Yla med vargarna! Julian Assange och stordrevet

Kolmårdens slogan tas nu bort: ”större, starkare, vildare”. Det har varit många besökare som blivit bitna av vargar på Kolmården. Vargarna fick fortsätta träffa besökarna trots det. Djurparkens zoologiska chef säger att det inte varit nödvändigt att avliva eller ta bort vargarna för det var inte aggressiva beteenden rakt igenom. Obduktion av vargskötaren blir  klar i slutet av veckan. Kolmården tar för självklart att rutinerna med publik, ensamarbete och att man går in till vargarna måste göras om helt. Ni som inte sett guidernas ylande med vargar inför besökare på Kolmården ta och titta på filmerna här. Wow! Världen är verkligen sjuk.

Julian Assange söker asyl i Equador. Det gör han rätt i. Ser ni drevet när han kommer till Sverige! Journalister jagar också i flock. Vad ska han till Sverige och göra? Myndigheterna hade sin chans att förhöra killen när han stannade en hel vecka enkomt för detta. Men icke. Läser man FUP:en inser man att Assange är ett ruttet ligg. Men Anna och Sofia får skylla sig själva som inte drog när dom märkte att dom hade att göra med en gammalmodig älskare som bara ville köra över och köna av sig och sen dra. Istället uppvaktade dom honom som Frida Uhl gjorde med Strindberg. Man kan undra vad all feministisk skolning tog vägen? Down the drain i en trasig kondom!

Mer om Julian Assange

svd dn dn svd intressant

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Yla med vargarna! Julian Assange och stordrevet

 1. Helena Palena skriver:

  Sven-Erik ForslinJun 20, 12:42 pm
  Apropå Vargarna i Kolmården: K-E M. ringde i går. Han tänkte en inte oäven tanke: ”Tänk om kvinnan som slets i slamsor av vargarna var mördad! Och odjuren triggades igång av blodlukt och blodströmmar!”

  Forslin: Nej, så gick det nog inte till. Hur kom mördaren i så fall undan. Bra upplägg för en deckare dock. Säg åt KEM att han skissar på ett synopsis. Musiken kan han också göra.

  Gilla

 2. Nej, tror inte heller jag … men, som sagt, spännande tanke!!!

  Gilla

 3. Jag försvarar inte alls misstänkta sexbrottslingar, men undrar över proportionerna… Tänk om han dödat dom två kvinnorna, kunde pådraget varit annorlunda då? Det känns som om det handlar om nåt annat än misstänkta sexbrott, för inte brukar kvinnor vanligtvis tas på sååå stort allvar? Assange har ”våldtagit”, generat och avslöjat världspolisens – USA:s – verkliga, brutala ansikte och smutsiga agerande bakom den snygga, ytliga och påklistrade fasaden av ”demokrati”. Då måste han straffas hårt… och det ska statueras exempel… Undrar när drönare börja cirkla över Equadors Ambassad.
  tant Elin

  Gilla

 4. Helena,

  This is an extract from former CIA analyst – Ray McGovern.

  I call it – ” Good Mamma supprots ‘bad boy’ ”

  ” Like Mother, Like Son

  Assange’s mother not only applauded her son’s decision to seek asylum, but summed up the situation concisely, telling the press:

  “I hope Ecuador will grant him asylum, and if not, another third-world country. I hope the third world can stand up for what’s morally right when the first world can’t and won’t because they’ve got their snouts in the trough, rolling over for U.S. greed and big business.

  “Julian is a political prisoner, a journalist, a publisher of the truth about corruption, war crimes, kidnapping, blackmail, and manipulation. … He remains uncharged and unquestioned on a crime which, if you explore it, has absolutely no basis. Of course he would seek asylum.”

  She added that her son was a victim of decisions by the United States, Britain, Sweden and Australia to abandon proper legal process.”

  Gilla

 5. cecilia skriver:

  Jag tror inte heller att det handlar om våldtäkt på dessa kvinnor. Tycker att det stämmer att i vanliga fall görs ingen så stor av en våldtäkt. Att en kvinnorna efter den påstådda våldtäkten bjuder honom att ta en fika tillsammans och ber honom att ringa henne, mellan Ana Bernardin efter den påstådda våldtäkten skriver i internet att det var fantastikt att vara med honom. Förutom det att Ana Bernardin samarbetat med Damas de Blanco som samarbetat direkt med Usas regeringen. Att en av de som ingår i advokatfirman som ”hjälper” Bernardin och kompani pekas som delaktigt i att CIA kidnappade folk till Egypten. Samtidigt att även polisen som genomför förhören ”råckar” vara vän till Bernardin, och även till höra till samma politiska gruppering. Det hela luktar faktiskt ”rutten fisk”.
  Samtidigt måste tilläga att Bernardin och kompani gör är en slag i ansikte för alla tjejer som verkligen blir våldtagna. Hon bör inte kalla sig feminist när hon håller på sånt.

  Gilla

 6. Doris skriver:

  Jag tror att tjejerna var kära i Julian. Han är ju så snygg. Han var inte alls ett dåligt ligg. Han var den ende som ville gå i säng med Anna och Sofia på flera månader. Att skriva att han var ett dåligt ligg är att nedvärdera honom, han ville ju! Tänk på alla de som inte ens kan tänka sig att köna av sig med Anna eller Sofia. Anledningen till att feministåklagaren vill förhöra honom i Sverige är att det troligen finns fler här hemma i Svedala som hoppas få smaka på Julians polkagris. Därför tror jag att feministåklagaren inte ville förhöra honom i London eftersom konkurrensen med engelskorna är för stor.
  När nu ryktet om Julians förträfflighet spritt sig över världen kommer mängder av män att klä ut sig till Julian och vandra ut och in på Euquadors ambassad i hopp om att kvinnorna i London skall förväxla dem med Julian. Det skall bli intressant att få se om denna massmaskerad lurar Londonpolisen…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.