länderna i den arabaiska våren hade och har diktatorer som USA kan gömma sig bakom. Det enda som räknas för MIK är kontrollen över oljan. Sen gör man vad som helst för att komma åt den och behålla den. Undrar hur Sergej Lavrov tänker när han pratar med Hillary Clinton. De skrattar säkert åt varandra och samtalar i resonlig ton. Men hur tänker han? Han kanske får ord i skallen som: Jävla häxa! Det är tur att Ryssland (och Kina) håller emot så det inte blir walk-over för MIK-gänget!

dn dn svd svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.