Alla banker är inte korrupta! Bankerna är dock värre än du någonsin kan tro! Riksbanken inte längre svensk

Helena har du någon som du ser upp till?:  Nästan inga för det finns inga. Men Bill Still som gjort Money Master är en höjdare. Vilken kille! Och Ellen Hodgson Brown som skrivit Bankerna och skuldnätet en annan.

Gode gud men ryser när jag tänker på Christina Lugnet. Tack DN för att ni grävde djupt så kvinnan med spenderbyxorna – mina och dina pengar – får sparken. Tack och försvinn!

Sen vi röstade in oss i EU 1994 sitter vi i händerna på banknätet. Det betyder att Borg & Co inte kan göra något utan skyller på finansläget. Märkligt! Riksbanken trycker numera sina pengar på Wall Street. Är Sverige en självständig nation? Nej. Glöm det. På Wahsingtons blogg får du läsa den ena skrämmande sanningen efter den andra vad bankerna sysslat med genom tiderna. Håll till godo! Låt fjällen falla!

svd dn dn intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Alla banker är inte korrupta! Bankerna är dock värre än du någonsin kan tro! Riksbanken inte längre svensk

  1. Antonia skriver:

    Ja, hon får sparken med full lön i 5 år. Det kallar jag för rättvisa. ( obs. ironi! )

    Gilla

  2. stefan skriver:

    Hon fick väl nytt jobb också och det på grund av att hon var en så duktig någonting för hon byggt upp nått riktigt vad memorera jag inte för det var väl inte så viktiga ting i min värld. Är inte livet en fest och då gjorde de väl rätt . Är nog lite ironisk när det gäller dem men själv skulle jag festa låss vartenda spänn av det som kallas för staten. Men den moralen har jag ärvt för sent ,nu är jag nog inne på bränner mina alla vrak hehe …Man får väl önska henne än mer festligheter på det nya jobbet (kanske är jag lite ironisk hmm)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.