Hönssläpp! Tror ni Behring Breivik var ensam om dådet? EU och IMF läcker som ett såll!

Bilden är från i somras. Snart är gräset grönt igen! När solen lyser på tuppens fjädrar skimrar dom i gönt, lila och blått! Obeskrivbara färger! Foto: Palena

Idag släppte vi ut hönsen. Oh, så skönt för pullorna och tuppen! Vi lever vårt liv i vardagen och det måste gå vidare trots allt elände som sker här hemma och i världen. Jag får många olika nyhetsbrev. Snokar här och snokar där efter någon slags sanning. Någon slags förklaring till varför världen är så hemsk och elak i många stycken. Frågan är om Behring Breivik var ensam. Jag tror inte det. Tror inte en man mäktar med allt det där han hann med. Lyndon LaRouche skriver så här om vansvinnet. Läs även Bekämpa oligarkin på deras hemsida.

Den som vill förstå det brittiska uppspelet till ett tredje världskrig bör studera professor Ola Tunanders analys av möjliga inspiratörer och finansiärer av Anders Behring Breiviks fasansfulla sprängdåd i Oslos regeringskvarter och massmord på Utöja.

Det här med slöseriet i EU är ju bara too much. Lagarde tigger pengar till IMF. USA betalar inget. Men lilla Sverige har spettat i 200 miljarder till det det läckande sållet i BIS och EU-systemet. Analys i SvD:

Samtidigt som många europeiska länder skakas av sin värsta kris någonsin, pågår ett enormt slöseri med medborgarnas skattepengar. Flera miljarder ur EU:s så kallade strukturfonder plöjs ner i vansinnesprojekt och leder till att länderna skuldsätter sig ytterligare. Stelbenta regler gör dessutom att ändringar inte kan ske förrän 2014.

Tur att man har djur kring benen så att man kan känna att det är i det lilla som livet finns. Och det är just det som utsugarna utnyttjar. Att vi lever på som vanligt och sköter oss och producerar. Hoppas fler än jag inser hur ustugna och lurade vi är. Även vi – alltså inte bara U-länderna.

Affes statistik om nyttiga idioter

Sverige ska tvingas ta emot flera ensamkommande ungdomar

DN GP DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Hönssläpp! Tror ni Behring Breivik var ensam om dådet? EU och IMF läcker som ett såll!

 1. ecwho skriver:

  Det märkliga är att både banker och politiker är angelägna samverkare i vendettan och utsugningen av den egna befolkningen i Moderatland, -blir det nå´nsin nå´n ändring att skåda så är det väl upp till Stefan Löfven att lyfta på locket…

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  ecwho: Ja, kanske det! Men vad ska han kunna göra?

  Gilla

 3. Pappan skriver:

  Breivik lär ha fått sin träning i Vitryssland.

  Det som upptar mig är snarare frågan: Medea eller Arjuna? Vilken mytisk gestalt passar han bäst i. Psykiatriska diagnoser når honom inte till fotknölarna.

  Gilla

 4. ecwho skriver:

  Helt säkert vill han ha garantier för tronföljden kan säkerställas och kommer han då att få ta emot övervakade besök av hugade kvinnor som är beredda att ge liv åt nya små ”B-vikar”, -då är ju katastrofen ännu i sin linda, -eller funderar kanske myndigheterna på att snöpa honom?

  Gilla

 5. Markus Andersson skriver:

  Jotack, snacka om att propagandaministeriet har förstärkt ensammgalning-myten i folks medvetande till förbannelse. Ingen ska tvivla, ensamma galningar är sååå farliga.
  Nej frågar du mig Helena, så säger jag att jag är så förbannat trött på denna IDIOTI! Har inte folk runkat färdigt till Brevikporren?
  Nej, Norge var lite för kaxigt mot det maktgalna imperiet. Därför mördades en del av deras barn och sprängdes regeringskansliet, som en varning till Norge, Inrätta er i ledet, annars tar vi dina barn. Klart att sådan utpressning är effektiv.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Pappan: Breivik passar inte in någonstans. Han är ny i Jungs och Freuds – för att inte tala om grekernas – galleri. Verkligheten är ju faktiskt alltid värre än dikten.

  echwo: Nej, inge snöpning i sikte. Dock får han sitta inne länge- och kanske har blir tagen av daga där inne. Inte helt otroligt.

  Markus: Visst! Mycket effektiv. Och mer lär följa. Vi ska inte öppna käften. Vi ska vara rädd och sitta still i båten. Men det är ju svårt när skepparen styr mot ett grund. Då måste man pipa…

  Gilla

 7. Antisocialist skriver:

  Killen var väldigt ineffektiv om du frågar mig, känner betydligt fler och mångt mycket farligare enstöringar än Breivik.

  Du har en väldigt bedrövlig syn på vad en människa kan skapa, finns tusentals som skulle på någon timmes förberedelse kunna gå ut i någon stad och göra betydligt värre terrordåd än Brevik lyckades med, märks att du är socialdemokratiskt skolad, de är experter på att snöpa mänskilg förmåga att få ut det sämsta ur folk, ni måste alltid ha dessa ”secret societies” som boogeymen eller så är det judar som lurar i vassen.

  Sen blir det facepalm på NWOråttan LaRouche, kontrollerat motstånd är allt han är.
  http://lyndonlarouchewatch.org/occultism.htm

  Gilla

 8. Strukturfonderna är rena dumheterna !

  Gilla

 9. Antonia skriver:

  Verkligen en ståtlig tupp du har på din täppa. 🙂
  Med jämna mellanrum dyker upp typer som Breivik som vill rädda världen och ser sig själv som en frälsare.

  Gilla

 10. Markus Andersson skriver:

  @Antisocialist: Alldeles särskilt lätt är det väl att i vår typ av kontrollsamhälle, spränga regeringskanslier? Och lika lätt är det väl att skjuta ihjäl statsledningens barn på samma dag. Har du förresten själv någonsin skjutit en hare eller sprängt bort en sten? Tvivlar på det.

  Gilla

 11. Magnus Johansson skriver:

  Varför försvann Aleksander Stavdals och Marius Helander Rösets vittnesmål i mediabruset?
  http://www.dn.se/nyheter/varlden/ogonvittne-jag-ar-overtygad-om-att-det-var-tva-personer-som-skot

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Anti: Du är också socialdemokratiskt skolad. Det är vi alla. Där har du förklaringen till att Reinfeldt och Borg vill ha barn på dagis. Vore dom borgerliga skulle dom vilja ha barnen hemma. Men icke! Så kom inte med invektiv när du själv sitter i glashus. Det finns hemliga sällskap. Du får uppdatera dig.

  Markus: Undrar vad antisocilaist är? Han verkar nöjd med sakernas tillstånd.

  Magnus: Tror säkert det var minst en skytt till. En man mäktar inte med allt det där dödandet. Ja, varför vill man inte släppa fram dom? Svaret ligger väl i frågan.

  Gilla

 13. Markus Andersson skriver:

  Magnus och Helena: Bra fråga Magnus. Antisocialist har kanske narkolepsi eller så ljuger han medvetet.
  Tänk också på att det borde finnas omkring 500 vittnen och vi har inte fått läsa en enda vittnesutsaga från förundersökningen, eftersom denna är hemligstämplad och lär så förbli. När Anna Lindh mördadts och ” Micke ” Mihalovic skulle dömas kallades endast 3 vittnen. Men det fanns 40 vittnen och 30 av dem hade ganska samstämmiga uppgifter. Men dessa fick aldrig komma till tals på rättegången eftersom deras version sade emot den officiella versionen.

  Man borde också reagera på att terrordåden i Norge var ”lösta” ett par dagar efter att de skett. Så snabbt kan inga utredare som letar efter sanningen lösa ett så komplicerat och stort brott. Men hela fulmedia köpte Breivik storyn och körde med frenetisk kraft ner den i halsen på de hjälplösa media konsumenterna. Rättsstaten är i fara om man inte håller på principen att ingen ska vara dömd ohörd. Varför heter det inte den misstänkta gärningsmannen Breivik när han inte är dömd? Vi behöver ju inga domstolar om det ska fortsätt så här, räcker gott med polis, media och pöbel.
  Nedan två mycket läsvärda artiklar om attentaten i Norge.

  http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/var-det-flere-skyttere-pa-utoya/

  http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/aftenposten-avslorer-utoya-som-falsk-flagg-operasjon/

  Gilla

 14. Magnus Johansson skriver:

  Efter att ha tagit del av Nyhetsspeilet.no ser jag inte möjligheten att det skulle ha handlat om färre än två skyttar; det troliga verkar vara tre stycken. Märkligt är ändå hur dyngskallemedia inte tycks ha fått direktiv på förhand av Long-legged mack daddy och hans kompisar att inte intervjua vittnen som talade om flera skyttar. Djävulens söner sköter det mesta så klantigt men kommer undan med sina lögner ändå. Bedrövligt.

  Gilla

 15. Markus Andersson skriver:

  Magnus. Ja visst är det så, troligtvis 3 skyttar och helt andra bombmän i Oslo. Men man ska nog inte överskatta fienden. De klantar sig och har inte total kontroll, ibland är hela målet öppet men de kan kosta på sig det eftersom de har grepp om masspsykologin vilket är det allra viktigaste. Och ”Rikets säkerhet ” direktiven verkar ha gått ut snabbt ändå och tänk i vilken enorm skala och med vilken kraft i alla stora media kanaler som ryggmärgsmässigt upprepat lögnerna tiotusentals gånger. Värre än George Orwells 1984 om du frågar mig.

  Gilla

 16. Magnus Johansson skriver:

  Markus: ”Men man ska nog inte överskatta fienden.”

  Nej, jag tror inte så många intresserade av det här gör det; den korrupta makteliten har alltför länge visat att den trots allt består av i grunden simpla förbrytare men med väldiga resurser.

  PS
  Din internetadress, Markus, innehåller ett komma istället för en punkt efter www vilket gör att man inte länkas till din sida när man klickar på ditt namn.
  DS

  Gilla

 17. Markus Andersson skriver:

  Magnus: Här är min rätta webadress och min rätta epost adress
  hem: http://www.andersson-markus.se
  epost: markus1.andersson@telia,com

  Gilla

 18. Magnus Johansson skriver:

  Tack, Markus, fast det skulle ha varit en punkt efter telia i e-postadressen. Det vore bra om du korrigerar din internetadress i kommentatorsuppgifterna så att länken i ditt namn blir riktig.

  Är det sant att Breivik-rättegången ska pågå i tio veckor? Vilket sjukt och utdraget skådespel i så fall om man inte plockar in frågan om flera gärningsmän. Är det norska rättssystemet helt i händerna på CIA?

  Gilla

 19. Markus Andersson skriver:

  Magnus.Märkligt . Hoppas det är punkt nu, annars är det alla fall inte mitt fel. Visst är det sjukt med denna utdragna skådeprocess. Dess enda syfte verkar vara att befästa myterna. Och visst, det norska rättsväsendet är precis som det svenska, helt i händerna på CiA och company när det handlar om ” rikets säkerhet”. Rikets säkerhet som innebär rikets osäkerhet med alla dessa ryggradslösa landsförrädare och medlöpare vid rodret. Majoriteten verkar inte inse vilket ohyggligt propagandavapen massmedia är. Personligen är jag övertygad om att tex folkmordet i Ruanda inte hade skett om det inte vore för all grotesk media hets. Tvivlar också på att det hade gått att mobilisera folkmassorna för första och andra världskriget utan media-demagogerna. Till och med den gamla mediaräven Maria Pia Boethius erkänner på äldre dagar att massmedia är en synnerligen ondskefull makt i vår tid. Faktiskt skildrar hon det uppriktigt i sin ihjältigna bok
  ” Mediatan” .

  Gilla

 20. Magnus Johansson skriver:

  Nu fungerar länken, Markus.

  Markus: ”Dess [Breivikrättegångens] enda syfte verkar vara att befästa myterna.”

  Ja, kanske tillsammans med t.ex. en krigshets mellan kristna och muslimer, men hur många är fortfarande lurade av dyngskallemedia? Har vi inte haft internet tillräckligt länge nu och har det inte fått sådan spridning att de massmediala lögnerna inte fungerar?

  Gilla

 21. Markus Andersson skriver:

  Magnus, ja man kan ju tycka att internet borde fått de flesta att helt bojkotta fulmedia, men dess värre tror jag inte det är så enkelt. Pressen är en sådan oerhörd auktorietet för stora flertalet. Har det stått i tidningen eller varit på teve är det liksom sant för dem, fast det egentligen bara är ”sant”. Pressen har övertagit prästen roll i samhället, och förmedlar folks världsuppfattning, troruppfattning, vem som är ond, god, hjälte, skurk, vem som ska hyllas och vem som ska straffas, vad som är sant och falskt osv. Fortfarande är det en minoritet som väljer sina källor bland alternativ media och tänker själv. Det är kanske svårt för oss som tillhör denna skara att förstå men likväl finns ingen annan förklaring till att motståndet inte är större än vad det är som jag ser det. Möjligen kan detta komma att ändras om det egna huset brinner eller om det uppstår stora sprickor inom makteliten, och möjligen kan vi utanför inspirera till denna spricka, samvete och sanning är trots allt också mäktiga krafter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.