S-ledare = Självmordsuppdrag! Sverge har svag regering & opposition! När pengarna talar är sanningen stum!

Pär Nuder skriver i DI att Sverige har en svag opposition. Och dessvärre en svag regering. Vad ska vi göra åt det? Kanske det är meningen att vi  ska ha denna försvagning. Så Sverige absolut måste med i pakten. Och sen när alla sitter i Eurogarnet ska det hela implodera inifrån till förmån för en ny peng som till och med ska ersätta petrodollarn. Federal Reserve och Wall Street rycker i trådarna.

Klart S måste utse en ledare snabbt. Måste bryta upp den byråkratiska hackordningen i systemet. Vem ska det bli? Ylva Johansson? Nej, för då får Goldman Sachs raka rör i maktens boning genom Erik Åsbrink. Pär Nuder? Nej! Han hjälper en annan amerikan: Madeleine Albright. Så vem? Ja, inte vet jag. Hoppas det kommer fram en riktigt NY och bred stjärna. En man naturligtvis. Jag vill ha en landsfader som verkligen kan sätta P för att Sverige blir Amerikas nya koloni på riktigt vilket manifesteras med en ytterligare stjärna i amerikanska flaggan. Men spelar det egentligen någon roll vem det blir under rådande ordning? Nej! Det är mer eller mindre ett självmordsuppdrag med tanke på att Sverige inte längre är ett självständigt land.

Allt har gått vägen. Vi sa nej till EU länge men till slut var vi med. Maldes in.  Vi har fått en ny grundlag – Lissabonfördraget – som gemene man inte har en aning om. Hur kan det komma sig att man bara kör over folk utan diskussion? Snart är vi med i EU-pakten och inslängda i Euron bakvägen: Vi måste ju vara med och ta ansvar vilket i själva verket betyder att vi måste vara med och betala enligt denna harang: Tillgångarna privatiseras och skulderna nationaliseras! Brodera det på en bonad och häng över kökssoffan! Eller ta detta: När pengarna talar är sanningen stum! Så säger man i Ryssland. Så får vi börja att säga i Sverige me´!

P.S. Pär Nuder är en dark horse eller grå eminens i Rörelsen. När VU röstade om Juholt skulle vara kvar och han förlorade med 9 – 3 skickade Håkan ett sms till Nuder. Han ville ha råd hur han skulle göra och Nuder kom på direkten och gick in bakvägen. De andra i VU såg honom  knappt. D.S.

Förlorade med 9 – 3

Håkans lag sitter löst

DN SvD SvD SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till S-ledare = Självmordsuppdrag! Sverge har svag regering & opposition! När pengarna talar är sanningen stum!

 1. Antonia skriver:

  Avundas inte den som blir valt nu. Den kommer få stå i mycket och får se framemot en fajt utan dess like.
  Känns som media har nu fått vitring genom den makt dem har införskaffat den senaste tiden.

  Gilla

 2. gunnardeckare skriver:

  Ja det blir inget lätt jobb att ta för någon. Det ska bli intressant att följa. Hörde just på ekot att det lutar mot en snabb process.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Antonia: Den som hoppar in fattar nog inte vad som pågår. Kanske bara är sugen på makt. Men – vi får hoppas att personen ifråga kan vrida skutan rätt och köra hårt för Sverige. Men skulle inte tro det. Det finns en annan agenda.

  Gunnar: Det måste gå fort. Det är ute med fälldinska långbänkar nu för tiden. 😛

  Gilla

 4. Linda skriver:

  Bra inlägg Helena! Den där Sundström vvad är det för typ? Har han också kopplingar till USA?

  Gilla

 5. The global economic system is in crisis – but the world won’t stop turning ….listen to this guy:-

  Gilla

 6. Pingback: En Sten i rullning! Borde inte hela regeringen avsättas! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.