Spermier från minst fyra personer långt upp i anus! Slutplädering i gruppvåldtäkten i Mariannelund = åtta män på en kvinna!

”Det är som jobbigast när de håller på samtidigt överallt”. ”48 spermafläckar efter gruppvåldtäkten”. Materialet till detta inlägg kommer från Höglandsnytt som rapporterar direkt från rättegången.

Det är slutplädering i våldtäktsrättegången där åtta män förgrep sig analt, vaginalt och oralt på en kvinna på asylboendet i Mariannelund. Media rapporterar knappt om  detta fall. Läs mer i mitt tidigare inlägg om fallet här!

Åklagare Gunnar Brodin berättar i sin slutplädering att 78 kläder från 9 personer har lämnats in för analys till Statens Kriminalteknologiska Laboratorium (SKL). Ett uppdrag ”utöver det vanliga” för SKL. Totalt undersöktes 48 spermafläckar från lägenheten på flyktingförläggningen där gruppvåldtäkten ska ha skett.

I 16 av fläckarna fanns DNA (läs sperma) från minst fyra personer. I fyra fläckar fanns DNA från minst tre personer. I 14 fläckar fanns DNA från minst två personer. I tvåbarnsmammans ändtarm och längre upp i matsmältningssystemet återfanns spermier från minst fyra personer. – Det stärker tilltron till tvåbarnsmammans berättelse, säger åklagare Gunnar Brodin i sin slutplädering.

Tvåbarnsmamman berättar i Eksjö tingsrätt om hur det kändes när de åtta åtalade männen våldtog henne. ”Det är som jobbigast när de håller på samtidigt överallt”, har hon berättat i förhör liksom att hon tyckte att männen luktade illa. ”Som på en given signal blir hon angripen av tre, nedtryckt i säng, hållen i höft och armar, gör motstånd, slår huvud mot säng och väggg. Blus, trosor och byxor dras av. Efter en stund blir hon apatisk. Därefter har övergreppen börjat – vaginalt, oralt, analt, smek på bröst med mera. När detta sker upplever den 29-årige kvinnan att alla är med på det i rummet. Därefter turas man om och håller på. Det pågår under lång tid, kanske timmar. Rafi Barahudi, den 25-årige Vimmerbybon, kommer tillbaka, är upprörd och lyfter henne till ett annat rum. Med naket underliv, spermakletigt sekret i vagina, anus och i munnen. När hon är i ett chocktillstånd utsätter även han henne för våldtäkt. Han gav henne först ömhet men sedan förgrep han sig på henne”.

Utredningen har sökt stöd i vittnesmål och i tekniska bevisningen för att bekräfta eller dementera uppgifter från målsäganden”, säger Gunnar Brodin och nämner att det finns gott om vittnesmål och omfattande teknisk bevisning. De åtta åtalade har varsin advokat.

Uppdatering: Åklagaren Gunnar Brodin yrkade på långa fängelsestraff samt utvisning för de åtta män som har åtalats för grov våldtäkt på en 29-årig kvinna på ett asylboende i Mariannelund i december. Sju av dem vill han ha dömda till sex års fängelse och den åttonde till sju eftersom han misstänks ha planerat övergreppet.  Kvinnans målsägarbiträde yrkar på 1 250 000 kronor i skadestånd för den brutala våldtäkten, enligt P 4 Jönköping.

Gängöverfall som media mörkade – Fria Tider

DN Höglandsnytt AB

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till Spermier från minst fyra personer långt upp i anus! Slutplädering i gruppvåldtäkten i Mariannelund = åtta män på en kvinna!

 1. Dansken skriver:

  I de rättsfall när en hund attackerar en människa kan man bli tvungen att avliva denna för den upplevs som sjuk och ett hot, kanske borde vara liknande i detta fallet?

  Gilla

 2. Nackskott! Thats it
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 3. Björn Nylander skriver:

  Jag förstår Andres Breivik, även om sättet han valde för sin ”protest” var åt helvete.

  Gilla

 4. Linus skriver:

  Det är alltid trevligt med lite muslimsk våldtäktskultur i Sverige. Vi kommer förmodligen se mer av detta.Och att de luktade illa var inte heller någon speciell överraskning. De kanske körde vespa/scooter också?

  Gilla

 5. Höglandsnytt skriver:

  Uppgifterna från rättegången kommer från nättidningen Höglandsnytt, http://www.hoglandsnytt.se/gruppvaldtakt

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Höglandsnytt: Det står i inlägget! Tur att ni skriver när inga andra gör det.

  Gilla

 7. Lars skriver:

  De här männen tillhör en kultur som i hög grad har fruktansvärd kvinnosyn. Att enstaka män förgriper sig på kvinnor existerar i alla kulturer och kommer alltid att finnas. Skillnaden är att omgivningen tycker att det fruktansvärt och tar avstånd från det. Till och med på svenska fängelser är män som gett sig på kvinnor inte vatten värda. I det här fallet har alla männen tyckt det varit ok och hejat på eller deltagit själv. Givetvis skulle inte alla män med denna kulturella bakgrund göra samma sak. Det finns individuella skillnader och krävs många komponenter. Det är en överrepresentation det handlar om. Dessutom kommer en stor andel ganska snabbt anpassa sig till svenska förhållanden. Dock måste vi inse att problemen kommer att eskalera med nuvarande stora invandring från dessa områden. Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan tycka att det är bra politik?

  Gilla

 8. Höglandsnytt skriver:

  Kära Helena. Det räcker inte med att säga att Höglandsnytt skriver om detta och sedan i ett helt annat stycke återge stora delar av våra artiklar utan att citera källa och därefter blanda Höglandsnytts text med eget material där åtalade namnges. Citera källa varje gång du tar text från Höglandsnytt, vi vill inte behöva anklaga dig för textstöld.

  Gilla

 9. Dalatösen skriver:

  Jag är fortfarande lika upprörd och förbannad över dessa avskums brutala sätt.
  Många tankar går till den utsatta mamman och hennes barn!
  Dem borde utvisas på direkten till hemlandet och där kan dem mer än gärna få sitta av sitt straff.

  Känns nästan lite konstigt att hela tiden behöva hävda i varje kommentar att man inte är rasist, men för det slipper man inte påhopp om att man är rasist.
  Tycker det bara är stört att man ska bli anklagad att vara rasist för att man anser att dessa män förbrukat sin rätt att bo kvar i Sverige eller för att man tar upp invandrarpolitik.
  Det flesta vet att det är ett problem idag, att Sveriges regering är så fega och hellre tittar bort än att påtala problemen som finns, för att slippa hamna i en obekväm sits.
  Fega politiker har inget i regeringen att göra.

  Jag har vänner med invandrarbakgrund och tycker väldigt bra om dessa människor.
  Men jag anser fortfarande att invandrarpolitiken idag är ett problem.

  Sveriges regering idag är för fega för att våga sätta ned foten.
  Hur kan Sverige tillåta att flera moskéer byggs? Ge mig en bra anledning till varför vi ska kosta på att bygga moskéer och bidra till något vi inte ens tror på?
  Och tror man på något, så finns det kyrkor man kan gå till på söndagar.
  Vi skulle aldrig få pengar till att bygga en kyrka eller få någon förtur eller bidrag om vi skulle flytta till något annat land.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Höglandsnytt: Oj, så känsliga det här var! Så behöver man ju inte hålla på och citera och ange när man skriver om artiklar från AB och Expr t ex. Textstöld i dessa tider! Och bildstöld! Ja, ja…Folk som läser fattar väl att det kommer från er. Ni är ju där. Det är inte jag.

  Gilla

 11. Höglandsnytt skriver:

  Ja det är en mycket känslig fråga och jo man måste hålla på och citera när du skriver av någon annans arbete och jo textstöld finns också i dessa tider. Men bra att du nu tydligt anger varifrån ditt material egentligen kommer. Fortsätt så och gärna ännu mer så blir det bra.

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Högland: I bloggvärlden är det nog annat som gäller. Här gäller att man anger källa mer eller mindre. Citera varenda mening. Glöm det. Så kan man inte hålla på.

  Gilla

 13. Torbjörn skriver:

  När man läser alla artiklarna på Höglandsnytts hemsida, så inser man att detta kunde vara århundradets rättegång, med dagliga enorma scoop och storsäljande upplagor för den rikstäckande dagspressen.

  Gruppvåldtäkten i Mariannelund är tveklöst det grövsta kända sexuella massövergreppet på en kvinna i Sverige. Någonsin! Och det saknas som sagt inte detaljer att gotta sig i för slaskpress som AB och Expressen.

  Istället är det i princip tyst………….( )?

  Århundradets knarkhärva rapporteras det dock frisk om, både i TV och tidningar. Undra varför? 😉

  Straffen våldtäktsmännen kommer att få, i det surrealistiska Sverige, blir väl ett par år i snickeboa.

  Regeringen och större delen av journalistkåren är ondsinta. Riktigt jävla ondsinta.

  Dessa 8-9 afgahner är precis som 95% av de övriga som söker sig hit, inte flyktingar. Riktiga flyktingar är tacksamma över att ha fått skydd i ett nytt land. Riktiga flyktingar börjar inte stjäla och begå allvarliga brott i ett land där de söker skydd. Riktiga flyktingar ser inte ner på det folk som erbjuder dem skydd. Riktiga flyktingar börjar inte rada upp kravlistor till värdbefolkningen, utan är tacksamma för det som de får. Riktiga flyktingar åker inte tillbaka till det land de flytt från, inte för att vänta på asylbeslut, inte på semester, inte alls.

  Sverige är ett stort jävla skämt. Precis som gemene svensk, oförmögen att se igenom politikers och medias lögner, men framförallt, oförmögen att försvara sitt samhälle och sitt folk.

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Där finns verkligen snaskiga detaljer som media normalt brukar dra upp i megaformat. Men inte nu. Det är talande. Det är mycket talande.

  De åtta får säkert några år i finkan. Sen ut. Men inte för Rafi. Han kom hit innan han fyllde 15 år och då kan han inte utvisas. Lilla Sverige är verkligen ett sjukt land. Instämmer i din kommentar.

  Gilla

 15. Info skriver:

  ENDEMISK SVENSK SJUKDOM DAMMAS AV PÅ NYTT!

  När vi ändå är inne på det medicinska området och betydelsen av medicinsk bevisning i vissa fall, kan jag som hastigast berätta om ett programinslag idag i radions P1, som handlade om fall, där svår sjukdom som asylskäl inte alls behöver medicinsk bevisning. Kanske lämpligt ämne för något framtida blogginlägg?

  Inslaget gällde den för Sverige unika sjukdomen ”apatiska barn”, vilken bryter ut på barn som kommit fullt friska till Sverige från ett par begränsade områden i Europa (främst Östeuropa) men insjuknar dödligt i koma och matvägran, sedan deras föräldrar inte beviljats gratis livstidsförsörjning, fri sjuk- och tandvård osv. i Sverige. Sjukdomen har också fått ett eget och unikt, vetenskapligt namn: ”svenskt uppgivenhetssyndrom”.

  Barn, som dessutom ibland på ett märkligt sätt tillfrisknat på nätterna och då både lekt och ätit – eller i varje fall alltid tillfrisknat omedelbart, så snart regeringen beviljat ”allmän PUT-amnesti” åt alla apatiska och illegala.

  I Norge, dit smittan i några få fall spridit sig, tillfrisknade barnen mirakulöst, då de kommit under läkar- och sjukhusvård. I Sverige får dödligt sjuka, apatiska barn inte alla vårdas på sjukhus mot föräldrarnas vilja; endast hemvård förekommer därför i praktiken och då enligt föräldrarnas önskan utan inblandning av sjukvårdspersonal.

  Efter att ha varit försvunnen några år, sedan en del apatiska asylsökare trots allt hotats med läkarundersökning, har sjukdomen nu återigen blossat upp i stor skala.

  Ungraren och svenskofoben Gellert Tamas var idag inkallad till Sveriges radio för att på nytt redogöra för den farliga och smittsamma apatiska barn-sjukan. ”Gellert Tamas har granskat behandlingen av de apatiska flyktingbarnen i en bok.” Enligt denna hade läkaren Thomas Jackson antytt, att ”sjukdomen” i själva verket var simulerad och regisserad av föräldrarna.

  Tamas:

  ”Det visar på nåt sätt hur vidden av hela den här skandalen. Vi pratar om en period då med 15 och 20 mycket svårt sjuka apatiska barn. Bokstavligt talat barn slits ur sina sängar, ähh, sjukhussängar sattes på flygplan lämnades på flygplatser världen runt. Hela den här politiken rättfärdigades den här för nation simulering stöddes av läkare som går med i ett nationalsocialistiskt parti jag tycker det är sorgligt.”

  Tamas fortsätter med att (i tydligt föraktfull och översittaraktig ton) avfärda alla antydningar om simulering.

  ”Nu har vi återigen mellan 30 och 40 barn som är svårt sjuka eller ligger i riskzonen för att bli sjuka.”

  Alltså fullt friska, men siaren Tamas kan i sin kristallkula se att de kommer att bli sjuka om fyra månader.

  ”Vi har faktiskt för första gången sen sen sju-åtta år tillbaka faktiskt ett dussintal apatiska barn som har fått avvisningsbeslut. – – – Tittar du i den offentliga debatten så finns det i princip ingen det finns inte ett enda belagt fall av vare sig simulering eller förgiftning – – – utan det rör sig om svårt sjuka riktigt svårt sjuka barn.”

  Syftet med inslaget? Troligen – alltså ett antagande – önskar Gellert Tamas styra eller indirekt ge order åt den svenska riksdagen att på nytt ge allmän amnesti och PUT åt alla utvisningshotade, gömda och apatiska utlänningar i Sverige. Det rör sig f.n. om ca 20.000–40.000 personer.

  Gilla

 16. Daniel skriver:

  Dalatösen och alla andra : Först av allt-Jag har LITE svårt att tro någon av er skulle komma på tanken att fly till just IRAN om ni blev förföljda och utsatta för tortyr i Sverige plötsligt pga era åsikter… ? Eller? Det är ju en VISS skillnad på Afghanistan, Iran, Nordkorea, Botswana osv osv gentemot Sverige? Givetvis skulle ni eller någon annan heller för den delen få några jävla pengar eller tillstånd att bygga kyrkor i Iran om ni nu va så jääävla korkade att ni flydde dit men va fan tror ni? Iran är ju inte direkt vida känt för sin demokrati, åsiktsfrihet, öppenhet och alla människors lika värde och att mänskliga rättigheter upperätthålls? MEN om ni däremot flydde till exempelvis USA har jag svårt att se någon som skulle hindra er från att bygga era jävla kyrkor som verkar va nåt så in i helvete viktigt för er helt plötsligt? Jävla hycklare e va ni e! Vågar påstå att INGEN av er läst vare sig bibeln från pärm till pärm ELLER varit i kyrkan senaste veckan o medverkat i en gudstjänst än mindre deltagit! Så knip igen gnället o TÄNK lite för GUDS skull! Våldtar man någon i demokratin Sverige ska man dömas av rättstaten Sverige-DET skiljer oss från bla. iran o nordkorea så sluta o gnäll! Dom får sitt straff-passar det inte så sitt inte här o gnäll utan ge er ut o demonstrera för hårdare straff-det är VARJE medborgares rättighet i demokratin Sverige. Shit alltså så KORKADE folk ÄR???

  Gilla

 17. Usch… hörde att beviskraven senaste åren skärpts för våldtäkt. Undrar om detta räcker för fällande domar och strängaste straffet… kan brottet bli grövre?
  tant Elin

  Gilla

 18. ollewass skriver:

  Börja babbla om citat hit och dit, det är ingen Akademisk uppsats eller något komplett bokverk.

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Info: Läs Copycat av Thomas Jackson så får du en helt annan bild av vad det hela handlar om.

  ollewass: Nej, verkligen inte! Dessutom får man ur såna verk citera tio rader utan att fråga om lov!

  Gilla

 20. Antonia skriver:

  Det är så otäck historia att jag inte ens hittar ord.
  Kommer aldrig kunna förstå vad är det som driver vuxna människor till att förnedra och våldta någon. Oavsett vilket land man kommer ifrån så är det oförsvarbar.
  Nackskott är kanske alltför lätt lösning på problemet, men kastrering vore not. Och då menar jag inte kemisk kastrering.

  Gilla

 21. shirin jaan skriver:

  björn nylander är du vaken? vad säger du att du förstår breivik? det e som att säga att man förstår hitler.

  Gilla

 22. shirin jaan skriver:

  Ursäkta linusson det ligger inte i vårt kultur lilla okunnige vän

  Gilla

 23. shirin jaan skriver:

  Dalatösen du verkar vara bäst på att skriva uppsatser. för det du Har skrivt tog min tid i onödan. du e en rasit och det kan jag påpeka i flera punkter. för det första så e du emot varför sverige tar emot fler invandrare och för det andra hur fan kan du säga att varför ska sverige satsa pengar på moské? jag e muslim och i sverige bor andra muslimer som tror på gud. det betyder inte att du tror inte på gud och e inte muslim så ska inga fler moské byggas. du ska respektera andra för hur de e om du vill bli respekterad. du kränker muslimer genom att säga så och visar att du e en jävla rarist. vi e muslimer inga kristna att vi ska gå till kyrka. jag Har respekt för kyrka men det betyder inte att jag skulle föredra kyrka än moské. plus vad Har islam med de sju killar/ mäns våldtäkt att göra? Har islam sagt att de ska våldta? varför blandar du islam i det? jag tycker synd om såna okunniga människor som dig

  Gilla

 24. arselberg skriver:

  blev Sverigedemokrat efter jag läste om detta överfatt av grovt kriminella negrer

  Gilla

 25. MetalHeadViking skriver:

  Roligt att Thoralf Alfsson (SD) länkar hit. Visste inte att han läste din blogg. Grattis Helena!

  Gilla

 26. Helena Palena skriver:

  Metal: Det visste inte jag heller! Han liksom alla andra är så välkommen! 😛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.