Vi förlåter inte Mona Sahlin! Fler huvuden borde rulla!

Det var tydligen idétorka på Expressen igår! Man drog upp på löpet att Mona Sahlin aldrig kommer att förlåta Göran Greider. Hon har retat upp sig på honom i många år och priset tog hennes röda Vuittonväska. Göran Greider skrev: ”Därför är Mona Sahlins väska det största hotet mot socialdemokratin”. Och så är det ju. Topparna inom politiken och deras jakt på guld och gröna skogar. På befattningar och att dom smörjer varandra så det visslar om det i det poltiska gräddskiktet. Det är med andra ord ingen skillnad på en moderat och en sosse. Och nu ser vi spelet inför öppen ridå.

Mona Sahlin kan inte acceptera att vara en vanlig. Hon som dom andra väntar på sin belöning. Hon saknar ”allt ljus på mig” och att få bestämma. Nu kuskar hon jorden runt för att kvala in som chef för FN-organet ILO – internationella arbetsorganisationen. Hon är den enda kvinnliga kandidaten. Hur tror ni det går? Får hon inte jobbet blir hon besviken. Sahlin förlåter inte Greider men vi förlåter inte henne för att hon sagt saker som dessa:

”Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.” Källa: Mona Sahlin i ett tal inför Turkiska ungdomsförbundets Euroturk, mars 2002.

”Det har inget med etnicitet att göra. Vem är förresten svensk och vem är invandrare?” Källa: Mona Sahlin på Aftonbladets hemsida Ungt val, 15 mars 2002.

”Vi får aldrig acceptera talet om hedersmord. Ingenting bevisar att våldet mot unga kvinnor är kulturellt betingat. Det handlar endast om mäns våld mot kvinnor”.

”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.” Radion P1 17 maj 2001.

Fler citat här!

Här rullar ett huvud!

dn svd svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vi förlåter inte Mona Sahlin! Fler huvuden borde rulla!

 1. xmaverickx skriver:

  De politiska partierna i Riksdagen, inklusive SD, är som olika adelsfamiljer , som vi skall försörja.
  Och de idkar välgörenhet för världens alla nödlidande, för våra skattepengar, så de kan slå sig för bröstet de satans kriminella.
  Jag vill att den här stora cigarrsnopparen tas i bruk, som bara har använts en gång, och ställs upp på Stortorget i Stockholm, och gör processen kort med nyfrälset:http://sv.wikipedia.org/wiki/Giljotin

  Gilla

 2. Bra Helena! Prövar får se om det går att kommentera hos dig. Håller helt med. Det Expressen gjorde var att lägga ut en lång intervju i papperstidningen, för att sälja mera och så intervjua Göran Greider och ha med detta på nätet med uppmaningen att gå ut och köpa pappersblaskan. En test för att se om det gick att höja försäljningssiffrorna. Med hjälp av Cecilia Hagen. Hon är verkligen inte så bra på att tänka Mona. Tyvärr. Där hade Göran Persson rätt.

  Gilla

 3. stefan skriver:

  Hon ändrar sig då dagen Göran Greider klipper sig så det syns. Vilket kanske man får hoppas aldrig sker något kan väl få va som det är…

  Gilla

 4. Anonym skriver:

  Du glömde ‘Makt är kul’ från 2002, den är också fin.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.