Universums härskare bakom attentaten i Norge och på biografen i USA?

Polisen i Norge får kritik efter massakern på Utöja. Kommissionen presenterar sin rapport på måndag. 3 700 personer har deltagit i rapporten, som ska utreda vad som skedde under terrorangreppen 22 juli 2011 och hur samhället kan skyddas mot framtida angrepp.

Det är kanske var meningen att beredskapen skulle vara dålig. Så att det hela kunde hända. Vad tog vittnena vägen som sa att det var fler skyttar på ön? Kan en man ensam göra en sån bedrift. Först spränga en stor bomb och sen hasta iväg och döda. Tror inte det? Om det finns en master hand bakom det som sker och dom har all makt då är det lätt att göra attentat både här och där. Och sen låtsas som om det regnar. Vi vanliga dödliga är så godtrogna och det utnyttjar dom onda. Jag kallar dom för det: De onda.  Läs här vad unversums härskare sysslar med under täcket.

Skjutningen på biografen i Amerika är också underligt. När man ser killen med sitt röda hår verkar han helt drogad. Här är bra kommentaren som den målande samtidsskalden Markus Andersson skrivit under detta inlägg:

Hej Helena, och god fortsättning på den regniga sommaren. Av allt strunt som skrivits om attentaten i Norge är följande korta artikel av Richard Cottrell den jag tror bäst sammanfattar helheten kring attentaten.

progressivepress.com/blog-entry/oslo-down-new-world-order

Breivik är och förblir ointressant, han är en ” sexig ” Patsy. Det är inte Breivik som tar uppmärksamhet utan han ges uppmärksamhet från mäktiga krafter som självfallet har ett syfte med att ha honom som omslagspojke. Till och med sömniga norrmän är idag övertygade om att det från början har varit fundamentala fel i rapporteringen kring terrorn i Norge.
Steve Lendman på Russia Today  förstod detta direkt efter attentaten och varnar för detta.

Storebror gillar inte små självständiga länder. Storebror straffar små självständiga länder även om vi gör allt för att förneka det. Ondskan är här och den är bottenlös, vi måste rusta oss därefter. Duger inte att sitta och rota i kalsongerna på en harmlös Patsy.

Skjutningarna i biografen i USA verkar ha syftat till att ytterligare avväpna det amerikanska folket. Tror nog de lanserat sin Patsy där också även om de hittils varit en aning mindre vulgära än oss hemmarunkande Skandinavier. Nedan Richard Cottrells kommentar :

Terrorexpert ser samband mellan Breivik och biografskjutaren Holmes. 

dn svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Universums härskare bakom attentaten i Norge och på biografen i USA?

 1. Antonia skriver:

  JAg har också undrat över att Breivik lyckades skjuta så många på ön, men jag vill ändå inte tro på en kospiration. Det räcker för mig att jag inte tror på månladdningen. 🙂

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Det blev en hel del fel där. Det heter naturligtvist konspiration och månlandning.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Det är mycket som inte stämmer. Man kan inte lita på media. Man får luska lite själv. Men läs gärna länken till universums härskare. Skrämmande läsning men också avslöjande. Skynda dig på medan nätet är öppet. Snart kanske Storerbror får spader och smäller hela skiten.

  Gilla

 4. Antonia skriver:

  Ja, man stryper nätet mer och mer. Vi blir kontrollerade allt mer. Därför gärna betalar med cash, för att inte storebror ska ta reda på vad och var jag köper.
  Hörde idag att google ska lägga piratbay och liknande sidor längst ner på söklistan om en vecka för att det ska bli svårare att hitta dem. Och vad blir näst. Blocka dem helt och hållet?
  Först fria tyglar sen stryper man allt i sakta mak.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Gissa varför man stryper? Vi får lära oss för mycket om hur det förhåller sig via Internet! Ha, ha, ha…. så jävla bra! Men farligt, farligt!

  Pengarna ja! Snart tar dom bort kontanterna! Vad gillar du det upplägget? Totalkontroll!

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Gillar inte alls det upplägget. Och kort gillar inte Zlatans fru heller då hon går runt med 40000 kronor ( i euro då) i sin handväska som hon då blev bestulen i Paris nyligen. Min andra tanke var varför går hon runt med så mycket kontanter i väskan? Hon vill inte heller lämna spår efter sig. Antar jag, men vad vet jag egentligen?

  Gilla

 7. Henry O. Rinnan skriver:

  Angående konspirationsteorin att de vittnen, som försvann, som påstår att det var flera skyttar på Utöya. Tänk om det är den internationella frimurarmaffian ”Illuminati” som så ofta på Youtube utmålas som roten till all ondska i världen, att de har iscensatt och regisserat Utöya-massakern. Ett vittne som påstod att Breivik och hans försvarare Lippestad, tiilhör samma frimurarorden. Vart tog det vittnet vägen?
  Försvarsadvokat Geir Lippestad har till press och journalister, själv sagt: – ”Vi måste förbereda oss på den dag, och den dag kommer snart när Breivik släpps fri!”.
  Antonia! Dina felskrivningar tycker inte jag var så tokiga. Låt oss konstruera nya ord. Tänk om en ko skulle bli så fly förbannad på dig att istället för att stånga dig, vänder rumpan till och skiter på dig som straffdom. Då kan man kalla det för en ko-spiration. Likaså en fullmåne kan man väl kalla en måne laddad med solljus. Där har vi det nya ordet månladdning.

  Gilla

 8. gunnardeckare skriver:

  Jag hoppas att man har lärt sig av misstagen tills detta händer igen. Det vill vi ju inte men jag tror tyvärr att vi får se det även här i Sverige.

  Gilla

 9. Josef Boberg skriver:

  ”Kommissionen presenterar sin rapport på måndag. 3 700 personer har deltagit i rapporten, som ska utreda vad som skedde under terrorangreppen 22 juli 2011 och hur samhället kan skyddas mot framtida angrepp.”

  Det har mänskligheten hållit på med i all känd historisk tid – och likväl så händer sådant här om och om igen.

  Varför ❓

  Tja… – faen vet – men ”brottslingarna” ligger ju ALLTID lååångt före lagstiftarna – som jag ser det.

  Gilla

 10. Josef Boberg skriver:

  ”Att vara Nummer Ett i någons ögon är en dröm för ett litet barn. En nåd att stilla bedja om.”

  Det gäller väl vuxna också – eller ❓

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.