Snopp på snopp på snopp i 8 på en kvinnadomen! Spermier kan leva upp till tio dagar i en kvinnas kropp

När jag läser domen från Eksjö tingsrätt i gruppvåldtäktsmålet slås jag av ordet snopp. Det används frekvent genom hela domen för det är många snoppar i omlopp. Äckligt värre! Dock funderar jag varför man inte skrev penis. Låter så barnsligt med snopp. Kanske man ville förmildra för männen rentav genom ordvalet.

En annat ord som används är besudling. Ett mycket passande ord. Det finns många fläckar från kroppssekret, sperma och blod. Besudlingar. Den 29-åriga kvinnan hade aldrig varit med om att bli penetrerad i analen. Men det blev hon nu. Den första mannen som våldtog henne vaginalt gjorde det även senare analt. Den första våldtäkten gjorde ont eftersom hon inte var upphetsad. Självklart så. Sen gjorde det ont hela vägen och det rann blod från underlivet.

Modern till offret körde direkt då till sjukhuset i Eksjö när hon fick höra om dådet. Vad fick hon se? Jo, sin dotter som låg som en liten fågelunge, stel i ansiktet, apatisk och med stora ögon. De lånade en rullstol och hon tog med sig dottern till bilen. Dottern var öm i hela kroppen och det var svårt att få in henne i bilen. I bilen började dottern att prata och sa att trots att de skulle till Vimmerby så blev det Mariannelund. Att Rafi Bahaduri försvann efter ett tag och de andra slängde ner henne på sängen och drog av henne byxorna varefter killen från Stålhagen var den som började våldtäkten; de höll även för hennes mun och hon slog även huvudet i väggen. Dottern sa också att Rafi Bahaduri kom tillbaka efter flera timmar och lyfte henne till en annan säng där han våldtog henne; hon hade då redan blivit våldtagen i vaginan, anuset och munnen. Väl hemma sov modern med sin dotter som var i fullständig chock. Dottern kräktes, sov och skrek.

Märkligt ordval anuset – men så står det i domen som ni kan läsa här genom Avpixlat. Det står även i domen att spermier kan leva upp till tio dagar i en kvinnas kropp. Det var nytt för mig. Trodde det rörde sig om fyra dygn cirka.

Tidigare inlägg:

Flatheten ligger som en stekt fågel på bordet

Vi ska hämta en tjej och knulla

DN SvD SvD DN Avpixlat Avpixlat

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

29 kommentarer till Snopp på snopp på snopp i 8 på en kvinnadomen! Spermier kan leva upp till tio dagar i en kvinnas kropp

 1. S.C. skriver:

  Det nya spännande Sverige!

  Gilla

 2. Stig Palm skriver:

  SNOPP är väldigt av-tändande. Rätten ville väl inte vara ”folkliga” och säga KUK.
  På tal om avtändande minns jag en tjej från min ungdom som gick på universitetet och studerade sa; en sådan fin PENIS du har när vi skulle till. Det blev inget ”till”, jag skrattade att tårarna rann och det gjorde det på henne också men inte av samma anledning. Hon bytte sedan till SNOPP men resultatet uteblev ännu än gång? Jag är nog för Folklig?

  Gilla

 3. Freja skriver:

  Allt detta är så fruktansvärt men att lägga ut domen med hennes namn och adressen är fan inte okej! Nu vet alla vad hon heter och bor.

  Gilla

 4. Freja skriver:

  Men det spelar väl ingen roll om det är avtändande inte, herregud. I en dom känns det ju mer professionellt om det står anus, vagina och penis, inte rumpa, snopp och snippa.
  Det är intressant att man skriver vagina men inte penis.

  Gilla

 5. Stig Palm skriver:

  Det här med benämningar är svårt har jag förstått?
  De här blattarna som utförde handlingen borde få sina ”snoppar” avskurna att vi slapp mer av deras skändligheter.

  Gilla

 6. Freja skriver:

  Du verkar ju mer upprörd över att det var ”blattar” än vad det är som de har gjort.

  Gilla

 7. Stig Palm skriver:

  Naturligtvis inte. Utan ”blattar” ingen ingen våldtäkt. Behövs mer sägas?

  Gilla

 8. Freja skriver:

  Nej för vita hederliga svenskar skulle ju aldrig våldta eller hur? De skulle heller aldrig åka till Thailand och Filippinerna och våldta småbarn i röven? Inte heller importera thaifruar som de sedan kan misshandla och hålla hemma i köket.

  Gilla

 9. Stig Palm skriver:

  Alla skurkar får hanteras var för sig i respektive länder. De vi har här i Sverige, från hur länge som helst, är en sak men de senast i massor importerade är i majoritet.

  Gilla

 10. Freja skriver:

  Men du skrev ju precis utan blattar ingen våldtäkt? Då borde du ju förneka att svenskar gör sånt? Visa mig statistik som säger att det är mest ”importerade” som begår våldtäkt.

  Gilla

 11. Stig Palm skriver:

  Nej, jag har ingen statistik men finns säkert att tillgå om du forskar? Ska vi tro polisen är det ”blattar” som står för merparten av våldtäkter. Sedan är detta en definitionsfråga också? Tar du och lyssnar på de s k feministerna (mest homosexuella sådana då) tycks de flesta män ägna sig åt våldtäkt.
  Svårt detta Freja? Oavsett, står jag för min uppfattning.

  Gilla

 12. Freja skriver:

  Så käckt att du ingen statistik har men samtidigt är så övertygad. Också bra att du pratat med alla Sveriges poliser och vet hur det ligger till.
  Varför är det värre om det är invandrare?
  Också bra att du vet att alla homosexuella feminister tycker att alla män ägnar sig åt våldtäkt. Smart sagt verkligen, vad har det med saken att göra även om så vore fallet?
  Lev du i din lilla bubbla där du tror att svenska fäder inte våldtar sina döttrar, där svenska pojkvänner inte våldtar sin flickvänner och där svänska män inte våldtar oskyldiga främmande tjejer. Kanske att det får dig att må bättre?

  Gilla

 13. Stig Palm skriver:

  Freja, du tar då i så det förslår?
  Jag lever inte i någon bubbla och har inte pratat med Sveriges alla poliser. Läser enbart vad som skrivs på olika ställen, bl a det du skriver. Har inte sagt att det är värre om det är invandrare. Säger bara att, varför spä på med fler, bättre att ta hand om de som redan finns på ett pragmatiskt vis lika med kännbara straff. Att de homosexuella feministerna anser de flest män som våldtäktare är väl känt. Ligger i deras natur, inget att göra åt. För övrigt tror jag inget om fäder som våldtar döttrar eller sina hustrur för den delen. Förstår inte ens idén med våldtäkt. Måste vara något sjukt behov av makt? OK, finns säkert de som finner sexuell njutning i det hela.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Stig: Härligt minne ändock! Det här med underliv och kön är inte att leka med. Det kan bli så fel så fel. Det gäller att hålla tungan rätt i mun innan man känner varandra och kan fördra en och annan fadäs. Fy fan va´kul!

  Freja: Jag har inte lagt ut domen. Expressen har visat offret idag och chefredaktören försvarar publiceringen. Ja Freja! Vagina men inte penis! That is the question! Vill du ha statistik över läget kan du gå till Affes statistik. Han har full koll. Du hittar honom i min högra spalt.

  Gilla

 15. Mensan skriver:

  Freja nu är det så att det finns hur mycket statistik som helst och allt pekar åt samma håll.
  *Blattar* är överrepresenterade många gånger om.

  Och gruppvåldtäkter görs nästan uteslutande av barbarer från vissa kulturer och dit hör knappast Nordbor.

  Du vet att det finns mammor som är pedofiler och våldtar sina barn oxå va? Känns det relevant i detta fall?

  Gilla

 16. Stig Palm skriver:

  På tal om våldtäkt? Inte en rad från Freja om kvinnor som våldtar? Inte? Ja har blivit våldtagen som tonåring av tre tjejer! Jag fick inga fysiska eller, hoppas jag, psykiska skador. Min ålder? 16 år. Vad de gjorde med mig? Skulle väl av Freja betecknas som perverst och kommer jag att beskriva på begäran då censuren kanske träder in här?Tjejernas ålder som stod för handlingen? Ca 20+ år var de.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Stig: Inte kul! Fast kanske lite! En kille kan få stånd av rädsla. Hoppas tjejerna var snälla mot dig. Kan säga att kor kan vara väldigt elaka mot unga tjurar i hagen. Riktigt mobba men det var det väl inte frågan om här.

  Gissa vad jag tror! Jo. att du var jävligt snygg och är snygg annars skulle väl tjejerna knappast brytt sig om dig.

  Gilla

 18. Stig Palm skriver:

  Jag har ungdomsbilder här i foto-albumet och tyckte flickorna att jag var ”söt” men mest tyckte de det var häftigt att få binda fast mig i sängstolparna. Bilder går inte att skicka in här som bevis.

  Gilla

 19. Torbjörn skriver:

  Bara det här brottet i sig är skäl att inte ha någon invandring överhuvudtaget. Käckt att vissa kan bortförklara invandrarbrottsligheten med generaliserande påhittade brott som sägs begås av svenskar i Thailand och annorstädes.

  Gilla

 20. Info skriver:

  MIGRATIONSDOMSTOLARNA OCH DEN SMYGANDE GENOCIDEN

  Kära afghanska pojkar! Välkomna tillbaks om 15 år. Eller mycket tidigare. Migrationsdomstolarna kan säkert motivera varför utvisningstiden bör förkortas.

  Redan när Sjupartiets förslag om att delegera den yttersta beslutanderätten i PUT-ärenden till särskilda migrationsdomstolar, anade jag ugglor i mossen.

  Samtidigt kunde jag förstå, att riksdagen inte kunde göra annat än att motta detta förslag med acklamation.

  Resultatet kunde inte bli annat än ett, när frågan om utbytet (utplånandet) av det svenska folket helt och hållet lades i händerna på Sjupartiets egna, politiskt tillsatta nämndemän (apparatchikar) och kärriärsugna jurister med befordran i sikte (andra apparatchikar).

  Idag publicerar Avpixlat en minst sagt talande lista över hur perfekt migrationsdomstolarna faktiskt utför sitt uppdrag:

  http://avpixlat.info/2012/04/13/migileaks-daliga-sarskolor-i-kosovo-ger-familj-put/

  Sprid länken.

  Gilla

 21. Helena Palena skriver:

  Stig: Du behöver inte skicka kort! Jag kan se bilderna framför mig. 😛

  Christ: Det verkar finnas hur mycket bevis som helst.

  Torbjörn: Invandring kan vi ha – det berikar – men det ska vara människor som startar företag och som kan bidra skattemässigt till samhället. Nu lever ju dom flesta på bidrag. Måste säga att jag tycker svenska folket är beundransvärt som klarar av trycket.

  Info: Tack för info! 😛

  Gilla

 22. Antonia skriver:

  Vem har försvarat ”pojkarna”. Var det Silbersky. Brukar vara hans sätt att göra hemska saker mindre hemska. Förminska genom att kalla förövarna pojkar med snopp, medan den som blev våldtagen förstoras gärna till en redig kvinna med vagina.
  Och om det inte var han som var försvarsadvokat , så har de gått i lära hos honom.
  En riktig vidrig historia.
  Jag läser just en bok, där också en kidnappad kvinna blir våldtagen av några som kidnappade henne. Hennes man och söner hittar förövarna och alla slaktades. Inget pardon.Inga kruciduller. Men klart det var i mitten av 1700-talet. Då kunde man fortfarande vara brutal.
  Men förr eller senare kommer brista även här.

  Gilla

 23. Grönejägarn skriver:

  @Freja Jag blir så trött på alla som skriker att svenska män våldtar också som försvar till dessa vidriga brott. Läs på statistiken, den är överväldigande. Att som vissa gör skylla på socioekonomiska faktorer blir bara patetiskt. ” Jag är fattig alltså våldtar jag”!!!! Statistiken talar sitt tydliga språk. Våldtäktsepidemin startade vid en viss tidpunkt som sammanfaller med …….ja just det. Case closed.

  Gilla

 24. gunnardeckare skriver:

  Håller med om att språkvalet ” devalverar” gärningarna. Detsamma tycker jag gäller när man pratar om hedersmord. Mord är mord och har ingenting med heder att göra.

  Gilla

 25. gunnardeckare skriver:

  Bloggsvar:
  Bilderna blir standardformat när jag bloggar från Iphone eller Ipad. Det finns ju olika varianter av mobilbloggning. Man kan använda MMS men jag kör en variant med mail istället.

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  Aha! är det så det går till. Men variant med mejl innebär väl att du mejlar från telefonen också. Snart har man väl bara en iphone eller så och inte ens en laptop. Kanske lika bra. Allt i fickan så att säga.

  Men jag älskar mina stationära datorer eftersom jag redigerar bild och text. Det kan man inte göra på liten mobil än så länge i alla fall. Kanske aldrig.

  Gilla

 27. Pingback: M eller S kan kvitta lika! Ensamkommande barn! Soppkök och snoppar! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.