Stupstocken till sparkade chefer! Sverige ett genomkorrumperat land

Skrev just den här kommentaren på Rune Lanestrands facebooksida:

”Sverige är ett genomkorrumperat land. Ingen hand som styr. Allt flyter: 40 ägare på SJ = Tågen går inte. Ont om utbildningsplatser för läkare = Måste åka utomlands för att studera = Stafettläkare som tjänar multum = Ett system som gynnar läkarna men missgynnar medborgarna. Det finns inga studentbostäder o s v. Och på det en borgerlig regering som tillsätter den ena myndigheten efter den andra (märkligt med tanke på hur borgarna häcklat sossarna under alla tider så är dom värre själva när dom kommer till köttgrytans kant. Fy fan! Glöm höger eller vänster! Allt har gått över styr och vi ser nu vad det är som gäller och vilka som bestämmer = Pengarna = Företag och korporationer = Karteller. Och politiker som är som sillmjölkar i sammanhanget. Lika mjuka som överkokt spaghetti!”

Borde inte cheferna som sitter och lyfter lön i Elefantkyrkogården löpa gatlopp? Jo, dom har fått fet lön (och får fortsättningvis) och förskingrat våra pengar – ändå belönas dom! När blir nog nog?

Lanestrand skriver hur bönderna sugs ut av Arla

svd svd svd dn dn dn dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Stupstocken till sparkade chefer! Sverige ett genomkorrumperat land

 1. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Jag borde vara nöjd nu när Tillväxtverkets Christina Lugnet har ”fått sparken”. Men det är jag inte, hon har ju fortfarande ekonomisk trygghet med råge till döddagar. Nej vi borde istället ta lärdom av Vitrysslands Alexander Lukasjenko och förvisa Christina Lugnet till ett Fas 3-arbete i städning för en spottstyver i månadslön.

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Har man kommit upp sig har man hur många skyddsnät som helst att falla i. De är verklighetsfrämmande allihopa, rött grön, blått, eller nationalister, de är likadana allihopa. Det är mycket i ord men i handlingen så ser bara alla till hur dem ska kunna sko sig på folket. Och de skäms inte.

  Gilla

 3. queenias skriver:

  Ja, det är så. De som har de, skall få mera. Och de som inget har, från dessa skall det tas. En gammal sanning som överheten lutar sig tillbaka på. En biblisk sanning – som vår nations rätt vilar på.

  .. inget jag för den delen tycker är ok.
  *ros* Q.

  Gilla

 4. Balthazar skriver:

  Så sant som det var sagt! Fan, vad är det som händer med vårt Svedala? Mutkolvar och girigbukar i ledande positioner som inte är intresserade av att tjäna landet, utan bara sko sig själva! Det är en livsfarlig utveckling – en korrumperad statsmakt skapar en grogrund för svarta börsaffärer, mutor, nepotism och anarki. Om fem år är Sverige lika genomkorrupt som Ryssland!

  Gilla

 5. Vickan Eremita skriver:

  Men snälla människor! Sverige är ett meningslöst land överhuvudtaget. Sverige har ingenting av värde (förutom möjligen sin yttersta skärgård). Jämför gärna med andra nordiska länder; Norge med sina fjordar, berg och atlantkust. Finland/åland med sina sjöar och skrämmande havsband. Island med sin utomvärdsliga närhet till havet och dess historia.

  Sverige är ett uttorkat inland i de nordiska ländernas garderob. Det vore mycket märkligt om det skulle finnas någonting i det moderna Sverige att vara glad eller ”stolt” över.
  Tyvärr kan jag inte flytta härifrån pga yttre omständigheter men jag tycker att det vore självklart för alla andra att flytta ifrån Sverige omedelbart. Lycka till!

  Gilla

 6. Josef Boberg skriver:

  Den svenska modellens samhälle är ”lyckad” – men en ny ordning kan nog skönjas i slutet av 2012 – som jag ser det. Mera i sak om det HÄR.

  Gilla

 7. stefan skriver:

  Josef det är enkelt det är bara veta exakt vad man vill. Och hur många vet vad de vill är en annan fråga eller 🙂 Jag behöver inte gå långt för att få svar på det.

  Gilla

 8. stefan skriver:

  Exakt är ju en punkt och det är allt man behöver ironiskt nog får väl jag säga efter alla ord. Har vetat det länge så om jag vill så visst (men varför vill jag inte, det är en helt annan sak och större tydligen per yta)

  Gilla

 9. Josef Boberg skriver:

  Stefan – en av Jesus lärljungar lär ha sagt: ”Det jag vill göra – det gör jag ej – och det jag ej vill göra – det gör jag !”

  Dags att ändra på det i dags dato ❓

  Gilla

 10. Ingvar skriver:

  Nomenklaturan vräker sig på skattebetalarnas bekostnad. Som alltid, varför uppröras? Kolla även Bergs blogg http://www.bergsblogg.se han går rätt hårt ut också mot Lugnet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.