Ullenhag gives me the creeps! Rojas for president!

Träffade en författarinna häromdagen som sa att Sverige är ett mycket farligt land att leva i. Det kan man inte tro. Men så är det nog. Ullenhag är en liten tomte som tror att det bara är att skeppa in folk hur som helst i Sverige. Jag får rysningar när killen visar sig i media. Huva! Många invandrare tycker till och med att det har gått för långt. När det blir bråk och ont om jobb drabbar det ALLA! När våra ungdomar inte får jobb och inte kan ta körkort ska invandrare få det gratis. Jag menar – kan men ens ta in det till eftermiddagskaffet?  Nej!

Under sin tid som Folkpartiets talesman i integrationsfrågor 2004–2006 gjorde sig Mauricio Rojas känd för frispråkighet. Han ritade redan då ”Utanförskapets karta”, och väjde inte för känsliga ämnen som brottslighet och etnicitet. Han bor i Spanien och längtar inte tillbaka till vår ankdamm med vidhängande integrationsdebatt (som i själva verket är obefintlig)
– Svenskars konsensuskrav gör att den som befinner sig i den stora gruppen i mitten, men har en egen åsikt, kan mobbas sönder och samman. Det skapar en tystnad som i sin tur gynnar de extrema åsikterna som får ett relativt friare spelrum, säger Rojas.

Är det då bättre i Spanien, där Maurico Rojas just nu håller på att skriva klart en bok om integrationen av invandrare i Madrid?

– Ja, absolut. Här tål debatten 3-4 åsikter samtidigt. Här finns ingen integrationspolitik, men resultatet blir bättre än i Sverige. Nyanlända jobbar svart, stenhårt, i minst tre år, varefter de kan ansöka om legalisering. Det är ett väldigt latinskt system, men integrationen fungerar, säger Rojas.

Där har vi det. Våra invandrare sitter i getton kringskurna av lagar. Då får dom inte jobba latinsk – svart! Det är synd för då skulle det bli större fart på kommersen. Dessutom är det bara genom att få jobba och traffa natives som man kan lära sig svenska.

Bluffsomalier väller in i Sverige!

dn svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Ullenhag gives me the creeps! Rojas for president!

 1. peterbom skriver:

  När inte terräng och karta överensstämmer, är det kartan som gäller ! Här ett exempel på samma urskillningslösa sätt att tackla verkligheten: mera pengar ! Exakt som i fråga om bostadspolitiken. Fastän det finns fullt av belägg för att det slappa pytsandet av pengar aldrig hjälpt så har man inget annat att tillgå,ty det betyder att man inte längre är politiskt korrekt….Så nu lär vi se hundratals miljoner gå down the drain….

  Gilla

 2. Stig Palm skriver:

  ULLENHAG? Vågar han gå ut när det är mörkt? ULLENHAG lika naiv som Olof Palme på sin tid. Alla vet hur det gick.

  Gilla

 3. Bengt B skriver:

  English gives me the creeps! Svea for president! Ou François. Mais pas Hollande.

  Gilla

 4. Henry O. Rinnan skriver:

  Ein volk, ein reich, Ein Führer. Ullenhag ist unser Führer. Varför tror ni invandrare sätts i ghetton? Jo, det i väntan på att det byggs ett svenskt Auschwitz, Bergen-Belsen, Neuengamme und so weiter.

  Gilla

 5. stefan skriver:

  Vem faen är Ullenhag ,har aldrig hört namnet förut.

  Gilla

 6. Henry O. Rinnan skriver:

  Stefan! Kolla Vikipedias hemsida. Skriv Erik Ullenhag på Sök. Då får du veta ALLT om honom, ett foto på honom t.o.m.

  Gilla

 7. stefan skriver:

  Tack , jag trodde det ju var hon författaren hmmm Liksom håller inte reda på kändisar som är det för okänd eller känd anledning.

  Gilla

 8. stefan skriver:

  Bilden trodde jag var Bod ström eller var det bo ström han hette ,vet e fan lik var han.

  Gilla

 9. Henry O. Rinnan skriver:

  Nä, lik är han inte ännu. Då måste han dö först. Då blir han befordrad till lik.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.