Heja Jimmie! På Sebbe-fan! Mangs & döden! Banken etta i skojarbranschen!

SD kan behandlas hur som helst tror MSM och mobbarna. Men Åkesson slår tillbaka. SD:s partiledare Jimmie Åkesson polisanmäler rapparen Sebbe för mordhot på Twitter. Mannen, som har ett kriminellt förflutet, har på sitt twitterkonto skrivit att han vill tortera Åkesson med en avbitartång och döda honom. Inlägget gjordes efter ett tv-framträdande av Åkesson.
I en skriftlig kommentar uppger Åkesson: ”Jag tog naturligtvis mycket illa vid mig och blev särskilt skrämd när jag fick kännedom om personens bakgrund”.

Peter Mangs är åtalad för morden på en 66-åring och en 23 åring. Båda sköts 2003. Peter Mangs mamma hade en lägenhet nära 66-åringen. Vid den här tiden hade Peter Mangs en etablerad kontakt med psykiatrin och hade sagt till en läkare att han var intresserad av döden och hur det känns att döda, berättade åklagaren. Fråga? Har inte läkare tystnadsplikt?

Bankerna skruvar upp sina priser och låter kunderna betala.De får aldrig nog även om dom gör miljdardvinster. Är det något som är nytt under solen när det gäller pengarna? Klart som korvspad att dom kan göra som dom vill när dom är den verkliga regeringen i länderna. Läs på Ett nytt penningsystem så får du lära dig hur totalblåsta vi är. Monopol och The Ponci i ett enda slag.

P.S. Igår var Aftenposten och norska TT in tjugo gångerpå min blogg! Kanske dom vill läsa en och annan sanning? D.S,

Lincolns blogg

…….

svd svd svd

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Heja Jimmie! På Sebbe-fan! Mangs & döden! Banken etta i skojarbranschen!

 1. Helena Palena skriver:

  Nicole: Nej, det var jag som gjorde om inlägget. Det var utan rubrik. Helt uppfuckat! Fy fan vilket strul. Lägg gärna in kommentaren igen tack!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Nicole: Klart polisen måste göra något i Åkesssons fall. Men när det gäller näthat och stalking kanske dom inte hinner med. Vet kanske inte hur dom ska göra. Det är ju ett nytt fenomen.

  Gilla

 3. Markus Andersson skriver:

  Angående Mangs och uppgifterna som sägs vara från psykiatrin, hur kan vi lita på att dessa uppgifter är riktiga? Läkaren får hur som helst bryta sin tystnadsplikt om det handlar om misstänkt grov kriminalitet. För det andra, det är nog väldigt få människor som aldrig funderat på hur det skulle vara att döda en annan människa. Att flertalet hycklar kring sådana frågor är en annan sak. I krig är det kanske bara en liten minoritet som vägrar döda om dödandet är sanktionerat uppifrån. Så uppgiften borde vara irrelavant men passar förstås perfekt in i Hollywood dramaturgin.

  Gilla

 4. Gustav Wetter skriver:

  ”P.S. Igår var Aftenposten och norska TT in tjugo gångerpå min blogg! Kanske dom vill läsa en och annan sanning? D.S”

  En och annan osanning och stollighet kan säkert ha lockat hit dem också. Men all publicitet är väl bra publicitet, antar jag?

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Markus: Dramaturgin. Ja, så kan det vara. Mangs passar för bra in. Idag kan man inte lita på någonting. Är killen oskydlig tar han det med lämpa. Men å andra sidan var han ensam och nu blir han någon. Han kanske trivs rentav. Bättre ökänd än okänd.

  Gustav: Vilket präktigt svar. Det tackar vi för. Stollighet? Nämn en.

  Gilla

 6. Magnus Johansson skriver:

  ”P.S. Igår var Aftenposten och norska TT in tjugo gångerpå min blogg! Kanske dom vill läsa en och annan sanning? D.S.”

  Grattis, Helena! Skojigt att du är bevakad; det är jag också. Kan det vara dina artiklar om Breivik som lockat hit norrbaggarna?

  Gilla

 7. Markus Andersson skriver:

  Helena, om han är oskyldig men ändå trivs i rampljuset kvarstår ändå det största problemet, de skyldiga går fria. Det finns nog ett ganska stort antal människor som gärna erkänner svåra brott för att bli kända. Vid varje ministermord sägs det att det kan vara hundratals knäppgökar som hör av sig och erkänner. Men detta är väl en annan fråga liksom allt annat som rör den misstänkte gärningsmannens privatliv. Ja visst passar Mangs för bra in. Och vii alla har väl något skumt litet lik i garderoben som media skulle kunna förvandla till något monstruöst. Viktigt också att komma ihåg att Mangs inte erkännt trots sin rekordtid i häktet. Detta är intressant i sig eftersom jag tror att många människor skulle erkänna allt möjligt om man stängde in dem i häkte i två år, oavsett om de var skyldiga eller ej. Ja i min näsa stinker det sannerligen död hund om detta liksom mycket annat som media rapporterar om på ett ensidigt och vinklat vis. Media är en djävulskt lögnaktig makt, låt oss inte göra några illusioner om något annat.

  Gilla

 8. HCA skriver:

  Markus Andersson.. Vad jag läst angående dödande i krig, så är ”problemet” att väldigt många inte skjuter för att döda. De skjuter över, i marken osv istället. Särskilt var detta ett ”problem” för de som tvingades in genom värnplikt t.ex. De som frivilligt söker sig till det militära kan mycket väl ha dessa trasiga gener.. Sen skulle jag troligen inte ha problem att FÖRSVARA mig och Sverige, men att bli fraktad till Libyen, Irak eller annat land för att hjälpa bankirerna och oljebolagen öka sina tillgångar genom att jag mejar ner några som där vill FÖRSVARA sitt land är en helt annan sak.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.