Gonorré ökar med 50 procent! Todd Akin vet inte hur länge spermier lever

Todd Akin rockar fett. Tror inte våldtäkt leder till graviditet. Har backat och bett om ursäkt. Mitt Romney vill bli av med honom. Men Todd kör sitt race. Gör det. Amerika är som det är. Vill förbjuda abort! Vaccinerar både flickor och pojkar med Gardasil.

I Sverige erbjuds nu flickor som går i fyran och femman vaccinering.  Men pojkarna ska också få av det farliga och onödiga vaccinet. Nina Drakfors, får Skara Arbetarkommun, skriver negativt om vaccinet på sin sosse-sida. Undrar hur länge hon blir kvar? Heja Nina! Jag har skrivit flera kritiska inlägg om vaccinet mot HPV bl a Gardasil kan orsaka cancer.

Oskyddat sex kan leda till obehagliga överraskningar. Trots uppmaningar om att använda skydd fortsätter gonorré och klamydia att öka bland unga. Under första halvåret i år rapporterades 599 fall av gonorré, en ökning med nästan 50 procent jämfört med samma period i fjol, enligt Smittskyddsinstitutet. 170 av de smittade var kvinnor. Nu oroas forskare över att multiresistenta bakterier kan spridas. Oskyddat sex ja! Blir det inte ännu svårare att få ungdomarna att använda kondom när dom blir vaccinerade mot HPV t ex? Skulle tro det. Skippa vaccinet och puffa för kondomen  istället.

Sanningen om Gardasil

dn dn svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Gonorré ökar med 50 procent! Todd Akin vet inte hur länge spermier lever

 1. Förortskärring skriver:

  Avhållsamhet före äktenskapet är den rätta lösningen. Kondomer skall förbjudas. Krossa RFSL. Krossa Landstingets ansvariga. http://www.sll.se/SLL/Templates/NewsPage.aspx?id=61632

  Gilla

 2. Helena,

  I admiire you for fighting for rights and what is right.

  Gilla

 3. MetalHeadViking skriver:

  Helena har uppenbarligen gått på medias attacker mot Akin. Det är allt sk*tsnack från den NYA VÄRLDSORDNINGEN. De har själva vid flera tillfällen gjort det tydligt att de tycker om aborter och vill att vi gör fler aborter. Akins inställning är motsattsen till den globala elitens syn på aborter, då de propagerat detta, sedan de hjälpte nazisterna komma till makten i Tyskland (och redan tidigare).

  Här får du lite radio från USA där man klargör vad Akin sa, varför det var helt riktigt och även varför någon som är ”pro-choice” faktiskt håller med Akin i hans uttalande.

  Så, nu kanske Helena kan fråga sig varför massmedia ger sig på Akin på det här ohederliga sättet. Och kanske framför allt, varför svensk vänsterextrem media hoppar på denna hetståg, men aldrig skulle skriva om vem Obamas riktiga far är och att han faktiskt kom till USA som ”utbytesstudent”.

  Så nu har vi alla verkligen lärt oss hur vänstervriden svensk media egentligen är.

  Gilla

 4. christalbum skriver:

  Jag läste en artikel där vaccin mot gonorré nämndes. Ingen med hjärna lär bli förvånad över detta.

  @MetalHeadViking
  Tack för länken!

  Gilla

 5. Antonia skriver:

  Unga har ju aldrig brytt sig mycket om konsekvenserna av sex så mycket. Man litar ju på sin partner mer än nödvändigt.
  Och resistenta bakterierna har vi nu hört i åratal. Ändå skriver läkare ut lättvindigt antibiotika till patienterna. Och patienter som vill och kräver antibiotika för det minsta är inte heller ovanligt.
  Jag har själv tackat nej till antibiotika för jag tyckte inte mina symtom krävde det. Och hade rätt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.