Behring Breivik sitter på första parkett! Dag Hammarskjöld är inte glömd

Anders Behring Breivik är mycket intresserad av dyningarna efter sitt dåd på ön. Idag sitter han och följer allt på tv:n. Nu inhöstar han reaktioner och posthuma applåder. Märkligt att han får titta på tv och läsa tidningar. Borde han inte vara isolerad. Är det synd om honom? En av Breiviks advokater, Odd Ivar Grön, har sagt att Breivik är intresserad av det som sker under dagen. – Han har sagt att han kommer att följa tv-sändningarna och vad som händer. Generellt har han hela tiden varit intresserad av allt som sägs och skrivs om fallet. Det gäller också detta, säger han till norska Dagbladet.

Vad hände med Dag Hammarskjöld? Blev han helt enkelt mördad? Varför i så fall. Det är mycket skumt som händer som aldrig blir utrett. Tänket på flygdramat i Katyn där hela polska statsledningen dog. Varför är det så nertystat? Flyghaveriet som orsakade Dag Hammarskjölds död 1961 har följts av en rad teorier och konspirationer. Efter att nya bevis kommit fram ska en ny internationell kommission nu undersöka omständigheterna kring kraschen. Undra vad den kommer fram till?

svd svd dn dn intressant svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till Behring Breivik sitter på första parkett! Dag Hammarskjöld är inte glömd

 1. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Det kommer konspirationsteorier till alla kända och mäktiga som dör relativt unga, en hastig brutal död. Inte bara Dag Hammarskjöld, JFK både senoir och junior, Glenn Miller, Olof Palme, Buddy Holly och givetvis hela polska regeringen. YouTube har redan svaren färdiga. Skulden till allt detta och all världens ondska har den internationella sektliknande maffian ”Illuminati”. Där president Obama, hela familjen Bush och hela Brittiska Kungliga familjen. Och inte nog med det, våra makthavare som jag nyss räknat upp här är aliens. De är egentligen utomjordiska reptiler som har klätt ut sig till människor. Detta påstås på YouTube på fullaste allvar, eller ska man säga, nyktraste allvar.

  Gilla

 2. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Har aldrig förstått varför Norge inte tillfälligt kunde återinföra dödsstraffet och låtit ABB avrättas på samma sätt som sin landsman Vidkun Quisling.Kanske den internationella sektliknande maffian ”Illuminati” har en hållhake på regeringen. Om Jens Stoltenberg trotsar ”Illuminati” så får han en Magnum i ryggen som Olof Palme. Breivik sa vid ett tillfälle att i framtiden kommer norska staten att tacka mig för att jag stoppade muslimsk multikulturalisme. Tokigt, visst! Men inte mer tokigt än om man jämför med liknelsen om en tidsresenär från 2012 rest tillbaka till 1970-talets Palme-styrda folkhem Sverige och sagt att 2012 kommer Invandrarverkets överdomstol att kasta ut ett gäng syriska tonåringar bara för att dom vill komma hit och spela fotboll. Då hade man blivit utskrattad och sen blivit tvångsintagen på psykiatrisk klinik. Så jag har inte helt stängt dörren för att ABB kan få rätt om typ 30-40 år.

  Gilla

 3. antonia skriver:

  Det är för fel att Breivik ska få så stor utrymma i media. Det abslout största staff han kunde ha fått att tigga ihjäl honom. Att vägra media.
  Vad finns egentligen att diskutera så mycket?
  Varför är rättegången så utdraget? Det finns ju inget oklart över vem som har gjort vad.

  Gilla

 4. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Hördu! Antonia! Staff var en svensk stadsminister som levde mellan 1860-1915. Hur gör man när man tigger ihjäl Breivik? Kanske man sätter in en fattig rumänsk zigenare, eller rom som det nu heter, i cellen hos Breivik med utsträckta händer och bedjande ögon riktade mot Breivik. Till slut så blir Breivik så galen och irriterad att han tar livet av sig i ren desperation. till sist en rättelse. Stadsministern hette Karl Staaff med 2 A.

  Gilla

 5. Varg i Veum skriver:

  Jag har ända sen dådet sagt att det allra värsta straffet för Breivik vore om han aldrig under resten av sitt liv fick höra eller se någonting av efterverkningarna av sitt dåd. Diskutera Breivik och vad faen som helst, men onanera inte hans ego genom att låta honom få se eller höra det.

  Gilla

 6. Hans Hansson skriver:

  Hördu Henry: Man behöver inte vara så taskig och sarkastisk mot en människa som har lite svårigheter att skriva ett bra språk. Men du kan ske inte har förmåga att analysera Antonias tankar. Det är också en konst.

  Gilla

 7. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Varg i Veum! Det att vi inte ska onanera Breiviks ego, betyder det att egot riskerar få orgasm och spruta ut nån äcklig substans?

  Gilla

 8. DUBIUM skriver:

  Vill du läsa något riktigt smaskigt? Bloggen ”Det opåverkade sinnet”.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Henry: Antonia är från Ungern. Hon skriver mycket bra svenska men ibiand blir det lite fel. Det är kul – så man får läsa lite mellan orden ibland. Så nu vet du det.

  Gilla

 10. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Helena! Jag förstår att ungerska och svenska tillhör 2 helt olika språkgrupper. Och att gå från det ena till det andra kan va ett litet helvete. Men skulle det ändå inte vara lite kul att ändå sätta in en rumänsk trashank till tiggare i samma cell som Breivik. Bara för att djävlas med Breivik. Jag har alltid tyckt att det är så kul att djävlas med folk.

  Gilla

 11. stefan skriver:

  Henry varför inte kasta in en trashank som dig med denna Breivik?

  Gilla

 12. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Nej, du, Stefan! Det går inte därför att det finns inga rumäner i vår släkt. Ändå är jag inte ariskt renrasig. Men mina anhöriga har faktiskt släktforskat och funnit att jag är släkt med en mycket känd f.d. aktiv landslagsspelare i fotboll..

  Gilla

 13. stefan skriver:

  Nu fick du det till en en gång att trashankar är just bara utifrån en annan nationalitet, knasboll. Låt mig berätta ,jag har gått förbi så kallade trashankar som bäddat med pappersbitar på trottoaren och jag var klädd i termobyxor i 30 graders kyla samtidigt som så kallade trashankar lägger sig för att sova med ett ansiktsuttryck bekymmersfritt. Jag vet mig själv och jag skulle dö om jag var lätt vårklädd i 30 minus ,så min tanke är vem är egentligen vem å se upp för att se ner. Alltså vem är egentligen bättre skapt så att säga, så bara utifrån det så kan man ju dra bevisligen slutsatser utifrån fakta vem som är av mer värde fysiskt men kanske även psykiskt för det jävla lugnet skulle inte jag varit i. Tycker helt enkelt att det är rent av bedrövligt att se ner på andra så som du gör och det är just sådana som du som gör mig faktiskt rätt förbannad.
  Fast detta var väl onödigt att skriva för du fattar inget i alla fall.

  Gilla

 14. Henry Oliver Rinnan skriver:

  Sätt in nån annan i cellen då som retar och irriterar Breivik lika mycket. Det måste inte till varje pris vara en trashank, rumän eller inte. Bestäm själv. Vad tycker du?

  Gilla

 15. stefan skriver:

  Är man efter allt har man mycket att se fram emot fast så är det ju inte även om det är logiskt.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Intressant är att notera att killen som sköt på biografen inte nämns vid namn i Amerika. En sån behandling skulle Breivik också ha fått. Han skulle ha blivit en nolla – en nobody. Det är det värsta straff en människa kan få. Att inte finnas, att inte synas, att inte få vara med. Istället blev Breivik en filmstjärna under ett helt år! Och ska skriva böcker och gå till historien. Snacka han sitter i finkan och njuter. Hellre ökänd än okänd.

  Gilla

 17. Markus Andersson skriver:

  Hej Helena, och god fortsättning på den regniga sommaren. Av allt strunt som skrivits om attentaten i Norge är följande korta artikel av Richard Cottrell den jag tror bäst sammanfattar helheten kring attentaten.

  http://www.progressivepress.com/blog-entry/oslo-down-new-world-order

  Breivik är och förblir ointressant, han är en ” sexig ” Patsy. Det är inte Breivik som tar uppmärksamhet utan han ges uppmärksamhet från mäktiga krafter som självfallet har ett syfte med att ha honom som omslagspojke. Till och med sömniga norrmän är idag övertygade om att det från början har varit fundamentala fel i rapporteringen kring terrorn i Norge.
  Steve Lendman på Russia Today förstod detta direkt efter attentaten och varnar för detta.

  Storebror gillar inte små självständiga länder. Storebror straffar små självständiga länder även om vi gör allt för att förneka det. Ondskan är här och den är bottenlös, vi måste rusta oss därefter. Duger inte att sitta och rota i kalsongerna på en harmlös Patsy.

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Markus: Så är det. Herregud så sjuk världen är. Varje dag faller ett fjäll och man hamnar alltid i banken. Kolla på det här:

  http://www.washingtonsblog.com/2012/08/big-banks-worse-than-you-think.html

  Gilla

 19. Markus Andersson skriver:

  Tack för länken Helena. Skjutningarna i biografen i USA verkar ha syftat till att ytterligare avväpna det amerikanska folket. Tror nog de lanserat sin Patsy där också även om de hittils varit en aning mindre vulgära än oss hemmarunkande Skandinavier. Nedan Richard Cottrells kommentar :
  http://progressivepress.com/blog-entry/american-breivik-terror-expert-says-aurora-shootings-same-line-norwegian-mass-killer

  Gilla

 20. Pingback: Universums härskare bakom attentaten i Norge och på biografen i USA? | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.