Åtta våldtog kvinna! Skrattade! Flatheten ligger som en stekt fågel på bordet!

Idag faller domen i våldtäktsmålet åtta på en kvinna som jag skrivit om tidigare. 

Egentligen är det våra politiker som ska utsättas för smälek. De importerar människor till utanförskap och arbetslöshet. Dessutom är det ingen som säger något om några skyldigheter när människorna kommer hit. Däremot får dom höra vilka rättigheter dom har.

Vi importerar våldtäktsmän och brottslingar. Vi är och med och ombesörjer vår egen undergång och vi betalar för det via skatten. Vi går så att säga frivilligt med på att bli koloniserade av främmande. Inget annat folk i världen har gjort det. Så går det inte till men nu är vi i Sverige där flatheten ligger som en stekt fågel på bordet.

Det enda vi kan göra är att skriva och säga vad vi tycker. Och det gör vi. Vi får hoppas att det räcker långt för det finns inget parti att rösta på mer än SD. M och S sitter i samma båt. Allt är så sorgligt när det kunde vara så underbart! Sverige är ett fint land som håller på att förstöras och våra politiker skiter i det. Som vore dom styrda av en stor och skrämmande hand!

Uppdatering: Domen föll i dag vid Eksjö tingsrätt. En av männen frias från anklagelserna men de övriga sju döms till fängelse mellan 4 år och sex månader till som längst 6 år och sex månader. De döms alla för grov våldtäkt och medhjälp till grov våldtäkt då de i samförstånd utfört den brutala våldtäkten.Sex av de dömda utvisas efter avtjänat straff ur Sverige för 15 års tid.

AB SvD SvD DN DN DN

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Åtta våldtog kvinna! Skrattade! Flatheten ligger som en stekt fågel på bordet!

 1. Lottie Karlsson skriver:

  Då får de alltså komma tillbaka om 15 år. Undrar varför det inte blev på livstid?

  Gilla

 2. Josef Boberg skriver:

  ”…Egentligen är det våra politiker som ska utsättas för smälek. De importerar människor till utanförskap och arbetslöshet. …”

  Instämmer.

  Gilla

 3. Pingback: Sju dömda för gruppvåldtäkt i Mariannelund « Gotiska Klubben

 4. Pelle skriver:

  Visst ska ansvariga politiker kritiseras och helst även ersättas av kompetenta motsvarigheter men det går ändå inte att komma ifrån gärningsmännens ansvar över sina vidriga gärningar. Uppenbarligen har vi inte straff nog för att hantera den här typen av primitiva lågdjur. Det behövs någonting mer medeltida för att återställa den moraliska balansen och tillfredsställa samhällets krav på rättvisa. Beter man sig som djur har man sagt upp alla sina mänskliga rättigheter.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Lottie: De kanske tänkte att killarna är så unga och ska få en andra chans om 15 år. Inte vet jag. Men märkligt är det.

  Josef: Våra folkvalda kommer för lindrigt undan. Den dagen man börjar med att förlägga flyktingförläggningarna till Täby, Djursholm och Östermalm o s v kan vi börja snacka rättvisa.

  Pelle: Du har rätt. Alla människor har ett eget ansvar. Ingen kan friskriva sig från onda handlingar. Alla har ett val.

  Gilla

 6. Rymdtroll skriver:

  Visas val av val
  är stora och påverkar andras val. Så vi får se hur det svänger pga. åtgärder.

  Gilla

 7. Rymdtroll skriver:

  Sen tycker jag att 300 tusen spänn är ett hån, 3-6 millar skulle det varit.

  Gilla

 8. Pingback: Snopp på snopp på snopp i 8 på en kvinnadomen! Spermier kan leva upp till tio dagar i en kvinnas kropp | Helena Palena

 9. Hans Hansson skriver:

  Nu har jag läst alla 82 sidorna från rättegången. Det är mycket som förklarar – men inte rättfärdigar – de här muslimska grabbarnas uppträdande. De har i och för sig tur som får kontakt med ”rätt sorts flicka”. De kan nog inte tänka sig att hon senare gör en anmälan om våldtäkter. Nu har både flickan och de afghanska immigranterna lärt sig lite om varandras olika kulturer. Våra partier vill ju faktiskt att Sverige skall bli ett ”mångkulturellt” land. Men pengar måste det få kosta om vi vill ha det så här i landet.

  Gilla

 10. Antonia skriver:

  Jag förstår inte varför vissa blev frikända? Var de inte där när våldtäkten skedde? Stod de bara där helt passivt men ingrep inte i vad som hände? Eller ingrep de? Tror jag inte.
  Man skulle gärna höra resonemanget varför de blir utvisade bara i 15 år?
  Det stinker. Rakt igenom.

  Gilla

 11. Erik skriver:

  Antonia: Läs domen. I den framgår att en person frikändes pga. åklagarens bristfälliga gärningsbeskrivning. (Rätten får inte döma över annan gärning än den åklagaren lagt fram, och eftersom att en persons gärning i fallet inte gick att passa in i den ”ram” åklagaren lagt fram [gärningsbeskrivningen] så frikändes han.)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.