Mangs skriver musik i finkan! Behring Breivik filar på sitt tal!

Är Peter Mangs skyldig? Han är delgiven misstankar om många brott. Mangs försvarare Jesper Montan vet inte vilka det kommer att väckas åtal för. Just nu misstänks han för tre mord och 15 mordförsök. Det blir rättegång i maj. Den huvudsakliga inställningen är att Mangs förnekar brott enligt Montan. Man kan undra hur han klarar av dom hårda anklagelserna om han anser sig vara oskyldig. Enligt Montan har tiden i häktet fungerat fint. Mangs trivs bra där han befinner sig. Han skriver musik och på en bok om sitt liv.

Mangs har gått med på de flesta omhäktningar som åklagaren begärt. Enligt Montan behöver det inte vara ett motsatsförhållande att han gör det och samtidigt förnekar gärningarna. Tänk om killen är oskyldig. Han sitter inne men det skjuts så gott som dagligen ändå i Malmö. Han kanske rentav är en behövlig syndabock för att lugna allmänheten.

Anders Behring Breivik däremot är skyldig. Mycket skyldig. Han är stolt över sin gärning. Ångrar bara att han inte dödade fler. Att gärningen inte blev mer omfattande. Han är mycket nöjd över att bli förklarad frisk. Vilken kille! Vilket äckel! Har tittat på videon när han kommer in i rättssalen. Snacka han vill vara nummer ett. Snacka han vill synas och sola sig i rampljuset. Killen njuter av tillställningen. Hans uppsyn skriker: Se mig! Jag finns! Jag är bäst! Tycker han borde dömas till döden! Istället sätter han en hel armé med människor i arbete. Dessutom ska han få tala länge och omständligt i rätten. Han filar på sitt försvarstal. Undrar om han färgar håret och skepparkransen i cellen. Han var ljusare förr.

DN DN SvD SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mangs skriver musik i finkan! Behring Breivik filar på sitt tal!

 1. Antonia skriver:

  Att döpma någon till döden är den mildaste straff som finns. Han ska lida och då ska han leva.
  Men att de får andända internet är bara för jävligt. Det borde verkligen inte vara en rättighet för dem som är häktade och dömda.

  Gilla

 2. Claes Lantz skriver:

  Peter Mangs är en syndabock som de flesta behöver just nu.
  Den s.k. lazermannen som sprang omkring i Malmö och sköt utlänningar fanns inte.
  Skjutningarna var hämdaktioner mellan kriminella i Malmö.
  Lazermannen var bara en fantasifigur som media skapade. Sen tyckte medierna att polisen inte skötte sitt arbete när de inte fick fast skytten. I stället för att spana på Peter Mangs, och kanske ta honom på bar gärning, blockade man bara in honom. Åklagaren har nu utrett alla skotten ett efter ett och låtit Mangs sitta omhäktad flera gånger i mer än ett och ett halvt år. Att binda skotten till Peter Mangs har hon nog inte lyckats med.
  Under tiden har media pekat ut Peter Mangs som skyldig. Han har blivit kallad serieskytten och ibland galen på grund av hans samröre med Sanningsrörelsen. Ingen har heller vågat komma till Peter Mangs försvar. Han är ju anklagad för så många mord och mordförsök och något måste han väl vara skyldig till tycks alla resonera
  Nej Peter Mangs är oskyldig och och det är en skandal att han har varit häktad så länge . Han har blivit en sydabock i ett sjukt samhälle där man skall sätta fast s.k. rasister.
  Detta anser
  Claes

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.