Migrationsdomstolen sviker svenska folket: Välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad!

Ska det vara så här? Vad säger ni: Reinfeldt, Persson, Bildt, Sahlin, Ask, Billström och allt vad ni nu heter som varit med och gjort denna utveckling möjlig. Var har heder, moral och ett rent samvete tagit vägen? Vad är det som pågår? Ska svenska folket bytas ut? Affe har svaret!

Läs om FINANSMONSTRET som styr världen!

Avpixlat tar över MigiLeaks verksamhet. MigiLeaks har efter en hetskampanj från statlig media och påtryckningar från Datainspektionen, tvingat stänga ned sin journalistiska verksamhet, trots att den är helt laglig och legitim. Det verkar som vem som helst kan få PUT i Sverige. Det gäller bara att dra en harang och Migrationsdomstolen säger ja!

Avpixlat kommer att driva MigiLeaks verksamhet, dvs dom återpublicerar allt tidigare publicerat material och fortsätter att fortlöpande publicera nya intressanta migrationsdomar. Allt detta kommer vi hitta på här! Nya Migileaks!

Publicerar några absurda
och lagvidriga domar från Migrationsdomstolen, så vi med egna ögon kan bilda oss en uppfattning om hur det faktiskt går till när permanenta uppehållstillstånd dagligen delas ut på löpande band av politiskt tillsatta nämndemän, utan stöd av giltiga asylskäl, trots överväldigande bevis om lögner från den asylsökande, och helt på tvärs med den svenska migrationslagstiftning som domstolarnas officiella avsikt är att upprätthålla – inte att bryta mot. Frågan är varför dom bryter mog lagstifningen? Vill dom förstöra Sverige? Vems ärenden går dom? Är dom mutade?

Det innehåll som Avpixlat nu publicerar är alltså precis det som statlig media och övriga politiskt korrekta krafter under de senaste veckorna har jobbat så hårt för att vi inte ska få ta del av. Skälet till detta är uppseendeväckande information och politiskt sprängstoff. Tur att nätet finns! Här några smakprov på idiotin:

•Avslöjades ljuga om både identitet, ålder och allt annat, och hade dessutom först ansökt om asyl i Italien, varpå Dublinförordningen dikterar att han utan undantag ska utvisas dit. Hävdade då anknytning till annan illegal invandrare i Sverige (d.v.s. även denna utan uppehållstillstånd). Migrationsverket sa nej, Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad.

•Avslöjades ljuga om det mesta, och Migrationsverket sa därmed nej. Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad, eftersom stämpeln i passet för flygresan till Sverige skulle kunna göra någon upprörd i deras hemland.

•Kunde varken styrka identitet eller något i sin historia, hävdade att han hade vänsterprasslat med en muslimsk kvinna i sitt hemland, och menade att många (inklusive säkerhetstjänst etc) nu var jättearga på honom p.g.a. detta. Migrationsverket sa nej, Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad.

•Ensamkommande avslöjades ljuga om allt och lite till, fick avslag. Angav då plötsligt tio års högre ålder och giftemål med svensk medborgare. Migrationsverket sa nej (skenäktenskap). Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad.

•Kunde inte styrka något i sin absurda historia, och fick avslag. Startade då påstådd islamkritisk blogg i Sverige. Migrationsverket sa nej, Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad.

•Kristen Irakier drack alkohol i hemlandet. Några muslimer där blev då arga på honom. Migrationsverket sa nej, Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad.

•Man från Ghana sa “hej, jag har AIDS och därför vill jag bli svensk”. Migrationsverket sa nej, Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad..

•Militant islamist avslöjades ljuga om det mesta, och hävdade att hans islamistiska verksamhet i hemlandet hade fått honom i onåd med landets ledning (no shit…). Migrationsverket sa nej, Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad.

•Avslöjades ljuga om både identitet, ålder och allt annat, fick avslag och visade då upp både hörselproblem, psykproblem, TBC och malaria. Migrationsverket sa nej, Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad.

•Iranskt par hävdade att deras dotters farfar ville gifta bort henne, och att han blev jättearg på dem ifall han inte fick göra det. Migrationsverket sa “men flytta från farfarn till någon annan del av Iran då!?”, Migrationsdomstolen sa “farfarn kan säkert hitta dem vart de än gömmer sig i hela Iran”, så välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad.

•Invandrare dömdes för flera brott i Sveriges direkt efter ankomst, bland annat misshandel, och tilldelades därmed av Migrationsverket det i Svenska mått mätt fullständigt hemska straffet att få genomgå en vänteperiod innan medborgarskapet tilldelades. Invandraren sade “jag tar livet av mig om jag inte får mitt uppehållstillstånd nu direkt”, Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad, utan någon väntetid.
.
•Avslöjades ljuga om det mesta, och vägrade komma till Migrationsverket på ett sista samtal innan utvisning. Migrationsverket sa nej, Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad.

•Gömde sig från redan beslutad Dublin-utvisning till Grekland (d.v.s. där han först hade sökt asyl), och gick sedan med i Livets Ord i en månad. Migrationsverket sa nej, Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad.

•Gravid prostituerad kommer till Sverige och uppger att barnets pappa eventuellt skulle kunna ha svenskt medborgarskap, men vägrar uppge någon annan information om pappan. Migrationsverket sa nej, Migrationsdomstolen sa välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad.

Läs mer på Avpixlat!

Svårt komma åt illegal handel med arbetstillstånd.

Exp DN DN SvD SvD DN SvD SvD SvD SvD DN Fria Tider SvD
DN SvD SvD

…….

Detta inlägg publicerades i Politik, Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

66 kommentarer till Migrationsdomstolen sviker svenska folket: Välkommen till ett kravlöst liv på svenska skattebetalares bekostnad!

 1. antifax skriver:

  Käften med sdig din jävla patetiska rasistjävel!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Anti: Ska vi tävla i humanism vinner jag! Tack för dina vidbrända plättar!

  Gilla

 3. gotiskaklubben skriver:

  De som tror att detta handlar om pk eller snällism är inte riktigt införstådda i den agenda som redan genomförts i London och andra ställen i Europa. Ta hit vilka som helst bara det försvagar det svenska samhället. Det är vad det handlar om. En utstuderad agenda,

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Gotiska: Synd bara att det ska vara så svårt att förstå det fiskala upplägget! Konstruktörerna får som dom vill! Fy fan!

  Gilla

 5. Jocke skriver:

  Du bör tänka ett par varv till innan du klipper in citat från Avpixlat osorterat. Det är ingen hemlighet att ex.vis kristna irakier har det otroligt tufft i Irak. ex.vis fanns det innan kriget ca 10.000 kristna irakier i Bagdad, idag finns det runt 50 familjer kvar… Det är tal som nästan korresponderar med judeförföljerserna i Nazityskland. Visst finns det människor som ljuger för migrationsverket, men det är inte alls regel. Menar du att invandrare ljuger i större utsträckning än svenskar!?

  Det är lätt att sitta här och tycka om andra människor när vi lever i ett ultrasäkert land. Ut och res lite så växer säkert empatin.

  Från en etnisk svensk med sydamerikanska rötter, gift med en afrikansk drottning, jobbar på globalt företag med en invandrad chef. Tror på en jude.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Jocke: Vilken tur att Avpixlat och nätet finns! Eller hur? Jag har rest. Ska jag ut en vända till tycker du? Ska Sverige hjälpa alla? Kan vi det? Vem som helst som kan försörja sig själv här är välkommen. Naturligtvis! Men dom flesta lever ju på bidrag.

  Förresten vem bär skulden till att nästan alla kristna irakier är utplånade? Jag? Du? Vilka?

  Gilla

 7. svensson skriver:

  Bra artikel. Vi måste fortsätta att driva det här. Ingen annan kommer att göra det åt oss.

  Även om alla argument redan drivits hem, även om majoriteten nu är emot massinvandring, så måste man fortsätta att påminna folk. Annars glöms allt bort och försvinner i ”anti-rasism” och annat gosigt.

  Gilla

 8. Jocke skriver:

  Helena: Vad bra att du tycker att alla invandrare är välkomna, en sådan attityd verkar dock oförenlig med de rasistiska generaliseringarna i ditt inlägg.

  Om invandrare hamnar i bidragsberoende så beror det inte på dom i första hand utan på det system som svenska politker valda av svenska folket har skapat. Debatten om bidragsfusk fanns innan vi fick invandrardebatten, men då gällde debatten etniska svenskar. Jag känner en hel hög invandrare, konstigt nog verkar alla ha jobb..? Däremot har jag en kvinnlig etnisk svensk bekant(ensamstående mamma) som är utan jobb, ska verkligen invandrarnas skatt betala henne bidrag tycker du? Eller ska hon söka asyl i Irak?

  Så länge vi har ett solidariskt samhälle där vi har en gemensam välfärd så måste vi vara beredda att betala grannens nota. Man kan tycka det är fel, men det är det system vi har.

  Gilla

 9. Skeptisk skriver:

  Hahaha, det här är ju absurt. Bättre än Monty Python i sina bästa stunder. Kan t.o.m. visualisera sketchen framför mig: Ministry of silly migration där John Cleese bakom bordet tar emot den ena asylsökaren efter den andre som framför sina asylskäl och allt otroligare snyfthistorier. Den ansvarige pappersstämplaren går till slut amok med stämplarna…

  Det tragiska är att detta förefaller vara verkligheten. Snälla någon, väck den sovande valboskapen för det här landet håller på att flippa ur totalt.

  Gilla

 10. Ulf Claesson skriver:

  Den politiska agendan är solklar: det svenska sekulära statsskicket ska ersättas med muslimskt. Tystnaden från politiskt håll om massvåldtäkter, organiserad brottslighet etc är talande (jo, det som talar mest är tystnaden.) Föraktfulla uttalande om Sverige från t.ex. Mona Sahlin och Mr Quisling himself, Statsministern, bevisar bara riktigheten i min tes. Svenskarna är utsatta för en lågintensiv ockupation och i förlängningen kulturell förintelse. Att man redan nu från muslimska mäns sida bedriver våldtäkter som ett led i krigföringen mot befolkningen, precis som i t.ex Kongo-Kinshasa och andra civiliserade platser, bevisar också det riktigheten i min tes.

  Angela Merkel, som jag av andra orsaker numera avskyr, hade i alla fall kurage nog att dödförklara mångkulturen tidigare i år, och jag tror samma sak börjar hände lite varstans i Europa. I Holland har inflödet av muslimsk kulturberikning kraftigt minskat p.g.a. en hårdnande attityd från vanligt folk. Så det GÅR att vända även denna utveckling, men det krävs att t.x svenska kvinnor beväpnar sig och börjar slå tillbaka med alla medel, även om det leder till en tids fängelse.

  Alternativet är att vi ger upp och accepterar islamisering av ett en gång vackert land.

  Gilla

 11. Jocke skriver:

  Ulf, det var det mest korkade jag hört idag.. Och därmed lämnar jag denna alternativa blogg.

  Gilla

 12. Ralf skriver:

  Det tredje exemplet, antagligen begatt valdtakt.

  Gilla

 13. Erik skriver:

  ”I Migrationsverkets boende, där omkring 180 personer bor i separata lägenheter, stöttas i dag de asylsökande av frivilligorganisationer och kyrkan.” (Måste vara miljöpartister)

  Mer perverst än så kan det väl inte skrivas?

  Nu börjar det stora drevet med att tycka synd om invandrare som inte kan låta bli att våldta kvinnor i landet de söker skydd i, som i deras ögon beter sig som rättslösa horor.

  Stackars lilla tjej, vilket helvete du fick!!

  Bilden i Aftonbladet när två leende kvinnliga poliser leder ut en av bestarna, får många att springa till muggen och spy!!

  Den bilden försvinner snart, så ta en dump. – http://www.aftonlognen.se/

  Gilla

 14. Misslyckande skriver:

  Nån som tror dessa våldtäktsmän utvisas?

  Och AB och oisin cantwell gör bort sig med ”rasister”

  Är det vad kvinnans liv är värt?

  Gilla

 15. Info skriver:

  EUROPAS FÖRSTA SOMALISKA KOMMUN

  Studio Ett i SR:s P1 bjöd igår på ett riktigt solskensreportage. Den gamla bruksorten Fagersta i Västmanland ska nu bli EUROPAS FÖRSTA SOMALISKA KOMMUN:

  “Fagersta i Bergslagen har bara under 2010 och 2011 tagit emot mer än 150 flyktingar från Somalia och därmed blivit ett påtagligt inslag i stadsbilden. För nu bor mellan tre och fyrahundra somalier i kommunen vilket i en kommun med 12 500 invånare innebär en stor utmaning för att få integrationen att fungera. Och i Fagersta har man satt målet att man ska bli bäst i Sverige på integrationen. Och nyckeln till framgång stavas språk och arbete. Reportage av Lars Ekelöf. 16-timmen”

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=48409 16

  För ögonblicket bara ca 400 – men snart väntar den verkliga invandringsvågen: av alla verkliga och påstådda anhöriga. Därefter en explosionsartad ökning av nativiteten i den stagnerande bruksorten.

  Gilla

 16. Josef Boberg skriver:

  Det finns bara ETT bekymmer med invandringen – som jag ser det – och om det har jag tänkt och skrivit HÄR.

  Gilla

 17. ture svensson skriver:

  när amerikanarna drog ner brallorna på irakiska fångar vände hela världen emot amerika. nu när dessa så kallade stackars flyktingar lever ett hallaballou med skinnspiken i sverige ede nästan ingen som undrar vad har religonen gjort för gott för dessa män som måste vara fler än en man på en kvinna o det samtidigt? står det verkligen i koranen att man skall bruka fem män för att tillfredställa sina behov? inte konstigt dessa stackare söker sig till sverige – dom behöver för fan utbildning innan man öppnar gylfen 🙂 som en annan sa när han skulle övningsköra för första gången ”vad ede som brummar?” och övningsläraren sa ”du har just vridit om nyckeln och startat motorn!” tänk nu om ingen man visste om att skinnspiken skulle in mellan bena på en kvinna ”då skulle ingen flykting behövt bry sig om flykt eftersom ingen flykting skulle finna sig i att gäng våldta en stackars kvinna!” svaga män söker sig till grupp och sedan söker upp ett offer – kanske vi skulle stänga dörren till svaga män och bara låta kvinnor och barn söka hjälp medan männen tar hand om sina problem i sina länder så skulle kvinnorna kunna komma tillbaka till sina hemländer snart igen och ingen skulle klaga på kylan eller rinkeby eller rosengård..

  Gilla

 18. gotiskaklubben skriver:

  @ Jocke Du är en falskspelare. Först strör du omkring dig påståenden – förmodligen rena lögner -som du inte har täckning för. Sedan angriper du. Och när du får sakargument mot dig så drar du bara. Dina inlägg är dock intressanta att studera eftersom de är utstuderade i sin retorik.

  Gilla

 19. Saint Crispin skriver:

  Tycker det är fantastiskt intressant att du vill visa en bild på dig själv på bloggen. Hade jag dessa rasistiska och djupt inhumana åsikterna som du har, hade jag verkligen inte velat att någon annan visste om det. Jag hade skämts så förbannat mycket över min egna intellektuella oförmåga att sålla i de främlingfientligas propaganda. Med hull och hår.

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Gotiska: Jocke drog! Han klarade inte av intellektuellt motstånd.

  Saint Crispin: Det vimlar av anonyma skitar som dig på nätet! Anonym indeed! Vari ligger rasismen? Specificera please!

  Gilla

 21. svensson skriver:

  Rasismen ligger i elitens hat mot svenskar. Kolla och se: de säger aldrig något sådant som att ”svenskar är ett bra folk”, ”etniska svenskar har byggt detta land”, ”svenska författare som Heidenstam och Lagerlöf är värda att läsas”.

  Det är mycket enkelt: dagens regim drivs av hat, hat mot vita, svenskar, germaner eller vilken hemsk beteckning ni nu föredrar. De hatar oss, de har en hatisk agenda. Själva driver vi en positiv agenda: vi gillar Sverige och svensk kultur. Och andra kulturer är för oss OK, vi kan samexistera (samnationalism) men först och främst måste även svenskar ha rätt att existera och rätt till ett land. Den rätten har vi inte idag, inte i den mentalitet som råder i det offentliga samtalet.

  http://lennart-svensson.blogspot.com/2011/12/massinvandring-eller-inte.html

  Här är dagens inlägg på Galaxen. Det handlar om massinvandring och jag ska genast lägga in en länk till detta Helena Palena-inlägg.

  Gilla

 22. Jocke skriver:

  Gotiska, och Helena: Särskilt intellektuellt tycker jag inte motståndet är, tyvärr. Isåfall hade jag behövt vara just utstuderad och förberedd. Här duger det gott att skriva på frihand:) När någon vräker ur sig att svenska kvinnor behöver beväpna sig och slå tillbaka mot systematiska kvinnoövergrepp a lá Kongo så lever man inte på denna planet tyvärr. Det första man bör göra är att läsa nyheterna och inse att värsta serievåldtäktsmannen är en svensk.. De flesta våldtäkter sker i nära relationer. Ska vi då förbjuda nära relationer, eftersom det är färre överfallsvåldtäkter ? Det finns ingen vettig logik i era påståenden.

  En invandrad kvinna jag känner blev bjuden på middag hemma hos en ”trevlig” etnisk svensk kille, det slutade med att hon blev drogad och bara genom att göra en scen lyckades ta sig därifrån. Dan därefter var hon helt förstörd och spydde hon blod. Ska jag be henne beväpna sig och attackera svenska män nu?

  Jag står inte som försvarare av Islam eller invandrare, det ska inte handla om det. Lika krav för alla, däremot tycker jag att man bör bära på sunt förnuft och inte vara så fruktansvärt inskränkt, fördomsfull och empatilös. Det förväxlas så lätt med ren ondska.

  Helena du berömmer dig över ditt motstånd, det gör inte jag. Det är däremot bevisat intellektuellt att känna empati, det kräver nämligen lite mer av hjärnan (och hjärtat) än att dra enkla slutsatser baserat på en hemsida med exkluderande dagordning (läs rasistisk).

  Slutligen undrar du säkert över varför jag är tillbaka? Jo, jag kan inte låta så mycket trams passerar oemotsagt.

  Gilla

 23. Karpstryparn skriver:

  Bra artikel/blogginlägg. Heja Avpixlat och heja din blogg!

  Gilla

 24. blomrabatten skriver:

  Det är inte min verklighet som beskrivs i denna blogg och i kommentarsfälten. Tack och lov. Visst finns det skitstövlar i alla befolkningsgrupper men min erfarenhet är att dryga svenskar är i absolut majoritet. Så ni ” goda” svenskar ta er i baken och lyft blicken ovanför aschelhålet så ska ni se att ni mår bättre.

  Gilla

 25. gotiskaklubben skriver:

  Jocke, du är bara ett troll. På min blogg hade du varit utslängd.

  Gilla

 26. Jocke skriver:

  Gotiska: Varför skulle jag besöka din blogg:) ?

  Gilla

 27. Torbjörn skriver:

  Jocke:
  ”Visst finns det människor som ljuger för migrationsverket, men det är inte alls regel. Menar du att invandrare ljuger i större utsträckning än svenskar!?”

  Du har uppenbarligen ingen koll på statistiken. Ca 95 % av alla asylsökande har inga som helst identitetshandlingar. Alltså: 95 % ljuger. Är det några få menar du? Är merparten av de som kommer hit ärliga då menar du? Och JA, svenskar ÄR ärligare än kulturellt/etnsikt främmande invandrare. MYCKET ärligare. Vi hade inte haft det system vi har med allmän solidaritet om svenskarna generellt hade varit bluffmakare. Detta kommer människor från alla världens hörn hit för att UTNYTTJA. Ja du hörde rätt.

  ”Om invandrare hamnar i bidragsberoende så beror det inte på dom i första hand utan på det system som svenska politker valda av svenska folket har skapat. ”

  Vilken är din logik? Är det att om invandrarna har jobb och svenskarna inte, så måste det bero på att invandrarna är duktiga och svenskarna värdelösa? Svensk kvinna vill, enligt vad jag tolkar dig, inte ha jobb och de duktiga invandrarna försörjer henne. Om invandrarna inte får jobb så är det pga av att VI (dvs rasistiska svenskar) inte ger dem jobb. Om de har jobb så är det för att de är SÅ duktiga (trots rasistiska svenskar) och vi klarar oss inte utan dem bla bla bla.

  Så här är det istället: Svenska politiker släpper in invandrare utan hejd för att förstöra det svenska samhället. Precis som Gotiska sa. Man ljuger och säger att vi tar emot flyktingar. Man ljuger och säger att vi behöver arbetskraft. Man tystar alla som opponerar sig med rasistanglagelser. Sedan kvoterar man in dem till diverse arbeten,ger starta eget bidrag mm. Man skaper en arbetsmarknad för dem genom tolkverksamhet,hemspråkslärare mm.

  Invandringen är ett enda stort minuskonto för Sverige och svenskarna. Det är fördjävligt att det finns så dumma svenskar som du (om du nu är svensk och seriös i dina kommentarer). Och JA, jag har också rest och bott i andra delar av världen.

  Gilla

 28. Torbjörn skriver:

  Jocke:

  ”värsta serievåldtäktsmannen är en svensk.. ”

  Nej, det är han inte. Det är istället vad media vill få dig att tro, vilket du uppenbarligen svalt med hull och hår (om du nu inte är en ur det lögnaktiga etablissemanget).
  Kan du nämna namnet på en enda invandrad våldtäktsman Jocke? Jag tvivlar. Ändå är de flesta våldtäktsmän invandrare. Även de värsta serievåldtäktsmännen.

  ”De flesta våldtäkter sker i nära relationer. Ska vi då förbjuda nära relationer, eftersom det är färre överfallsvåldtäkter ? Det finns ingen vettig logik i era påståenden.”

  Vilken logik är det i ditt påstående? Om det är så att invandringen innebär en enorm brottslighet,vilken den gör, så måste man fundera över vilka samband och orsaker det har. Enligt din logik så måste ALLA invandrare vara brottslingar innan man kan döma ut den förda politiken. Är det några svenskar du bör klandra så är det väl dem som möjliggjort ”systemet” som du skrev ovan, dvs du och dina meningsfränder.

  Gilla

 29. Torbjörn skriver:

  Blomrabatten:

  Då lever du inte i verkligheten då.

  Är du svensk? Jag bara undrar. För jag söker ett urval att studera. Jag vill veta exakt hur det kom sig att så många ur min egen befolkning är så blåsta.

  Gilla

 30. Jocke skriver:

  Nej Torbjörn det fungerar inte att friskriva dig från att ha del i ansvar för det samhälle vi lever i. Oavsett vad vi tycker så bär vi båda en form av samhällsansvar. Vad du gör med det ansvaret är upp till dig, men att svartmåla invandrare som våldtäktsmän och asylsökande som kategoriska lögnare undergräver din trovärdighet i debatten.

  Torbjörn, även jag känner till att många våldtäkter begås av invandrare, jag ifrågasätter inte det. Sanningen är att människor som du oftast får bränslet från dom få våldtäkter som begås av invadrare mot etnisk svensk kvinna. Reagerar du lika starkt när det sker mellan invandrare? Men som sagt, den värsta kända våldtäktsmannen i modern tid, ja han är Svensk. Det är inte vad medierna vill få mig och tro, det är så, det är fakta. Säkert känner du till att alla stora seriemördare är vita män, såna som du och jag. Vad ska vi be invandrarna göra åt det?

  Lika villkor ska gälla för invandrare som svensk. Och krav ska ställas på invandrare. Krav ska även ställas på dig och mig att inte diskriminera invandrare, Det är inte jättelätt att komma in i det svenska samhället, det blir kulturkrockar, det tror jag det även skulle bli för dig Torbjörn om du såg dig tvungen att söka stanna i ett annat land. Det finns människor som utnyttjar systemet, svenskar som invandrare. Ändrar man då på systemet eller invadraren Torbjörn

  Gilla

 31. Jocke skriver:

  En till fråga Torbjörn, utan att blunda för att statistiken ger för handen att invandrare är överrepresenterade bland våldtäkter så undrar jag vad du tänkter om detta:

  Svenskar är överrepresenterade bland följande brott: Sexuellt Tvång, Sexuellt Ofredande (90%), Skadegörelse (94%). Du vill alltså låta det passera mellan fingrarna?

  Gilla

 32. Helena Palena skriver:

  Torbjörn et consortes: Bra kommentarer! Assistans behövs verkligen när svenskar sänker sitt eget folk och det alldeles frivilligt!

  Jocke: Du skulle inte få vara med i mitt brännbollslag. Du är alldeles för präktig och ställer löjliga frågor. Än så länge är vi svenskar i majoritet i vårt land. Lätt att slå in en öppen dörr då med att säga att svenskar är överrepresenterade då vad gäller brott hit eller dit. Så är det ju i alla andra länder också.
  Om utvecklingen går som konstruktörerna bakom NWO vill är vi snart en minoritet. Hur är det i London? Do you give a shit?

  Fru blomrabatt: Lyfter du någonsin blicken? Ser du något annar än lökarna i din lilla rabatt? Du och Jocke kan ta och läsa lite på Affes Statistik till att börja med. Återkom sen och tala om hur det ser ut i Sverige 2040!

  http://affes.wordpress.com/2011/10/22/nordisk-bakgrund-i-sverige-1900-2010/

  Gilla

 33. Helena Palena skriver:

  Jocke: Du svarade inte på detta!

  ”Förresten vem bär skulden till att nästan alla kristna irakier är utplånade? Jag? Du? Vilka?”

  Gilla

 34. Torbjörn skriver:

  Jocke:
  Nix, asylsökande ÄR kategoriska lögnare och tyvärr stannar det ofta inte vid den första lögnen för att få stanna. Vi ber om bedagare och får hit…bedragare. Jag skulle själv kunna rabbla en aldrig sinande ström av egenupplevda och bekantas historier i olika situationer och yrken. Jag kan också hänvisa till statisk och undersökningar under 20 års tid bl.a. angående invandrarföretageres inkomster, skatteverket ang. momsfifflet och svartarbetskraften samt olika tidningsartiklar med bl.a. företrädare för olika branschorganistioner. Men jag kan säga så här: Över 90 % av utomeuropiska företagare i Sverige är samma bluffmakare och kriminella. Allvarlig anklagelse men sann.

  Den naive svenskens definition av invandrarföretagaren är att eftersom pizzerian är öppen från 10-22 och de säljer öl billigt så måste det vara jättebra för Sverige att vi har ”hårt arbetande” invandrare. Inte en tanke på att de tjänar grova pengar, som av någon anledning INTE avspeglar sig i deras deklarerade inkomster. Nästa gång ni besöker in komersiell permanent inrättning som inte tar kreditkort överhuvudtaget, där har ni första varningsklockan på ett ställe som garanterat fuskar. Men trots kreditkortmaskiner och nya kassaregister så är fusket mycket stort inom vissa branscher som tagits över av utlänningar.

  Restauranger kan idag fuska med kassan och anställa svart arbetskraft. Och vad händer när de blir påkomna? Skatteverket utför kontroller vilka oftast resulterar i ingenting annat än böter. 2000 kr böter för en svartanställd. Det är långt mindre än man drar in svart per dag. Jag VET att det är så. Sedan dröjer det inan skatteverket kommer på återbesök vilket gör att böterna spelar överhuvudtaget ingen roll. Nästa dag har man samma svarta arbetskraft i tjänst igen. De skiter helt enkelt i vårt system som de tycker är löjligt och skrattar åt.

  Invandringen är ett sådant jätteminus för Sverige ekonomiskt och socialt att det tyvärr är bortom fattning för vanliga svenskar som inte är insatta och förstår den fulla vidden men som lärt sig rabbla tomma mantra enligt etablissemangets recept om allas lika värde. Samt gapa om rasism mot oss som har fattat och vill göra något åt det.

  Nix, de

  Gilla

 35. Torbjörn skriver:

  Jocke:
  Hur definierar du *värsta våldtäktsman*? Är det antalet våldtäkter (vilket jag tror att du menar), eller är det tillvägagångssättet eller kanske utfallet ex.om kvinnan blev mördad i samband med övergreppet?

  Gäller det antalet våldtäkter så är Atheer al-Suhairy, mer känd som Alexandramannen den värsta. Han dömdes till tio års fängelse och livstids utvisning för sexövergrepp/våldtäkter mot 58 unga flickor. Nu släpps han fri i förtid och kan få stanna i Sverige på grund av att han vägrar medverka till utvisning genom att skaffa fram dokument/Pass.

  tidningscitat AB:
  – Enligt hans egna uppgifter är han född i Irak, men jag vet inte om han har sina papper i ordning, och det krävs för att han ska bli utvisad. Kan man inte verkställa beslutet så blir han släppt, säger åklagaren Ulrika Rogland.

  Sven-Åke Eriksson, beslutsfattare vid gränspolisen, bekräftar att chansen är stor att Atheer al-Suhairy kommer få stanna.

  – Vi har haft utvisningsärenden där vi har varit tvungna att släppa grova brottslingar på grund av att utlänningen kanske vägrar ta fram dokument, eller var han kommer ifrån. Det händer ofta.

  Antalsmässigt är ocså Mehdi Tayeb (HIV-mannen) långt värre. Läs på vikipedia om honom så förstår du.

  Gäller det brutaliteten/utfallet av våldtäkten så är nog Elin Krantz det värsta fallet. Förstås är det fritt att tycka annat.

  Gilla

 36. Helena Palena skriver:

  Torbjörn: Skönt att få ta del av dina kunskaper. Har man sett bilderna på Elin Krantz likstela och våldtagna kropp och sett besten som våldtog henne osäkrar man allt man har. Kanske Jocke skulle läsa lite om Henok som ville knulla rentav!

  https://parnassen.wordpress.com/2011/06/21/henok-vill-knulla-fritt-fram-i-sverige-i-danmark-aker-kriminella-ut-heja/

  I alla tider och i alla samhällen har männen försvarat sina kvinnor. Men idag säljer våra politiker ut oss för pengar och position. För en spottstyver sett i relation till livet och meningen med det. Det är otroligt men sant. De lämnar fältet fritt. Bjuder in! Säger: Kom röva, mörda och våldta! Ni får stanna ändå! Finns det något hopp?

  Gilla

 37. Torbjörn skriver:

  Jocke:

  Där får statistiken svara på din fråga. Invandrare är överrepresenterade i vad jag vet nästan samtliga brottskategorier(om inte samtliga) och oavsett socioekonomisk ställning.

  Det finns en stark tendens hos de som försvarar invandringen att påstå att det finns ett *mörkertal* inom ex. våldtäkter OCH att detta mörkertal då förmodas bestå av en massa oanmälda brott som begås av svenskar. Logik igen: Vaför skulle mörkertalet i brottsligheten bestå av svenskar när de anmälda våldtäkterna består av mestadels invandrare? En svensk kvinna som blir våldtagen av sin svenska pojkvän sägs inte anmäla i lika hög utsträckning. Man det är istället så att invandrarna kommer från kulturer där normen är att man inte kan bli våldtagen av sin man. Därför är säkerligen anmälningsbenägenheten vara ännu lägre där.

  Gilla

 38. olle w skriver:

  ”Jocke” du svamlar om ”rasism” och annat då slutar man läsa dina långa monologer om ingenting.
  Det är märkligt hur vissa individer som ”Jocke” upprörs över ren och skär fakta. Att de som söker asyl ljuger betydligt mer än genomsnittet oavsett nationalitet är tämligen uppenbart och logiskt. Läs migileaks så ser du själv.

  Gilla

 39. Torbjörn skriver:

  Helena

  Tack för en bra och öppen blogg.
  Nu när mainstream-media stänger sina kommentarsfält så fort invandringsrelaterade ämnen kommer på tal, är det än viktigare att forsätta förmedla sanningen(jag har dock aldrig kommenterat där så mig berörde det inte). Om media hade sanningen på sin sida skulle de inte behöva censurera. De kan påstå hur mycket de vill, att det är samma *näthatargäng* av SD:are som kapar alla kommentarsfält, men det är ändå inte sant.

  Jag blir bara så trött på att svensken inte fattar. Eller inte vill se. Alternativt är så indoktrinerad av missriktad idealism att man tappat fokus helt. Sverige kommer helt enkelt inte att överleva om det här multikultivansinnet fortsätter. Det är ingen domedagsprofetia. Hela städer börjar nu duka under i kriminalitet och bidrgsberoende såsom Landskrona, Södertälje, Borlänge och inte minst Malmö.

  Ja men vad är svenskt? Varför är det så viktigt med svenskhet? Vad gör det om invandrare kommer hit, du kan ju fortsätta leva som vanligt och äta din julskinka i alla fall? Det här är exempel på vad man kan få höra. Jag får ibland höra uttalanden som att; -Alla som kommer hit och sköter sig och jobbar kan väl få stanna:

  Men de skulle aldrig ställa frågorna omvänt.

  Vad är turkiskt? Är du säker på att kebaben uppfanns där? Jaha, så ni har ätit kebab i tiotuentals år?
  Vem är äkta iranier?
  Varför ska vi bevara somalisk kultur?
  Skulle du vilja bo i ett Sverige med 90 % araber och afrikaner bara de skötte sig och arbetade?
  Ett Sverige under Islam där arabiskan är huvudspråk?

  Märk väl att politiker och lögnaktiga media har en *nationalistisk* hållning när det gäller minoriteters rätt att bevara sitt ursprung i deras länder. Och även rätten att bevara detta ursprung i SVERIGE. Och svensson generellt verkar inte se detta hyckleri.

  Ta samerna t.ex, där bedriver regeringen en sverigedemokratisk politik. Dvs en politik som man avskyr mer än allt annat när SD eller ND säger samma sak om svenskar. Samerna sägs ha varit här först. Alltså har man givit dem särrättigheter som urprungsbefolkning. De är finare.

  Gilla

 40. Gaijin skriver:

  Hej Helena! Det var länge sedan jag besökte din blogg!

  Ramlade in här och vill upplysa Jocke om följande:

  Den så kallade ”Smygaren”, Shino Mohamed Hashi från Etiopien, dömdes i november 2010 till sluten psykiatrisk vård för för 4 fall av grov våldtäkt och 1 våldtäktsförsök. Han har tidigare suttit i fängelse i Norge för en våldtäkt.

  Den så kallade ”Taximannen”, egyptiern Amr Mahmoud El Hossaniy Taha , dömdes i februari 2010 till 7 års fängelse för 6 våldtäkter, 1 våldtäktsförsök och 1 fall av sexuellt ofredande.

  Örebromannen åtalades för 15 händelser varav 3 våldtäkter. Han fick 12 års fängelse.

  Hagamannen åtalades för 3 våldtäkter och även försök till våldtäkt samt mordförsök. Han fick 14 års fängelse.

  Egyptiern och etiopiern åtalades för sammanlagt 10 fullbordade våldtäkter. Svennarna för 6.

  Egyptiern och etiopiern har inte fått sina namn och foton publicerade i tidningar, det har svennarna.

  Därför tror folk som läser etablerade tidningar att de värsta våldtäktsmännen är svenskar och heter Niklas.
  Det finns lika ruskiga våldtäktsmän som heter Atheer, Shino och Amr Mahmoud.

  Gilla

 41. Jocke skriver:

  Torbjörn, Brottsförebyggande Rådet har denna info. Där kan man se att invandrare är överrepresenterade på våldtäkter (38%), samt mord (30%). Däremot är svenskar överrepresenterade på sexuellt tvång (90%), skadegörelse (94%) samt en hel harrang andra brott.

  Hos Brå kan du även läsa att andra generationens invandrare har en brottsprofil som svenskar,.

  Gilla

 42. Gaijin skriver:

  Jocke – Konstigt att BRÅ säger emot sig själva. I sin rapport ”Invandrare och invandrares barns brott” (1996:2) står följande:
  ”Participationsvärdena, dvs. den promilleandel som registrerats för brott (samtliga brott) under perioden 1985-1989 var för invandrarnas barn 86, jämfört med svenskarnas 58 och invandrarnas 120. Överrepresentationen för invandrarnas barn jämfört med svenskarna blir därmed 1,5 vilket innebär att andelen invandrares barn som begår brott kan uppskattas vara 50 procent högre än andelen svenskar. Invandrares barn är överrepresenterade i brottslighet jämfört med svenskarna. Överrepresentationen är dock klart lägre än för invandrarna.”

  (sid 75: http://www.pdf-archive.com/2011/05/08/br-1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet-1/br-1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet-1.pdf)

  Man får förvisso tänka på att materialet täcker åren 1985-1989. Med tanke på att brott ökat i samhället, utom för Jerzy Sarnecki som kallar brott för ”möten mellan människor”, samtidigt som andelen invandrare är mycket högre nu än för 25 år sedan, så torde invandrares barns brottslighet ligga på samma nivå. Detta är också en sammanställning av ALLA invandrare, även västerländska som ligger på samma nivå som svenskar eller lite högre, samt östasiater som ofta ligger lägre när det gäller att registreras för brott.

  Så vissa invandrargrupper drar upp siffrorna ganska mycket.

  Det vore trevligt med en riktig uppföljande rapport till den från 1996, men det kommer nog inte att ske. I den senare rapporten från 2002 redovisades inte nationaliteter, utan alla invandrare klumpades ihop. Hur kan man då dra statistiska slutsatser?

  Gilla

 43. Helena Palena skriver:

  Gaijin: Long time no see! Hur är det med våldtäkter i Japan? Jocke slår in öppna dörrar i sin nit attt sänka sitt eget folk. Gaikokujin döpte vi en höna till. Hugo och Fred, 8 år, pratar om det än. Berättade för dom att det betyder utlänning, främling.

  Gilla

 44. Gaijin skriver:

  Torbjörn – Jag tycker inte att asylsökande är kategoriska lögnare. Tyvärr så är det så att Sverige på grund av sin alltför generösa asylpolitik drar till sig personer som inte skulle söka asyl i andra länder eftersom chansen att de blir avslöjade skulle vara större där.

  Det finns ett rejält skyddsbehöv för vissa grupper och dessa bör ges asyl. Men det måste gå att skilja dessa från de som utnyttjar asylsystemet för att få ett bättre liv rent materiellt.

  Gilla

 45. Gaijin skriver:

  Hmmm. Jag är tillbaka i Sverige nu, och har aldrig riktigt kollat upp det med våldtäkter i Japan. Man kan i alla fall konstatera att våldtäktsoffer generellt har det svårare där än här. Så kanske anmälningsbenägenheten är lägre än i Sverige…

  Jag hittade siffror från 2008. 0,014 anmälda våldtäkter per 1000 invånare. Sverige finns inte med i den sammanställningen (http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap_percap-crime-rapes-per-capita)

  Gilla

 46. Torbjörn skriver:

  Gaijin:

  Det finns statistik på att ca 95+ % inte har några identitetshandlingar överhuvudtaget. Alla vet hur det går till. Man reser med falska pass/falska viseringar. De asylsökande river oftast sönder passen och spolar ned i flygplanstoaletten alternativt kastar dem i havet vid ankomst med båt efter sista transit innan Sverige. Sedan hittar man på rövarhistorier. Ibland begränsas lögnerna i historierna till påhittad förföljelse men med korrekt identitet, men ofta ljuger de om både ursprungsland och övriga sakskäl.

  Gilla

 47. Gaijin skriver:

  Visst, det finns en omfattande svart marknad för falska identitetshandlingar (bl.a. i Irak), en gigantisk människosmugglingsindustri och även nogranna instruktioner för hur man ska göra för att söka asyl i Sverige (bland annat denna sida: http://swedeninfo.wordpress.com/ <– kör den igenom google translate!)

  Jag anser trots det inte att Migrationsverket ska utgå från att folk ljuger, lika litet som de ska utgå från att de talar sanning.

  Saken är den att Sverige måste göras mindre lockande för de ekonomiska migranterna, dvs de som förklädda till flyktingar söker ett bättre liv rent materiellt.
  Tyvärr så har Moderaterna tillsammans med Miljöpartiet gått åt det andra hållet. Så samtidigt som staten och kommuner får betala för bidragsinvandring så dras det ner på välfärden för de som inte är flyktingar.

  Japan, som släpper in ett hundratal flyktingar per år (på en befolkning på ca 128 miljoner) ger flyktingarna stöd i 6 månader. Då får de lära sig språket och förstå hur vardagslivet fungerar rent praktiskt. Sedan är det bara att klara sig själv. Jobb finns och flyktingar kan inte fastna i bidragsberoende eftersom det inte finns några långvariga bidrag, så efter ett halvårs introduktion får man klara sig själv. Visserligen har Japan blivit kritiserade av FN, men jag ser det ändå som en väldigt pragmatisk och bra flyktingpolitik.

  Gilla

 48. Torbjörn skriver:

  Jocke:

  Ang. din statistik på svenskars överrepresentation i nämnda brottstyper, så har jag hastigt tittat på BRÅ:s rapport ang. skadegörelse och sexuella brott av alla slag, och det du säger stämmer inte.

  Både invandrare och invandrares barn har en överrepresentation gentemot svenskar gällande kategorierna Sexualbrott allmänt och underkategori våldtäkt/försök till våldtäkt. Båda grupperna har också en överrepresentation gentemot svenskar i kategorin skadegörelse samt ALLA andra brotstyper inkl. enklare förseelser som brott mot trafiklagen.

  Nu ska man komma ihåg att av BRÅ:s rapport framkommer att till svenskar räknas 3:e generationens invandrare, vilket blir missvisande pga av den höga invandring Sverige haft under fyra decennier. T.ex. turkar eller syrianer som invandrade på 60/70-talen och fick barn här, deras barnbarn räknas nu som helsvenskar trots att de många gånger lever helt ointegrerade i sina enklaver i Södertälje och annorstädes. Jag har alltid sagt att det mest rättvisande vore att göra undersökningen efter etnicitet.

  Sedan är det så, och det här är mycket viktigt, att i BRÅ:s rapport kan man utäsa att för åren 1985-1989 begicks 3 % av alla brott i Sverige av personer EJ folkbokförda i Sverige. Under perioden 1997-2001 hade den siffran ökat till 7 %!!! Dessa brott finns inte med alls i statistiken och skulle *misskreditera* invandrarbrottsligheten ytterligare. Undrar vad den siffran är idag? Tänker på ökad människohandel, hitresta rånar- och inbrottsligor, stölder av kopparledningar, stölder av lyxbilar, båtar mm mm.

  Vad man kan utläsa av BRÅ:s statistik är att ca 8 % av alla invandrare registrerades för brott åren 1997-2001, då är alltså 7 % av brottsligheten som begicks av utlänningar EJ folkbokförda i Sverige medräknade. Ej heller 3:e generationens invandrare som nämnde ovan.

  Vi har multikultkramare i Sverige som menar att så länge inte 100 % av alla invandrare missköter sig så kan vi köra och tuta. Men Sverige har tagit emot över 1 miljon människor de senaste decennierna. Minst 80-100 000 av dem är alltså brottslingar. Knappast någon obetydlig siffra som invandringsföresspråkarna menar när de hänvisar till mordststistiken och säger: -Ja, men är bara 0,01 promille av invandrarna som mördar. Ja, men alla rån, stölder, misshandlar, bedrägerier mm mm, räknas inte de? Mångkulturen är en återvändsgränd. Noll förtroende mellan människogrupper och skyhög kriminalitet.

  Gilla

 49. Torbjörn skriver:

  Rättelse till 14:57

  ”Vad man kan utläsa av BRÅ:s statistik är att ca 8 % av alla invandrare registrerades för brott åren 1997-2001, då är alltså 7 % av brottsligheten som begicks av utlänningar EJ folkbokförda i Sverige INTE medräknade. Ej heller 3:e generationens invandrare som nämnde ovan.”

  De 7 procent av alla brott som begås av utlänningar EJ folkbokförda i landet är alltså INTE medräknade och skulle man ta med dem så höjs siffran över utlänningars brottslighet i Sverige markant.

  Gilla

 50. Jocke skriver:

  Gajjin, du verkar sympatisk och resonabel. Det är inte att vara rasistisk. Att vara rasistisk är att vilja behandla människor sämre pga fördomar. Det upplever jag från en del andra här inklusive redaktören.

  Ett litet varningens finger dock, ingen av oss kan med säerhet säga att BRÅ motsäger sig själv eftersom dom undersökningar som jag och du hänvisar till faktiskt är ganska gamla. Min är dock lite nyare än din:)

  http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&id=403&module_instance=12

  Gilla

 51. Jocke skriver:

  Torbjörn, visserligen är det juletider, men att ta russinen ur lussebullarna (eller glöggen) som du gör när du tar dina valda stycken ur statistiken stärker knappast julstämningen..

  Jag känner mycket väl till att våldtäkter (åtminstone lagförda sådana) är överrepresenterade bland invandrare. Det kan vi enas om. Jag känner också till att det är enklare att lagföra en invandrare än en svensk. Känner du till det?

  Det finns andra saker som också är värda att betänka. Troligtvis är det så att i de kulturella-värde-sammanhang där män är mer benägna att våldta en kvinna är det mer sannolikt att gärningsmannen attackerar någon utanför sitt sammanhang, dvs tex en etnisk svensk kvinna. Tittar du på de män som Gajjin nämner så finner du nog just det. Anmälningsbenägenheten för den typen av våldtäkter är mycket högre än för den vanligaste typen av våldtäkt som sker i nära relationer och som troligtvis uppgår till 20-25.000 om året.

  Gilla

 52. Misslyckande skriver:

  Så mycket ny färsk fakta vi har om massinvandringen nu eller vad sägs om

  35% utlandsfödda arbetslösa
  40% saknar gymnasietillbehörighet
  67% utlandsfödda går på socialbidrag

  Detta ska tigas ned med rasism och främlingsfientlighet

  PGA vår Regering och Riksdag – är dom riktiga extremisterna som håller på med ”expriment” om socialism!

  Gilla

 53. Torbjörn skriver:

  Jocke:
  Jag plockar inga russin ur kakan, jag sammanfattar statistiken så att folk som inte är intresserade av deras långa något svamliga rapport kan ta till sig den.

  Om du läser BRÅ:s rapport, hur uppfattar du att den är skriven? Förmildrande, Neutral eller Försvårande? Jag kan tala om att jag anser den vara ursäktande och överslätande mot invandrarbrottsligheten. BRÅ: s studie är skriven med en attityd som representeras av den politiskt korrekta stereotypa föreställningen att invandrare är offer för strukturell diskriminering.

  Citerat rapporten:
  ”I var sin studie har Kardell (2005) och Pettersson (2005b) visat att brottsutredningar
  mot personer från Mellanöstern, Nordafrika och Afrika söder om
  Sahara läggs ner något oftare än utredningar mot personer med svensk eller
  Nord- och Västeuropeisk bakgrund. Det skulle kunna tolkas som ett stöd
  för att personer som kommer från dessa områden oftare än andra blir misstänkta,
  när ett brott begåtts, och att misstankarna därför oftare visar sig
  vara ogrundade. Att dessa förundersökningar sedan läggs ner skulle då
  innebära att ”diskrimineringen” i det första skedet av rättsprocessen delsvis
  korrigeras när beslut om åtal ska fattas (Sarnecki, 2005).”
  Slut citat

  Varför skulle det kunna antas att dessa personer från mellenöstern är oskyldiga? Det nämns inte, men författarna antyder att det kan vara så. Ingenstans i fortsättningen av rapporten påtalas att det faktiskt skulle kunna vara så att det helt enkelt inte fanns bevis mot personerna. Skulle mycket väl kunna vara så, eftersom vittnen och gängmedlemar inte gärna talar med polisen. Ofta hotas vittnen till tystnad.

  Det finns helt enkelt inget fog för att det skulle vara lättare att lagföra invandrare.

  Att hela 7 % av den totala brottsligheten begås av utlänningar som EJ är folkbokförda i riket gör BRÅ-rapporten heller inget stort nummer av.

  Gilla

 54. Gaijin skriver:

  Jocke – Vi hänvisar nog till samma rapport. BRÅ har bara sammanställt två rapporter om invandrares brottslighet. Den från 1996 och sedan en från 2005 (Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet). Den som diskuteras i din länk är den från 1996. I den från 2005 klumpas alla invandrare ihop och nationaliteter analyseras inte. Med tanke på att det i den gamla rapporten från 1996 tydligt gick fram att det är personer från Mellanöstern och Afrika som är de som står för överrepresentationen så skulle överrepresentationen i rapporten från 2005 bli ohyggligt mycket större om man tog bort européer och östasiater.

  Jag anser att rapporten från 2005 ej är intressant då författarna medvetet undvikit att dela upp invandrare i nationaliteter. Men enligt vad jag har hört så bestämdes det i början av 2000-talet på BRÅ att man inte ska redovisa olika nationaliteter längre eftersom vissa har mycket högre brottsbenägenhet än andra. Trist när den politiska linjen får bestämma. Istället för att acceptera att i synnerhet män från mellanöstern och Afrika är överrepresenterade och försöka hitta en förklaring och arbeta med frågan i syfte att hitta en lösning har man kört ner huvudet i sanden och låtsas som ingenting. Sedan kom Masoud Kamali med sin utredning om ”strukturell diskriminering” i mitten av 2000-talet och nu talar alla om ”strukturell diskriminering” och ”strukturell rasism” och det förefaller vara en ursäkt för att lägga locket på och tysta diskussion. Så man kan se hur diskussionsklimatet blivit mindre och mindre öppet sedan början av 2000-talet, och det är först i och med SD:s inträde i riksdagen som frågorna kommit upp till diskussion igen. SD sätter kanske inte fokus på helt rätt frågor, men det är bra att det börjar bli lite öppnare.

  Som bevis för att det var öppnare diskussionsklimat förut, kan du tänka dig att ”vi gillar olika”-Aftonbladet år 2000 hade denna artikel:http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html

  Kanske man kan hitta en delförklaring till överrepresentationen i vad en kille säger i reportaget:
  ”Qasim förklarar en del av invandrarnas brottslighet med den svenska lagstiftningen.
  – Allt är så fritt här. I flera av våra hemländer är straffen hårdare. Den som stjäl blir av med handen. Många tycker att svenska fängelser är rena lyxen.”

  Gilla

 55. Jocke skriver:

  Gaijin, visst locket på är aldrig bra och ett sunt diskussionsklimat behöver vi. Samtidigt är det så att stigmatisering följer på vissa epitet i nyhetsrapporteringen. Jag kommer precis från en månads resa i Sydamerika och kunde se att det fanns en debattt i Colombia just om att nyheter nämner svarta förövare som just svarta, tex ”En Svart man rånade..”. När det gäller nyheter med vita människor nämns inte deras färg. Vad som sker till slut vid den typen av rapportering är att ordets värdeladdning förskjuts åt det negativa hållet till dess ”Svart Man” blir synonymt med brottsling. Vi hör aldrig nyheter som ”Vit man mördade skolungdomar” osv eller hur?

  Din analys av BRÅ:s statistik från 2005 kommenterar jag inte, jag har heller inte tagit upp den som du också säger:) ?

  Det är inte lät det här med främlingfientlighet. Jag är själv far till två mulattbarn och gift med en afrikansk drottning. Hon (min fru) har mer heder i sig än dom flesta etniska svenskar jag känner. Ändå möts vi av blickar inte helt olika andemeningen i Helenas kommentarer. En granne, pensionär, tom lipade (!) åt oss när vi var ute med våra barn. Tur nog finns det må har inte nga, många som väger upp detta. Men skulle jag fokusera på det negativa skulle jag säga att alla svenskar är inskränkta rasister. Ja, det skulle jag säga om jag använda principen att låta de fås misstag defniera gruppen.

  Jag har inte 100 koll på våldtäktsstatistiken och orsakerna bakom. Jag vet att vissa kulturer ser en lättklädd svensk kvinna som lösaktig och nästintill ”hon får skylla sig själv”. Det berättigar dock inte mig att uppmana till vål mot alla invandrare. OM det är så att återfalls våltäktsmännen till stor de är invandrare så är det ännu mindre orsak till att gå på en hel grupp då statistiken överrepresenteras av enskilda kriminellt belastade individer. Sådana släpper också Sverige in. Dom kanske flyr från sina egna brott i sina hemländer, inte helt olikt svenska semesterfarare som passar på att utnyttja mindre bemedlade barn och kvinnor i drivor i Thailand. Vad ska vi göra åt det?

  Gilla

 56. Jocke skriver:

  Torbjörn, jag tittade för ett tag sedan på en dom mot en man som inte hade svenskt medborgarskap. Mannen fick fängelse 2 månader tror jag, och sedan utvisning och får inte komma tillbaka på ett antal år. Bra säger du. Men… Jag kan säga att det var den mest bedrövliga advokatinsatsen som jag sett, det fanns redan i polismaterialet inför rättegången indikatation på att målsäganden gav olika versionen på det inträffade. Men det slutade iaf med att mannen blev utvisad från Sverige och från sin son som fötts av en Svensk kvinna här. En etnisk svensk hade på sin höjd fått dagsböter om advokaten hade gjort en god insats.

  Jag trodde alla var lika inför lagen tills jag såg detta som jag eftersökte på egen hand, efter detta lärde jag mig att så är det inte.

  Gilla

 57. Jocke skriver:

  Helena: Ska svara dig också på den fråga du tyckte var så viktig:
  ”Förresten vem bär skulden till att nästan alla kristna irakier är utplånade? Jag? Du? Vilka?”

  Jag har undvikit att svara på frågan för jag tycker den inte är länkad till debatten. Vilken konsekvens tycker du att svaren på din fråga skulle få om jag säger att det är shiamuslimer, eller sunnimuslimer, eller kanske mer rätt, terrorister. Stödda av Iran tex.. Om jag säger att det är USA;s invadering som bär skulden eller Sadams frånvaro (tyvärr var denne förbrytare nog de kristnas garant…) Det är inte att diskrätt ämne att diskutera, för vi gör inte det vi gör (tar emot kristna irakier) för att vi vet eller inte vet vem som är skyldig till deras ”utplånande”. Vi gör det för att vi vet att vi gör det rätta. För att vi vet att vi skulle kunna vara i deras kläder. Återigen empati.

  Empati är grundläggande för ett värdigt samhälle. Men även utifrån ett egoistiskt perspektiv, för ”The tables might turn”, och du är tiggaren. Då är det inte ”streetsmart” att varit snål.

  Gilla

 58. Helena Palena skriver:

  Jocke: Undvikit att svara! Det var ju du som evidently måste ha tyckt att frågan var viktig eftersom du hoppade in i denna tråd med att skriva det här: ”Det är ingen hemlighet att ex.vis kristna irakier har det otroligt tufft i Irak. ex.vis fanns det innan kriget ca 10.000 kristna irakier i Bagdad, idag finns det runt 50 familjer kvar…”
  Jag behöver inte ditt svar angående irakierna. Jag kan svaret bättre än vad du kan prestera eftersom du glömde att lilla Södertälje tog emot 40 000 irakier medan USA (som är orsaken till intåget i Irak) tog emot fem!!!
  Du mästrar oss andra och tror att du har rätt. I själva verket talar du i egen sak. Din drottning är svart och du har mulattbarn. Du blandar äpplen och äpplen vilt. Din egen livssituation färgar hela din agenda. Men frågan är vad ditt upplägg har att göra med Sverige och kostnaden för invandringen. Inget alls egentligen. Jag är rasist och har ingen empati enligt dig. Oförskämt att komma här och kasta invektiv på oss. Du försöker liera dig med Gaijin genom att skriva ”Gajjin, du verkar sympatisk och resonabel. Det är inte att vara rasistisk”. Löjligt så det förslår! Mitt inlägg handlar om det ohemula i detta:
  35% utlandsfödda arbetslösa
  40% saknar gymnasietillbehörighet
  67% av dom som går på socialbidrag är utlandsfödda
  och att folk som kommer hit och gör brott och våldtar ändå får stanna och suga ut vårt skattesystem. Och du ser inget fel i det. Du tänker bara på din svarta kvinna och dina mulattbarn. Förresten, varför bor ni i Sverige? Får ni inga bidrag i hennes hemland?
  Har du tänkt på att omvärlden skrattar åt oss blåögda svenskar: Stick till Sverige! Där får ni guld och gröna skogar. Vet du om att det finns en miljonindustri som skeppar sökande hit. Som omsätter multum på människor som i ett flyktstråk från Östern tar sig hit meddelst flyktingsmugglare. Känner du till det? Och för att inte tala om apatiska och ensamkommande flyktingbarn! Vem sätter barnet på planet borde ju bli fråga nummer ett! Hur har dom egentligen råd. Det är dyrt att flyga.
  Vore det inte bättre att hjälpa folk på plats. Joviss! Men med våra politiker som vi har behöver svenska folket inga fiender. Och om detta får fortsätta är vi svenskar i minoritet i vårt eget land 2040. Bryr du dig? Do you give a shit?

  Jag vill ha en ursäkt! Jag är ingen rasist. Jag är realist!

  Gilla

 59. Pingback: 67 procent utlandsfödda går på socialbidrag! Är jag rasist? Svar till Jocke! | Helena Palena

 60. Pingback: Kan det vara sant: 6,7 miljarder betalas ut i socialbidrag till utrikes födda varje år? Torbjörns kommentar får en stjärna i The Hall of Fame! | Helena Palena

 61. Gaijin skriver:

  Jocke – Jag är själv gift med en japanska och har bott i Japan. Jag kan säga att japaner kan vara inskränkta, men varför ska de inte ha rätt att vara det? I sitt eget land?
  Vet inte hur många gånger jag har hört att jag är duktig på att hålla i ätpinnar eller att jag är bra på japanska även om jag bara hunnit säga ett fåtal ord. Inställningen är att den japanska kulturen och språket är så pass komplicerad så att en gaijin (utlänning) som ger sig i kast med det ska uppmuntras även om de inte är så bra. Man kan se det som nedlåtande.
  Visst har jag även varit med om att tanter på tåget flyttat sig när man satt sig bredvid dem. Det har bara hänt nån gång.

  Om man tar åt sig eller inte beror på om man väljer att se sig själv som ett offer. Eller om man väljer att se sig själv som en agerande person och skiter i vad andra tycker.

  Visserligen har ingen lipat åt mig. Min fru har aldrig stött på något negativt i Sverige. Hon tycker tvärtom att Sverige är ovanligt mesigt med tanke på att vi är så slappa när det gäller invandring. Medan Japan är byråkratiskt och det finns en hög tröskel för att få komma in i landet så fick min fru permanent uppehållstillstånd hur lätt som helst. Hon tyckte att det var för lätt och lite skrämmande.

  Det är nog inga som uppmanar till våld mot invandrare utifall män från en viss kultur är överrepresenterade när det gäller våldtäkter. Kanske högerextremister då. Partier som SD vill försöka skapa ett samhälle där dessa kulturer ej kan fortleva utan att invandrarna inlämmas i det svenska.

  Individer som invandrar till ett land och begår brott, vare sig det är i Sverige eller i Thailand, bör dömas för sina brott och efter avtjänat straff utvisas. Ungefär som den irakiske pedofilen som nyligen utvisades. Helst bör dessa aldrig få återvända.
  Svenska medborgare och etniska svenskar kan man inte göra samma sak med, men tröskelt bör definitivt vara lägre för dem så att om de begår ett nytt brott bör de dömas hårdare än någon som begår ett liknande brott för första gången (dvs dömas i avskräckande syfte).

  Gilla

 62. Katrin Anderssson skriver:

  FORTSÄTT KAMPEN Helena, mot ett orättvist Sverige. Jag blir sååå trött av hela skiten. Men jag kämpar också på från min lilla hörna, som utförsäkrad 60-åring:-) SITTA kan jag i alla fall, trots mina skadade höfter:-)
  På Twitter är jag Mormor Karin,på Newsmill Kartin A, bara så du vet. Jag är absolut INTE rasist men kämpar MOT den imbecilla politiken i vårt gamla Sverige:-) Älskar mina anhöriga varav 2 är från olika DELAR av Världen:-) Svärson från USAs Bibelbälte och en systersons jättegulliga fru från Malasya. HUR kan de kalla oss för rasister, bara för att våra åsikter inte tillhör den politiska maffian??? Fattar ej? Allt vi vill är ju att undvika KAOS? Kram Katrin/Karin

  Gilla

 63. johan skriver:

  Vad är grejen liksom. Om jag var i deras situation så hade jag givetvis ljugit röven av mig för att få uppehållstillstånd t.ex. Sverige. Varför heter det flykting egentligen? Dom flyr väl inte från någonting eller?. Dom åker väl hit för att det är så gött här. Vacker natur och tacofredag är väl det som lockar? För döm flyr väl inte för att dom är rädda? Dom flyr väl inte för att det är enda alternativet förutom död?
  Ja varför flyr dom nu igen?

  Så vad skulle hända om alla i hela världen skulle tänka som tobbe, palena och det där goa järngänget. Alla länder stänger sina dörrar och kollar åt ett annat håll. Dom får väl stanna kvar i landet och lösa sina egna problem? Jaa, dom klarar sig, sluta lipa och ge mig min taco och På spåret.
  Ja för vi har ju våra egna problem här att ta hand om. Särskilt det där med när kön är så lång på ICA eller när dom glömde oliverna på hämtpizzan. Eller att vi inte har råd att köpa en ny Volvo utan en begagnad för att dom jävla invandrarna minsann stjäl våra pengar.

  Och är det verkligen så konstigt att alla inte har ett pass? Har dom ens skor på fötterna? Vad kan ha hänt med deras pass tror ni? Har dom ens ägt ett pass? Kan någon ha eldat upp deras pass? Kan någon stulit deras pass? Detta är såklart väldigt konstigt för här i Sverige föds du ju i princip med ett pass. Vadå, så är det väl i alla länder..eller?

  Och 1.5 miljoner svenska emigrerade trots allt till usa, bara för att det var lite mer gött där. Eller?

  Gilla

 64. johan skriver:

  Och palena, dom får inget guld och gröna skogar. Dom får existensminimum och ett betongghetto.
  ”35% utlandsfödda arbetslösa
  40% saknar gymnasietillbehörighet
  67% av dom som går på socialbidrag är utlandsfödda”
  Varför kan det vara så tror du? 67% är utlandsfödda. Jösses! Dom gillar väl inte att jobba helt enkelt? Dom gör inte det, dom där jävla invandrarna. Dom gillar mest att ställa till besvär, våldta och sånt?
  Panela, du hade givetvis haft ett jobb och du kom som flykting till Sverige(?) Ja det hade du, du hade varit en sån där lyckad invandrare.

  Gilla

 65. johan skriver:

  ”Vet du om att det finns en miljonindustri som skeppar sökande hit. Som omsätter multum på människor som i ett flyktstråk från Östern tar sig hit meddelst flyktingsmugglare.”

  Man blir ju ursinnig! Jävla invandrare! Vi stänger dom ute allihopa!
  Vi kör på samma princip som vi gör med dom sjukskrivna, vi utförsäkrar dom. ALLIHOPA!
  Det finns alltid dom som gör pengar på utsatta målgrupper. Har ni hört att det finns en miljonindustri som utnyttjar fastreare?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.