Va´! Ska det präktiga paret skilja sig! Undrar vem det är som vänstrar?

Fredrik R får en mikrofon runt skallen innan live-mötet i Täby 2010. Kvinnan i svart skinnjacka är presschefen Roberta Alenius. Killen i mitten är förmodligen den nye Edvard Unsgaard! Foto: Palena

Statsminister Fredrik Reinfeldt och hans hustru landstingsrådet Filippa Reinfeldt separerar. Undrar om det är Fredrik som flummat in på sin pressekreterare Roberta, eller om det är Filippa som flörtar med någon på landstinget. Bilden av paret har utstrålat präktighet så kross i spegeln hör kanske till tidens tand. Varför käka samma jävla middag varje dag tycks vara mantrat. Nä, byt och ta något nytt! Sätt lite krydda i den lama soppan!

Nyheten kom dagen efter uppgifter om att familjen sålt sin villa i Täby. Paret Reinfeldt träffades i MUF. Gifte sig 1992 och har tre barn tillsammans, 18, 16 och 11 år. Det är ännu inte känt om separationen är tänkt att leda till en skilsmässa. Makar som har gemensamma barn tvingas till sex månaders betänketid innan en skilsmässa kan gå igenom om de har hemmavarande barn under 16 år. Dettagäller även om båda makarna är överens om att skiljas.

Live-mötet i Täby

Filippa får svängrum

Tolgfors torsk

dn svd dn svd

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Va´! Ska det präktiga paret skilja sig! Undrar vem det är som vänstrar?

 1. ecwho skriver:

  Det är bara att lägga ihop två och två så klarnar bilden…men som huvudorsak måste det väl ändå framstå att en make som ägnar mer tid åt mobiltelefonen än åt hustrun p g a ”kallet” så småningom mister det mesta av vad han varit tidigare…
  PS: äger ingen mobiltelefon klarar mig bra ändå…

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  ecwho: Det är modernt att skilja sig. Ha barnen varannan vecka. Så man får vara ifred lite grann verkar det som. Yngsta dottern är elva år. Tror dom väntat tills ungarna blivit lite större. De kanske har gått och varit olyckliga länge. Hållit upp en fasad för sina positioners skull. Så är det nog. Igår vapen och idag skilsmässa. Det rör sig för Fredrik. Undrar hur länge han får sitta kvar?

  Gilla

 3. Antonia skriver:

  Varför gifter sig folk ens. Det säger ju redan namnet GIFTa sig. Det är ju rena giftet för det flesta.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Ja, fråga Strindberg. Han är verkligen up to date. Det är nog skönast att vara ensam. Men tråkigt och farligt för män i alla fall. Tyvärr är det nog så att syftet med människan och alla andra arter är att fröa av sig. Så däri ligger nog svaret.

  Gilla

 5. ecwho skriver:

  Jo, -om man inte är GIFT så är det ju bara att ta hatten eller hattan och gå, -det skapar en sorts frihet men vad skall den användas till?

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  ecwho: Bra fråga! Tror det är bra med lite ankare om fötterna. Som håller en kvar på apberget i flocken! Så man inte fladdrar som ett löv för vinden. Ensamt och planlöst. Nä, gifter man sig bör man stå sitt kast. Tycker jag! Man får offra sig lite. Men idag är alla så lata, egoistiska och bortskämda så man sticker så fort det blir lite jobbigt.

  Gilla

 7. 3ichenblatt skriver:

  “- Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt!”
  Fredrik Reinfeldt, Västerås 2009.
  .
  Knappast Reinfeldt, upplösta familjeband är näppeligen inte heller Svenskt, utan följden av bristen på bla etnisk medvetenhet.

  Gilla

 8. gunnardeckare skriver:

  Fasaden spricker…minns ni alla bilderna av det lyckliga paret? Under ytan..sjunger Uno Svenningson. Ja vad händer där?

  Gilla

 9. stefan skriver:

  Ja allt ska tydligen hållas i hop med hjälp av papper va! Utan papper inget hållbart förtroende som äktenskap bygger på säkert är det så alla systemkramare… Systemet först människan sen..Jag gifter mig aldrig igen.

  Gilla

 10. ecwho skriver:

  När romantikens blå blomma (Novalis), -har vissnat har det i bästa fall vuxit fram något annat som stavas förtroende, ömhet, tillhörighet och omtanke men sådana växter växer långsamt som laven på stenhällen och den långsamma tiden är i otakt med vår nutid full av snabba klipp och cash…

  Gilla

 11. ole7 skriver:

  Det var val Filippa som inte ville konvertera till Islam.

  Gilla

 12. stefan skriver:

  De finner nog varandra igen de var nog bara en liten över reaktion av Fredrik och han smällde igen bildörren för hårt ungefär ,med alliansens goda omdömme och hjälp så blir även partistödet större och alla lyckliga i alla sina dagar ända tills i morgon. Ett råd kunde vara att ta med hela familjen och grilla lite korv och åka lite pulka har ni ingen snö där så finns det ju alltid här……Hehehe Bugar och bockar för att kunna ge råd till rådiga…

  Gilla

 13. 2000aldrig skriver:

  2000aldrig kan till och med avslöja bilden som var anledningen till att äktenskapet sprack

  http://bit.ly/yIBJlZ

  Gilla

 14. Josef Boberg skriver:

  ”Allt som har en början har ett slut !” – som jag ser det.

  Gilla

 15. mainbean skriver:

  Jg hoppas att dem hittar det dem letar efter iaf. Det är tråkigt för alla när man skiljer sig – vem bryr sig om värför? Vi är så nyfiken alla vi åskadare…

  Gilla

 16. Thomas skriver:

  Den här Roberta…
  Är det bara en slump eller är det riktiga pusselbitar i ett mönster?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.