Tillväxtverket suger ut oss! Svinpälsar!

Det finns inget som är så enkelt som att använda andras pengar. Vad gör egentligen ett Tillväxtverk mer än suger ut oss skattebetalare??? Lägger miljoner på vin och middagar! Skapar det tillväxt?

Vistelser på slott och herrgårdar. Middagar. Vin- och chokladprovningar. Spa, skidåkning och skärgårdsutflykter i ribbåt. Sedan januari 2010 har Tillväxtverket med 300 anställda spenderat 7,5 miljoner kronor på interna seminarier och representation. Kommer dom att få något straff? Finns det ingen kontroll? Nä, det är tydligen fritt fram! Människor är fanimej inte riktigt kloka. Tillväxtverkets generaldirektör heter Christina Lugnet. Hur är hon funtad?

dn svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Tillväxtverket suger ut oss! Svinpälsar!

 1. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Ja, typiskt fruntimmer när dom får makten. Nej, vi skulle lyssnat på skalden och sångaren Errol Norstedt alias Eddie Meduza när han sjöng: – ” Fruntimmer ska bara använda f….a, för dom har ingenting i huvet” och ”fruntimmer är madrasser med hål i” Inget annat än det duger dom till. Och CHristina Lugnet har givit Eddie Meduzas skaldande ett mänskligt ansikte. Nävisst nä, ”ansikte”??? det var fel ända, vänd på henne.

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Det är alltför sällan hamnar vettiga människor på vettiga plats. Någon har fått hybris.

  Gilla

 3. Monica Antonsson skriver:

  Hur fan kan du släppa in kommentarer som den översta?!
  Det är lika sanslöst som Tillväxtverket.

  Gilla

 4. Monica Antonsson skriver:

  Jag kanske tog i lite. Det var inte riktat mot dig, Helena.
  Men kommentaren är under all kritik.

  Gilla

 5. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Nä, det är min mest lysande insändare hittils. Kvinnor ska inte ha ansvarsfulla maktställningar, den enda ställningar de duger till är de som Errol Norstedt alias Eddie Meduza förordade.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Monica. Du har rätt! Henry vet inget om byråkrati. Män är likadana när det gäller makt och pengar och ta ansvar. Det har inget med det kvinnliga könet att göra. Män som skriver så där har i regel små kön och vill hämnas. Låter kommentaren stå kvar för den är så dum. Säger mer om Henry än om mig! Ha, ha, ha!

  Gilla

 7. Magnus Berg skriver:

  Den där Christina Lugnet ska inte vara i någon som helst ställning. När jag hörde hennes försvar, för det inträffade, i Studio Ett igår så blev jag inte förvånad att det som hänt hänt. Frågan är hur i h.l.e.e potentiella generaldirektörers inkompetens vänds till något positivt och ger en uppenbar överbetald statlig anställning som just generaldirektör. Det vore ju svårare att hitta någon som var mindre lämpad än Christina Lugnet.

  Gilla

 8. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Jo, jag rekommenderar följande ställningar för Christina Lugnet.

  Henry: Vi vill inte höra dina snuskigheter mer. Som straff för att du har sån usel kvonnosyn får du gå i Pride-tåget med blottat kön och med en lapp kring häalsen: Jag älskar kvinnan!

  Gilla

 9. Argus skriver:

  Statligt slöseri; Tillväxtverket: 7,5 MSEK/år/2, Migrationsverket: 1 MSEK/timma. Intressant att ”bomben” briserade samma dag som Migrationsverket meddelat att de höjer prognosen ”för antalet nya asylsökande från 34 000 till 38 000 i år, och från 33 000 till 41 000 nästa år”. Tillfällighet? *host*, *host*

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Magnus: Man undrar ju. Hörde henne också. Verkar inte vara det minsta ångerfull. Verkar som hon inte vet ett jota om vad som pågår under hennes vingar. Borde bytas ut. Men allt går tydligen för sig nu för tiden.

  Argus: Tänk att lilla Sverige har råd med allt detta! Otroligt vilket duktigt litet folk! Jag ska blogga om Parkinsons lag endera dagen. Om byråkratin som cancersvulst o s v.

  Gilla

 11. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Jo, jag går med i Pride-tåget på ett villkor, om jag får ”bära” Christina Lugnet spetsad på min hårda batong. Då blir det en orgasm för varje steg vi tar.

  Gilla

 12. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Jo, förresten, den där lappen jag ska ha om häalsen. Är det Nils-Aslak Valkeapää eller Marie Boine-Perssen? Det blir tungt att bära på så mycket människor i Pride-paraden.

  Gilla

 13. Hans Nilsson skriver:

  VI skattebetalarna får utgå ifrån att alla makthavare som har tillgång till våra medel beter sig mer eller mindre som tillväxtverket. Men ingen regel utan undantag men de är fan så få om man börjar rota rejält.

  Gilla

 14. Skånske Arne skriver:

  Kan inte låta bli att delge er den här lilla visan, som handlar om att det eventuellt är skillnad på folk och folk.
  Skånske Arne & Jonny Spöge – Veckans visa 2012-33:

  Dela gärna!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.