Lasse mejlar Olle Svenning! Måste det gå så här långt?

Hej Olle!
Minns du Håkan Juholt han som valdes med acklamation på er sista kongress för ett år sedan. Nu avsattes han genom en kupp i ert VU där man röstade om hans framtid, 9 – 3 blev det visst. Statskupp i ert parti – javisst. Varför? Jo både Juholt och Waidelich var emot ECB pengarna och EMU anslutning. De var emot Ingvar Carlssons egen politiska baby.

Upp som en sol ner som en pannkaka efter enorma förtals kampanj ledd av Aftonbladets egen ”Annie get your gun” Lena Mellin. Har du ställt dig frågan varför han försköts som en oäkting – naturligtvis har du det! Minns du varningen jag sände dig om att han inte var erkänd av Bilderbergarna och att de skulle jaga skiten ur honom. Nu vet vi vilka de var – Rosengren och hans lilla berömda middag för Östros – Österberg. Nu säger Östros att han kan avgå för partiet ligger i goda händer!! Erkänner gör han också kuppmakaren. Österberg hoppas väl fortfarande att han får en plats vid köttgrytan en tid.

Nu ska jag skriva något du kan göra vad du vill med men det har en viss bärighet in i det som hänt med Juholt. Har du sett filmen Gudfadern – det är en förutsättning att förstå det jag nu delger dig. Fadern Don Corleone och hans son Sonny sitter i ett möte med en som kallades Turken – denne man vill börja importera Turkiskt heroin till New York och få det distribuerat via Don Corleones maffia i staden. Don Corleone säger NEJ han anser att det skulle förstöra hans kontaktnät – men sonen Sonny går öppet emot sin Far, och sedan utför Turken ett mordförsök på Don Corleone för att få Sonny som boss och därmed kunna göra affärer med honom – Turken såg en blotta.

Vad har nu det här att göra med verkligheten? Jo under 1982 – 1985 förde Expressen en enorm kampanj mot Olof Palme i form av att Palme skulle bli FN:s ordförande och allt annat man kunde göra med honom bara han försvann som ledare för Socialdemokraterna. Nu blev det ju inte så utan det slutande med ett MISSLYCKAT dubbelmord på Sveavägen.

Varför mördades Olof Palme är mycket mer intressant än vem som har gjort det. Enligt vad jag idag begriper fanns det två fraktioner inom toppen av Socialdemokraterna – den ena för EG den andra neutral till motståndare. På samma sätt som Don Corleone och hans son lämnat en blotta hade ditt parti så gjort, och någon kom till en slutsats att om Palme försvann skulle Ingvar Carlsson kunna föra Sverige in i EG.

Man öppnade vägen för Ingvar och hans positiva EG fraktion i partiet. Jag tror inte alls han visste om det eller på något vis var med i det här, han var också utan att förstå det själv en pjäs i spelet som gavs utrymme att föra en politik man önskade från något håll. Vi vet vad den amerikanske utrikesministern sa på Palmes begravning – ”With Mr Carlsson we can do buisness”.

Minns du vad Kjell Olof Feldt yttrade på trappan upp till rummet där han skulle skriva i minnesboken den 1 mars 1986 – när han tillfrågades av TV vad som hänt. Kjell Olof sa följande ”måste det gå så här långt”.

Leif GW Persson har nu ett vittne som såg den springande mannen vid Tunnelgatan 28 februari 1986, och det vittnet kände Christer Pettersson väl då han själv bodde alldeles i närheten av honom i Rotebro. Han ska ha stått mellan ett par bygg huttar bara någon meter ifrån den springande mannen, och vittnet säger att det inte finns en chans att det var Christer. Läs även de andra vittnena som såg att mannen rörde sig snabbt och kvickt.

Varför säger då Fru Palme att det är han Christer Pettersson, och först på våren 1988 och efter att ha talat med den ökände Hans Holmer. Kom ihåg att detta var ett misslyckat dubbelmord. Jag hörde hennes intervju när den sändes första gången. Där är något som inte stämmer.

Nu tillbaka till Juholt – det presenterades en kort artikel på en blogg häromdagen att den som drivit kampanjen mot Juholt bakom sceneriet var ingen mindre än Ingvar Carlsson. Det nuvarande EU medlemskapet är ju Ingvars baby, och man ville nu från ECB ha garantier om 100 – 200 miljarder av Svenska folket skattemedel för att lösa Greklands skulder. Efter Juholts fall bytte Socialdemokraterna fot på noll time, så lätt var det. Fundera över det du!

ECB pengarna ska aldrig till Grekland, de skall användas till att lösa lån hos konkursmässiga Europeiska banker som är på väg att falla. Dessa banker ägs till en övervägande del av en nomenklatura bestående av Europeiska bankirer och Finanshus med mycket grova rötter in i Bilerberger gruppen och andra kabaler.

Vad vi bevittnat den senaste tiden är avsättandet av en ledare som några ogillade mycket skarpt,  och dessa personer hade många åtminstone tillräckligt många på sin lista för att få bort en ledare vald av en enhällig kongress mindre än ett år tidigare. Är inte detta en statskupp så existerar inte kupper.

Hälsar Lasse
 den 12 februari 2012 09:33

Bättre med Löfven?

Chefen ser vad du gör

Upp som en sol …

SvD DN DN DN SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Lasse mejlar Olle Svenning! Måste det gå så här långt?

 1. Antonia skriver:

  Sen undrar man varför det finns krig.

  Gilla

 2. Antonia skriver:

  Var är folk? Frågar en som fortfarande inte fått ordning på laptopen.
  Varför har man virusskydd om den inte skyddar trots dagliga uppdateringar? Så frustrerad att jag inte ens kan samla mina tankar till en klok kommentar. 🙂

  Gilla

 3. Josef Boberg skriver:

  ”Är inte detta en statskupp så existerar inte kupper.”

  Tja… – Lars – fan vet… – för den svenska modellen är ju ingen höjdare för oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – som jag ser det

  Apropå Lena Melin

  Gilla

 4. Pingback: Hemimammas kamp – “Ropen skalla – slagord åt alla” « HEMIMAMMA – Brinner för en grön värld med ett rött hjärta och lever livet i närhet med döden!

 5. Anonym skriver:

  Den här betraktelsen närmar sig någonting verkligt intressant för nästan omedelbart efter mordet gjordes ett antal avgörande paradigmskiften i den socialdemokratiska politiken, avregleringen av kreditmarknaderna (Novemberrevolutionen), den medvetet underfinansierade skatteomläggningen (Den underbara natten) och påföljande kriserna när finansmarknaderna small och inte minst de inledande mycket inofficiella trevarna mot EU 1991.

  Kanske kommer det att visa sig att det var hans eget parti som valde att undanröja honom för att kunna byta riktning ? Skulle inte förvåna mig ett dugg.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Antonia: När det gäller datan får man bli sin egen lyckas smed! För man sitter ju ensam framför skärmen. Du får skaffa dig en riktig nörd som kan komma hem ibland och fixa till kalaset.

  Josef: Tänk att lilla Sverige oxå har statskupper! Och inge ser det ens!

  Anonym: Det skulle inte heller förvåna mig ett dugg! För bakom alltihopa lyser inte Moder Sol – där sitter Joakim von Anka och flinar!

  Gilla

 7. Mr Hemlig skriver:

  Palme: Har ni läst Gunnar Walls imponerande dokumentation i boken ”Mordgåtan Olof Palme” ?

  Gilla

 8. Josef Boberg skriver:

  ”Josef: Tänk att lilla Sverige oxå har statskupper! Och inge ser det ens!”

  Jo… – HelEna – och det är ju just det som är det unikt ”fiffiga” i HELA världen med den svenska modellen, tyvärr tyvärr… 😥

  Sverige är ju den mest ”lyckade” PartiKratistaten = den mest ”lyckade” DemoKraturen: ”I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.”

  Men ”simma lugnt” – för så länge det finns liv så finns det hopp ❗ I vart fall så länge som ej rädslan (video ca 8 min) för wåra nationella PyramidMaktHavare har ”förlamat” en majoritet av oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna. 🙄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.