Borg & Reinfeldt ljuger oss blå! Ger bort vårt land och våra pengar!

Såg Anders Borg på nyheterna igårkväll. Han sa att lånet på 100 miljarder kronor var väldigt, väldigt, väldigt, väldigt bra. Jag vet inte hur många gånger han upprepade det. Det riktigt syntes på honom att han inte trodde på sig själv. Men han är nödd och tvungen att göra som hussarna säger. Det blir vi skattebetalare som får stå för fiolerna om det skiter sig. Vilket det kommer att göra om man vet att finansskutan läcker som ett såll efter denna devis: Att privatisera tillgångarna och nationlisera skulderna! Är det inte fler som blir förbannande. Jo, kollade runt  lite och hittade ett inlägg av Lena Holfve:

Idag står Reinfeldt och Borg återigen också och ljuger tv-tittarna rakt upp i ansiktet. De påstår att IMF-lånen på 145,2 miljarder kr till euron via IMF är en bra affär för Sverige och lånas ut till ”marknadsmässiga villkor” men det är en ren lögn, visar SVT Rapport

Heja Lena! Läs mer här!

Stackars sossarna! Juholts gäng sa nej! Löfvens säger ja! Hur ska det nu gå för Tommy W? Får han va´me´?

LO-förbunden börjar vakna!

Fler poliser till Malmö

SvD DN DN SvD Nöjd DN SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Borg & Reinfeldt ljuger oss blå! Ger bort vårt land och våra pengar!

 1. ”Marknadsmässiga villkor” innebär i detta fall 0,01 procent i ränta! Bankerna tar hem 100 procent av vinster, folket tar 100 procent av bankers förluster! Youppiiiiiiiiieee!!! ”Allting går att sälja med mördande reklam, även lagom söt konserverad gröt!!!”

  Sossarna har frivilligt låtit sig kopplas Högern, som kommer att ha dem till ”Nyttiga Idioter!” Bra, i och för sig, därför att ”Höger-Hydran” kommer att skratta ihjäl sig!!! HURRRRRAAA!!!

  Gilla

 2. ecwho skriver:

  -En marknadsmässig nolla gift med Törnrosa—

  Gilla

 3. xbenedictx skriver:

  Apropå reklam.
  Ju sämre en vara eller tjänst eller idé är, desto mer måste satsas på reklam och propaganda för att sälja den. Det gäller den lagom söta konserverade gröten och det gäller den välsignelsebringande massinvandringen.
  En bra produkt säljer sig själv.

  Gilla

 4. antonia skriver:

  Ja, det är lätt att avslöja en som ljuger. För angenäm att övertyga.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Forslin: Ja, snacka vi blir blåsta! Både av bankirerna och våra egna företrädare. Kanske dom helt enkelt är trojanska hästar!

  Ebbe: Du har nog rätt! De kanske skulle passa bättre som skådisar i Avatar rentav.

  xbenedicx: Verkligen sant! En bra produkt går runt med mun-mot-mun-metoden. Till och med bättre än indianernas röksignaler. Håller på med en bra grej som inte syns i reklamen men som är otroligt bra – livsnödvändig rentav. Eftersom den är så bra berättar man för andra som blir intresserade. Och då är det inget ljug-ljug och köp till varje pris som reklamen kör med.

  Antnoia: Munne kan säga en sak men facet ett annat!

  Skrev den här kommentaren under ecwhos inlägg på Facebook som delats från hans blogg: http://ecwho.wordpress.com/2012/02/01/februari-i-om-fredrik-reinfeldts-forlorade-anseende/#comment-238

  ”Man kan köpa allt med pengar! Verkligen! Helt klart frotterar sig politikerna med fel folk: sin egen klass! Och gud så champonerade dom ska bli av varandra. Betalar 140 miljarder för att få vara med i klubben – plus den årliga avgiften på 28 miljarder till EU. Vad får vi tillbaka? Va´? Jo, sitta med vid bordet och gagga!”

  Gilla

 6. Gunnar (deckare) skriver:

  Beloppen är så stora att man inte kan fatta det. Det är väl därför dom kommer undan med det. Suck!

  Gilla

 7. Botwid skriver:

  IMF jublar i alla fall, 2.900.000.000 kr kammar de in på grund av Regeringens inkompetens.

  Gilla

 8. gotiskaklubben skriver:

  Bra noterat Helena. Har haft en identisk känsla flera gånger när jag sett Borg det senaste året. Det är något fel på honom, Han tror inte själv på det han säger.

  Gilla

 9. xbenedictx skriver:

  Istället för att ge bort våra pengar, så borde vi ge bort alla våra korrekta politiker, till alla länder i världen som lider av krig och elände. Inga fler flyktingströmmar, allt skulle vara frid och fröjd och alla på jorden skulle leva lyckliga och glada i alla sina dagar.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Gunnar: Just det! Ofattbara summor som man förslavar mänskligheten med. För vissa skor sig och blir fetare och fetare.

  Botwid: Jag borde uppdatera mitt inlägg. Summan 100 miljarder räcker inte. Du har rätt. Alla regeringar är inkompetenta. Vad ska dom göra när dom verkliga regeringarna i länderna är banken och bankirerna.

  gotiska: Borg hoppar snart av. Han försakar sina barn och familj och han vet om det. Han är egentligen en mjuking som lider av att måsta sälja sin själ.

  xbenedict: Absolut rätt! Världen skulle kunna vara en underbar plats för alla om man ändrade på hela upplägget.

  Gilla

 11. Pingback: Är Anders Borg homosexuell? « Gotiska Klubben

 12. Svante Svensson skriver:

  Läst, förstår vad du menar, men vad gör vi,som bor i Hälsingland, själv i Kårböle. Hoppas du inte är Varghatare.
  Svante

  Gilla

 13. Per skriver:

  Visa var skåpet skall stå. Spara, låna så lite som möjligt (mata inte bankerna) konsumera minimalt och svält ut systemet. Titta lite närmare på JAK-banken räntefri men krav på tidigare sparande m man skall låna. Sund tanke.

  Gilla

 14. Josef Boberg skriver:

  ”Borg & Reinfeldt ljuger oss blå! Ger bort vårt land och våra pengar!”

  Jo… – det finns ju fog för att hävda i o f s – men dagligen drabbas ju Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna ändå av så mycken annan ekonomisk åderlåtning – så det här får nog ingen avgörande betydelse.

  Över alltihopa råder ju den globala ränte- och penningbluffen – eller ❓

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.