Carl Bildt lakej åt USA enligt Wikileaks! Liten hund med bigdog-aspiration spionerar på sitt eget land enl Julian Assange

Carl Bildt slinter aldrig på tungan!

Carl som Karl! Karl Rove rådgivare åt Moderaterna! Julian Assange är sur. Han vill inte bli utlämnad till Sverige för vidare transport till USA. I ett internt Wikileaks-dokument som Expressen tagit del av hotar Wikileaks att offentliggöra en hittills okänd amerikansk diplomatrapport där utrikesminister Carl Bildt pekas ut som informatör för USA sedan 1970-talet.

– Han kommer att tvingas avgå. Det kan innebära slutet på hans politiska karriär, hävdar en person med insyn i Wikileaks material och planering.
– Vi avvaktar med kommentarer. Vi vill se vad det är för dokument det handlar om innan vi kommenterar, sa i natt UD:s presschef Anders Jörle till Expressens Niklas Svensson.

DN-journalisten som skriver om detta garderar sig med att kalla Wikileaks en foliehattförening. Det var första gången jag läste det. Carl Bildt skriver på sin blogg om debaclet. En mening som jag inte fattar. Bildt måste ha lagt till två onödiga ord i stridens hetta. Tror Bildt känner sig lite skärrad:

Jaha.
Nu väntar vi bara på att man också kommer att från att publicerar denna enligt deras mening ytterligt graverande rapport.
Ty när det sker kommer denna del av den planerade ”smutskastningskampanjen” snabbt att falla sönder och samman.

Carl Bildt själv har aldrig gjort någon hemlighet av att han känner Karl Rove, de brukar ”träffas regelbundet” och Bildt har beskrivit Rove som en av ”mina äldsta vänner”. Men Wikileaks interna PM går längre:
– Dokumenten listar tydligt vilken typ av ”tjänster” Carl Bildt gjort USA, säger Expressens källa med insyn i Wikileaks planering.
Carl Bildt har även en vän i Henry Kissinger. Som han beundrar stort. Som ha mer eller mindre ser som en mentor. Att vilja ha en man som orsakat så många folkmord som sin vän säger något om Carl Bildt. Vems ärenden går han? NWO? Illuminati? Rotschild? Wall Street? Take a pick!

P.S. Bildt viskar i S-ledarens öron vad som gäller. Ingen törs göra något – alla lyder Big Dog! D.S.

SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Carl Bildt lakej åt USA enligt Wikileaks! Liten hund med bigdog-aspiration spionerar på sitt eget land enl Julian Assange

 1. gunnardeckare skriver:

  Ja här finns nog mer än en hund begraven. Fredspristagaren Kissinger. Vilken idol!

  Gilla

 2. Linda skriver:

  Släpp dokumenten säger jag, såvida det finns. Helt klart är att Bildts agenda inte är samma som lojal med Sverige. http://www.happysmile.se/

  Gilla

 3. Caesar Apostata skriver:

  Jag har länge misstrott Bildt som lämplig utrikesminister, men detta var droppen!

  Gilla

 4. NM skriver:

  Jag hoppas de släpper dokumenten innan helgen. Vill så gärna se den jävla vesslan krossas.

  Gilla

 5. Kenneth skriver:

  Intressant nu förstår jag Carls Bildt´s sjukliga rysshat bättre.. Har alltid misstänkt att något är fel med denna man..

  Att han är en stor beundrare av USA och dess krigspolitik, det är ju klarlagt sedan många år, men om han har svikit sitt land bör han ställas inför rätta som en simpel spion..

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Sveriges vurm för USA har alltid förvånat mig. Vi ska alltid vara de första att rapportera om allt som händer där över. Som en liten delstat.
  Oavsett vad som kommer till ytan kommer Karl Bildt att förneka och vända allt till sin fördel. Han är duktig på att säga mycket utan att ha sagt nåt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.