Invandringen får ingen sansad diskussion i dagspressen? Signaturen qnos undrar varför

Man skriver ett inlägg – kastar in en brasklapp – och så tar det hus i helvete? Fnösket brinner i kommentarsfältet och det är där den intressanta diskussionen finns. Här en bra frågeställning från signaturen qnos under detta inlägg. Den som kan svara är hjärtligt välkommen!

Nedslående är att en sansad diskussion om invandringen inte kan få förekomma i dagspressen; vi får väl vara glada att så får ske i bloggar – tills vidare…. Men det kan tveklöst fastslås, att vår regering följer en helt egen agenda, utan markkontakt – dvs verkligheten. Men vad som överenskommits i de oheliga allianser i denna fråga är ”historiskt” enligt statsministern. Och även om överheten inte vill tala om VARFÖR man nu agerar som man gör skulle man vilja veta en del, om inte annat så för att kunna planera för egen del i framtiden: hur många tänker man släppa in på årsbasis?

Vad kostar detta ? Var ska de bo? Med vad ska de arbeta? (”arbetslinjen”). När? och ; hur länge är det tänkt att detta skall pågå? Ska lag följas och illegala avvisas? Hur?
Jag är övertygad om att flertalet svenskar, oavsett politisk tillhörighet, inte är tillfreds med tingens ordning, men det skall tydligen mycket till innan man inte längre nöjer sig med att knyta näven i byxfickan. Men då har det nog blivit natt klockan tolv på dagen….

DN DN SvD SvD SvD
SvD SvD DN

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till Invandringen får ingen sansad diskussion i dagspressen? Signaturen qnos undrar varför

 1. gotiskaklubben skriver:

  Svaret är enkelt, de som koloniserat Sverige har förvridit skallen på svenskarna. Svenskar vågar inte ens vara svenskar längre. Men vi blir allt fler som är de riktiga skurkarna på spåren.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Gotiska: Koloniserat! Läskigt ord. Tänker på bakterierna i tarmen. Har man ett bra gäng såna kan man överleva länge och slippa sjukdomar. Real crooks here we come! Take heed you bastards!

  Gilla

 3. Visst, här ska du få ett svar. Till att börja med: SD-trollen spammar ju sönder varenda kommentarsfält, så att påstå att man inte får föra en diskussion om ”invandringen” låter mest som ett sätt att försöka plocka martyrpoäng. Får man idag tycka att det är bra att vi hjälper människor på flykt undan tortyr, krig och diktatur utan att för den skulle bli kallad landsförrädare och andra trevligheter av fradgatuggande ”patrioter”? Vad kostar invandring? Det beror helt på om invandrare får jobb snabbt eller inte. Får de jobb snabbt så är de en ren tillgång för mottagarlandet ekonomiskt sett. Under den tid då Sverige förde en politik för full sysselsättning (fram till -91) så kunde invandrare snabbt få in en fot på arbetsmarknaden, börja betala skatt och bidra rent ekonomiskt till samhället. Men det ekonomiska argumentet är inte det avgörande. Vi har råd att ta emot flyktingar. Sverige är rikare än någonsin. Att den rikedomen är mer ojämt fördelad än någonsin, och att mindre går till välfärdssystemen, handlar enbart om den högerpolitik, som förts nu sedan nittiotalet. Att bygga bostäder åt både invandrare och svenskar skulle by the way inte vara så dumt också som ett sätt att pressa ner arbetslösheten.

  Sen kan man ju konstatera att flertalet svenskar är positiva till invandring och invandrare. Den lilla minoriteten som skriker och bråkar i kommentarsfälten har aldrig varit mindre representativa för svenskarna som helhet än idag. Kolla till exempel SOM-institutets attitydmätningar.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Staffan: Du var inget troll. Du fanns. Men inlägget handlar om artiklar i dagspess. Inte om kommentarer under bloggar och artiklar o s v. På redaktionell plats lyser diskussionen om invandringen med sin frånvaro i media. Klart att alla som kan jobba och försörja sig i Sverige á la Amerika är välkomna. Men nu importerar vi människor som lever på bidrag. Du tycks anse att vi kan ta emot alla som vill hit. Stort hjärta har du. Men kolla igenom tidigare inlägg och kommentera gärna flyktingligorna som lever gott på vår svenska ärlighet. Vi blir ju utnyttjade. Kan du inte se det?

  Gilla

 5. OK, du menade redaktionellt innehåll. Men jag håller fortfarande inte riktigt med dig. Tycker nog att invandrings- och kulturkrocksjournalistiken tagit en allt större del av det offentliga samtalet under den tid jag hängt med i debatten. Förra valrörelsen till exempel sju procent av massmediarapporteringen fast bara tre procent av väljarna uppgav det vara den viktigaste frågan. Snarare skulle jag säga att det här insnöandet på etniska frågor och invandring skett på bekostnad av andra och mycket viktigare frågor. T.ex. den kommande globala klimatkatastrofen. Arbetslösheten diskuteras knappt trots att den är rekordhög. Privatiseringen och utförsäljningen av vår gemensamma välfärd har gjort Sverige till en nyliberal lekstuga. Inget land i världen är lika tillåtande när det gäller att bjuda in riskkapitalister till att leva loppan med våra skattepengar. De här systemskiftena och flera därtill har skett utan den debatt de förtjänar, eftersom vi istället kört ner i ett träsk där vi hetsar upp oss över slöjor, moskeer och vem som skakar hand med vem. Debatter som trycker på alla ”hot buttons” men inte är särskilt konstruktiva eller upplysande. T.ex. så har väl SD lyckats ganska bra med att etablera en koppling mellan invandring och brottslighet. Men hur ofta diskuterar vi den enda metoden som vi vet fungerar när det gäller att minska kriminaliteten: minskade klassklyftor, höjd sysselsättning, social trygghet?

  Jag tror inte att vi kan ta emot alla som vill komma men utan tvekan kan vi ta emot en hygglig andel. Sverige är som sagt rikare än någonsin, och har så blivit samtidigt som vi stått upp för en generös (nåja) flyktingpolitik. Om det bara handlar om pengar så borde vi väl diskutera hur man får upp sysselsättningsgraden bland invandrare till den magiska nivån (runt 70 procent har jag för mig) där de börjar bli en ren inkomstkälla för statskassan? Ofta är det ju färdigutbildade människor som kommer hit i sina bästa arbetsföra år, och inte behöver kosta samhället de miljoner som varje svensk kostar mellan BB och avslutad utbildning.

  Flyktingligor ska såklart polisen sätta dit, om du menar kriminella gäng. Där borde vi lätt kunna enas.

  Gilla

 6. Antonia skriver:

  Antagligen för att ordet nyanserad säger inte så mycket. För det som är nyanserad för dig är kanske inte nyanserad för mig. Så konflikt uppstår lätt.
  Jag minns Löpsedeln på 90-talet, där Expressen tryckt upp med stora bokstäver på löpet: Kör ut dem. Underförstått invandrarna. Det var på sommaren och svenskarna på semester. Så många såg aldrig dem löpsedlarna.
  Enligt invandringsstatistiken kommer ca 100 000 per år till Sverige. Fördelningen är ganska spritt men de flesta kommer om man bortser från återvändande svenskar ca 20 000, från Somalia, Irak, Polen, Danmark och Kina. Men likaväl finns det invandrare från England, Tyskland och USA också.
  80 000 människor som kommer varje år är mycket för ett litet land. Det kommer klart få konsekvenser och man blir hatad som invandrare.
  Ibland känns det som om rättigheterna är allas rätt. Men men skyldigheter då? Det vill ingen veta av.

  Gilla

 7. Lars Holmberg skriver:

  Välutbildade svenska ungdomar åker till Norge för att få jobb. Vi invaderas av analfabeter från u-länder. Hur kan vi tjäna på det?

  Gilla

 8. ”Vi invaderas av analfabeter från u-länderna”. Söt människosyn du har Lars Holmberg.

  Gilla

 9. Torbjörn skriver:

  Staffan (stolledräng):

  Arbetslösheten, som enligt dig är rekordhög och inte gavs tillräckligt fokus i senaste valrörelsen, på bekostnad av invandringsdebatten, den löser vi genom att ta hit ännu fler analfabeter från U-länderna. Kan VI bara ge dem jobb så har vi löst problemet. Fan att ingen kommit på det innan. Vi löser därmed de sociala problemen på en gång. Invandrare som har jobb begår inte brott! Har du läst mina inlägg om företagarna?

  Det är ju en klassfråga att alla etniciteter separerar sig i vilka samhällen de än befinner sig, och inte en rasfråga. Att svenskar flyr invandrarområdena är också en klassfråga. Think not.

  Har du ens läst vilken motsägelsefull smörja du skriver?

  Eftersom du är indoktrinerad vänster anti-vit svenskhatare så har man enligt dig dålig människosyn om man inte bryr sig först och främst om främlingar. Du vet de där som inte kan ta hand om sig själva. Som vi måste hjälpa. Som du och andra tomtar påstår att vi behöver. För att de är så välutbildade. Så att vi måste hjälpa dem. För att de inte kan ta hand om sig själva i sina länder. Vänta….hur fan ska vi ha det?

  Svenska pensionärer då som rånas och slås ned? Klassfråga!!! Svenska ungdomar som rånas och slås ner? Klassfråga!!!

  Fan, vilken människosyn du har Staffan.

  Gilla

 10. Jag tänker på ett känt citat bekantgjort av en känd göteborgsprofil som skrev om teater, -så här löd det:-”Ack huru mycket ljufveligare är icke den kyss I fåen än den i röfven!” -och om det appliceras på det politiska klimatet i dagens Moderatland är det väl så att hellre en kyss från dem man välkomnar än att man tvingas ta emot en röfvad…
  -ingenn logik alls i ovanstående men det var heller inte meningen, -bara att dra upp mungiporna en aning på en eventuell läsare.
  -God Jul allihop!

  Gilla

 11. Ja se där kom de obligatoriska personangreppen från en människa som indoktrinerats i den högerextrema världsbilden så till den milda grad att han kallar alla andra svenskar, utom den lilla rasistiska klick han själv tillhör, för ”svenskhatare”. Egentligen är jag rätt ointresserad av att diskutera med kvastskaft. Men det kan ju vara värt att påpeka att arbetslöshet inte är ett nollsummespel. Det finns inte en begränsad mängd jobb att tävla om. Fler invånare i ett land skapar ökad efterfrågan, vilket skapar fler jobb. Och en expansiv ekonomisk politik för full sysselsättning, som den vi bedrev i Sverige fram till -91, kommer att pressa ner arbetslösheten både bland invandrare och svenskar. Vilket såklart medför att vi i Sverige direkt tjänar på invandringen. Många som kommer hit är högutbildade, och del allra flesta i sina bästa arbetsföra år. En ren naturresurs, om vi vet att använda den. Men då krävs det nya prioriteringar för den ekonomiska politiken.

  Sen är det ju en klassisk rassetaktik att ställa svenska pensionärer mot flyktingar. Eller valfri annan svag grupp. Medn sanningen är ju att Sverige aldrig varit rikare, som jag skrev ovan. Det finns resurser både till pensionärer och människor som flyr undan krig, tortyr och politiskt förtryck. Frågan är hur vi fördelar rikedomarna. Och där har extremhögern inget att säga.
  Men jag var mer intresserad av att höra bloggägarens kommentarer på mina inlägg till henne än vad den fradgande Avpixlat-klacken hade att säga. Apropå George Orwell, som citeras uppe i hörnet, så var han en brinnade antifascist och antirasist som satte sitt liv på spel för den övertygelsen. Han hade detta att säga om nationalism:

  ”All nationalists have the power of not seeing resemblances between similar sets of facts. A British Tory will defend self-determination in Europe and oppose it in India with no feeling of inconsistency. Actions are held to be good or bad, not on their own merits, but according to who does them, and there is almost no kind of outrage — torture, the use of hostages, forced labour, mass deportations, imprisonment without trial, forgery, assassination, the bombing of civilians — which does not change its moral colour when it is committed by ‘our’ side. . . . The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.”

  Gilla

 12. Josef Boberg skriver:

  Jag har sagt det förut – men det tål att repeteras – som jag ser det.

  Det finns bara ETT bekymmer med invandringen. Om det har jag tänkt och skrivit HÄR.

  ”ORDNA UPP ETT BEKYMMER – OCH WI HÅLLER HUNDRATALS ANDRA IFRÅN OSS !

  Gilla

 13. pell skriver:

  Jag är inte ”helsvensk” själv har förälder från annat land, har vänner som är helsvenska och inte är helsvenska men håller till 100% med om att Sveriges invandring är ett problem. Som jag ser det är det för att vi i motsats till länder som USA inte tar in folk som stärker landet. Vi tar in dom halta och lytta vilket är snällt, vi tar även in dom från absolut lägsta klasserna i deras egna hemländer. Folk som kanske ses som gammalmodiga i sina egna länder, de kommer sedan till vårat samhälle de är uppväxta med helt annan mentalitet kring vad som är ok vilket leder till problem. Jimmie Åkessons SD har förstått att det inte handlar om hudfärg främst, det handlar om kultur och mentalitet, men det är lättast att peka på hudfärg. Väldigt få Svenskar är egentligen rasister baserat på hudfärg och ras om de tänker efter, däremot hatar man många invandrares mentalitet och inställning till det Svenska samhället. Många, inte alla, invandrare vägrar anpassa sig och föraktar och utnyttjar det land som lytft dom ur sitt förtryckta land dom levde i innan. Så visst är många rasister i Sverige, även invandrare, men i det tysta.

  Gilla

 14. Torbjörn skriver:

  Staffan:
  Lustigt att se en vänsterextremist som du börjar argumentera för en expansiv tillväxtpolitik(vilket innebär ökad konsumtion och miljöförstörelse), när det kommer till att motivera ökad invandring. För ökad invandring är uppenbarligen bra. Då måste det ju vara bra med invandring för utvandrarländerna också. Det ökar tillväxten. Du har löst överbefolkningsproblematiken i U-världen också eftersom den innnebär ökad tillväxt, vilket är bra. Någon som känner sig manad att föreslå Staffan till Nobelstiftelsen för ekonomipriset? Vinner han det så slipper han i alla fall Jimmie Åkesson vid middagsbordet.

  Vi leker med tanken att invandring av högutbildade till Sverige vore bra ur ekonomisk synvinkel. Vilket den kan vara under vissa förutsättningar. Då undrar man varför vänsterextremister som Staffan och hans gelikar vill dränera andra länder på deras välfärdskapital, nämligen utbildade människor? Om det vore någon logik i deras argument så skulle de istället säga: Hit med alla outbildade människor, så försörjer vi dem. Men det är naturligtvis ointressant eftersom det vore svårt att motivera och få stöd hos svenskar för den idén.

  Staffan är nämligen inte intresserad av huruvida Sverige behöver invandrarna eller ej, då vi redan har en skyhög arbetslöshet, vilket han konstaterat. Han vill ha INVANDRING till Sverige och väst från U-världen, vilken som helst och till varje pris. Och då hittar man på argument som folk kan köpa för att vidmakthålla idén om att invandring är bra. Anti-vita vänsterextremister som Staffan vill nämligen inte att européer ska leva i fredliga homogena samhällen.

  Vem som helst begriper att för att öka välfärden i ett samhälle och skapa en verklig tillväxt så behövs jobb inom privat sektor, tillverknings- och exportindustri. Det finns inga recept på hur man skapar storföretag som Ericsson, VOLVO och IKEA. Och allvarligt talat så behövs inte fler fuskande företag av enmanskaraktär med en stab av svartanställda såsom städ, kebab och pizzerior.

  Men Staffan ska väl utöka den redan stora armén av hemspråkslärare och tolkar för att bidra till välfärden. När han ändå håller med sin geniala plan att utrota arbetslösheten, så kan jag berätta att det finns behov av fler parkarbetare(nedskräpning nuförtiden vet du), fritidledare, glasmästare, klottersanerare, flyktingsamordnare, personliga assistenter, stödpersoner, resurslärare(bråkigt och dåligt med inlärningen på vissa håll i skolan nu för tiden vet du), poliser, byggjobbare(bygga nya bostäder åt nykomlingar samt bygga upp nerbrända skolor). Muslimska friskolor är också ett bra sätt att skapa jobb och tjäna pengar. Här kan vi få in en del invandrare. Både skolledning, lärare och övrig personal. Det är bara en liten hake…skattepengar alltsammans. Fan, då gick inte det. Vi som hade tänkt ut det så bra.

  Eller varför inte låta Mohammad gå före Kalle genom att vi kvoterar in dem som bussförare, spärrvakter och lite annat. Och för att visa att vi inte är rasister så får de vara med och bestämma litet också. Vi kan ha en Nyamko Sabuni i varje styrelse.

  Ta hit 2 miljoner invandrare, och visst, det behövs fler läkare. -Oooooo titta, -vad bra att det följde med några läkare i invandringsströmmen. Men vi behöver fler. Du vet Staffan, invandrarna servar bara det svenska samhället. De tar ingen vård. Utan dem stannar Sverige. Hur många av dem var det som går till jobbet varje dag? Kan du upplysa mig om det, jag har glömt? Hur många av dem går inte till jobbet varje dag kan du ta det också, jag har inte riktigt koll(jag läser väl inte Avpixlat tillräckligt ofta, antar jag)? Om du tittar på invandrarföretagarna som jag redogjort för, vad tycker du att de bidrar till samhället med?(ni få som sköter er behöver inte ta illa upp).

  Du bryr dig uppenbarligen inte om att invandringen orsakar ett enormt lidande för svenskar. Du struntar i 10000-tals svenska pensionärer och undomar, kvinnor och män som blivit bestulna, rånade och/eller nedslagna, våldtagna under åren. Trots att vi har resultatet klart och tydligt på att multi-kulti-samhället är ett systemfel och vansinne, så fortsätter dårar som du att försvara och bejaka det. Men bara så länge invandringen sker från svarta länder till vita. Inte tvärtom. Då är det kolonialism enligt vänsterextremister. Situationen ser likadan ut i alla västliga länder som har haft stor invandring av etniska och kulturella främlingar. Tyskland, England, Frankrike, Norge, Danmark m.fl.. Samma våld, samma samhällsförfall, samma självvalda segregering hos etniska grupper. Vi har ju fullkomligen vräkt pengar, utbildning, bostäder och jobb över invandrarna. Det hjälpte inte. Det finns ingen annan logisk förklaring än systemfel. INGEN ALLS.

  Varför kan jag inte ställa pensionärer mot invandrare. Jag gjorde ju det. Såg du inte det? Regeringen gör ju det också. Du också, som du ser om du läser igenom dina inlägg. Du värderar utlänningars rätt att komma till Sverige högre än svenska pensionärer och ungdomar.

  Gilla

 15. Torbjörn skriver:

  Helena:

  Staffan kör härskartekniker mot meningsmotståndare. Han vill ha svar från dig. Har har bestämt att inte nedlåta sig att diskutera med SD-spammare, ”avpixlat-klacken” eller ”den lilla minoriteten” osv. Han vill ha din åsikt. Inte för att han är intresserad att debattera invandringen med dig, utan för att få svar, om du är, vad han kallar rasist. Säg emot honom och du kommer väl upp på någon svart lista över rasistbloggare. Vänsterextremisterna/EXPO har tid att gå på offensiven nu, sedan de stora dagstidningarna mycket lägligt stängde sina kommentarsfunktioner när invandringsrelaterade ämnen kommer upp. Deras demokrati klarar nämligen inte av invandringsdebatt.

  Gilla

 16. Antonia skriver:

  Integrering och integrering. Alla som kommer hit ska integrera sig i svenska samhället. Men när svenskar lämnar landet då är svenska kyrka på plats är en måste. Svensken ska ha köttbulle och kalleskaviar på gångavstånd, svenskskola är också en måste. Gärna bor man i svenskkoloni och firar midsommar som man kanske har aldrig firat i Sverige, helst går man på samma barer och trängs med varandra. Men det är en självklarhet.
  Här ska man smälta in i samhället.

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Staffan: Det är många högutbildade som inte får jobb efter sin examen. De städar och kör taxi. Varför är det så? Man kan inte tvinga arbetsgivare att anställa folk som pratar och förstår svenska dåligt. Vänd på steken: Kommer du till ett annat land och inte kan språket är det lika bra att vända i dörren. Men här ska allting funka av bara farten.

  ”Klassisk rassetaktik! Tycker man kan ställa pensionärer mot kostnaden för invandringen. Känner du till att Sverige har 800 000 fattigpensionärer som måste leva på bidrag för att klara sig? Känner du till ÄFS?

  ”T.ex. den kommande globala klimatkatastrofen. Arbetslösheten diskuteras knappt trots att den är rekordhög. Privatiseringen och utförsäljningen av vår gemensamma välfärd har gjort Sverige till en nyliberal lekstuga.”
  Klimatet kan vi inte göra något åt. Det är Solen som styr. Däremot skulle vi fokusera på all plast och utsläpp i haven. Något vi kan åtgärda. Ja, arbetslösheten är hög och inget görs. Utförsäljningen är ett led i den politik som ska urholka länderna. Vi ska bli skuldslavar. Hela länder ska köpas upp och skuldsättas.
  Du använder Orwell mot mig. Som om jag vore en fascist. Vet du vem Storebror är? Tror du Orwell visste det? Ja, det är klart han gjorde. Du har säkert inte en aning om vad och vilka det är som styr oss via finanssystemet. Som styr både höger och vänster. Som blåser under en konflikt och sponsrar båda sidor. Som tjänar på bråk och elände. Sätt dig in i hur pengarna funkar. Sen kan vi börja diskutera. Nu känns det mera som att diskutera med en som läser A-kursen på Universitetet medan jag är professor i ämnet.

  Lars Holmberg: Svenska ungdomar har blivit som polacker som fick åka till andra länder för att tjäna lite pengar. Som åker till Norge för att städa, jobba på barer och rensa fisk. Egentligen är det ju otroligt. Sverige som alltid sett sig som bättre än Norge. Säger något om tillståndet i landet. Wow!

  Josef: Är du också professor?

  pell: Givande kommentar. Ja de flesta knyter nävarna i fickan och muttrar vid köksborden. Vi är så nertryckta och rädda men jag tror det håller på att vända. Själv är jag helsvensk men känner mig som en indian. Har samma blodgrupp som dom. Visst handlar det om kultur och mentalitet. Men det är lättare att skylla på hudfärg för då blir man mer rasist.

  Torbjörn: Expo jagar högerextremister men låter vänstern hållas. AFA! AFA! Det är så sjukt så det är inte klokt. Se min kommentar om pengarna till Staffan. Svart lista. Svarta böcker. Bergman hade en svart bok. Juholt har en. Jag har en röd lista. Där jag skriver upp alla som inte fattar vem och vilka det är som styr oss via pengarna. Det är ju bara att kolla på Borg och Reinfedlt som fick ställa in sitt femte jobbskatteavdrag p g a skuldstormen. Alla sitter i garnet. Till slut blir varje lands inkråm utsålt och vi blir slavar allihop.

  Antonia: Jag har bott i San Fransico. Säger bara China Town. Och i Sverige bor invandrarna snart i getton när alla svenskar flyttar ut. Men här ska alla smälta in som sagt. Det har du alldeles rätt i. Helt mot naturens ordning.

  Gilla

 18. Josef Boberg skriver:

  ”Josef: Är du också professor?”

  Nej – HelEna – men fattigpensionär sedan 2006 = det går precis runt med levnadsomkostnaderna och pensionsintäkten där jag bor just nu.

  Gilla

 19. Helena Palena skriver:

  Josef: Förstår! Men kunskapsmässigt är du väl högt utbildad när det gäller förbjudna frågor. Det var det jag menade.

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Vad sägs om denna rubrik till skattefusket:
  Invandrarföretagare gigantiska skattefuskare – nästan samtliga!

  Gilla

 21. Josef Boberg skriver:

  ”Men kunskapsmässigt är du väl högt utbildad när det gäller förbjudna frågor.”

  Jo… – HelEna – jag har varit nätmedborgare nu i snart sex år. I den ”livets skola” – under nu mer än 10 000 timmar – har jag fått mycket bekräftat som jag redan visste + ej minst fått klart för mig att det är mycket värre än vad jag tidigare i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig, tyvärr tyvärr… 😥

  Hur skall Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna kunna fixa detta ❓

  Tja… – faen vet – men en god idé finns måhända HÄR, kanske… 💡

  Gilla

 22. Torbjörn skriver:

  Helena:

  Ska rota fram DN-artikeln och ge dig exakta siffror på inkomster och grupper. Hinner inte förrän i morgon. Det tar ju hus i helvete hos invandringsförespråkarna om man redovisar en enda siffra fel. Å andra sidan så tror de inte på statistiken även när den är rätt. Då kommer känsloargumenten och rasistanklagelser.

  Regeringen har ju misslyckats med det mångkulturella samhället till den grad att de måste starta en sida för att slå hål på ”alla myter”. Intressant. Ska läsa den när jag får tid.

  Gilla

 23. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Ingen fara! Här tar vi det lugnt. Ska man sticka ut ska det vara rätt även om det blir fel hos vissa fast det är korrekt. Hur man än vrider sig har man dock rumpan bar och det är bara fakta som gäller. Nu ska jag göra struvor och korintkakor. Har fullt upp jag med. Take your time. Känn ingen press. Det ska vara roligt att leva! Ha, ha, ha.. vilken jävla klyscha! Men i alla fall.

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  Ebbe: Behöver inte alltid make sense! Det kan vara kul det med. God Jul på dej med! Om du bodde närmare kunde vi kröka loss och sjunga lite.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.